TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 14.05.2016
23:00
Eurojackpot
V njej bodo sodelovali igralci iz 10 držav, poleg Slovenije še iz Nemčije, Finske, Norveške, Danske, Italije, Nizozemske, Islandije, Estonije in Španije. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.
23:05
Okus romantike
Sara se trudi svojo restavracijo rešiti pred bankrotom. Žal njen trud, da bi v lokal pritegnila več gostov, ne obrodi sadov, vse pa se še poslabša, ko bivši gasilec Gill tik zraven njenega lokala odpre svojo restavracijo. Čeprav v njej streže povsem povprečne jedi, Gillova restavracija hitro postane velika uspešnica, nad čimer Sara ni navdušena. Ko spozna Gillovo 10-letno hčerko Hanno, pa začne Sara počasi spreminjati mnenje o svojem tekmecu.
00:50
Črni labod
Nina je članica newyorškega baletnega ansambla, ki je tako kot njena zahtevna mama izredno nadarjena balerina. Ko se umetniški direktor Thomas Leroy odloči zamenjati svojo prima balerino z drugo plesalko, ki naj bi v Labodjem jezeru odigrala tako vlogo belega kot črnega laboda, za njeno naslednico izbere prav Nino. Toda na Leroya naredi vtis tudi nova balerina Lily. Medtem ko se rivalstvo med Nino in Lily razvije v sprevrženo prijateljstvo, se Nina čedalje bolj približuje svoji temačni plati, ki jo v predstavi predstavlja črni labod, in počasi izgublja razum.
02:55
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
03:30
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Chuck in prijatelji
Njegova domišljija ne pozna nobenih meja, svoje sanje pa vedno skuša tudi uresničiti. Med drugim si nadvse želi postati dirkalnik, zato s prijatelji zelo rad tekmuje. Dogodivščin mu tako nikoli ne zmanjka, pa čeprav se te včasih rade končajo zelo blatno.
07:25
Zebra Zigbi
07:40
Tačke na patrulji
08:05
Trgovinica za živali
Betko sprejmejo na elitne modne počitnice na oddaljeni šoli, zato mora za celo poletje zapustiti svoje živalice in prijatelje. Novica vse živali zelo potre, a se kljub temu potrudijo, da bi se na čim lepši način poslovile od mlade modne oblikovalke, ki jim je zlezla v srce.
08:35
Gospodična Žuža
08:45
Wendy
Penny je po navadi zelo prijazna kobila, toda ko se začne obnašati zelo agresivno, je Wendy prepričana, da je zbolela. Helen medtem nima kaj početi, saj prenavljajo njeno trgovino s starinami, zato ji Wendy predlaga, naj več časa preživi na konjušnici. Toda morda bi bilo bolje, če Helen ne bi poslušala njenega nasveta.
09:10
Lego Nexo vitezi
Tudi v tem svetu se kuhajo težave, saj je kraljevi norec Jestro postal zloben! Uporabil je čarobno govorečo knjigo in zbral vojsko pošasti, ki jo je poslal nad kraljestvo. Zdaj so naše edino upanje Lego Nexo vitezi, ki so pravkar zaključili urjenje.
09:35
Transformerji: Roboti pod krinko
10:00
Ninja želve
10:25
TV prodaja
10:40
Flicka 3
Najstnica Kelly, ki na ranču živi z mamo Lindy, se z divjim mustangom takoj spoprijatelji in z njim naveže pristen stik. Namerava ga ukrotiti in izuriti v pravega dirkalnega konja. Toda dekle hitro spozna, da ji je Flicka na moč podoben in da se bo težko odrekel svobodi, po kateri hrepeni tudi sama.
12:30
Plesna scena
13:00
TV prodaja
13:15
Čista hiša
14:10
Znan obraz ima svoj glas
Ines bo tokrat postala seksi country pevka Shania Twain, Ani pa Julie Andrews, ki jo poznamo iz muzikala Moje pesmi, moje sanje. Nejc se bo prelevil v pevca skupine Kingston, Renata v odštekano islandsko pevko Björk, Samuel pa v temnopoltega soul genija Rayja Charlesa. Mišo bo postal legendarni Lemmy Kilmister iz skupine Motörhead, Tilen pa ženska brez dlake na jeziku, Svetlana Makarovič, ki bo gotovo obračunala z žirantsko mafijo. Jani je žreb določil Micka Jaggerja, ker pa se je odločila za jokerja, se bo v legendarnega pevca prelevil njen znani prijatelj ali prijateljica.
17:10
Divji valovi
Cody od doma na Antarktiki odpotuje na otok, kjer ga čaka tekma. Med potjo spozna celo vrsto novih prijateljev in skupaj se pogumno spopadejo z največjimi valovi. Ob tem pa spoznajo, da pravi zmagovalec ni vedno tisti, ki prvi pride do cilja.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Asterix in Obelix v Britaniji
Neprestanim napadom rimskih legij se upira le še ena vasica, zato pogumna bojevnika zavihata rokave in začneta kriviti vojaške oklepe ter njihove lastnike. Zaradi rimljanske številčne premoči Asterix in Obelix Britancem prineseta zalogo skrivnega napoja za moč, toda načrt se klavrno izjalovi in zdi se, da nihče več ne more ustaviti Rimljanov. A to je račun brez krčmarja, kar Cezarjevi vojaki kmalu občutijo na lastni koži.
22:05
Anonimnež
Kdo je v resnici avtor del, ki jih zgodovina pripisuje Williamu Shakespearu? Teorija zarote iz 17. stoletja želi dokazati, da naj bi bil avtor Shakespearovih velikih del grof Edward De Vere. Ostarela kraljica Elizabeta I. nima uradnega naslednika, zato se za angleški prestol potegujejo njeni nezakonski sinovi. Grof Edward svoje igre zaupa igralcu Shakespearu, ki si pripiše vse zasluge. Toda moč genialnih predstav povzroči kaos, ki razkrije najbolj umazane skrivnosti angleškega dvora.
00:40
Znova v sedlu
Po nevarnem obračunu Prent, Tom in ostali nadaljujejo pot proti Wyomingu. Sproti izvedo nekaj več o drug drugemu. Prent in Nola preživljata skupaj čedalje več časa, čeprav je spomin na mrtvo ženo in hčerko za Prenta prevelik zalogaj, pa tudi Tom se zbliža z eno izmed sopotnic. Nezadovoljni Ed Mywaters medtem še vedno snuje maščevalni napad, s pomočjo katerega bi se spet polastil kitajskih suženj, zato se Prent, Tom in ostali kmalu znajdejo sredi nove nevarnosti.
02:25
Zvoki noči