TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 14.08.2016
00:10
Grimm
Nick se skuša pobotati z Juliette, zato se odpravita na večerjo. Poleg tega Nick s Hankom preiskuje umor pisatelja Evana Childsa, ki je umrl med podpisovanjem svoje najnovejše knjige. Na ta način Nick spozna bitje Khloe, ki njemu in Juliette zelo hitro začne povzročati težave, saj lahko vpliva na ljudi in jim na ta način škodi. Eddie in Rosalee skušata pomagati Juliette, da se spomni svoje preteklosti z Nickom.
01:00
Glavna sestra Hawthorne
Christina je zaradi bolezni svoje sodelavke prisiljena delati dvojno izmeno. Tako spozna visoko nosečo mladenko, ki namerava svojega dojenčka dati v posvojitev. Žal se njen fant Curtis s tem ne strinja. Nato se v bolnišnici pojavita še Aaron in Gretchen Brier, ki trdita, da sta plačala za posvojitev. Ray se medtem kot reševalec udeleži hokejske tekme, Bobbie pa izve za žalostno Isabelino zgodbo in se odloči, da ji bo pomagala.
01:50
Zvoki noči
06:00
24UR
Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Yoohoo in prijatelji
07:20
Robocar Poli
Otroci nameravajo oditi na izlet, zato jim Poli razloži, kako se obnašati v primeru, če naletijo na čebelji panj. Vlečko pa se na izlet odpravi kar sam. Na poti sreča čebelo, ki ga pripelje do svojega panja. Ker ni poslušal Polijevega nasveta, se Vlečko znajde v hudi nevarnosti in samo upa lahko, da mu bo ekipa Rbocar Poli pravočasno priskočila na pomoč.
07:50
Radovednica Bibi
08:20
Gospodična Žuža
08:35
Ninjago mojstri Spinjitzu
V deželi Ninjago je skritih tudi veliko starodavnih stvari, tudi pozabljena mogočna zlata orožja. Glavni junaki še vedno obvladajo starodavne veščine bojevanja, pri katerih uporabljajo skrivnostne sile ognja, vode, strele in zemlje. In na njih je, da s svojim znanjem rešijo svet.
09:00
Winx klub
Zahrbtna Selina bo vilam povzročila kar nekaj težav s svojo magično knjigo, ki lahko s svojimi čarobnimi močmi oživi junake iz mitov in legend. Winxice so odločene, da bodo Trixicam in Selini preprečile njihove zle namere. Da bi se znebile magične knjige pa morajo na pomoč poklicati vilo Eldoro. Bo pogumnim Winxicam uspelo uresničiti njihov načrt?
09:25
Ninja želve
09:50
Slugterra
10:10
Transformerji: Roboti pod krinko
10:35
Gormiti 3D
Čeprav se zavoljo svojih moči vedno znova zapletejo v nepozabno pustolovščino, se obenem soočajo tudi z običajnimi najstniškimi težavami. Medtem ko je Toby kot gospodar vode sposoben nadzorovati reke in morja, je njegov mlajši brat Nick kot gospodar zemlje sposoben manipulirati kamne in zemljo na splošno; tu je še Jessica, gospodarica zraka, ki nadzoruje veter, in cinični dinozaver Razzle, ki predstavlja povezavo med Zemljo in starodavno deželo Gorm, iz katere pravzaprav izhajajo super moči naših risanih junakov.
11:05
TV prodaja
11:20
Naša mala klinika
Velepičevo udari v križu, zato ji Ferdo Perdec pošlje elektronski voziček. Veso na recepcijo dobi star televizor, ki je popolnoma imun na daljinca. Se pa daljinec izkaže še kako dejaven pri upravljanju Velepičinega vozička! Na NMK se spet prikaže gospod Klizma, Japonec, ki so ga že enkrat brez potrebe operirali samo zato, ker se je držal za trebuh. Klizma pa se spet drži za trebuh, stoka in nihče ga ne razume. Nekako sklenejo, da ima prebavne motnje, saj ga mučijo vetrovi. Zadržijo ga na opazovanju in ga dajo k Debevcu v bolniško sobo. Da se ne bi zadušil zaradi neprijetnih vonjav, Debevc ves čas prižiga dišeče palčke.
12:10
Naša mala klinika
Na NMK se vsi pripravljajo na sprejem gospe Diamante, ki bo kliniki donirala 5 milijonov tolarjev za nakup novega ultrazvoka. Očitno si gospa išče tudi novega moža in mladi dr. Muc ji takoj pade v oči. Miletovi babici je poginila ljubljena mačka, zato jo mora Mile pokopati. Ker pa ima nujno vožnjo, poginjeno mačko da v zamrzovalno skrinjo na NMK. Tudi gospa Diamante s seboj pripelje svojo ljubljenko, muco Miško, ki je na videz prav taka, kot ona od Miletove babice. Da je ne bo nosila po kliniki, svojo muco zaupa v varstvo Vesotu.
13:05
TV prodaja
13:20
Glavna sestra Hawthorne
V bolnišnico pripeljejo Courtney in njenega fanta Jareda, ki sta z motorjem doživela nesrečo. Medtem ko jo Courtney odnese le z nekaj praskami, obstaja zelo velika možnost, da bo Jared zaradi poškodovane hrbtenice invalid. Pomaga mu lahko le smrtno nevarna operacija. Christina poskuša pomagati Viti Gonzalez, za katero sumi, da jo njen fant pretepa. Bobbie ima opravka z rasističnim pacientom.
14:10
Plesna scena
14:40
Poročni zaplet
Amanda se že vse življenje seli od enih krušnih staršev do drugih, Alyssa pa odrašča v izobilju. Amando bo v kratkem posvojila nova družina, zato bo deklica izgubila prijazno socialno delavko Diano. Medtem Alyssin oče Roger načrtuje poroko s preračunljivo mladenko. Nekega dne se Amanda in Alyssa po naključju srečata in zamenjata vlogi. Pri tem načrtujeta, kako bosta očetu uničili poroko in mu predstavili Diano.
16:35
Vice
V divjini Aljaske se nekdanji ribič Joe bori s spomini na nesrečo na morju, ki mu je skoraj vzela življenje. Na srečo ga romanca s pevko Donno navdaja z upanjem. Toda ko se njegov brat vrne v mesto in Joeja prosi za uslugo, se življenja Joeja, Donne in njene uporniške hčerke Noelle za vedno spremenijo.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Beležnica
Spoznamo mlada Allie Hamilton in Noaha Calhouna, ki se zaljubita in preživita skupaj brezskrbno poletje. Ob koncu poletja morata zaradi vojne in različnih obveznosti končati svojo romanco. Dolga leta kasneje srečamo Noaha, kako hodi v dom za ostarele, kjer Allie, ki izgublja spomin, bere zapiske iz beležnice. Pripovedovanje o noro zaljubljenem mladem paru v Allie obudi spomine na mladost in stara čustva.
22:15
Srečen za umret
Ostareli Ivan se odloči pred smrtjo dokončno urediti vse osebne stvari in v domu za upokojence preprosto počakati na neizbežni konec. Toda ko spozna radoživo upokojenko Melito, se mu odpre nepričakovan svet novih življenjskih spoznanj in radosti, dušo in srce pa mu znova napolnita radost in volja soočanja z novimi izzivi. Čeprav starost neusmiljeno trka na njegove duri, se odloči v jeseni življenja poiskati novo prihodnost.