TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 15.02.2016
20:00
Na žaru
Dočakali smo prvi predsedniški 'roast', žlahtno politično satiro, kjer bo zvezda večera predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor. V vlogi žar mojstra se je izvrstno odrezal Lado Bizovičar, za odlično peko pa so poskrbeli Darja Zgonc, Alen Kobilica, Ivo Boscarol, Jadranka Kosor, Tina Maze, Bojan Emeršič, Eva Irgl, Helena Blagne in Zmago Sagadin. Največ šal je letelo na njegovo predsedniško kampanjo in njegove izjave, izvedeli pa smo tudi nekaj pikantnih podrobnosti o pogajanjih z Jadranko Kosor. Žar Boruta Pahorja je bil dobrodelne narave. Celotni prihodek od prodanih vstopnic večera je šel Bolnici za invalidno mladino Stara Gora.
22:35
Bližnji odnosi
Zgodba se dogaja v Londonu. Dan je pisatelj, ki se preživlja s pisanjem osmrtnic. Živi z mlado ameriško striptizeto Alice, a se noro zaljubi v fotografinjo Anno. Anna je poročena z zdravnikom Larryjem, ki ga je, kako ironično, spoznala prav preko Dana. Med temi štirimi ljudmi se začne razvijati zgodba o strasti, varanju, maščevanju, lažeh in vseh čustvih, ki ob tem privrejo na dan.
00:35
Nori dnevi v Alabami
Dogodki stečejo, ko njegova čudaška in malce nora teta Lucille ubije nasilnega moža ter se napoti v Hollywood s sanjami o zvezdniški karieri. Medtem Peejoe vidi, kako zloben šerif John Doggett ubije temnopoltega dečka, ki je s protestom opozarjal na rasno neenakost. Jasno je, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo.
02:45
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Mifi
07:05
Florjan, gasilski avto
07:25
Kaja
Kaja ne razume, zakaj se očka ne zmeni dosti za njen bobnarski koncert s kuharskimi pokrovkami. Saj so jim v šoli rekli, da za glasbo lahko uporabiš karkoli, samo da iz tega privabiš melodijo. Ko pa gre zares in je pred njimi nastop v šoli, tudi očka odrije, da so otroci mali genijalci.
07:40
Diego in prijatelji
07:50
Pikica in Pepermint
08:05
Otroci, to smo mi
08:30
Anubisova hiša
Dekleta živijo pod budnim očesom svojega skrbnika Victorja Rodenmaarja, vse pa se spremeni, ko na dan prihoda nove učenke iz Amerike, Nine Martin, izgine ena izmed dosedanjih tamkajšnjih učenk, Joy Mercer. Njeno skrivnostno izginotje kmalu začne buriti duhove v internatu, dekleta pa so odločena, da bodo začela raziskovati na lastno pest in prišla do dna skrivnostnim dogodkom.
08:55
TV prodaja
09:10
Divji valovi
Pri tem ga spremlja filmska ekipa. Cody tako od doma na Antarktiki odpotuje na otok, kjer ga čaka tekma. Med potjo spozna celo vrsto novih prijateljev in skupaj se pogumno spopadejo z največjimi valovi. Ob tem pa spoznajo, da pravi zmagovalec ni vedno tisti, ki prvi pride do cilja.
10:45
TV prodaja
11:15
Dr. Oz
12:10
TV prodaja
12:40
Trdoglavci
Najprej se bo Trdoglav moderniziral. Največji hit postanejo mobiji, ampak kaj, ko ni nikjer signala. Pa jim na pomoč priskoči župnik.
13:40
Usodno vino
Nina in Eva ne vesta, komu naj verjameta - Ines ali Simonu? Njune dvome poglobi dejstvo, da ujameta Simona med prijateljskim pogovorom s Tiborjem. Eva in Ines nočeta, da bi Ivan zastavil hišo. Eva ga želi pregovoriti, da ne bi sklenil pogodbe s Tiborjem. Karin preseneti Violeto pri Petričevih doma in ji pove za ločitev. Violeta njo in Matjaža preseneti s svojim odzivom. Stane in Peter si želita pomagati Dolinarjevim, vendar vesta, da Ivan njune pomoči ne bo sprejel.
14:40
Plamen v očeh
Ana šokirana spozna, da bo Viktor ostal brez posestva, zato se odloči od Elene odkupiti njen del. Gina Petra in Eleno postavi pred dejstvo, da morata v enem dnevu prodati posestvo in ji izročiti denar. Dinka po pošti dobi obvestilo, da sta Elena in Božo ločitvene papirje podpisala pred njegovo smrtjo.
15:45
Italijanska nevesta
Pedro prizna Fiorelli, kako zelo mu je všeč in kako dobro se počuti v njeni družbi. Fiorella pa mu trezno odvrne, da naj se postavita na realna tla, na katerih je njuna zveza nemogoča. Eloisa Fiorelli govori o dobrih in slabih trenutkih s svojim možem Maximom in kako je Pedro podoben dedu.
16:45
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05
Odpuščanje ljubezni
Aaron izsiljuje Virginio. Spravi se tudi na užaloščeno Magdaleno in jo napade. Iz Aaronovih krempljev jo reši Botel, vendar ga Aaron ustreli. Virginia sprašuje Jorgea, kdo bo podedoval Veronicin delež v rudniku. Emilianu uspe prepričati Martina, da svojega življenja ne konča v rudniku, saj to gotovo ne bi bilo všeč Veronici.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Notting Hill
Stanovanje si deli s čudaškim kolegom Spikeom, sicer pa je lastnik manjše in ne preveč uspešne knjigarne. Ko nekega dne zjutraj pride v službo, je prepričan, da je pred njim nov dolgočasen dan. Nato v knjigarno stopi filmska zvezda Anna Scott. Ker jo William po nesreči polije s sokom, jo povabi k sebi domov, da bi se preoblekla. Anna ob odhodu iz stanovanja zmedenega Williama nepričakovano poljubi. Williamovo življenje se nato vrne na stare tire, a le za kratek čas, saj se z Anno dogovorita za zmenek. Se lahko slavna filmska zvezda zaljubi v navadnega fanta z ulice?
22:20
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:55
Na kraju zločina: New York
Preiskovalci morajo ugotoviti, kdo je umoril odvetnika Hinda in mladega inženirja Justina VanderHeydna, ki sta bila ustreljena iz istega orožja. Adam preišče Justinov mobilni telefon in odkrije, da bi se Justin moral večer pred smrtjo dobiti z vlagateljem Andyjem Steinom glede svojega najnovejšega izuma, toda Stein trdi, da Justina sploh ne pozna. Sledi DNK-ja na prizorišču zločina vodijo k Andyju Lewisu, ki se je izdajal za Steina.
23:50
Kosti
Brennanova in ostali preiskujejo smrt izurjenega čistilca prizorov zločina, čigar ostanke so našli skrbno zapečatene v posodi, ki jo je morje naplavilo na obalo. Ko se izkaže, da je imel pokojnik razmerje, so med osumljenci tudi njegova žena, njen ljubimec, 18-letni pastorek in pa njegov tekmec, prav tako izurjeni čistilec prizorov zločinov. Angela in Hodgins medtem odkrijeta, da ima Cam skrivno razmerje.
00:45
Borgijci
Aleksander se je odločen soočiti z dvema težavama, ki mu že dolgo ne dasta miru: z ošabno družino Sforza in uporniškim redovnikom Savonarolo. Cesara pošlje v Forli h Caterini Sforzi, da od nje zahteva popolno pokornost in predanost Rimu, sam pa se v preobleki odpravi v Firence, da bi prisluhnil pridigi čedalje vplivnejšega Savonarole. Ne zaveda se, da je tam tudi Della Rovere, ki želi pridobiti redovnikov blagoslov, da umori papeža.
01:45
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.