TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 15.03.2016
23:05
Na kraju zločina
Sredi puščave v zapuščenem klavirju odkrijejo truplo umorjene Allison Bailey, s katero je Greg imel razmerje v preteklosti. S pomočjo serijske številke na klavirju izsledijo njegovega lastnika Grazettija, za katerega se izkaže, da ima dolgo kartoteko. A Greg kmalu odkrije, da je Grazetti pred leti tragično umrl. Kdo je prevzel njegovo identiteto? Preiskava pokaže, da je morilec lastnik redkega Sinatrinega posnetka.
00:00
Kosti
V odpadni vreči za strupene odpadke najdejo ostanke neznane ženske. Ker so ostanki po vsej verjetnosti okuženi, morajo inštitut Jeffersonian zapreti, medtem ko se Temperance in njena ekipa trudijo ugotoviti, čigavi so ostanki v vreči. Izkaže se, da gre za novinarko Mio Garret in da je njeno truplo res okuženo, z neznanim smrtonosnim virusom pa se okuži tudi Arastoo. Rešijo ga lahko le, če čim prej razrešijo Mijin umor.
00:55
Vohun v nemilosti
Michael in ostali so še vedno v Panami, da bi končno lahko odšli od tam, pa morajo ugrabiti letalo. Pri tem se soočijo z nevarnim tihotapcem mamil. Michaelu ne preostane drugega, kot da zaupa Taylorju Grayu, ostrostrelcu, ki je umoril Nata, saj je to edini način, da pobegnejo iz Paname. Obenem skuša Michael prikriti svoj pobeg pred Cardom, zato na pomoč pokliče Madeline, ki naj bi pomoč poiskala pri računalniškemu hekerju.
01:45
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
02:20
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Veseli avtobuski
07:05
Pixi in čarobni zid
Ko se Pixi nekega dne potaplja, po nesreči trči ob čarobni zid. Ta ga nato odpelje po zanimivem morju, kjer raziskujeta rastline in živali, ki v njem živijo. Tako Pixi spozna, da je morje barvito in zelo razburljivo.
07:30
Smrkci
V daljni dolini Nodrog se Smrkci soočijo s Smrkodlaki, ki varujejo smrčji dragulj, ki je edino zdravilo za bolezen ata Smrka. A kako priti do dragulja?
07:45
Smrkci
Smrkci spoznajo, da je povsod lepo, a doma je najlepše. Potem pa Gargamel s pomočjo čarobne knjige ustvari novo smrčjo vasico, v katero bi jih rad ujel. Tako morajo Smrkci napeti vse svoje sile, da se uprejo Gargamelovim urokom.
08:00
Maša in medved
Igra je del vsakega otroštva in strgana oblačila del vsake igre. Ko se medved spravi šivati Mašina strgana oblačila, si Maša hitro najde novo razvedrilo - najde starinski fotoaparat. Naj se slikanje začne!
08:05
Lena Lučka
08:15
TV prodaja
08:30
Italijanska nevesta
Fiorella pove Vittoriu, da ne more živeti z njim pred poroko, prav tako ne more zapustiti svoje službe. Sonia je noseča, ne ve pa, kdo je oče njenega otroka, Favio ali Osvaldo. Aitana hoče organizirati skupno družinsko večerjo, da bo Pedro spoznal, kaj vse bo pridobil s poroko, a ji Eloisa pojasni, da Pedra povečanje premoženja ne bo ganilo.
09:25
TV prodaja
09:55
Komisar Rex
Nekega moškega kolegici krivo obsodita za poskus posilstva, zaradi česar izgubi službo. A dekleti se niti ne zavedata, v kakšno godljo sta se spravili. Moški se odloči, da se jima bo maščeval, zato ju obe ubije. Po drugem umoru inšpektor Brandtner ugotovi, da sta primera povezana in uspe izslediti morilca. Vendar kmalu odkrije, da je na morilčevem seznamu ostalo še eno ime, zato mora pohiteti, preden bo prepozno.
10:55
TV prodaja
11:10
Zdravnica malega mesta
Wade je jezen na Zoe zaradi svojih ljubezenskih težav, zato se Zoe odloči malce potuhniti in se posvetiti Georgeevim težavam z Lemon. Lemon in Wade se medtem odločita izogibati svojim težavam. AnnaBeth vsa vesela svojim staršem predstavi novega fanta, toda kaj, ko bi se onadva raje družila z Lavonom. Brick poskuša pomagati Wandi in Tomu, ki se zaman trudita spočeti otroka.
12:05
TV prodaja
13:25
Usodno vino
Robi grozi Simonu, da ga bo ubil. Čeprav mu je sin uničil podjetje, Ivan razmišlja o tem, da bi ustavil njegov kazenski pregon. Filip ima za Nino sporočilo od Martina, a pri Dolinarjevih sreča le Andréja. Obljubi, da ga bo predal Nini. Bo držal besedo?
14:30
Plamen v očeh
Magdalena je ravno na tem, da Ani razkrije zgodbo njunih staršev, ko ju zmotita Viktor in Andrija. Magdalena je presenečena, ker jo Andrija brani, Ana pa se v korist sestre in nečakinje odloči, da Andrijo prijavi policiji. Dinko priprejo zaradi suma, da je umorila Gino.
15:30
Italijanska nevesta
Pedro poskuša prepričati Fiorello, da se morata oba boriti za njuno ljubezen. Ne zdi se mu prav, da bi obupala zaradi neumne obljube. Čeprav se sprva upira, se Fiorella na koncu le strinja, da morata narediti vse za svojo ljubezen. Osvaldo Sonii navrže, da je otrok gotovo Fabiov. Pedro hoče pomagati Gaelu pri odvajanju, za kar mu je bratranec hvaležen.
16:30
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
16:50
Komisar Rex
Tekom ropa draguljarne ubijejo prodajalko. Policijski preiskovalci sumijo, da za zločinom stoji draguljar, ki ima sumljivo preteklost. Vendar ko se zgodi nov poskus umora, policijski inšpektor Brandtner ugotovi, da imajo napačnega osumljenca. Z Rexovo pomočjo nastavita past nepridipravu in ga uspeta pretentati. Izkaže se, da za zločinom stoji žrtvin ljubosumni soprog, ki bo za svoje grehe drago plačal.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujajo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Usodno vino
Nina je jezna, ker je oče ustavil kazenski pregon, da bi zaščitil Simona. Njihova družina od zavarovalnice ne bo dobila niti centa. Ivan namerava svoj delež prodati Tiborju, saj ne vidi drugega izhoda. Robi prisili Simona, da izkoplje grob. Komu je namenjen?
21:00
Preverjeno
22:00
Takle mamo
Nika in Matic imata zelo drugačen življenjski ritem. To še posebej moti Niko, saj se počuti, da je vse na njenih ramenih. Kaj šele bo, če bodo morda v stanovanju naenkrat trije? Darja poskuša Tomaža naučiti osnove gospodinjenja, hkrati pa podvomi v njegovo galantnost in moškost. Štefan namesto hrane iz trgovine domov privleče priročnik za samopomoč in iz njega izbere njemu všečne odlomke, s katerimi maltretira svojo ženo. A Marija se ne da kar tako!
22:40
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:15
Na kraju zločina
Preiskovalci morajo priti do dna dogodkom, ki so privedli do najnovejšega zločina. Zdi se, da je za grozljivo smrt policista Lyncha kriv njegov partner, nemški ovčar Sam. Nick sumi, da pri nenavadnem primeru nekaj smrdi, zato se loti iskanja dokazov, ki bi oprostili pasjega osumljenca. Finlay in Morgan medtem preiskujeta umor odvetnika, ki ima dolg spisek sovražnikov.
00:10
Kosti
Zlobni tehnik Christopher Pelant se začne spet poigravati s člani Temperanceine ekipe, ki odkrijejo, da je nedavna serija umorov povezana z FBI-jevimi agenti, ki so blizu Boothu. Med preiskavo Sweets ugotovi, da so dokazi, s katerimi operira ekipa, vse preveč znani. Ko se izkaže, da je po vsej verjetnosti Pelantova nova tarča prav Booth, začne Temperance drugače gledati na njun odnos in sprejme pomembno osebno odločitev.
01:05
Vohun v nemilosti
Medtem ko se skrivajo pred Cardom, Fiona in Sam privolita, da bosta pomagala Ayn, Fionini stari prijateljici iz zapora, ki ji po življenju streže pokvarjen policist. Gray uspe prepričati Carda, da so Michael in njegova ekipa mrtvi, zato ga Card prosi, naj najde vse možne Michaelove podatke o Ansonu, potem pa zažge Michaelovo podstrešje. Na ta način Michael dobi priložnost, da Cardu preda lažne informacije in je tako še korak bliže soočenju z njim.