TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 16.08.2016
00:20
Hčerka najboljšega prijatelja
Ko se David zaljubi v mlado Nino, hčerko svojih sosedov Terryja in Carol Ostroff, ki se je po petih letih vrnila domov, se zdi, da njunega načetega zakona ni več možno popraviti. Novico o očetovi nezvestobi še najtežje prenaša hčerka Vanessa, ki je bila svoje čase Ninina najboljša prijateljica. Kako bo ljubezenski trikotnik vplival na obe družini?
02:05
Zvoki noči
06:00
24UR
Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Veseli avtobuski
07:10
Čebelica Maja
Kraljica ima že dovolj protokolarnih pravil, ki veljajo v panju in se jih mora ves čas držati, zato se odloči, da se bo malce sprostila in obiskala travnik. Tam sreča Majo, ki je navdušena, da bo lahko kraljici pomagala odkrivati svet izven panja. Toda brez kraljice se panj hitro znajde sredi nepopisne zmede.
07:40
Lovci na zmaje
08:05
Anubisova hiša
Dekleta živijo pod budnim očesom svojega skrbnika Victorja Rodenmaarja, vse pa se spremeni, ko na dan prihoda nove učenke iz Amerike, Nine Martin, izgine ena izmed dosedanjih tamkajšnjih učenk, Joy Mercer. Njeno skrivnostno izginotje kmalu začne buriti duhove v internatu, dekleta pa so odločena, da bodo začela raziskovati na lastno pest in prišla do dna skrivnostnim dogodkom.
08:20
TV prodaja
08:35
Kuharski dvoboj tortic
09:30
TV prodaja
10:00
Italijanska nevesta
Policija vdre v objekt, kjer je Osvaldo zadrževal Fiorello. Ga Fiorella ne bo izdala, tako kot mu je obljubila? Eloisa, Gianna in Pedro so presrečni, ko jo zagledajo. Pedro je prepričan, da je za njeno rešitev zaslužen Osvaldo, zato se mu zahvali. Santino strastno poljubi Julieto, ki pa še vedno goji ljubezenska čustva do Sergia. Eloisa se sestane s svojim odvetnikom, da bi napisala oporoko.
11:00
TV prodaja
11:15
Nedolžna vsiljivka
Santamaria pove Natalii, kaj misli, da se je zgodilo med njenim očimom in Veronico. Zatem ji prizna, da se je zaljubil in bi rad bil z njo, ko bo konec vsega tega. Felipe Emilio povpraša po očetovih zadnjih besedah, saj sumi, da je Lorenzo izsiljeval Antonia. Lucas posvari Monico, naj se pazi Charlieja, saj z mamo ne poznata njegovega pravega obraza.
12:15
TV prodaja
12:30
Komisar Rex
Potem ko ga izpustijo iz zapora, nasilni kriminalec obišče svojo bivšo soprogo, ki se je v tem času ponovno poročila in rodila sina. Kmalu za tem njenega moža vržejo čez okno, zato policisti najprej posumijo njenega bivšega. Moser in Rex odkrijeta, da je preminuli odkril nezakonite načrte svojega šefa, zato je bil najverjetneje odstranjen. Moser se zopet odpravi pod krinko, kjer z Rexom podležu pripravljata veliko presenečenje.
13:35
Sanjska ženska
Zavrnjeni kandidati, ki so se zaman potegovali za srce DeAnne Pappas, bodo imeli danes priložnost spregovoriti o vsem, kar se je dogajalo v zakulisju in se še zadnjič javno soočiti z DeAnno. Brez pranja umazanega perila tudi tokrat ne bo šlo, pa tudi DeAnna bo razkrila šokantno skrivnost, o kateri prej ni govorila. Chris Harrison bo med drugim na vroči sedež posedel DeAnno in Grahama, ki bosta morala odgovoriti na nekaj kočljivih vprašanj.
14:35
Zdravnica malega mesta
Wanda in Tom sta se na vrat na nos odločila za poroko. Zoe privoli, da bo njena poročna priča, v okviru svoje pomembne vloge pa mora popaziti tudi na Wandino mamo Betsy. Zoe svoje poročne odgovornosti uporabi kot izgovor, da se ji ni treba družiti z Wadeom, kljub temu pa ima občutek, da je nekaj narobe. Lemon medtem podoživlja spomine na svoj nesrečni poročni dan in se odloči stvari vzeti v svoje roke.
15:35
Nedolžna vsiljivka
Monica se sooči s svojo mamo, ko odkrije, da se ponovno dobiva z Ivanom. Frankie ji prizna, da ji je Charlie grozil, da jo bo ubil, zato se je po pomoč zatekla k Ivanu. Felipe je ljubosumen na ljubeč odnos med Natalio in Santamario. Detektiv prosi Felipeja, naj skuša od Lucie izvedeti čim več o Benitezu. Lucas se odloči pobegniti iz otoka, saj se boji, da se bo Charlie maščeval tudi njemu.
16:30
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
16:55
Italijanska nevesta
Sergio obišče Julieto, da bi jo prosil, naj mu oprosti, toda ko v njeni sobi zagleda Santina, razočaran odide. Federica Aitani predlaga premirje, da bi združili moči in se skupaj maščevali družini Angeles. Delničarji podjetja Acorp zahtevajo razrešitev Pedra z mesta direktorja. Zdravnik Elizalde pove Gianni, da nujno potrebuje transplantacijo srca, saj ji zdravljenje ne pomaga. Novica šokira Fiorello. Pilar Federici zaupa ime morilca njenega očeta.
17:55
Komisar Rex
Ekipa preiskovalcev vodi preiskavo, ki povezuje različne, vendar zelo podobne umore, zato sumijo da je na delu serijski morilec. Da bi bolje spoznal morilčev profil, se Moser odpravi k psihologinji, s katero se kmalu tudi zbližata, kar pa ni všeč Rexu. Policisti odkrijejo, da je morilec zelo inteligenten, zato se ga trudijo čim prej ujeti, preden se pojavi nova žrtev. Žal so prepozni, saj se pojavi še tretje truplo.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Gorski zdravnik
Anne se mora soočiti s težko odločitvijo: ali naj posluša svoje srce ali pomaga očetu v težavah. Hans se prav tako znajde v dilemi glede svojih čustev do Susanne in Mie. Martina za pomoč prosi noseča Marie, ker jo skrbi nenavadno obnašanje njenega partnerja. Zaradi njegovih besnih izpadov se Marie odloči izseliti iz skupnega doma, da bi zaščitila svojega otroka. Martin se posvetuje s psihologinjo, ki sumi, da gre za bipolarno motnjo.
21:55
Preverjeno
Kdo bo gradil nova luksuzna stanovanja, kje bodo lokacije? Kaj bo s propadlimi projekti? Kako je, ko ti na rutinskem pregledu povedo, da te lahko reši samo presaditev srca? Kako težko je čakati na operacijo, in kako je leto dni po njej? Kdo so bili naši dedki, pradedki, praprababice - znameniti ljudje, morda kriminalci? Vse več ljudi išče svoje prednike z izdelavo družinskih debel.
22:50
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:25
Mozart v džungli
Thomasa šokira smrt njegove bivše žene Claire. Člani orkestra se udeležijo pogreba, medtem ko Rodrigo v samostanu obišče Anno Mario, ki čaka, da podpiše ločitvene papirje, da bi postala nuna. Rodrigo ji pove o turneji in prekletstvu maestra Rivera, ko mu iz ušesa priteče kri. Po povratku v mesto ga zopet prestrašijo nenavadni dogodki. So res posledica Riverovega uroka?