TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 17.07.2015
00:30
Vohun v nemilosti
Potem ko so končno ugotovili, da je Maxa umoril romunski morilec Tavian Korzha, ga skušata Sam in Jesse izslediti prek vplivnega romunskega mafijca. Pearceova medtem pošlje Michaela in Fiono v turistično letovišče, kjer naj bi izsledila in prijela izdajalskega znanstvenika Kevina in njegovo ženo Nicki. Izkaže se, da Michael in Fi nista edina, ki vohunita za Kevinom in njegovo ženo. Ker je znanstvenik svoje usluge že prodal Rusom, ga ves čas obkrožajo ruski telesni stražarji.
01:20
Rizzoli in Isles
Jane bi rada Mauri pomagala spoznati njeno biološko mamo Hope Davis, ki jo je Maura pred kratkim izsledila, a ne ve, kako bi se ji približala. Glede na to, da sta obe zdravnici, bi lahko imeli veliko skupnega. Angela se medtem zaplete v burno politično kampanjo. Vrne se tudi nuna Winnifred, ki jo Jane in Frankie dobro poznata iz svoje mladosti.
02:05
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
02:40
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Lupdidu
Naši prijatelji se igrajo skrivalnice in na vrsti za iskanje je Kepica. Gospa krt premeteno opazuje, kam so se skrili ostali in Kepici predlaga, da mu v zameno za torto izda vsa skrivališča. Ko Petunijo zaklenejo v omaro, ključ pa nesrečno odleti čez okno prav h gospe krt, gre po gobe še zadnji kos torte.
07:15
Kopalčki
Kopalčki imajo na čajanki umetno torto, zato si žabec zaželi, da bi imeli pravo torto in že se znajde obdan s samimi tortami. Seveda bi rad probal vse. Povedo mu, da lahko proba vse, razen velike torte v kuhinji, ki je namenjena za posebno priložnost. A prav ta ga še posebaj mika.
07:25
Angelina balerina
07:40
Tara
Tara je obdarjena s čarobnimi močmi, zato se svojo ekipo soborcev in prijateljev uspešno upira napadom tujih pošasti. Istočasno pa mora skrbeti tudi, da nihče na Zemlji ne bi izvedel, da čarovnija sploh obstaja.
08:05
Morske deklice - H2O
Rikki reši Emminega brata Elliota pred utopitvijo in Elliot se tako zaljubi v svojo rešiteljico. Ker je od zdaj naprej ne pusti pri miru, gre Rikki to zelo na živce. Emma in Cleo ji prigovarjata, naj ne bo preveč stroga do Elliota in za nasvet celo prosita Lewisa, toda Rikki kmalu poskrbi za nepotrebno dramo. Ko se znajdeta zaklenjena v vrtcu, je le vprašanje časa, kdaj se bo Rikki začela spreminjati v morsko deklico.
08:35
TV prodaja
08:50
Zaljubljen do ušes
Diego pokliče Natalio in ji pove, kje je. Natalia takoj obvesti tudi Alonsa in Eleazarja. Ko Alonso to pove še Irene, ju sliši Brigitte in novico sporoči Rodrigu. Diegu uspe pobegniti in na koncu pristane v Eleazarjevih rokah. Natalia pa na dogovorjenem mestu naleti na Rodriga, ki se pretvarja za Diega.
09:30
Zaljubljen do ušes
Vicente skuša prepričati Natalio, da umakne obtožbe proti Rodrigu, vendar ga zavrne. Ko Diego pokliče Natalio, ga grobo zavrne, prepričana, da govori z Rodrigom. Alonso Diegu razloži, zakaj ga Natalia zamenjuje z Rodrigom in kaj vse se je dogajalo v dveh mesecih, ki jih je preživel v komi.
10:30
TV prodaja
10:45
Grehi preteklosti
Renato Aldonzi obljubi, da ji bo stal ob strani, čeprav ga Aldonza posvari, da se bo soočila z nadvse močnim sovražnikom. Emanuel obvesti Cristobala, da je mladenič, ki je obiskal Aldonzo, verjetno njen fant. Renato v hotelu vidi Severiana in Simoneto, zato z Aldonzo domnevata, da sta ljubimca.
11:40
TV prodaja
12:10
Enostavni obroki Rachel Allen
Rachel tokrat pripravlja italijanske poslastice. Med drugim bo pripravila poletno solato iz pršuta in nektarin, rižoto z gobicami in tradicionalni tiramisu. Poleg tega se bo Rachel odpravila na lov za divjimi gobicami.
12:40
MasterChef Slovenija
Tekmovanje doseže vrhunec, saj poseben izziv tekmovalcem povzroči nemalo problemov. Misterybox znotraj skriva še eno malo skrivnostno škatlo, ki je veliko presenečenje. Prvič na obzorje pokuka ljubezenska zgodba. Razneženost sodnikov pa ne traja dolgo, saj krožniki na tej stopnji tekmovanja dosežejo najnižjo raven in s tem veliko razočaranje. Hude kritike in močne besede pa nekaterim le prizanesejo.
14:00
Kar bo, pa bo
Vaščani niso zainteresirani za politiko in Svetovo kampanijo, zato jih podkupi s čevapčiči, kar razjezi njegovega nasprotnika Mileta. Katarina izve, da je Damir izgubil službo, za kar je odgovorna Snježana. Ker se počuti krivo, Katarina Krešu predlaga, da ga onadva zaposlita. Vendar zaradi šefovega priporočila Damirju ponudijo službo čuvaja v naravnem parku Kopački rit, zaradi česar pa se bo moral odseliti iz vasi. Bo sprejel ponudbo?
15:05
Dubrovniška zora
Dešo grize občutek krivde, ker Jani ni pravočasno nudila prve pomoči, zato se odloči, da bo naredila vse, da ji pomaga. Glorija izve za Dešino odvisnost od teblet in ji zagrozi, da jo bo prijavila nadrejenim. Ko Adela odide do Dživa, jo ta odpelje na travnik, kjer jo strastno poljubi. Pri tem ju zaloti Šiško, ki je prepričan, da je Adela v resnici Dijana. Boris obišče Jano in ji obljubi, da bo prevzel odgovornost za njunega otroka, pod pogojem, da Maris vrne vilo.
16:00
Grehi preteklosti
Aldonza prosi Jeronima, če bi materin pepel položil v očetov grob, vendar se teta Adelina s tem ne strinja, ker Roberta ni bila dobra žena Raymundu. Ko Cristobal naleti na Aldonzo v solzah, jo hoče potolažiti z objemom, ravno tedaj pa se prikaže Valeria.
17:00
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20
Zaljubljen do ušes
Rodrigo dedu razloži, kaj se je zgodilo v Tuxpanu in Diega obdolži dejanja, zaradi katerega je dve leti preležal v komi. Trdi, da sta ga Diego in Natalia udarjala toliko časa, dokler ni padel v nezavest. Vicente mu verjame. Tadeo in Irene se prepirata zaradi Alonsa.
18:00
Zaljubljen do ušes
Diego zbeži iz bolnišnice in se odpravi k Natalii, vendar mu ona pred nosom zapre vrata. Prepriča jo šele, ko začne govoriti o stvareh, ki sta jih preživela skupaj. Pove ji, da sta ga vsakič, ko se je prebudil iz kome, Rodrigo in Irma ponovno omamila. Natalia pa mu pove, kaj se je zgodilo v Tuxpanu.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Kar bo, pa bo
Damir se premisli glede odhoda iz vasi, potem ko ga objokani Mile zaustavi na avtobusni postaji. Vsi so presrečni, ker se je odločil ostati. Snježana mu pod Anino prisilo prizna, da ga je ona prijavila, zaradi česar ji Damir pove, da med njima nikoli ne bo ničesar. Katarina v gozdu odkrije vandala Slava in Iva, kar pove Ljubu, vendar jih on ne želi prijaviti policiji. Odloči se, da bo stvari vzela v svoje roke in jih s pomočjo puške in Hunda pregnala iz parka.
21:00
Mumija se vrača
Skupaj z osemletnim sinom Alexom živita v Londonu. Ko sta se Rick in Evelyn spoznala, sta morala obračunati z mumijo starodavnega egipčanskega visokega svečenika Imhotepa, ki zdaj s pomočjo zlobnega Lock Naha ter lepe Meele znova doživi preporod v osrčju znanega londonskega muzeja. A na prostosti je še ena temačna sila, ki je še močnejša od Imhotepa. Gre za velikega bojevnika, kralja Škorpijona. Ko se Škorpijon in Imhotep spopadeta morata Rick in Evelyn ponovno reševati svet in tudi svojega sina pred nepojmljivim zlom.
23:20
Eurojackpot
V njej bodo sodelovali igralci iz 10 držav, poleg Slovenije še iz Nemčije, Finske, Norveške, Danske, Italije, Nizozemske, Islandije, Estonije in Španije. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.
23:25
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.