TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 20.01.2016
22:45
Kosti
Temperance in ostali preiskujejo smrt Stephanie McNamara, hčerke premožne družine, katere ostanke so našli v narodnem parku. Cam sumi, da je bila Stephanie žrtev serijskega morilca z vzdevkom Duh, zato k preiskavi pripelje dr. Clarka Edisona. Ko se Temperance in Clark sredi prizorišča zločina sporečeta, s tem ogrozita preiskavo. Boothu se medtem obeta velika karierna sprememba.
23:40
Buden
Potem ko FBI-jev agent Santoro podvomi v njegove metode pri iskanju serijskega morilca, za katerega so vsi prepričani, da je mrtev, Michael nenadoma postane glavni osumljenec v lastni preiskavi. Hannah medtem razmišlja o selitvi v Oregon in ponovnem študiju. Oba Michaelova terapevta menita, da bi bila selitev po vsej verjetnosti dobra tudi zanj, opozorita pa ga, da bi se morda v tem primeru moral posloviti od ene izmed resničnosti.
00:30
Policijska družina
Danny in Baezova v parku najdeta zmedenega neznanca, ki je ves umazan od krvi. Ko ga pospremita v njegovo hotelsko sobo, tam najdejo njegovo dekle mrtvo. Glede na dokaze je zelo težko verjeti, da se Robert ne spominja ničesar, kar se je dogajalo tisto noč, dokler test ne pokaže, da je zaužil izredno močan narkotik. Kdo mu ga je podtaknil? Jamie in Frank skušata pomagati policistu, ki je bil med opravljanjem svoje dolžnosti omamljen.
01:15
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
01:50
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Mifi
Od praznovanja rojstnega dne in prve izkušnje z letalom do šolskih prigod ter spoznavanja novih oblik, barv ter učenja risarskih spretnosti. Mifi dneve popestrijo tudi drugi živalski prijatelji, ki z nami prav tako delijo svoje zanimive zgodbe in odkritja.
07:05
Waybuloo
07:25
Kaja
Kaja si že od nekdaj želi kolo, nato pa jo starši presenetijo s čisto novim kolesom. 'Uauuu, kolooo!' se radosti Kaja in skače od sreče. Ko se le usede na kolo, pa ugotovi, da ga sploh ni enostavno voziti. Seveda ji mama pomaga pri učenju, pa je takoj laže.
07:40
Čebelica Maja
Maja se zaplete v novo pustolovščino, ko spozna čebelico Hano. Ta se pred Majo pretvarja, da v resnici ni čebela in da ne more najti smolnate sestavine, iz katere izdelujejo propolis. Maja bi ji rada dokazala nasprotno, pri tem pa Hana povzroči katastrofo, zaradi katere je ogrožen ves čebelji roj.
07:55
Pikica in Pepermint
08:05
Morske deklice - H2O
Navdušeni ribič Lewis se udeleži tekmovanja v ribarjenju in s seboj prinese skrivno orožje. Žal pa to ni preveč učinkovito, tako da se Lewis osramoti pred svojimi sotekmovalci. Ker se ji Lewis smili, se mu Cleo odloči pomagati in poskrbi, da ujame ogromno ribo. Zaplete se, ko se izkaže, da je Cleo izbrala posebno vrsto tuna, ki živi le v izredno globokih vodah.
08:30
TV prodaja
08:45
Italijanska nevesta
Čeprav Gianna sestro svari, da svojega snubca sploh ne pozna, je Fiorella prepričana, da očetov prijatelj ne more biti slab človek. Poleg tega ji ne preostane drugega, kot sprejeti Vittoriovo snubitev, saj sestra, ki je hud srčni bolnik, nujno rabi zdravila. Medtem Pedro dekletu Tanii pove, da se morata vrniti v Mehiko, ker babica hoče, da bo prisoten pri branju dedove oporoke.
09:40
TV prodaja
10:10
Odpuščanje ljubezni
Emiliano osupne, ko naleti na Veronico v Martinovem objemu. Veronica mu razloži, da sta z Martinom zakopala bojno sekiro in sta spet skupaj. A Emiliano je razočaran, počuti se izdanega, zato Veronici zabrusi, da je podlejša od Virginie. Medtem Virginia nagovarja Salmo, da se morajo v dobro vseh znebiti Veronice. Znebiti se hoče tudi Matilde.
11:00
TV prodaja
11:15
Velika angleška pekarija
Mary Berry in Paul Hollywood sta izkušena in znana britanska peka, ki kot sodnika sodelujeta pri priljubljenem resničnostnem tekmovanju Great British Bake off, v katerem skušajo nadobudni peki dokazati svoje pekovske sposobnosti. Toda tokrat bosta Mary in Paul tista, ki bosta oblekla pekovske uniforme in pokazala, kakšne vse dobrote nastajajo v njunih domačih pečicah. Lotila se bosta vseh možnih peciv in slaščic, od pit in tort pa vse do pletenic, ki so Paulova posebnost.
12:30
TV prodaja
12:45
Dr. Oz
13:45
Zdravnica malega mesta
Zoe izve, da se Bluebellu bliža epidemija gripe, zato je primorana v mestu vzpostaviti karanteno. Wade mora tako ostati pri svoji bivši punci, zaradi česar je Zoe zelo ljubosumna. Lemonin načrt za popoln večer z Waltom se ne obnese, saj se dekle ne počuti najbolje. George mora medtem režirati reklamo o Bluebellu za promocijo turizma v mestu.
14:40
Plamen v očeh
Viktor ne more oprostiti Magdaleni, zato se poda za Ano. Vendar je Ana neomajna. Magdalena obišče Dinko in Ano, edina vedoč, da sta to njena mama in sestra. Ano nagovarja, naj se vrne k Viktorju, a Dinka takoj posumi v njene dobre namene. Tomo se vrne iz Amerike.
15:45
Italijanska nevesta
Tania ni zadovoljna, ker ji Pedro noče predstaviti svoje premožne družine. Od nje celo zahteva, da njuno razmerje ostane skrito. Vittorio na letališču nervozen čaka na bodočo nevesto in njeno sestro, vendar čaka na napačnem terminalu. Fiorella se spotakne in pade naravnost v Pedrovo naročje. Ker Vittoria ni nikjer, Gianno odpelje v bolnišnico.
16:45
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05
Odpuščanje ljubezni
Magdalena šokirana odkrije, da je Matilda mrtva. Martin je prepričan, da se mu je približala Veronica, vendar ga hoče izkoristiti Nanciyaga. Ko nanju naleti presenečena Veronica, pobesni, vendar kmalu opazi, da je Martin omamljen. Nanciyaga prizna, da mu je podtaknila napoj, ki povzroči halucinacije.
17:55
Usodno vino
Eva obišče Petra v bolnici, česar se oba razveselita. Njuno harmonijo prekine Daša, ki ima s Petrom popolnoma drugačne načrte - potrebuje njegovo pričanje, da bi lahko sprožila tožbo proti Nini. Martin je ljubosumen, ker Nina toliko časa preživlja z Andrejem. Kaže, da tokrat njegove ponudbe za prakso ne bo zavrnila.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Popoln moški
Po vsakem neuspelem razmerju se odloči zapustiti mesto, v katerem živi, ter začeti znova. Njena starejša hčerka, najstnica Holly, sklene temu narediti konec. Odločena je, da bo mami našla moškega, s katerim se bo ustalila. Holly in njena prijateljica Amy si zato izmislita skrivnega oboževalca, ki začne Jean pisati romantična pisma. Ko pa ga je Jean pripravljena spoznati v živo, Holly in Amy hitro ugotovita, da je domišljija eno, resničnost pa nekaj popolnoma drugega.
21:55
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:30
Kosti
Temperance in njena ekipa preiskujejo smrt Briana Thomasa, glavnega trenerja plavalne ekipe na državnem kolidžu, čigar ostanke najdejo na dnu vodnjaka. Ko potencialni osumljenci povedo Temperance in Sweetsu, da je Brian morda imel skrivno razmerje, preiskovalci hitro najdejo dokaze o tem. Sweets medtem pri preiskavi nadomešča Bootha, ki se pripravlja na pomembno pričanje, na Jeffersonianu pa dobijo novo stažistko, ki hitro pritegne Sweetsovo pozornost.
23:25
Buden
Michael mora razrešiti situacijo s talci in se soočiti s shizofrenim pacientom, ki talcem v bolnišnici grozi z uničujočo eksplozijo. Pri tem detektivu pomaga njegov terapevt dr. Lee. Toda ključ do razrešitve napete situacije leži v drugi resničnosti, v kateri ima Michael opravka s pingvinom. Rex medtem očetu predstavi svojo punco Emmo, Bird pa je zaskrbljen zaradi Michaelove nespečnosti in posledične nezbranosti.
00:15
Policijska družina
Jamie in Vinnie ne moreta preprečiti samomora mlade matere Noni, ki se v smrt požene skupaj s svojim novorojencem. Izkaže se, da se je Noni hotela izviti iz primeža tolpe, ki si je podredila njeno sosesko, in da jo je pri tem oviral njen mož Ricky. Ko Danny ugotovi, da je nekoč preiskoval umor Nonijinih staršev, se odloči enkrat za vselej opraviti s smrtonosno tolpo, še prej pa mora stopiti na prste vodji tolpe Santani. Frank in Erin se medtem na svoj način trudita popraviti razmere v Nonijini soseski.
01:00
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.