TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 23.04.2016
22:05
Ta veseli dan
Edina ovira, ki Benu in Sadie stoji na poti do večne sreče, je cerkev, v katero zahaja Sadiejina družina. Pravzaprav osrednji problem predstavlja družinski duhovnik Frank, ki je njuno zvezo pripravljen blagosloviti samo pod enim pogojem. Par mora z odliko opraviti njegov predzakonski tečaj, ki pa je hujši od vojaškega urjenja. Nezaslišane učne ure, čudaške domače naloge in direkten poseg v njuno intimo postavijo Benovo in Sadiejino zvezo na hudo preizkušnjo.
23:55
Helena
Potem ko je leta zanemarjala svojo bipolarnost, Helen nazadnje doživi živčni zlom in pristane v bolnišnici. Tam se spoprijatelji s pacientko Mathildo, ki ji poskuša nuditi podporo in razumevanje, česar Helen po njenem mnenju v okviru svoje družine ni deležna. Ko se že zdi, da za Helen ni pomoči in začne resno razmišljati o samomoru, jo poskušata mož in hčerka prepričati, da se je za življenje vredno boriti.
02:15
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
02:50
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Chuck in prijatelji
07:25
Zebra Zigbi
07:40
Tačke na patrulji
08:05
Trgovinica za živali
Trgovinico za živali obišče Stara Banana, najbolj znan orangutan na svetu. Ker je legenda med komedijanti, si Puhka na vsak način želi narediti dober vtis na orangutana. A Stara Banana ni preveč navdušen nad Puhkinim humorjem.
08:30
Gospodična Žuža
08:40
Wendy
Wendy skuša pomagati osirotelemu žrebičku, pri tem pa na svoja pleča prevzame preveč odgovornosti in nazadnje na cedilu pusti svojo mamo, ki potrebuje pomoč pri organiziranju sejma s starinami. Wendy bi sicer rada pomagala, a žrebeta ne zaupa nikomur drugemu, zato na težji način spozna, da je sem pa tja treba biti pripravljen prositi za pomoč.
09:05
Grozni Gašper
09:25
Lego Star Wars: Zgodbe droidov
C-3PO še vedno išče svojega robotskega prijatelja R2-D2, zato za pomoč prosi Chewbacca in mu zaupa spomine iz pete sage Vojne zvezd, Imperij vrača udarec. R2-D2 najdeta v porušeni droidski tovarni in ugotovita, da so z njegovo pomočjo hoteli ponovno zagnati tovarno za izdelovanje bojnih droidov.
09:50
Transformerji: Roboti pod krinko
10:15
Ninja želve
10:45
TV prodaja
11:00
Lassie: Vodnjak ljubezni
Clay ne ve, kako bi potolažil svojega sina. Predlaga mu, da bi kupili novega kužka, a David za to noče niti slišati, saj je prepričan, da nihče ne more nadomestiti njegovega štirinožnega prijatelja. Potem se nekega dne na njihovi kmetiji prikaže Lassie z dvema mladičema. Psička takoj začuti, da David potrebuje tolažbo. Odločena je, da bo enega od svojih mladičev zbližala z njim. Tudi za svojega drugega potomca Lassie kmalu najde topel in prijeten dom.
12:50
Vrhunske usluge na Beverly Hillsu
13:20
TV prodaja
13:35
Čista hiša
14:30
Znan obraz ima svoj glas
17:30
Mišek Stuart Little 2
Stuart ima rad starejšega brata Georgea in malo sestrico Martho. Celo domišljavemu družinskemu mačkonu Snežku se je prikupil. Kljub ljubeči družini pa Stuart hrepeni po prijatelju. Ko se nekega dne vrača iz šole, v njegov avto nenadoma pade ranjena ptička Marjetica. Prestrašena mu pove, da jo ogroža zlobni sokol, ki se ga bojijo vse živali v mestu. Ker Marjetica nima kam, jo Stuart povabi k Littlovim. Toda Stuart ne ve, da ima Marjetica temačno skrivnost.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Seks na eks
Potem ko je televizijska voditeljica iz Los Angelesa najprej ostala samska, nato pa še brez sanjske službe, si privošči zanjo neobičajen žurerski večer in se zbudi v postelji z neznancem. Na svojem odzivniku sliši, da je služba vseeno na voljo, če se bo med naslednjim nastopom izkazala, zato takoj odide. Oblečena v izzivalno rumeno obleko, brez telefona, denarja in avta se znajde v neznanem delu mesta in pred vrsto nezgod. Zatava med preprodajalce mamil in prostitutke, za petami pa so ji policisti, jezen taksist in nadležen smrkavec.
21:50
Neslavne barabe
Mlada židovska begunka Shosanna je priča pokolu svoje družine s strani nacističnega poveljnika Hansa Lande. Nekaj let kasneje Shosanna, ki je zdaj lastnica majhne kinodvorane, dobi priložnost za maščevanje. Nemški vojni junak Fredrick Zoller želi v njeni kinodvorani za nacistične častnike prirediti pomembno filmsko premiero. To pritegne pozornost posebne gverilske skupine židovsko-ameriških vojakov pod vodstvom neusmiljenega Alda Raineja, ki je tako kot Shosanna odločena obračunati s sovražnikom. Usodni večer se tako prične ...
00:45
Dobri sosedje
Mladenič Victor se preseli v prijetno stanovanjsko sosesko, kjer med drugim živita tudi Spencer, ki je na invalidskem vozičku, in Louise. Kmalu po Victorjevem prihodu se število umorov še poveča, napetost v soseski pa narašča. Je možno, da je morilec prav Victor? Ali pa je storilec nekdo drug v njegovi bližini?
02:40
Zvoki noči