TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 24.04.2016
20:00
Seks na eks
Potem ko je televizijska voditeljica iz Los Angelesa najprej ostala samska, nato pa še brez sanjske službe, si privošči zanjo neobičajen žurerski večer in se zbudi v postelji z neznancem. Na svojem odzivniku sliši, da je služba vseeno na voljo, če se bo med naslednjim nastopom izkazala, zato takoj odide. Oblečena v izzivalno rumeno obleko, brez telefona, denarja in avta se znajde v neznanem delu mesta in pred vrsto nezgod. Zatava med preprodajalce mamil in prostitutke, za petami pa so ji policisti, jezen taksist in nadležen smrkavec.
21:50
Neslavne barabe
Mlada židovska begunka Shosanna je priča pokolu svoje družine s strani nacističnega poveljnika Hansa Lande. Nekaj let kasneje Shosanna, ki je zdaj lastnica majhne kinodvorane, dobi priložnost za maščevanje. Nemški vojni junak Fredrick Zoller želi v njeni kinodvorani za nacistične častnike prirediti pomembno filmsko premiero. To pritegne pozornost posebne gverilske skupine židovsko-ameriških vojakov pod vodstvom neusmiljenega Alda Raineja, ki je tako kot Shosanna odločena obračunati s sovražnikom. Usodni večer se tako prične ...
00:45
Dobri sosedje
Mladenič Victor se preseli v prijetno stanovanjsko sosesko, kjer med drugim živita tudi Spencer, ki je na invalidskem vozičku, in Louise. Kmalu po Victorjevem prihodu se število umorov še poveča, napetost v soseski pa narašča. Je možno, da je morilec prav Victor? Ali pa je storilec nekdo drug v njegovi bližini?
02:40
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Chuck in prijatelji
07:25
Zebra Zigbi
07:40
Tačke na patrulji
08:05
Trgovinica za živali
Vili in Samo se prepričata, da so v trgovinici za živali volkodlaki in poskušata ugotoviti, kdo od njunih prijateljev se bo ponoči spremenil v zver. Medtem Betka ostane zaklenjena v kopalnici skupaj z eno od dvojčic Benko, ki seveda ni navdušena nad nastalo situacijo.
08:30
Gospodična Žuža
08:35
Wendy
Vanessa in Wendy sta si prisiljeni deliti Wendyjino sobo, saj se Vanessa za nekaj dni preseli k Thorburnovim. Vanessa gre Wendy zelo na živce, dokler Tarik po Wendyjini zaslugi ne zboli. Dekleti morata zato združiti moči in bedeti ob njem vso noč, toda ali bo Wendy priznala svojo napako?
09:05
Lego Star Wars: Zgodbe droidov
Potem ko je C-3PO rešil R2-D2, general Veers sedaj ugrabi še njega, saj hoče s svojimi pripadniki obnoviti Imperij. Zaradi tega se uporniki znajdejo v veliki nevarnosti. Medtem ko je C-3PO v ujetništvu, se zabava s spomini na zgodbe iz zadnje epizode Vojne zvezd, Jedijeva vrnitev.
09:30
Transformerji: Roboti pod krinko
09:55
Ninja želve
10:25
TV prodaja
10:40
Lassie: Handfordova točka
Idilo Handfordov zmoti podjetnik Corey Stuart, ki bi rad njuno zemljo odkupil in na njej zgradil mali turistični raj. Chris in Drew temu nasprotujeta, saj se zavedata, da lahko Stuartovi načrti uničijo njuno prizadevanje za ohranitev čistega okolja. Brata imata tudi slabe sosedske odnose s sumničavim Tomom Wadom, ko pa se njegova hčerka Luci znajde v nevarnosti, ji prav onadva priskočita na pomoč. In seveda Lassie.
12:05
Vrhunske usluge na Beverly Hillsu
12:35
TV prodaja
12:50
Tatica umetnin
Sliko so v času druge svetovne vojne ukradli nacisti, zdaj pa jo je njena lastnica Hildy Bloome nameravala podariti muzeju. Toda še preden jo postavijo na ogled, slika izgine, storilci pa za seboj pustijo le prazen okvir in skrivnostne številke 15-21-1890. Tajna agentka Cathy Davis kmalu ugotovi, da številke predstavljajo Hitlerjev rojstni datum, poleg tega pa izve, da je varnostnik v muzeju rasist. Da bi prišla skrivnosti do dna, mora sodelovati s preiskovalko Agnes Dart.
14:25
Srčna agentka
Senatorjeva ekipa se v Bostonu pripravlja na ponovne volitve in upa, da bo tudi v drugo zmagal. Senatorjev svetovalec Nick načrtuje, da bo s svojo novo genialno zamislijo poskrbel za dodatne glasove irskih priseljencev, če bo našel senatorjeve irske prednike. Tako se Marcy odpravi v irsko mestece Ballinagra, vendar ne ve, da tam pravkar poteka tradicionalni festival v parčkanju. Punca se kmalu povsem nepričakovano znajde v primežu ljubezni.
16:15
Bitka parov
Tudi tokrat je pred nami vrsta razburljivih izzivov! Najprej moške čaka neprijetno presenečenje. Borili se bodo za vdih, zato gravitacija in voda postaneta njihova največja sovražnika. Na drugi strani bodo imele ženske nekoliko lažjo nalogo, ki pa zato ne bo nič manj pomembna. Punce bodo pokazale, kako se v moškem svetu znajdejo z moškimi opravili. Kdo bo prvi nominirani par, boste izvedeli po dveh najrazburljivejših izzivih do tega trenutka!
17:45
Vrtičkanje
V tokratni oddaji naši vrtičkarici občudujeta princeso med grmovnicami – čudovito hortenzijo. Tina pa obožuje še zelenjadnico, ki v vročih poletnih dneh na naše krožnike prinese pravo osvežitev. Brez kumar na vrtu pač ne gre, pa če se odločite za klasične ali kakšne bolj posebne sorte. In če kumar zraste preveč, brez skrbi, Metka in Tina bosta izdali tudi poseben recept za vlaganje.
18:20
Polona ga žge
V kuhinjo so povabili enega najbolj zabavnih novinarjev v Sloveniji, zato postane kuhanje ne le kreativno, pač pa tudi sila smešno in sproščujoče doživetje. Tokrat bo Polona kuhala z novinarjem Denisom Živčecem, ki bo prvič v življenju v rokah držal surovo ribo, le-ta pa bo nato romala v okusno rižoto. Sladkosnedeža si bosta pripravila še sladko in slastno limonino pito z jagodami in ob tem s smehom nalezla tudi gledalce.
18:55
24UR vreme
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Znan obraz ima svoj glas
23:00
Naključni milijonar
Deedsu podjetniški mogotec Chuck Cedar pove, da mu je dolgo izgubljeni sorodnik zapustil ogromno bogastvo. Skupaj z denarjem je Deeds podedoval tudi mrežo medijskih postaj, nogometno in košarkarsko moštvo ter zasebni helikopter. Mediji seveda takoj pograbijo vročo zgodbo o revežu, ki je postal bogataš. Prikupna novinarka Babe Bennett mora po ukazu šefa o Deedsu izbrskati kakšno umazano podrobnost. Sprva svojo nalogo vzame zelo resno, sčasoma pa se v Deedsa noro zaljubi. Čeprav Deedsov svet na zunaj izgleda drugače, je Deeds po srcu še vedno skromen, dobrodušen in naiven fant. Zato ne sluti, da se je spletkarski Cedar za vsako ceno pripravljen polastiti njegovega imperija.
00:55
Muha
Seth na demonstracijo svojega novega izuma povabi novinarko Veronico Quaife, da bi dokumentirala njegovo revolucionarno delo. Pri delu se zbližata in postaneta par. Seth sprva z izumom prenaša samo stvari, končno pa je pripravljen na prenos samega sebe. Toda ko se zapre v napravo, ne opazi, da je vanjo priletela muha. Po navidez uspešnem poskusu dobi Seth nadčloveško moč, po telesu pa mu začnejo rasti čudni izrastki, dokler ne začne opazno spreminjati svoje podobe. Seth se začne spreminjati v nekaj, kar je filmu prislužilo oskarja za masko.
02:45
Zvoki noči