TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 27.02.2016
23:05
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:40
Popoln učinek
Maturanti Kyle, Matty, Anna, Desmond, Roy in Francesca se odločijo, da bodo vlomili v izpitni center. Računajo, da bodo tako vse njihove težave rešene in lepa prihodnost zagotovljena. Medtem ko načrtujejo, kako se bodo lotili zahtevnega podviga, postanejo dobri prijatelji, med njimi pa se vnamejo tudi romantična čustva. Kako se bodo odrezali v ključnem trenutku, na katerega so se tako temeljito pripravljali?
01:25
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
02:00
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Florini zmajčki
Flori se želi pridružiti Cofkom pri njihovem treningu kotalkanja. Vse poteka lepo, dokler se Cofka 1 ne poškoduje. To jo tako prestraši, da sploh noče več na kotalke. Zato Ferdinand ponudi svojo pomoč s svojo rolko in zamenja Cofko 1.
07:15
Želvica Lulu
07:40
Chuck in prijatelji
Njegova domišljija ne pozna nobenih meja, svoje sanje pa vedno skuša tudi uresničiti. Med drugim si nadvse želi postati dirkalnik, zato s prijatelji zelo rad tekmuje. Dogodivščin mu tako nikoli ne zmanjka, pa čeprav se te včasih rade končajo zelo blatno.
08:05
Mašine pripovedke
Pazi, kaj si želiš, kajti prav to se lahko uresniči. Maša nam s pripovedko o pridnem možu, leni ženi in ščuki lepo razloži, kakšne so lahko posledice nespametnih želja.
08:10
Harold in vijolična voščenka
Harold ne more zaspati, ker ga ne spremlja zvesta luna. Odpravi se jo poiskat. Družbo mu dela zvesta Vijolčica. V temi spozna prijatelja, ki pa se sam noče domisliti nobene igrice. Harold na koncu le najde luno in zdaj lahko mirno zaspi.
08:35
Maša in medved
Medved se loti slikanja tihožitja in Maša sklene, da mu bo dokazala, da je ona drugi Van Gogh! Po navdih za motiv se odpravi do svojih gozdnih prijateljev in kmalu vsi postanejo del njene mojstrovine.
08:45
Trgovinica za živali
Betko preseneti dejstvo, da se njen oče pripravlja na zmenek, medtem ko je Pia žalostna, ker ji je Betka za dobrodelni ples oblikovala neprimerno obleko. Obe dekleti pa se ne zavedata, da sploh ne vesta, kako stvari v resnici stojijo.
09:10
Lego prijateljice
Spoznali bomo njihove domove, konjičke, avtomobile in najljubše kraje za preživljanje prostega časa. Dekleta zanimajo različne stvari, kljub njihovim različnim osebnostim pa se zdi, da imajo prijateljice vendarle nekaj skupnih interesov.
09:35
Peter Pan
Vendi, Jan in Miha gledajo film, ko jih preseneti Peter Pan. Ta je nad filmom tako navdušen, da bi ga rad pogledal tudi sam, zato ga odnesejo v deželo Nije, da bi si ga ogledali še z izgubljenčki. Tam pa pride do katastrofe, saj se zlobnež iz filma utelesi med njimi.
10:00
Grozni Gašper
10:25
Transformerji: Roboti pod krinko
10:50
Lego Star Wars: Yodove kronike
Klone bi uporabil za vojsko, s katero bi dokončno uničil Republiko. Yoda in Mace Windu se takoj odpravita za njim, medtem pa se tudi Padawani s pomočjo C-3PO trudijo svoje meče dobiti nazaj.
11:15
TV prodaja
11:30
Sezona lova 3
Tokrat medved Boog povabi svoje gozdne prijatelje na lovski izlet, vendar zaradi družinskih obveznosti vsi zavrnejo njegovo povabilo. Odloči se, da se bo sam odpravil na izlet, ko sreča potujoči cirkus. Spoprijatelji se z lenim grizlijem Dougom in se zaljubi v prelepo in spretno Urso. Ko Boogovi prijatelji ugotovijo, da je izginil, začnejo načrtovati, kako bodo kosmatinca in njegovo novo ljubezen rešili in pripeljali nazaj v gozd. Jim bo uspelo?
13:00
Preprosto italijansko
Michela se bo ustavila pri kuharskemu mojstru Valentinu Mercatileju, ki jo bo naučil pripraviti raviole in uovo ali po naše raviole z jajcem, ki so polnjeni s špinačo, rikoto in nepogrešljivim, še tekočim jajčnim rumenjakom. Slastno jed bo kasneje pripravila tudi sama. Ker je Michela velika ljubiteljica obarvanih testenin, se bo tokrat preizkusila v pripravi rožnatih, katerih skrivnost je seveda rdeča pesa.
13:35
TV prodaja
13:50
TV mreža
Odkar je bila majhna deklica, je Jane vedela, da želi postati televizijska novinarka. Na televizijski postaji dela skupaj z Aaronom, karizmatičnim poročevalcem, njihovemu timu pa se pridruži še privlačni voditelj Tom. Kmalu Jane podleže Tomovemu šarmu, kar pa ni niti najmanj všeč Aaronu, ki se tudi bori za njeno naklonjenost. Bodo sodelavci lahko umirili strasti in še naprej delali skupaj?
16:25
Na žaru
Po Ladu Bizovičarju bo moral šale na svoj račun prenašati pevec, avtor številnih uspešnic in lomilec ženskih src, Jan Plestenjak. Na katere njegove lastnosti se bodo spravili nastopajoči? Zagotovo bo moral poslušati zbadljivke na račun svojih skladb, ljubezenskih razmerij ter svojih gostih obrvi. Privoščili si ga bodo Jure Košir, Peter Poles, Manca Košir, Tomaž Domicelj, Ana Maria Mitić in drugi. Ano Mario pa bo presenetil tudi Jan ...
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujajo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Njegovi tastari
Paminim staršem mora predstaviti svoja starša Bernieja in Roz, ki ju igrata Dustin Hoffman in Barbra Streisand. Izkaže se, da sta Gregova mama in oče čisto preveč svobodomiselna za konservativnega in vedno sumničavega Jacka. Bernie je po Gregovem rojstvu pustil službo pravnika, da bi skrbel za sina, Roz pa je terapevtka, specialistka za spolne težave. Obeta se nor vikend!
22:15
Čudoviti um
Popelje nas v leto 1947, ko Nash pride na Princeton na podiplomski študij matematike. Kmalu razvije razpravo o teoriji tekmovanja, ki predrzno izpodbija doktrino Adama Smitha, očeta sodobne ekonomije. V času hladne vojne mu skrivnostni William Parcher naloži strogo zaupno nalogo: dešifriranje sovražnikovih kod. Tako začne Nash delati za vlado, obenem pa spozna lepo in izjemno bistro študentko fizike Alicio Larde. Ko Nash zboli za paranoično shizofrenijo, ga Alicia spodbudi, da se začne boriti z neozdravljivo boleznijo.
00:50
Častna beseda
Dogovorita se za tretji zmenek, na katerem bosta skušala ugotoviti, ali sta za skupaj ali ne. Vendar drug pred drugim skrivata svoje skrivnosti. Davida je sram priznati, da je izgubil službo, medtem ko mu ona ni povedala, da ima otroka. Iz malih laži se kmalu spletejo še večje. Bosta spoznala, da ima laž kratke noge?
02:35
Zvoki noči