TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 28.02.2016
20:00
Njegovi tastari
Paminim staršem mora predstaviti svoja starša Bernieja in Roz, ki ju igrata Dustin Hoffman in Barbra Streisand. Izkaže se, da sta Gregova mama in oče čisto preveč svobodomiselna za konservativnega in vedno sumničavega Jacka. Bernie je po Gregovem rojstvu pustil službo pravnika, da bi skrbel za sina, Roz pa je terapevtka, specialistka za spolne težave. Obeta se nor vikend!
22:15
Čudoviti um
Popelje nas v leto 1947, ko Nash pride na Princeton na podiplomski študij matematike. Kmalu razvije razpravo o teoriji tekmovanja, ki predrzno izpodbija doktrino Adama Smitha, očeta sodobne ekonomije. V času hladne vojne mu skrivnostni William Parcher naloži strogo zaupno nalogo: dešifriranje sovražnikovih kod. Tako začne Nash delati za vlado, obenem pa spozna lepo in izjemno bistro študentko fizike Alicio Larde. Ko Nash zboli za paranoično shizofrenijo, ga Alicia spodbudi, da se začne boriti z neozdravljivo boleznijo.
00:50
Častna beseda
Dogovorita se za tretji zmenek, na katerem bosta skušala ugotoviti, ali sta za skupaj ali ne. Vendar drug pred drugim skrivata svoje skrivnosti. Davida je sram priznati, da je izgubil službo, medtem ko mu ona ni povedala, da ima otroka. Iz malih laži se kmalu spletejo še večje. Bosta spoznala, da ima laž kratke noge?
02:35
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Florini zmajčki
Flori in zmajček Brin se pridružita Flavijevemu ansamblu. Vendar pa kaj kmalu ugotovijo, da niso ravno pretirano dobri. Pravzaprav so grozni. Ker jih Ferdinand napodi iz gradu, se prijatelji odpravijo na bližnji travnik, kjer pričnejo pridno vaditi. Ampak, ali bodo lahko postali boljši?
07:15
Želvica Lulu
07:25
Želvica Lulu
Lulu naleti na prvi pomladni zvonček in hoče to sporočiti svojim prijateljčkom. Vendar si ti sporočilo pripovedujejo eden drugemu, pri tem pa se, tako kot pri igrici telefončki, prvotno sporočilo popolnoma spremeni. Ko pride do Srečka, je že tako popačeno, da nima nobenega smisla, tako da mu ni nič jasno.
07:40
Chuck in prijatelji
Njegova domišljija ne pozna nobenih meja, svoje sanje pa vedno skuša tudi uresničiti. Med drugim si nadvse želi postati dirkalnik, zato s prijatelji zelo rad tekmuje. Dogodivščin mu tako nikoli ne zmanjka, pa čeprav se te včasih rade končajo zelo blatno.
08:05
Mašine pripovedke
V tokratni zgodbi nastopajo mlad pob, grbavi konjiček in grda pošast, ki krade korenje z gredice. Maša nam v rimah pove, da se moramo za srečo potruditi kar sami.
08:10
Harold in vijolična voščenka
Harold bi rad zaspal, ampak nagajajo mu dežne kaplje, ki šklopotajo na polico njegovega okna. Zanima ga, od kod prihaja dež. Zato se opravi na potep. Spremljata ga luna in temen oblak. Kmalu sreča mladi veverici, ki sta zaradi obilnega deževja padli iz gnezda. Pomaga jima poiskati mamico in dom.
08:35
Maša in medved
Medveda obišče prijatelj tiger in spopadeta se v šahu. A navihana Maša jima pokaže, da jima do naziva mojstrov manjka še kar veliko. Medved in tiger se s porazi nikakor ne moreta sprijazniti.
08:45
Trgovinica za živali
Robija živali prepričajo, da je preveč resen in odgovoren, zato se odloči, da bo zabavnejši. Betkina prijateljica Suzi pa se je odločila, da bi bilo super, če bi bila bolj podobna Betki. Tako živali kot Betka kmalu ugotovijo, da spremembe niso vedno dobrodošle.
09:10
Lego prijateljice
Spoznali bomo njihove domove, konjičke, avtomobile in najljubše kraje za preživljanje prostega časa. Dekleta zanimajo različne stvari, kljub njihovim različnim osebnostim pa se zdi, da imajo prijateljice vendarle nekaj skupnih interesov.
09:35
Peter Pan
Zaradi neznanega vzroka se dan Petra Pana v deželi Nije začne ponavljati. Vsak dan doživi povsem enake stvari, ki jih je doživel že včeraj. In jutri bo doživel enake stvari, ki jih doživlja danes. Prestrašen začne iskati rešitev.
10:00
Grozni Gašper
10:25
Transformerji: Roboti pod krinko
10:50
Grozni Gašper
11:00
Lego Star Wars: Yodove kronike
Darth Sidious razkazuje nov Sithov klon Jek, ki je izjemno mogočno orožje. Ampak Jek hoče biti sam svoj gospodar, zato se ga trudijo osvojiti tako Jediji kot Sithi. Torej je potrebno počakati na Jeka, da bomo videli, za katero stran se bo odločil.
11:25
TV prodaja
11:40
Problematičen mulc
Po spletu okoliščin naletita na sedemletnega Juniorja, ki so ga vsaj že tridesetkrat vrnili nazaj v sirotišnico. Niti redovnice ne morejo skriti zadovoljstva, da so se dečka končno spet znebile. Vendar Junior ni priden fantek, saj uniči vse pred seboj: športno trgovino, nogometno moštvo, Benov zakon, Benovo mačko, spajdaši pa se z nikomur drugim kot prav z razvpitim serijskim morilcem Martinom Beckom, ki je pobegnil iz zapora!
13:15
TV prodaja
13:30
Lepota ni dovolj
14:25
Izginuli potnik
Že osemnajst let je tega, odkar je Cathy pustila službo tajne agentke in se popolnoma posvetila družini. Zdaj pa jo šef tajne agencije Frank Darnell spet povabi k sodelovanju. Zadeva je nujna, saj je nekdo ukradel programsko opremo za proizvodnjo tajnega satelita, s katerim bi lahko sovražne sile vdrle v ameriški obrambni sistem. Darnell ji zagotovi, da bo njena naloga povsem rutinska, toda Cathy ve, da bo tudi nevarna. Kljub temu jo sprejme.
16:10
Kung fu panda 2
Toda mir v deželi ogroža lakomni in ošabni pav Shen, ki je odločen zavzeti deželo in iztrebiti kung fu. Panda, Tigrica, Opica, Kača, Bogomolka in Žerjav morajo tako narediti vse, da preprečijo njegov vzpon. Obenem Po izve, da Ping ni njegov pravi oče, preganjati pa ga začnejo nočne more, v katerih vidi sebe kot dojenčka ter svoja prestrašena starša, ki jima grozi neznan napadalec.
17:45
Vrtičkanje
V prvi oddaji vrtičkarici obiščeta prijatelje na Primorskem in se podata med sončne sadeže – kakije. Da bo še bolj pravljično, njun vrt obiščejo igrivi vrtni škratki.
18:20
Polona ga žge
Včasih smo imeli celo generacijo vražjih Slovenk in ena od njih se bo v prvi oddaji s Polono pomerila tako na kranjskogorskih strminah kot v kuhinji. Polona Požgan proti Alenki Dovžan!
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujajo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Na žaru
Na vročem stolu bo tokrat sedel igralec in režiser Boris Kobal. Pri peki so poleg žar mojstra Lada Bizovičarja sodelovali še Gojmir Lešnjak – Gojc, Bine Volčič, Vid Valič, Tin Vodopivec, Tomaž Mihelič – Marlenna, Nina Valič in Ciril Ribičič. S svojim nastopom je peko začinil še Janez Trontelj v vlogi desničarja Janeza Novaka. Največ zbadljivk je letelo na njegovo starost in s tem povezanih zdravstvenih težav, videzom, težo, 'rdečo' usmerjenost, bivanje v Murglah in na dejstvo, da si je lani pri 59 letih kupil motor.
22:20
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
00:20
Frankenstein
Po smrti matere postane obseden z obujanjem mrtvih nazaj v življenje. Po neštetih poskusih mu le uspe ustvariti bitje iz ostankov trupel. Ne traja dolgo preden Frankenstein obžaluje svoja dejanja, saj ugotovi, da je ustvaril pošast.
02:40
Zvoki noči