TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 29.02.2016
20:00
Na žaru
Na vročem stolu bo tokrat sedel igralec in režiser Boris Kobal. Pri peki so poleg žar mojstra Lada Bizovičarja sodelovali še Gojmir Lešnjak – Gojc, Bine Volčič, Vid Valič, Tin Vodopivec, Tomaž Mihelič – Marlenna, Nina Valič in Ciril Ribičič. S svojim nastopom je peko začinil še Janez Trontelj v vlogi desničarja Janeza Novaka. Največ zbadljivk je letelo na njegovo starost in s tem povezanih zdravstvenih težav, videzom, težo, 'rdečo' usmerjenost, bivanje v Murglah in na dejstvo, da si je lani pri 59 letih kupil motor.
22:20
Klub vražjih babnic
Brenda se je poročila z bogatašem, Elise je postala filmska zvezda, Annie pa gospodinja. Vse tri so svojim soprogom pomagale do poslovnega uspeha, oni pa so se jim zahvalili tako, da so si našli mlajše ljubice. Dame so odločene, da njihovi bivši zaslužijo kazen in maščevanje bo sladko.
00:20
Frankenstein
Po smrti matere postane obseden z obujanjem mrtvih nazaj v življenje. Po neštetih poskusih mu le uspe ustvariti bitje iz ostankov trupel. Ne traja dolgo preden Frankenstein obžaluje svoja dejanja, saj ugotovi, da je ustvaril pošast.
02:40
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Florjan, gasilski avto
07:20
Zebra Zigbi
07:30
Diego in prijatelji
07:40
Italijanska nevesta
Vittorio se v restavraciji zahvali Pedru, da je tja pripeljal njegovo zaročenko. Ko Pedro kasneje o tem povpraša Fiorello, mu pove, kako je bilo v Italiji po smrti njenega očeta, da je zaradi sestre sprejela Vittoriovo snubitev, ob prihodu pa so ju s sestro okradli, Vittoria pa nikoli ni spoznala. Nato je srečala njega in se zaljubila vanj.
07:45
Smrkci
Gargamel ima nov načrt za iztrebitev Smrkcev. Svetleči prah, zaradi katerega se ne bodo mogli nehati smejati.
08:00
Otroci, to smo mi
08:35
TV prodaja
08:50
Odpuščanje ljubezni
Daniel, prepričan, da je Veronicin spomin še vedno zamegljen, jo skuša prepričati, da ni on njen sovražnik, ampak Martin. Vendar mu Veronica odločno pove, da bo plačal za vso zlobo, ki jo je povzročil. Ko Veronico napade še Aaron, ji na pomoč priskoči Martin. Veronica obema, Danielu in Aaronu pove, da sta bila samo sredstvi Virginiinih spletk.
09:40
TV prodaja
11:05
TV prodaja
11:20
Zdravnica malega mesta
Zoe izve za Wadovo novo simpatijo in odločena je, da bo temu hitro naredila konec. Lavon medtem prosi Georgea za pomoč pri preprečitvi združitve Bluebella s sosednjim mestom Fillmore. Zoe poskuša domačine zavarovati pred novico o združitvi mest, zato izkoristi Joela in AnnaBeth ter ustvari škandal, s katerim želi preusmeriti pozornost domačinov.
12:15
TV prodaja
13:35
Usodno vino
Ivan izve za katastrofo v podjetju. Stane se ni vrnil in družino skrbi zanj. Daša ugotovi, da v spisu s sodišča manjka stran z Robijevim naslovom in zato Peter začne povezovati stvari. Med Bučarjem in Violeto se plete nekaj več kot le prijateljstvo, ko njo preseneti njegova skrivnost. Stanetu grozi smrtna nevarnost.
14:40
Plamen v očeh
Viktor spozna, da je Ana vedela za razmerje med Andrijo in Magdaleno. Počuti se izdanega. Ko se brata soočita, Andrija pretepen obleži na tleh. V takem stanju ga najde Leon in nadaljuje z udarci. Magdalena je zgrožena, ker Ana dvomi o tem, da sta sestri.
15:45
Italijanska nevesta
Eloisa Fiorelli predstavi Aitano kot žensko Pedrovega življenja, s katero bi se nekoč že skoraj poročil, saj sta kot ustvarjena eden za drugega. Diana ne ve, kaj bi, ker ji je pojavitev Vittoriove zaročenke prekrižalo načrte. Ko Vittorio od Benita zahteva pojasnilo, ta Fiorello označi za prevarantko.
16:45
24UR popoldne
24UR POPOLDNE je na programu POP TV vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05
Odpuščanje ljubezni
V zadnjem delu bodo Manuel, Aaron in Virginia končno dobili, kar si zaslužijo. Tudi Pablo in Ana Perla sta končno lahko skupaj, ne da bi kdo temu nasprotoval. Jorge spozna, da še vedno ljubi Salmo. Veronica in Martin obnovita poročne zaobljube. A vsi se bodo tudi v zadnjem delu borili za svojo srečo.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujajo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Dan najlepših sanj
21:30
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:05
Na kraju zločina: New York
Današnja epizoda je sestavni del epizode iz serije Na kraju zločina. Preiskovalci še vedno iščejo Macovo dekle Christine in Shawna Boyda, ki ju je ugrabila egipčanska tolpa zato, ker jim Shawnov brat dolguje večjo vsoto denarja. Ko detektivi aretirajo enega izmed članov tolpe, Zanea, so ugrabitelji v zameno zanj Macu pripravljeni vrniti živo in zdravo Christine. Shawna medtem ugrabitelji umorijo.
23:00
Kosti
Pod mostom najdejo truplo. Več kot očitno je, da je umrli moški utrpel hude zlome, ki kažejo na to, da je padel z mostu, toda vse kaže, da ni naredil samomora. Je možno, da je doživel srčni napad in posledično padel z mostu, ali je posredi kaj drugega? Še isti večer se Temperance in Booth hudo spreta zaradi Christinine vzgoje, zato Temperance odvihra v službo, kjer naj bi ostala vso noč in delala. Žal pa jo pri tem preseneti napadalec.
23:55
Vohun v nemilosti
Potem ko je izvedela, da jo skušajo umoriti, bi Fiona rada odkrila, kdo naj bi jo umoril. Spoprijatelji se z Ayn, ki zapornicam dobavlja robo s črnega trga. Ayn želi, da ji Fiona zagotovi odsotnost čuvajev v zaporniškem bloku, saj bo le tako opravila s svojo konkurenco. Fiona to tudi stori. Pearceova prepriča Michaela in njegovo ekipo, da opravijo z morilcem njenega zaročenca, toda kaj, ko ima ta kup dragocenih informacij, ki ga ščitijo pred nevarnostjo. Michael in ostali se morajo zato domisliti novega načrta.
00:45
24UR zvečer
Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
01:20
Zvoki noči