TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 31.05.2015
01:00
Božiček na sodišču
Zaradi finančnih skrbi tudi nima časa za ljubezen ali za delo na svojem starem avtomobilu, ki ga je podedoval od svojih staršev in ki mu ga pomaga popraviti njegova prijateljica, mehaničarka Lauren. Za nameček namerava milijonar Braxton Bennett tožiti Božička, ker mu kot otroku nikoli ni prinesel daril, ki si jih je zaželel. Božiček se zato odloči najeti Michaela, ki naj bi ga zagovarjal na sodišču.
02:45
Zvoki noči
06:00
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00
Oto čira čara
07:01
Mifi
Od praznovanja rojstnega dne in prve izkušnje z letalom do šolskih prigod ter spoznavanja novih oblik, barv ter učenja risarskih spretnosti. Mifi dneve popestrijo tudi drugi živalski prijatelji, ki z nami prav tako delijo svoje zanimive zgodbe in odkritja.
07:10
Angelina balerina
Tokrat morajo Angelina in njeni sošolci delati skupaj v parih in oblikovati plakate, ki so del šolske naloge. Angelina in njen partner naletita na težave, saj se ne strinjata glede nekaterih stvari. Bosta le uspela najti skupen jezik in sodelovati?
07:25
Mojster Miha - projekt gradimo
07:40
Smrkci
Dete Smrka med igro skrivalnic v košari odnese v deželo Travnih vil ... Toda zlobni, grdi Bradavičarji imajo z njim druge načrte ...
07:55
Moj mali poni: Čarobno prijateljstvo
Na vsak način bi rada izboljšala svoje čarovniške spretnosti, zato nima veliko časa za bolj družabne aktivnosti. Toda njena mentorica ji naloži nadvse pomembno nalogo, da knjige končno pusti pri miru in si poišče prijatelje. V bližnji vasici naša junakinja spozna 5 novih ponijev, ki jo popeljejo na vznemirljive, smešne in pravljične dogodivščine!
08:20
Trgovinica za živali
08:45
Skrivnostni ranč
Lea in Andrej med jezdenjem naletita na suhljatega in izčrpanega ponija. Odpeljeta ga na ranč, da bi poskrbela zanj in našla njegovega lastnika. Toda še preden to storita, poni skrivnostno izgine. Lea in ostali se zato odpravijo v Klub ponijev, kjer je najdeni poni nekoč živel. Najstniki odkrijejo, da tamkajšnji lastnik ostarele ponije zapre v klet, kjer poniji brez hrane in pijače počasi umirajo.
09:10
Spuži Kvadratnik
09:35
B-Daman anime: Navzkrižni ogenj
10:00
Anubisova hiša
Dekleta živijo pod budnim očesom svojega skrbnika Victorja Rodenmaarja, vse pa se spremeni, ko na dan prihoda nove učenke iz Amerike, Nine Martin, izgine ena izmed dosedanjih tamkajšnjih učenk, Joy Mercer. Njeno skrivnostno izginotje kmalu začne buriti duhove v internatu, dekleta pa so odločena, da bodo začela raziskovati na lastno pest in prišla do dna skrivnostnim dogodkom.
10:15
TV prodaja
10:30
Zmenki milijonarjev
V šesti sezoni serije bo Patti iskala ljubezen za uspešne poslovneže, profesionalnega igralca pokerja, slavnega kuharja in upokojenega športnika. Poseben izziv pa bo poiskati idealno partnerico za očeta slavne igralke Denise Richards.
11:25
Beverly Hills 90210
Jordan prosi Naomi, da organizira zabavo za neznanega slavnega pisatelja. Tako se Annie znajde v dilemi, saj mora Naomi odkriti, da je v resnici ona ta oseba. Silver se boji, da Adrianna ne odobrava njene zveze z Markom. Medtem pa Dixon izve, da Michaela goji čustva do Navida.
12:15
TV prodaja
12:30
Psi so zakon
Michael se odloči, da bo kupil psa, saj upa, da se bosta tako z ženo zbližala. Ko Sally novega družinskega člana Archieja prijavi na pasjo razstavo, navihani kuža povzroči kup preglavic. Kmalu Sally zapusti Michaela in se preseli k sosedu Guyju, ki je prav tako ljubitelj psov. Ljubosumni Michael se znajde popolnoma na tleh in se po tolažbo zateče k Archieju, s katerim nameravata Sally pridobiti nazaj.
13:55
007 - Nikoli ne reci nikoli
Zločinska organizacija pod vodstvom Ernsta Blofelda ukrade dve ameriški jedrski konici in zagrozi z napadom. Blofeldovega dolgoletnega sovražnika Jamesa Bonda, ki medtem okreva na kliniki, spet čaka zahtevna naloga, da se sooči z nepridipravi in reši svet. Pot ga iz Anglije popelje na Bahame in nato v južno Francijo. Pri tem mu je ves čas na sledi smrtonosna lepotica Fatima Blush. Nato Bondu pot prekrižata še zlobni bogataš Largo in njegova skrivnostna ljubica Domino.
16:30
Trije lopovi in potepin
Zato ugrabijo devetmesečnega dojenčka, ki ima zelo bogate starše in živi v prelepi graščini. V zameno zanj zahtevajo nekaj milijonsko odkupnino, ker pa so popolnoma nesposobni in nadvse štorasti, jim mali kobacač pobegne. Seveda se poženejo v lov za njim, a malček je vedno korak pred njimi. Tako se jim izmuzne v nakupovalno središče in v živalski vrt, nazadnje pa ga morajo loviti po gradbišču.
18:20
Vrtičkanje
Pisane solate najdemo na vsakem vrtičku. Kristalke, maslenke, stožčaste solate in rezivke, za vsak okus se najde kaj. Za tiste, ki nimajo vrtička, pa bosta Metka in Tina predstavili odlično idejo, kako solato vzgojiti kar v plastenkah. Razkrili nam bosta tudi, da tobak ni samo za kajenje, ampak je lahko prelepa okrasna rastlina na vrtu, iz katere lahko pripravimo škropivo.
18:55
24UR vreme
Ker vreme močno vpliva na naše življenje, so informacije o njem vedno bolj iskane. Po novem so vremenske napovedi pripravljene ob podpori vrhunskega tujega partnerja MateoGroup. Pri pripravi napovedi sodeluje tudi posebna meteorološka ekipa. Odzivi na vremenske dogodke so tako hitrejši in gledalcu ponujsjo še kakovostnejše informacije. Za posamezne kraje doma in na tujem je prvič mogoče spremljati urne napovedi s temperaturnimi kartami, zaradi česar je načrtovanje dejavnosti na prostem postalo enostavnejše. Individualne napovedi so izdelane tudi za kraje s pomembnejšimi dogodki. Vremensko napoved vodijo priljubljeni obrazi: Jana Morelj, Robert Erjavec in Katja Jevšek.
18:58
24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00
Prijatelja samo za seks
Odločita se za brezskrben seks brez čustev in obveznosti. Slišati je preprosto, a se podajata v nevarne vode. Kmalu se njune posteljne avanture počasi začnejo spreminjati v strastno razmerje in oba spoznata, da sta sorodni duši. Toda tako Dylana kot Jamie je strah priznati, da sta se zaljubila in tako se znajdeta pred največjo življenjsko preizkušnjo.
22:05
Lepota po ameriško
Žena Carolyn se spusti v razmerje s poslovnim tekmecem, uporniška hčerka Jane pa se zagleda v tihega soseda Rickyja, ki živi s tiranskim očetom. Medtem se Lester do ušes zaljubi v zapeljivo hčerino prijateljico Angelo in zaradi nje popolnoma izgubi glavo.