TV sporedi

TV spored - POP TV

Oglejte si TV spored na enem mestu...

POP TV
TV spored za POP TV

spored za datum: 31.12.2018
00:05
Nekoč in danes
Drama
Izvirnik: Now and then
Režija: Lesli Linka Glatter
Igrajo: Christina Ricci, Rosie O'Donnell, Thora Birch, Melanie Griffith, Gaby Hoffmann, Demi Moore
Ocena IMDb: 6,8/10

Spomini štiri prijateljice popeljejo v otroške dni, ko so se začele razvijati v osebnosti, kakršne so danes.

Leta 1970 so najboljše prijateljice Roberta, Teeny, Samantha in Chrissy dopolnile dvanajst let. Takrat so si obljubile, da si bodo vedno stale ob strani. Po petindvajsetih letih se spet srečajo v podobah Rosie O'Donnell, Melanie Griffith, Demi Moore in Rite Wilson. Roberta je odrasla v zdravnico, Teeny v igralko, Samantha v pisateljico, Chrissy pa v gospodinjo in bodočo mamico.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995
01:50
Zvoki noči
Glasbeni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
06:05
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:00
Robocar Poli: Gasilski junaki
Risani, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Robocar Poli: Fire Safety
Igrajo: Alyson Leigh Rosenfeld
Ocena IMDb: 6,6/10

Mami, Peter in Lučka kuhajo jagodno marmelado. Kuža Bučko poje ves kruh, zato morajo v trgovino po novega. Šele tam ugotovijo, da je mama pozabila ugasniti štedilnik. Marmelada se bo zažgala! Kaj marmelada, cela hiša! In kdo bo rešil Bučka?...

Robocar Poli in njegovi prijatelji iz reševalne postaje so super avtomobili, ki vedno radi priskočijo na pomoč tistim, ki se znajdejo v težavah.

Reševalna ekipa je vedno v pripravljenosti, na težave pa jih opozori njihova operaterka Jin. Otroke bodo poučili, kakšne situacije lahko pripeljejo do nesreče ter kako ravnati v primeru nevarnosti.

Država: Južna Koreja
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
07:05
Pikica in Pepermint
Risani, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Grenadine and peppermint

Pikica je radovedna deklica, ki obožuje dogodivščine, čeprav živi na severnem polu, kjer se sneg in led raztezata, kolikor daleč sega oko.

Njena najboljši prijatelj je pengvin Pepermint. Ta je po naravi sicer bolj mirna duša, vendar Pikici na voljo vedno rad odigra vlogo superjunaka. Pepermint bo hotel očarati skupino pingving. Vendar pingvini ne znajo leteti, seveda pa to ne velja za super pingvina!

Jezik: Slovenščina
Leto: 2011
07:10
Mala miška Mia
Risani, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Mia mouse

Babica otrokom dovoli, da odidejo na nočno kampiranje, če bo z njimi šla odrasla oseba in pazila na njih. Z njimi odide Jani, ki pa se še najbolj boji nočnih zgodb o duhovih in strahovih v gozdu. V strahu jo kar popiha z Martinovo lučko, ki sveti na kresničke. Svetilko sicer kmalu najdejo, a kje je Jani?

Mia je šestletna miška, ki z babico Mimi, s prijatelji in sosedi živi v globinah ogromne hiše.

Mala navihanka je radovedna, drzna, neustrašna in hoče videti, poskusiti in doživeti vse, kar ji pride pred mišji smrček! Kar je razumljivo, saj je pri šestih letih Mia dovolj stara, da se loti raziskovanja svoje okolice in začenja razumeti, da ni samo ona središče vsega. Vse skupaj pa seveda botruje številnim zanimivim in poučnim dogodivščinam.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
07:25
Super krila
Risani, 2. sezona, 28. del
Izvirnik: Super wings
Ocena IMDb: 6,2/10

Tokrat Jan za božič odleti v Avstralijo, ker je deklica Nicole naročila paket.Nicole obožuje božič in bi rada v živo spoznala Božička. Kot nalašč se Božičku pokvari voz ravno pred njeno hišo in Nicole mu seveda takoj ponudi svojo pomoč. Super krila in Nicole s skupnimi močmi rešijo božič v Avstraliji.

Letalo potuje po svetu in otrokom dostavlja pakete.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:35
Oddbods
Risani, 1. sezona, 36. del
Ocena IMDb: 7/10

Božič je obdobje obdarovanja! Kakor vsi otroci se tudi Oddbodsi najbolj veselijo daril. Njihova praznične pustolovščine so primerne njihovi navihanosti, nagajivosti in razposajenosti, a kljub temu bodo z okraševanjem in obdarovanjem spoznali prvi duh božiča. Ho, ho, ho!

Oddbotse sestavlja sedem očarljivih likov, ki nas nasmejejo s svojimi norčijami.

Oddbotsi se zapletajo v nenavadne situacije, ki se seveda končajo z nepričakovanimi posledicami. Vsak od njih je svet zase, njihove izrazite osebnosti pa so ustvarjene kot ogledalo, v katerem tu pa tam prepoznamo tudi svoje lastnosti. Te pa so lahko včasih prav čudaške, saj je vsak od nas kdaj vsaj malo čuden.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2014
07:40
Mašine pripovedke
Risani, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: Masha's tales

Za novo leto nas obdaruje dedek Mraz. Zakaj in kdo si sploh zasluži darila, pa nam z novo zgodbico pove naša Maša.

Ker ima Maša nadvse rada pravljice in ker je nekoliko zrelejša, bo sedaj na svoj otroški način sama pripovedovala znane pravljice.

Kdo ne pozna pravljic kot so Rdeča kapica, Pepelka, Trije prašički ali Volk in sedem kozličkov? Ampak verjamite, ko jih pripoveduje Maša, sporočila tradicionalnih vrednot postanejo nadvse zabavna!

Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
07:45
Kraljevska akademija
Risani, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Regal academy
Režija: Tom Wayland
Igrajo: Jessica Paquet, Erica Schroeder, Alyson Leigh Rosenfeld, Billy Bob Thompson, Henry F. Benjamin, Kathryn Cahill
Ocena IMDb: 5,7/10

Čas je za veliki pravljični ples, na katerem bodo učencem ocenjevali eleganco, zbranost in držo. Rose se na ples poda z nerodnim Klobučarjevim vnukom, Džoi pa ima oči samo za plemiča žabca. Njegovo prekletstvo je tako močno, da ga ni uspelo izničiti še nikomur. Zato Džoi in Rose stakneta glavi in načrtujeta, kako ga bosta ob polnoči končno rešili s posebnim poljubom s pomočjo lunine šminke. Čisto drugačne načrte na plesu pa ima Viki.

Dobrodošli na šoli, kjer je magija doma!

Rose je običajna sodobna najstnica, ki živi v običajnem mestu. Obožuje čevlje, še bolj pa pravljice. Veliko presenečenje doživi, ko s pomočjo čarobnega ključa naenkrat pristane v čisto pravi pravljični deželi. Kmalu izve, da je njena družina v resnici zelo posebna. Na prestižni šoli Rose spozna nove prijateljice in se uči magičnih trikov.

Država: Italija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
08:10
Oddbods
Risani, 1. sezona, 43. del
Ocena IMDb: 7/10

Oddbotse sestavlja sedem očarljivih likov, ki nas nasmejejo s svojimi norčijami.

Oddbotsi se zapletajo v nenavadne situacije, ki se seveda končajo z nepričakovanimi posledicami. Vsak od njih je svet zase, njihove izrazite osebnosti pa so ustvarjene kot ogledalo, v katerem tu pa tam prepoznamo tudi svoje lastnosti. Te pa so lahko včasih prav čudaške, saj je vsak od nas kdaj vsaj malo čuden.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2014
08:15
Miraculous: Čarobni dragulji
Risani, 1. sezona, 7. del
Izvirnik: Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir
Ocena IMDb: 8,1/10

Superjunaka Marinette in Črni mačkon rešujeta Pariz.

Na prvi pogled je Marjetka čisto običajna deklica, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli pa se preganja s sošolci. Vendar pa ima Marjetka par čarobnih uhanov, s pomočjo katerih se spremeni v čudežno junakinjo Pikapolono, ki navdušuje celoten Pariz. Njen pajdaš je Črni mačkon in s skupnimi močmi prebivalce Pariza branita pred zlobnim Metuljem, ki hoče nadzorovati vse ljudi.

Država: Francija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2015
08:35
Hotel 13
Družinski, 2. sezona, 68. del
Ocena IMDb: 5,9/10

Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.

Šest med seboj izredno različnih najstnikov se najde v ljubkem hotelu ob morju po imenu Hotel 13.

Jezik: Nemščina
Leto: 2012
09:05
Pozor, priden pes!
Kulturni, 1. sezona, 1. del
Koliko dela in truda je Barbara pripravljena vložiti za Gina, si res želi spremembe pri Ginovem obnašanju, ali bo raje gledala nase in na svoje občutke, pa bomo videli v oddaji.

V prvi oddaji bomo spoznali Barbaro in njenega 4-letnega malega nemškega špica Gina, ki neumorno laja za pozornost in jo na sprehodu nikakor ne uboga.

Pozor, priden pes! je nova oddaja, v kateri bosta priznana strokovnjaka za pasje vedenje, Jure Pribičevič in David Pogačnik, v vsaki oddaji priskočila na pomoč novemu lastniku problematičnega psa in mu skozi različne učne procese pomagala do vzgoje uravnovešenega psa, prijetnega za sobivanje.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
09:35
Okusi brez meja
Kulinarika, 2. sezona, 1. del
V prvi oddaji se bo voditelj Matevž Slokar odpravil v Prekmurje, kjer se bo v dneh pred veliko nočjo podal po poteh odkrivanja skrivnosti okusa prekmurske šunke. Gre za zapletene korake zorenja mesa, saj morajo ustrezati strogim predpisom, ker je prekmurska šunka eden redkih uradno zaščitenih slovenskih izdelkov.

V oddaji bomo spremljali prijatelja Matevža Slokarja in priznanega angleškega kuharja Joea Greya na potepanjih po Sloveniji.

Okusi brez meja se vračajo z 2. sezono oddaj, ki bodo v še bolj dokumentarno raziskovalnem formatu predstavljale slovensko lokalno hrano, način pridelave, njen izvor in tehnike uporabe.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2014
10:30
Moč in strast
Telenovela, 1. sezona, 128. del
Izvirnik: Pasion y poder
Ocena IMDb: 7,7/10

Daniela očetu pove, da ni pozabila njegovega obnašanja, a da ga ima kljub vsemu rada. Arturo pa doda, kako srečen je zaradi nje, da je sprejela zdravljenje in ni več jezna nanj. Sicer je Daniela srečna z Davidom. Ko poljublja Davida, ju od daleč opazuje Regina. Ko David ujame njen pogled, oba ne moreta odmakniti oči eden od drugega. Ko na Justinovi in Clarini poroki šopek ujame Regina, je Jorge tako navdušen, da pred vsemi poklekne in jo prosi za roko.

Dva poslovneža se znajdeta v ljubezenskem trikotniku.

Eladio Gómez Luna in Arturo Montenegro sta že vrsto let rivala, tako v poslu kot v ljubezni, saj sta oba zaljubljena v isto žensko Julio. Na koncu se Julia le poroči z Eladiem, ki pa ga ne ljubi in je zato izjemno nesrečna, njen mož pa je vse prej kot ljubeč in vzoren. Njena edina tolažba je njun sin David, ki pa je očetovo popolno nasprotje. Nekega dne se Julia in Arturo ponovno srečata in Arturo, ki je v zakonu s preračunljivo Nino, ugotovi, da še vedno ljubi Julio. Številne vezi se prepletejo tudi med njunimi otroki.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2015
11:40
Pohlepna gospa Fazilet
Telenovela, 2. sezona, 39. del
Izvirnik: Fazilet Hanim ve Kizlari
Ocena IMDb: 7,1/10

Yagiz skuje načrt, kako bo pobotal Hazan in Sinana ter jima nastavi past. Upa, da bosta na ta način uspela zgladiti svoje spore. Toda ali bo lahko iz sence opazoval njuno srečo? Fazilet skuša odkriti, kdo je naročil sliko, ki naj bi zamenjala Sevincino. Yasemin uspe prepričati Ece, da Hazim počasi izgublja razum. Hazim osupne sinove, ko se odloči ukiniti kozmetično linijo v svojem podjetju, a Yagiz ga preseneti s svojo potezo.

Ko Fazilet in njenima hčerkama pot prekriža bogata družina Egemen, niti ne slutijo, da se bodo njihova življenja za vedno spremenila.

Fazilet skupaj s svojima hčerkama Ece in Hazan živi skromno življenje. Po moževi smrti je Fazilet postala jezna in zagrenjena, toda še vedno sanja o slavi in denarju na drugem bregu Bosporja. Prepričana je, da se bodo njene sanje uresničile s pomočjo mlajše Ece, v kateri Fazilet vidi sebe. Ece si želi uspeti v manekenskih vodah, zato jo Fazilet spremlja na avdicije. Starejša Hazan medtem še vedno krivi mamo za očetovo smrt ter prezira njeno obsedenost z lepoto, zato se skriva za moškimi oblačili.

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2018
12:45
Pohlepna gospa Fazilet
Telenovela, 2. sezona, 40. del
Izvirnik: Fazilet Hanim ve Kizlari
Ocena IMDb: 7,1/10

Hazan se razburi, ko jo Ece vpraša, ali se med njo in Yagizom kaj plete. Si ne želi priznati, da ji je Sinanov brat čedalje bolj pri srcu? Ece okrivi Yasina za razpad njune zveze, saj ju je s Selin zalotila med poljubom. Ker Yasin o tem nič ne ve, namerava zaslišati Selin, ki pa omedli. Sinan med fotografiranjem nagaja Hazan. Yagiz ju zopet skuša pobotati, zatu ju zaklene v osamljeno kočo na podeželju.

Ko Fazilet in njenima hčerkama pot prekriža bogata družina Egemen, niti ne slutijo, da se bodo njihova življenja za vedno spremenila.

Fazilet skupaj s svojima hčerkama Ece in Hazan živi skromno življenje. Po moževi smrti je Fazilet postala jezna in zagrenjena, toda še vedno sanja o slavi in denarju na drugem bregu Bosporja. Prepričana je, da se bodo njene sanje uresničile s pomočjo mlajše Ece, v kateri Fazilet vidi sebe. Ece si želi uspeti v manekenskih vodah, zato jo Fazilet spremlja na avdicije. Starejša Hazan medtem še vedno krivi mamo za očetovo smrt ter prezira njeno obsedenost z lepoto, zato se skriva za moškimi oblačili.

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2018
13:50
Kraljevska avantura
Avantura
Izvirnik: Sophia Grace and Rosie's royal adventure
Režija: Brian Levant
Igrajo: Sophia Grace Brownlee, Rosie McClelland
Ocena IMDb: 4,2/10

Ljubki in talentirani prijateljici Sophio Grace in Rosie tokrat čaka prava pustolovščina.

Priljubljena TV voditeljica Ellen DeGeneres Sophio Grace in Rosie kot del svoje ekipe zadolži za poročanje s kraljeve poroke. Ko deklici zamenjajo za nevestini sorodnici, se z veseljem pustita razvajati kot princeski njenim služabnikom in se celo spoprijateljita z bodočo kraljico. Ju bodo razkrinkali?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
15:20
Dedinja Vendavala
Telenovela, 1. sezona, 135. del
Izvirnik: La mujer del Vendaval
Ocena IMDb: 7,7/10

Sagrario je presrečna zaradi Mateove vrnitve, razveselita se ga tudi Alba in Amadeo, prijetno presenečena je tudi Marcela. Octavia se trudi s Silvano, ker potrebuje njeno pomoč, medtem pa se Luciano nad Octavio pritožuje Valerii. Vsi si želijo, da bi Severo zapustil posestvo, na njegovo stran se postavi edino Maria Laura.

Mehiška telenovela je mešanica tradicionalne melodrame in komedije, zgodba z mladimi liki, v kateri se prepletata ljubezen in humor.

Marceli Morales njena mama obljubi dediščino, vendar pa kot pogoj postavi hčerino poroko. Da bi rešila ranč, ki je pod hipoteko, Marcela v časopisu objavi ženitni oglas, na katerega se oglasi Alessandro Casteló, bogat dedič imenitne hotelske verige. Na večer, ko se Marcela dobi s svojim snubcem, iz Alessandrovega doma izgine dragocena ogrlica, Marcela pa postane glavna osumljenka. Kljub temu, da je Alessandru sprva predvsem do ranča, hoče Alessandro oprati krivde in resnično osvojiti njeno srce.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2012
16:15
Moč in strast
Telenovela, 1. sezona, 129. del
Izvirnik: Pasion y poder
Ocena IMDb: 7,7/10

Eladio prepričuje Davida, naj se bori za svojo srečo, njegova prava ljubezen pa je Regina. David mu odvrne, da ga je Regina že zdavnaj odpisala, poleg tega pa nikoli ne bi prizadela svoje sestre Daniele. Medtem Arturo svetuje Regini, naj se poroči z moškim, ki ga ljubi, in naj se za nikogar ne žrtvuje, niti za Danielo ne. Julia Arturu pove, da sta s svojim ravnanjem prizadela svoje otroke, zato je najbolje, da se nikoli več ne vidita.

Dva poslovneža se znajdeta v ljubezenskem trikotniku.

Eladio Gómez Luna in Arturo Montenegro sta že vrsto let rivala, tako v poslu kot v ljubezni, saj sta oba zaljubljena v isto žensko Julio. Na koncu se Julia le poroči z Eladiem, ki pa ga ne ljubi in je zato izjemno nesrečna, njen mož pa je vse prej kot ljubeč in vzoren. Njena edina tolažba je njun sin David, ki pa je očetovo popolno nasprotje. Nekega dne se Julia in Arturo ponovno srečata in Arturo, ki je v zakonu s preračunljivo Nino, ugotovi, da še vedno ljubi Julio. Številne vezi se prepletejo tudi med njunimi otroki.

Država: Mehika
Jezik: Španščina
Leto: 2015
17:05
Pohlepna gospa Fazilet
Telenovela, 2. sezona, 41. del
Izvirnik: Fazilet Hanim ve Kizlari
Ocena IMDb: 7,1/10

Yasina šokira novica, da bosta s Selin postala starša. Hazan in Sinan sta še vedno zaprta v koči na samem, kjer še vedno ne moreta najti skupni jezik, saj drug drugega obtožujeta prevare in izdaje. Ko Ece izve, da je Yagiz zaprl njeno sestro, mu pove, da je sebičen in Sinanu pomaga, ker si ne želi priznati, kaj čuti do Hazan. Fazilet pristane na naslovnicah časopisov.

Ko Fazilet in njenima hčerkama pot prekriža bogata družina Egemen, niti ne slutijo, da se bodo njihova življenja za vedno spremenila.

Fazilet skupaj s svojima hčerkama Ece in Hazan živi skromno življenje. Po moževi smrti je Fazilet postala jezna in zagrenjena, toda še vedno sanja o slavi in denarju na drugem bregu Bosporja. Prepričana je, da se bodo njene sanje uresničile s pomočjo mlajše Ece, v kateri Fazilet vidi sebe. Ece si želi uspeti v manekenskih vodah, zato jo Fazilet spremlja na avdicije. Starejša Hazan medtem še vedno krivi mamo za očetovo smrt ter prezira njeno obsedenost z lepoto, zato se skriva za moškimi oblačili.

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2018
18:05
Pohlepna gospa Fazilet
Telenovela, 2. sezona, 42. del
Izvirnik: Fazilet Hanim ve Kizlari
Ocena IMDb: 7,1/10

Potem ko ju je Yagiz zaklenil v kočo in sta se bila prisiljena pogovoriti, si Hazan in Sinan planeta v objem. Fazilet pred vrati hiše oblegajo novinarji. Hazan je presrečna v Sinanovem objemu, toda boji se, da jo bo ponovno prizadel. Ece je vesela, da je njena sestra končno našla srečo v ljubezni. Selin zaupa Hazimu, da bo postal dedek in ga prosi, da bi se vrnila v vilo, toda njegova reakcija jo popolnoma osupne.

Ko Fazilet in njenima hčerkama pot prekriža bogata družina Egemen, niti ne slutijo, da se bodo njihova življenja za vedno spremenila.

Fazilet skupaj s svojima hčerkama Ece in Hazan živi skromno življenje. Po moževi smrti je Fazilet postala jezna in zagrenjena, toda še vedno sanja o slavi in denarju na drugem bregu Bosporja. Prepričana je, da se bodo njene sanje uresničile s pomočjo mlajše Ece, v kateri Fazilet vidi sebe. Ece si želi uspeti v manekenskih vodah, zato jo Fazilet spremlja na avdicije. Starejša Hazan medtem še vedno krivi mamo za očetovo smrt ter prezira njeno obsedenost z lepoto, zato se skriva za moškimi oblačili.

Država: Turčija
Jezik: Turščina
Leto: 2018
18:50
24UR vreme
Informativni
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo.

Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
18:55
24UR
Informativni
24UR je na programu vsak dan ob 19.00.

Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.

Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2018
20:00
Pr'Hostar
Komedija
Režija: Luka Marčetič
Igrajo: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Igor Kešina, Mateja Terseglav, Aljoša Armuš, Haris Rakovic
Ocena IMDb: 8,2/10

Film je komična zgodba o malih ljudeh in njihovem preprostem boju s škodoželjneži.

Majhni podeželski hotel Pr'Hostar se zaradi pogoltnosti direktorja znajde v rdečih številkah, na vrata pa že trka tuji kupec dvomljivega slovesa. Osebje hotela ne želi pristati na cesti, zato se odločijo preprečiti prodajo. Njihovi obupani poskusi se kot po tekočem traku izjalovijo in povzročijo popolno zmešnjavo, iz komičnega kaosa pa se lahko rešijo le z lastno iznajdljivostjo in obilico sreče.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
21:40
Brade
Kulturni
Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v zabavnem šovu ob obilju svežih šal prinašajo vpogled v zakulisje stendap scene.

Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije. Najbolj kosmata komedija ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
23:10
Koncert Jan Plestenjak
Koncert
Jan Plestenjak se vrača na koncertne odre.

Jan Plestenjak se je po enoletnem ustvarjalnem premoru vrnil na koncertne odre s spektakularnim koncertom v Stožicah, kjer so se mu pridružili tudi prijatelji Challe Salle, Modrijani, Nina Pušlar, Lado Bizovičar, Primož Grašič in Poskočni muzikanti. Pevec je postregel z repertoarjem, dolgim okrog 30 pesmi. Približno 12.000 duš je prepevalo njegove najnovejše pesmi in stare hite, vse od balad do hitrih ritmov, ki so za vselej zaznamovale slovenski glasbeni prostor. Jan pač zna, uživa na odru in njegova energija je nalezljiva.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2018