TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 06.06.2016
00:00
Ugani bolezen: Posebna oddaja o koži
Poznanih je več kot tisoč kožnih bolezni. Zdravniki bodo predstavili šest kategorij težav, od prirojenih stanj do infekcij in poškodb.
00:30
Ugani bolezen: Izbor
01:00
Redke bolezni: Jeklena dečka
Giovanni in Owen imata redko bolezen: sindrom Schwarz-Jampel. Fanta se prvič snideta, drug drugemu zaupata strahove in skleneta nenavadno prijateljstvo.
01:48
Moja odvečna koža
Lindsey je shujšala za 63 kilogramov in zdaj ima težave z odvečno kožo. Derek je shujšal za 90 kilogramov, toda odvečna koža ga ovira pri preizkusih na policijski akademiji.
02:36
Zasvojene s plastičnimi operacijami prsi
03:24
Otroci in tiare: Pravljično tekmovanje: diamanti
Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji na Pravljičnem tekmovanju, a ko so razkriti rezultati za Kylie, Trinity in Sienno, zavlada kaos.
04:12
Majhni ljudje v velikem svetu: Iskanje poti domov
Matt in Amy potisneta spor na stranski tir, da bi lahko zagnala nov družinski posel. Poroka bo že čez nekaj mesecev, zato Zach pomerja obleko.
05:00
Kuhinjski Å¡ef: Zabava s testeninami
Buddy in sestra Lisa kuhata in se spominjata domačih testenin, ki sta jih pripravljali njuni babici, vključno s krompirjevimi njoki z gobovo omako in rigatoni z vodko.
05:30
Kuhinjski šef: Stare družinske priljubljene jedi
Teta Anna Buddyju razkrije nekaj svojih dobro varovanih kuharskih skrivnosti, vključno z receptom za domače nadevane testenine in piščanca s paprikami v kisu.
06:00
Poročena z obleko: poročne družice: Različne želje
Nevesta Angie sanja o poroki v podeželskem slogu. Sestra Carolina, ki bo družica, pa hoče imeti veliko bleščic in se upira Angiejinemu umirjenejšemu slogu.
06:30
Poročena z obleko: poročne družice: Edina samska
Priča neveste Cortney postane pošast, ko ugotovi, da je edina samska med družicami. Napetost narašča. Bo Courtney pričo lahko umirila?
07:00
Enzova misija: Neveste
08:00
Mojster za torte: Cirkus, slavna kuharska mojstrica in presenečenje!
Slavna kuharska mojstrica Rachel Ray pride Buddyja prosit za posebno uslugo, Buddy pa ima presenečenje za družino Carlo in nosečo ženo Liso.
09:00
Ženske z Aljaske iščejo ljubezen: Možnosti so dobre
10:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Meredith, 2. del
Meredithina shujševalna pot se nadaljuje, ko jo izzovejo, naj tekmuje na Mednarodnem maratonu Niagarskih slapov. Ji bo Chris Powell lahko pomagal doseči ta cilj?
11:00
Poročena z obleko: Nevestine družice: Pavi, rožnata in vijolična
Nevesta, ki ima rada pave, in nevesta, ki ima rada vijolično, se obe prepirata z nevestinimi družicami. Druga nevesta pa moli, da bodo rožnate obleke rešile njen poročni dan.
11:30
Poročena z obleko: Nevestine družice: Bitka sester
V salonu divjajo sebične sestre in med nakupovalkami poročnih oblek povzročajo kaos. Lori in njena ekipa se trudijo ublažiti sestrsko rivalstvo.
12:00
Poročena z obleko: Boljša kot prva
Nevesta Mackenzie natanko ve, kaj želi - obleko, v kateri bo videti kot Jessica Rabbit. Bo njena svetovalka Britney našla popolno obleko zanjo?
12:30
Poročena z obleko: Dirka do oltarja
Nevesta Dawn išče princeskino obleko za svojo poroko, a nobena obleka ne dosega njenih standardov ali standardov njene družine. Se ji bodo sanje o obleki sploh kdaj uresničile?
13:00
Mojster za torte: Torta v obliki čelade, zdrav Mauro & ogromna torta vlak
Za Nacionalni dan vlakov Carlova ekipa pripravi torto v obliki vlakca, vključno s predori. Joey si želi pripraviti torto na gasilsko temo in Maurov sin pomaga očetu ozdraveti.
13:30
Mojster za torte: Jagode, Sinatra & pokvarjene peči
Buddy pripravi torto za 50. obletnico Häagen-Dazsa, medtem ko pripravlja torto za broadwaysko predstavo, Come Fly Away. A naročila je težko izpolniti, ko se pokvarijo pečice.
14:00
Nepričakovana nosečnost - posebna oddaja: Rokerska zibka
Težkokategorna rokerica kadi, pije in se zabava na turneji, ko ji povedo, da rojeva. Bo njen dojenček zdrav?
15:00
Nepričakovana nosečnost - posebna oddaja: Deček iz restavracije s hitro hrano
Vodja restavracije s hitro hrano se boji, da ima gripo, a namesto tega rodi v kopalnici. Ker je rodila že tri otroke, ne razume, kako je lahko nosečnost potekala brez simptomov.
16:00
Nepričakovana nosečnost: Noč čarovnic
16:30
Nepričakovana nosečnost: Ukradena zibelka
17:00
Nepričakovana nosečnost: Zastrupitev s hrano med prazniki
Na predbožični večer odpeljejo reševalci Anno na urgenco, ker misli, da se je zastrupila s hrano. Namesto tega odkrije, da je v 41-em tednu nosečnosti, pa tega ni vedela.
17:30
Nepričakovana nosečnost: Nikoli ne reci nikoli
Lasonia je sprejela dejstvo, da morda nikoli ne bo imela otrok, a to se spremeni, ko gre v bolnišnico zaradi krčev. Tam ugotovi, da je noseča in da se začenja porod.
18:00
Ljubim, želim, bežim: Rachel/Jesse
Jesse je ljubiteljica domačih živali in njen slog je kot iz grozljivke. Rachaelin umetniški slog je bolj oguljen kot šik. Stacy mora najti slog, ki bo obema pristajal.
18:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
19:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: David in Rebecca, 1. del
Rebecca in David sta dvojčka, ki se zaradi težav iz otroštva tolažita s hrano. Zdaj sta oba bolestno predebela. Jima bo osebni trener Chris Powell lahko pomagal doseči zdravo težo?
20:00
Naša mala družina: Klepet
Hamillovi se spominjajo najboljših trenutkov preteklih dveh sezon oddaje. Gledalcem odgovarjajo na vprašanja in povabijo goste presenečenja ter se zabavajo.
21:00
Moja izredna družina
Spremljajte življenja ljudi, ki so živ dokaz za to, da za vsakogar obstaja sorodna duša, pa četudi je nekoliko nenavadna.
21:30
Travma zaradi šoka: Življenje na niti: Izgredi v Baltimoru
Dr. Scalea sestavi posebne ekipe, ki ugotavljajo, ali imajo pacienti smrtno nevarne poškodbe.
22:00
Strašenje: Demon se maščuje
Družina, ki jo preganjajo duhovi, se odloči, da bo ostala v hiši, kjer straši. A zaradi tega postane paranormalna aktivnost še intenzivnejša in bolj grozeča.
23:00
Zaradi seksa na urgenco: Težave v zaporu
Zmenek splava po vodi, saj ima hiter seks uničujoče posledice. In še: Igrača se zagozdi in ne preneha vibrirati, toda par je trdno odločen, da gre kljub temu na večerjo s šefom.