TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 10.06.2016
00:00
Strašenje: Hiša strahov
Steven LaChance se z družino preseli v staro hišo, toda ko ugotovijo, da v njej straši, jo hitro zapustijo. Zdaj se je Steven vrnil, da bi nove lastnike posvaril o nevarnosti.
01:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Zgodba Ashley D
Ashley je stara 26 let, toda ker tehta več kot 300 kilogramov, mogoče ne bo več dolgo živela. Svojega telesa se sramuje. Upanje ji vpliva le operacija, ki pa ima tudi slabe plati.
01:48
Ste v boljši formi kot upokojenci?: Sveže novice
02:36
Moja odvečna koža
Lindsey je shujšala za 63 kilogramov in zdaj ima težave z odvečno kožo. Derek je shujšal za 90 kilogramov, toda odvečna koža ga ovira pri preizkusih na policijski akademiji.
03:24
Poročena z obleko: Nevestine družice: Težave s pričami
Nevesta se spre s svojo pričo, ki želi pozornost preusmeriti nase, neka druga nevesta pa ima v mislih obleko z eno naramnico, ki pa njeni prsati priči nikakor ne ustreza.
03:48
Poročena z obleko: Nevestine družice: Nič kaj enojajčni dvojčici
Nevesta Dianna si želi, da bi njena sestra prvič po petnajstih letih oblekla obleko, nevesta Amber pa si želi obleko v zeleni barvi azaleje, s čimer pa se njena sestra ne strinja.
04:12
Poročena z obleko: Družinska zadeva
Saralyn potrebuje dve obleki, da bo poroko lahko delila s svojo sestro, Rachel pa pripelje svojo sestro, nekdanjo tekmovalko v oddaji Samski moški, da bi ji pomagala izbirati.
04:36
Poročena z obleko: Zaradi tebe zardevam
Kara bi rada rdečo obleko, a njena bodoča tašča ima bolj konservativne zamisli o obleki. Sheena potrebuje barvito obleko za svoj indijski poročni sprejem.
05:00
Kuhinjski Å¡ef: Polnjeno
Buddy in prijatelj Tony pripravita svojo najljubšo italijansko tolažilno hrano - polnjene jedi - vključno z arancini po Buddyjevo, polnjenimi artičokami in polnjenimi paprikami.
05:30
Kuhinjski Å¡ef: Italijanska kuhinja
Buddy uči pripravljanje osnovnih jedi, kot so špageti marinara, zelena solata in popoln italijanski piščančji kotlet. Grace pride na obisk, da bi se naučila pripraviti zabaione.
06:00
Poročena z obleko: Poročne družice: Prijateljici si skočita v lase
Cassiejini najboljši prijateljici se sovražita, odkar sta se spoznali. Lahko Cassie prepreči spor, ki se nadaljuje kar v salonu?
06:30
Poročena z obleko: poročne družice: Kršenje pravil
Nevesti Amber in Ajeshia se ne moreta zediniti o tem, kakšen bo izrez na obleki, zato si celo izmerita obseg prsi. Se bosta lahko dogovorili?
07:00
Enzova misija: Neveste
08:00
Mojster za torte: Chuck s Staten Islanda, nenavadnosti in Sal
Ekipa naredi torto za 'Chucka s Staten Islanda'. Kasneje pa Buddy naredi na glavo postavljeno torto, ki je osnovana na strankinem najljubšem kraju na svetu.
08:30
Mojster za torte: Udarci, jasnovidec & pecivo
V slaščičarno pride na obisk prvak WWE Santino Morella in pokaže nekaj značilnih rokoborskih prijemov ter naroči ogromno torto 'Pot v Wrestlemanijo'.
09:00
Ženske z Aljaske iščejo ljubezen: Naj ostanem ali grem?
Tina končno spozna moškega, Jennyjino nepredvidljivo vedenje pa uide nadzoru. Ker se njihov čas v Miamiju izteka, se morajo ženske odločiti o svoji prihodnosti.
10:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Cassandra, 2. del
Cassandrina shujševalna pot se nadaljuje in med potjo mora premagati nekaj osebnih strahov. Ji bo osebni trener Chris lahko pomagal doseči njeno ciljno težo?
11:00
Poročena z obleko: Nevestine družice: Minipriča
Nevesta Syndi in njena sedemletna priča se borita s svojo vsiljivo starejšo sestro. Svetovalec Brandon in njegova sestra, ki je tik pred poroko, pa se spreta glede stila oblek.
11:30
Poročena z obleko: Nevestine družice: Prsate družice
Ali bo Lori uspelo najti obleko, ki bo zadovoljila ukazovalno in prsato pričo? Summer pa se zaljubi v obleko, ki za 6 dolarjev presega njen proračun. Ji bodo družice pomagale?
12:00
Poročena z obleko: Mamin dan, mamin način
50-letna nevesta Dina išče obleko, ki bi bila tako drzna kot je sama. Nevesta Laure bi rada preprosto čipkasto obleko, a njeno spremstvo ima drugačne zamisli.
12:30
Poročena z obleko: Dan izzivov
Stefanie bi rada preprosto obleko, a njena družina si želi nečesa imenitnejšega. Precious je imela operacijo za izgubo teže in bi rada obleko, ki bi pristajala vitkejšemu telesu.
13:00
Mojster za torte: Freske, vodnjaki, družinske želje
Valastrovi nadaljujejo izlet po Italiji. Buddy, Ralph in Danny prejmejo kulturno lekcijo, ko jih prosijo, naj na osnovi freske pripravijo torto.
13:30
Mojster za torte: Kasata, sirove pogače in zaboji vina
Valastrovi preživljajo zadnje dni počitnic na Siciliji. Tam obiščejo vinsko klet. Ko se Buddy odloči za lastnika kleti izdelati torto v obliki steklenice, je družina presenečena.
14:00
Nepričakovana nosečnost: Je tisto dojenček v tvojih hlačah?
Zaradi bolečin v medeničnem predelu reševalci odpeljejo Glynis na urgenco. Ko ji sestra pomaga, Glynis čuti, da ji je nekaj zdrsnilo po nogah. Neverjetno: pravkar je rodila!
14:30
Nepričakovana nosečnost: Sama doma
Tiffany ima visok krvni tlak in sindrom policističnih jajčnikov. Odpovedala se je misli na otroke. Ko se zbudi zaradi bolečin v trebuhu, misli, da je kriva cista - a je noseča.
15:00
Nepričakovana nosečnost: Poročno darilo
Jenni zamuja menstruacija, a test nosečnosti je negativen, zato krivi stres. Čez nekaj mesecev rodi na stranišču.
15:30
Nepričakovana nosečnost: Divja vožnja
Mona preživlja dan v tematskem parku. Nenadoma ji postane slabo, počuti se utrujena in v trebuhu začuti krče. Odpravi se na stranišče, kjer rodi na tleh.
16:00
Nepričakovana nosečnost: Presenečenje med spomladanskimi počitnicami
Študentka Kimberly se med spomladanskimi počitnicami vrne domov. Ko začuti krče, jo starši hitro odpeljejo v bolnišnico, kjer hoče iti na stranišče, a namesto tega rodi.
16:30
Nepričakovana nosečnost: V lastnih rokah
Ashley nevede zanosi le dva meseca po porodu. Neke noči zaradi krčev odide na stranišče in šokirana rodi dojenčka.
17:00
Nepričakovana nosečnost: Od srčnega utripa do srčne kapi
Cheryl misli, da ne more zanositi, a potem jo odpeljejo v bolnišnico, kjer ugotovi, da ni le noseča, temveč je doživela tudi srčni napad in dve kapi.
17:30
Nepričakovana nosečnost: Dojenček na čolnu
Ženska začuti hude trebušne krče na čolnu sredi odprtega morja. Ko prispe pomoč, šokirano spozna, da ne umira, temveč rojeva.
18:00
Ljubim, želim, bežim: Rew
Rew je underground glasbenica in ponosna mama, ki že od osemdesetih let nosi ista punkovska oblačila. K Stacy je prišla po bolj sodoben videz.
18:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
19:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Chantell, 1. del
Chantell je pustila študij in svoje težave s težo skriva za modnimi oblačili in očarljivostjo. Ji bo osebni trener Chris lahko pomagal doseči želeno težo?
20:00
Obsedeni čistilci
21:00
Å okantna telesa
22:00
Mojster za torte: Vrčki za pivo in stetoskopi
Ekipa speče torto v obliki piva za lokalni Oktoberfest. In še: Bolnišnica, kjer so prišli na svet vsi štirje Valastrovi otroci, naroči posebno torto.
22:30
Mojster za torte: Vohuni in ljubezen v slaščičarni
Buddy speče vohunsko torto za igralniški shod v Las Vegasu. In še: Maurov mlajši brat se bo poročil z dekoraterko v slaščičarni.
23:00
Zaradi seksa na urgenco: Zapeljivi pogled
Piratski par priredi zabavo in v podpalubju je vroče. Pirata se zapleteta in nazadnje pristaneta na urgenci, saj se eden od njiju vso noč ne more znebiti spon.