TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 10.08.2016
00:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Olivijina zgodba
Olivijina teža otežuje njeno življenje in ji preprečuje mnogo stvari. Obupno si želi nazaj svoje življenje - pa je pripravljena na drastično spremembo?
01:00
Buddyjeve družinske počitnice
01:24
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino prispe v čudovito mesto Savannah in vsepovsod pokuša svežo morsko hrano. Potem pa je čas za ročno oblikovane čokoladne dobrote.
01:48
90 dni do poroke: Zdaj ali nikoli
02:36
Samski očka išče ...: Dosje o bivših
03:24
Poročena z obleko: Veliki dan: Candace
Nevesta Candace je v bitki s časom. Polne roke dela ima s tem, da vodi svoje kozmetično podjetje in upravičuje pričakovanja svoje bogate družine.
04:12
Poročena z obleko: Potrudimo se
V težkih finančnih časih se morajo svetovalci še posebej potruditi, da kaj prodajo. Audrey popravi obleko, Vera pa popravi vratni izrez ter se tako izogne še enemu pomerjanju.
04:36
Poročena z obleko: Veteranke proti začetnicam
Ekipi se pridruži nova svetovalka Jessica, nevesta Mirjana mora nujno kupiti obleko, načrtovalka porok Bethany pa išče obleko, ki bo zasenčila vse druge obleke.
05:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Amberina zgodba
Ker se boji, da bo umrla mlada, odpotuje 2600 km daleč na operacijo, s katero bi shujšala.
06:00
Poročena z obleko: Veliki dan: Sheena
Nevesta Sheena je tako zaposlena s študiranjem za izpite, da mora njena mama načrtovati njeno razkošno indijsko poroko. Bo Sheeni na poročni dan všeč vse, kar je mama naredila?
07:00
Poročena z obleko
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Blizu in daleč
Tonya potrebuje obleko, o kateri bo govorilo celo mesto, Brittany pa bi rada plesno obleko s spuščenim pasom za poroko, ki bo gledala na plažo v Punti Cani.
08:00
Mojster za torte: Preliv na torti
Buddy dela golmansko torto za NHL izbor, ki jo bodo pokazali na televiziji. Za par, ki praznuje petdeseto obletnico poroke, pa delajo poročno torto.
08:30
Mojster za torte: Bicepsi in rojstni dnevi
Torta za družino poklicnih rokoborcev da Buddyju priložnost, da pretegne svoje slaščičarske mišice. Mauro pa potrebuje pomoč svojih otrok, da pripravi rojstnodnevno presenečenje.
09:00
Nepričakovana nosečnost: Zastrupitev s hrano med prazniki
Na predbožični večer odpeljejo reševalci Anno na urgenco, ker misli, da se je zastrupila s hrano. Namesto tega odkrije, da je v 41-em tednu nosečnosti, pa tega ni vedela.
09:30
Kuhinjski šef: Italijanska ulična hrana
Buddy in bratranec Frankie oživita spomine, videz in vonje italijanskih uličnih sejmov z jedilnikom, sestavljenim iz sendvičev s klobaso in paprikami in sirovih calzone.
10:00
Medij z Long Islanda: Nemirni duh
Thereso obišče duh šestletnega fantiča in noče oditi, kar jo močno čustveno izčrpa in oteži njeno delo in življenje. Mu bo lahko pomagala?
10:30
Medij z Long Islanda: Tako ne gre
Theresa pomaga dvema moškima povezati se s prijateljem, ki je nepričakovano umrl. Theresin upokojeni mož pa je sit tega, da mora iz hiše, da Theresa lahko sprejema svoje stranke.
11:00
Poročena z obleko: Veliki dan: Persia
Persijine želje so preproste: brezhibna bela poroka in veliki dan brez stresa. A ko si razvajena perzijska princesa, se bodo v raju gotovo pojavile težave.
12:00
Poročena z obleko: Pripravljena ali ne
Svetovalka Sarah se trudi najti obleko za izbirčno nevesto Bernardette, ki najde napako na vsaki obleki, ki ji je predstavljena. Medicinska sestra Marcie pa se ne more odločiti.
12:30
Poročena z obleko: Več kot 100 oblek
Mati 18-ih otrok Michelle Duggar pripelje v salon vso družino, ko išče obleko za obnovitev poročne zaobljube. Nevesta Beatrize ima seznam 40-ih oblek, ki bi si jih rada ogledala.
13:00
Mojster za torte: Mamino rojstnodnevno presenečenje
To sezono bo 'Tortni šef' še boljši, saj bo Buddy Valastro izdeloval skoraj nemogoče torte, medtem ko se z družino trudi obvladati vse večjo slaščičarno Carlo's.
14:00
Otroci in tiare: Čudoviti obrazi
Oklahoma City gosti tekmovanje Čudoviti obrazi in obeta se veliko zabave. Poglejte, kako se SamiJo, Jackynn in Alexis borijo za krono, in odkrijte, kso ima najbolj čudovit obraz.
15:00
Otroci in tiare: Universal Royalty, Teksas
Oglejte si fante in dekleta iz vse Amerike, kako tekmujejo za bleščeče krone, velike naslove in denarne nagrade.
16:00
Otroci in tiare: Mednarodni sveži obrazi
Oglejte si fante in dekleta iz vse Amerike, kako tekmujejo za bleščeče krone, velike naslove in denarne nagrade.
17:00
Otroci in tiare: Zlata obala, Arizona
Makenzie je v vrhunski formi; Scarlett in Isabella sta dinamičen duo, ki ju podpira mamin denar; Danielle zaupa svojemu videzu in si želi, da bi vsi gledali samo njo.
18:00
Nepričakovana nosečnost: Divja vožnja
Mona preživlja dan v tematskem parku. Nenadoma ji postane slabo, počuti se utrujena in v trebuhu začuti krče. Odpravi se na stranišče, kjer rodi na tleh.
18:30
Kuhinjski šef: Pica
Buddy in hči Sophia pripravita nekaj svojih najljubših pic, kot so margarita, s pršutom in rukulo, štirje siri in Sophijino sladko pico.
19:00
Medij z Long Islanda: Božični duh
Božič je in v pravem prazničnem vzdušju Theresa z družino pomaga v kuhinji za brezdomce. Ko jih prekine duh, ostane en skeptik brez besed.
19:30
Medij z Long Islanda: Nora na avtomobile
Victoria poskuša očarati starša, da bi od njiju dobila avtomobil. Theresa zamisli nasprotuje, a mož se ne more odločiti. Theresa pomaga ženski, da se ponovno poveže z očetom.
20:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Ko se družice pokvarijo
Romska najstnica Maquayla se bo poročila s svojo šolsko ljubeznijo, Thomasom, in Sondra se na vso moč trudi pri življenju obdržati obleko iz pravega cvetja.
21:00
Moja nora italijanska poroka: Vodja slovesnosti
Carmen in njen zaročenec Salvatore pričakujeta otroka, zato se želita čim prej poročiti. Nevestina sestra si želi presenetiti goste s posebno predstavo.
21:30
Angeli med nami: Angeli so glasniki
22:00
Gloriavale
23:00
Medgeneracijska ljubezen