TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 14.08.2016
00:00
Zdravniki za težave pri seksu
01:00
Ukradene počitnice: Gambija
Bella in Omar ugrabita skupino petičnih turistov in jim pokažeta resnično Gambijo z osnovno nastanitvijo in hrano. Toda ali bo to spremenilo njihove dopustniške navade?
01:48
Noč nakupov
02:36
Ženitni posredniki starši: Zastavica upozorenja
03:24
Otroci in tiare: Državno tekmovanje za Universal Royalty
Ker znaša nagrada 5000 dolarjev, se bo Eden močno potrudila, da bi dobila krono. Janene bi rada premagala tekmico. Zdi se, da bo Brooke svojemu dolgemu seznamu dodala še en naziv.
04:12
Kate plus 8: Piščanec in jajca
Gosselinovi praznujejo veliko noč, krasijo posebne velikonočne sladice in uživajo v živahnem lovu na pirhe. Kateri od otrok bo nabral največ pirhov?
04:36
Kate plus 8: Å est postane sedem
Šestorčki bodo praznovali sedmi rojstni dan in Kate je odločena prirediti čudovito zabavo ob bazenu, polno presenečenj. Bodo nevihtni oblaki pokvarili načrte?
05:00
Otroci in tiare: Chitlin' Strut
Bo sedanji kraljici lepotnega tekmovanja Chitlin' Strut uspelo ubraniti naslov? Obiščite Salley v Južni Karolini in izvedeli boste odgovor.
06:00
Od grde do lepe hiše
07:00
Kate plus 8
Kate odpelje Mady, Caro in njuni dve prijateljici na obisk k Sophie in Katherine, zvezdi oddaje DC Cupcakes. Šestorčki pa imajo tekmovanje.
07:30
Kate plus 8: Najtrša vprašanja
Kate na vročem stolu odgovarja na najtežja vprašanja gledalcev: Hodi na zmenke? Koliko plastičnih operacij je imela? Izvejte vse o Kate.
08:30
Ljubezen na prvi klik: Snemite ji lasuljo!
Lynette se zdi, da si mora videz neprestano spreminjati, tako da nosi različne lasulje. Strokovnjaka Clinton in Devyn ji pomagata najti njen pravi jaz.
09:00
Ljubezen na prvi klik: Našobljena diva
Kristin se počuti kot žena mafijca in včasih se obleče od glave do pet v leopardji vzorec. Na pomoč ji priskočita strokovnjaka za modo in spletne zmenkarije Clinton in Devyn.
09:30
Ljubezen na prvi klik: Ti + jaz = :
Lynette se zdi, da si mora videz neprestano spreminjati, tako da nosi različne lasulje. Strokovnjaka Clinton in Devyn ji pomagata najti njen pravi jaz.
10:00
Naša mala družina: Zahvala in iskanje prostora
Michelle se loti izziva priprave purana za zahvalni dan. Hamillovi bodo zdaj zdaj prerasli svojo najeto hišo.
11:00
Jasnovidna ženitna posrednica: Tisti, ki se je izmuznil
Deborah stranki pove, da je zaljubljen v napačno osebo. Odpravi se na lov, da bi našla dekle, ob katerem bo Luis spoznal, da je ljubezen mogoče najti.
11:30
Jasnovidna ženitna posrednica: Ni naključij
Deborah se pripravlja na prodajo hiše, ob tem pa jo skrbi, da se v njej zadržuje energija, ki odganja kupce. Kasneje pomaga novi stranki, ki se zapleta z gospodovalnimi moškimi.
12:00
Otroci in tiare: Tekmovanje v Kentuckyju
Kdo bo osvojil naslov Ultimate Grand Supreme v Inezu v Kentuckyju? Ena od tekmovalk ima sedem let.
13:00
Noč nakupov
14:00
Kuhinjski šef: Stare družinske priljubljene jedi
Teta Anna Buddyju razkrije nekaj svojih dobro varovanih kuharskih skrivnosti, vključno z receptom za domače nadevane testenine in piščanca s paprikami v kisu.
14:30
Kuhinjski šef: Zimska večerja
Buddy in sestra Maddalena skuhata krepke italijanske tolažilne jedi, kot so panirana mocarela, popolna dušena govedina in odličen rižev puding.
15:00
Kuhinjski Å¡ef: Pica
Buddy in hči Sophia pripravita nekaj svojih najljubših pic, kot so margarita, s pršutom in rukulo, štirje siri in Sophijino sladko pico.
15:30
Kuhinjski šef: Sicilijanski večer
Buddy se vrne k svojim koreninam in pripravi avtentičen siciljanski jedilnik, ki vključuje testenine alla norma, zrezek alla pizzaiola in Buddyjevo najljubšo jed: limonino granito.
16:00
Nepričakovana nosečnost: Sama doma
Tiffany ima visok krvni tlak in sindrom policističnih jajčnikov. Odpovedala se je misli na otroke. Ko se zbudi zaradi bolečin v trebuhu, misli, da je kriva cista - a je noseča.
16:30
Nepričakovana nosečnost: Poročno darilo
Jenni zamuja menstruacija, a test nosečnosti je negativen, zato krivi stres. Čez nekaj mesecev rodi na stranišču.
17:00
Nepričakovana nosečnost: Divja vožnja
Mona preživlja dan v tematskem parku. Nenadoma ji postane slabo, počuti se utrujena in v trebuhu začuti krče. Odpravi se na stranišče, kjer rodi na tleh.
17:30
Nepričakovana nosečnost: Presenečenje med spomladanskimi počitnicami
Študentka Kimberly se med spomladanskimi počitnicami vrne domov. Ko začuti krče, jo starši hitro odpeljejo v bolnišnico, kjer hoče iti na stranišče, a namesto tega rodi.
18:00
Ljubezen na prvi klik: Od grozote do lepotice
Jullien je bistra učiteljica in ljubiteljica živali, je pa pasivno agresivna. Clinton in Devyn mislita, da lahko poleg pameti poudarita tudi lepoto.
18:30
Ljubezen na prvi klik: Nič kaj seksi vzgojiteljica
Spletni profil vzgojiteljice Jodi je jezen, zato moške odvrača. Pomagata ji modni svetovalec Clinton in strokovnjakinja za spletne zmenkarije Devyn.
19:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Kje so zdaj?: Melissa in Ashley
Melissa nepričakovano zanosi in je vsa iz sebe. Ashley ne hujša več in išče navdih, da bi vztrajala pri shujševalnem programu.
20:00
Ste v boljši formi kot upokojenci?: Oakmont, Kalifornija
21:00
Ste v boljši formi kot upokojenci?: Sunriver, Utah
22:00
Jodie Marsh: in proizvodnja otrok
Jodie zgrožena spozna, kako daleč so nekateri pripravljeni iti za sanjsko družino.
23:00
Pribežališče duhov: Psihiatrična bolnišnica Old Irontion
Ekipa v Misuriju raziskuje zapuščeno psihiatrično bolnišnico, v kateri straši.