TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 15.06.2016
00:00
Strašenje: Duh na prostosti
Randy Irvin je bil obseden z željo stopiti v kontakt z mrtvimi, po izreku uroka iz knjige o čarovništvu pa je priklical hudobnega duha. Mu lahko pomaga zdravilka Nora Rainer?
01:00
Ljubim, želim, bežim: Jackie
Jackie je brezskrbna 22-letnica, ki mora odrasti, dobiti službo in se odseliti od staršev, pri tem pa jo ovira otroški slog oblačenja, ki ga pogosto krasijo podobe mačk.
01:24
Ljubim, želim, bežim: Kelly
Kelly je mati, ki ima lastno modno kolekcijo, toda kupci je ne jemljejo resno, saj je njen slog vpadljiv, oblačila pa razkrivajo preveč. Ji Stacy lahko pomaga?
01:48
90 dni do poroke: Dobrodošel v družini
Loren skrbi, kaj bo, ko bo Alexei spoznal njene starše, Mark pa komaj čaka, da pride Nikki. In še: Devar spozna Melaniejinega sina.
02:36
Ljubezen na prvi klik: Mišice za ljubezen
Medicinska sestra Jenny obožuje vadbo crossfit, posveča pa se tudi hčeri. Clinton in Devyn ji ustvarita profil, ki ustreza njenemu izklesanemu telesu.
03:00
Ljubezen na prvi klik: Našobljena diva
Kristin se počuti kot žena mafijca in včasih se obleče od glave do pet v leopardji vzorec. Na pomoč ji priskočita strokovnjaka za modo in spletne zmenkarije Clinton in Devyn.
03:24
Poročena z obleko: Nevestine družice: Biti družica je dolgočasno
Brandon mora najti obleko, ki bo primerna za netradicionalne poročne spremljevalce, vključno s transvestitskim 'poročnim drugom' Baybayem. Bodo našli slog, ki bo pristajal vsem?
03:48
Poročena z obleko: Nevestine družice: Spopad med družicami
Nicole bi rada zelene in vijolične obleke za svojo vinsko poroko, pa se bodo družice strinjale? Druga nevesta in njena sestra pa se borita med denimom in šifonom.
04:12
Poročena z obleko: Materin dotik
Smrt zaročenčeve mame spremeni Amandino pomerjanje oblek v težko preizkušnjo, saj je svetovalka tudi poznala pokojno in so vsi načrtovali, da bodo prisotni.
04:36
Poročena z obleko: Vedela bom, ko jo bom videla
Brooke išče posebno obleko - biti mora edinstvena in zadovoljila se ne bo z ničemer drugim. Na žalost nobena ne dosega njenih pričakovanj.
05:00
Kuhinjski šef: Otroška večerja
Buddy pripravlja otroške cavatellije z brokolijem in smetano ter hrustljave ribje palčke. Za sladico otroci očetu pomagajo pripraviti sendviče s stračatelo.
05:30
Kuhinjski šef: Zabava z zelenjavo
Buddy pripravlja najboljše zelenjavne jedi v mestu. Pripravite se na jajčevce alla parmigiana babice Maddalene, enolončnico iz bučk in rumene buče ter Buddyjevo rdečo blitvo.
06:00
Poročena z obleko: Nevestine družice: Povest o dveh oblekah nevestinih družic
Nevesta Julie se prepira s svojimi spremljevalkami, ker si želi dvojih različnih oblek - ene za nevestine družice in druge za častne nevestine družice.
06:30
Poročena z obleko: Nevestine družice: Pošastni ženini
Lori moškim ne dovoli v svoj salon, a neveste je niso poslušale. Moški že takoj od začetka povzročajo težave in Lorijina ekipa mora prevzeti nadzor.
07:00
Poročena z obleko: Nevestin oče
Tanya svojo glasno družino pripelje v salon, da bi ji pomagala najti rožnato obleko. A nihče ni tako odkrit kot družina. Bo svetovalka znala ohraniti mir?
07:30
Poročena z obleko: Sestre vedo najbolje
Broadwayska zvezda Kristen Chenoweth pomaga svoji najboljši prijateljici najti obleko z bleskom in glamurjem. Dve sestri pa se ne strinjata o slogu obleke.
08:00
Mojster za torte: Hiše, pomoč in potovanje
Buddy sprejme eno najtežjih nalog - peko torte, ki predstavlja hiše z vsega sveta - in nahrani prek 4.000 zaposlenih na 40. obletnici Century 21.
08:30
Mojster za torte: Slušalke, helikopterji in lisice
Buddy preseneti Anthonyja s torto v obliki DJ seta v pravi velikosti, vključno z vrtljivimi ploščami. Buddy dobi tudi priložnost, da s helikopterjem dostavi torto reševalni ekipi.
09:00
Ljubim, želim, bežim: Nicole
Nicole ljubi svoj pin-up slog, a z njim malo pretirava. K Stacy je prišla po nasvet, kako se primerno obleči in pridobiti poklicno samozavest.
09:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
10:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Ryan, 1. del
Ryan je predan nogometni oboževalec, ki se že vse življenje bori s svojo težo in nujno potrebuje motivacijo. Mu bo osebni trener Chris Powell pomagal doseči osebni cilj?
11:00
Poročena z obleko: Nevestine družice: Žaljivke in negotovosti
Lorijina ekipa išče popolno obleko za negotovo družico, ki ima hude težave s svojo samopodobo. Žaljivi izbruhi neveste Emily pa grozijo, da bodo uničili njena prijateljstva.
11:30
Poročena z obleko: Nevestine družice: Navtična modra in vojaška dekleta
Nevesta Kimberly si želi navtično modre obleke. Se bo njena trmasta mama strinjala? Bodo vojaška nevesta in njene družice našle obleko, ki se bo vsem zdela seksi?
12:00
Poročena z obleko: Punčica njegovega očesa
Nikasha bi bila rada na veliki dan videti kot odrasla, a oče se ne strinja z njo in bi rad, da bi bila videti, kot je bila na svoj šestnajsti rojstni dan.
12:30
Poročena z obleko: Presenetljiv razvoj dogodkov
Nevesta Cindy in njena mama iščeta kraljevsko plesno obleko, a sta šokirani, ko Cindyjina sestra in najboljša prijateljica priletita iz Miamija.
13:00
Mojster za torte: Torta v obliki balona in veseli mali peki
Buddy pomaga štirim nadebudnim slaščičarjem z njihovo torto želja in načrtuje, da bo osupnil fundacijo s posebno torto v obliki balona na vroč zrak.
13:30
Mojster za torte: Ladje & sonogrami & drama sester
Buddy pokaže ponos na svoje italijanske korenine, ko naredi torto za parado na Kolumbov dan - tako je velika, da jo mora dvigniti viličar.
14:00
Otroci in tiare: Ameriški kraljevski dragulji
Victoria sodeluje na svojem prvem bleščečem tekmovanju, medtem pa Elexis upa, da ji bo dvojni nastop v kategoriji nadarjenosti prinesel zmago.
15:00
Otroci in tiare: Ameriške kraljice in kralji
Tootie si utira pot do zmage, a Makynli bi prav lahko zmagala na letošnjem tekmovanju za ameriške kraljice in kralje.
16:00
Otroci in tiare: Promenada slavnih v Zahodni Virginiji
Hannah se vrača po dveletnem premoru, njena tekmica Jayla pa prinese s sabo skrivno orožje. Za lepotni naslov bo potekala borba do konca.
17:00
Otroci in tiare: Nacionalno tekmovanje na Gold Coastu
To tekmovanje združuje najboljše z zahoda, vključno z novinko Rylan. Proti njej tekmujejo Emily, domača favoritka, in Alicia, profesionalka lepotnih tekmovanj.
18:00
Ljubim, želim, bežim: Ellie / Barbie
Ellie prosi Stacy, naj izboljša njen slog, ki je mešanica vesoljskega in gotskega. Barbiejin slog pa ne ustreza njenim poklicnim ambicijam.
18:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
19:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Alyssa, 2. del
Alyssini poti grozi zlom pri šestmesečnem tehtanju in Chrisova žena jo tolaži. Ji bo uspelo doseči ciljno težo ob končnem tehtanju?
20:00
Poročena z obleko: Poljska
Stefano Terrazzino in svetovalna ekipa popzvezdi Dodi pomagajo izbrati čudovito poročno obleko. Kaj pa, če bo njen edinstveni slog za ekipo prevelik izziv?
20:30
Poročena z obleko: Poljska
Nevesta Magda gre v poročni salon z najboljšo prijateljico igralko Barbaro Kurdej-Szatan. Ji bodo Stefano Terrazzino in svetovalna ekipa našli edinstveno poročno obleko?
21:00
Težavno zmenkarjenje: Richard, Chris in Christina
Richard, ki ima Aspergerjev sindrom, od zmenka s Tammy veliko pričakuje. Chris, ki je paraliziran od prsnega koša navzdol, pa hrepeni po trajni ljubezni.
22:00
Soba: Kaj se mora zgoditi, da me zapustiš?
Bo že tako krhka zveza Erike in Miguela vzdržala pritisk v siju žarometov?
22:30
Soba: Mi zavidaš?
Bo že tako krhka zveza Erike in Miguela vzdržala pritisk v siju žarometov?
23:00
Nenavadna telesa: Na pol najstniki
Kitajka ima redko bolezen staranja, filipinski bratje ne morejo zrasti, Brazilija ima nogometno ekipo pritlikavcev, najstnica z okvaro hrbtenice sanja o paraolimpijskih igrah.