TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 16.08.2016
00:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Paulina zgodba
Ji bo uspelo shujšati in spremeniti življenje?
01:00
Jill in Jessa: Gremo naprej
01:48
Strašenje v Avstraliji
Umobolnica Aradale, kjer so nekoč izvajali lobotomije in terapije z elektrošoki, je kraj, kjer je gorja in nadnaravnega dogajanja v izobilju.
02:36
Pribežališče duhov
Ekipa se odpravi v Oklahoma City, kjer proučuje zloglasno psihiatrično bolnišnico St. Vincent. Dolga leta grozljivih dogodkov so tukaj pustila temno sled.
03:24
Ekstremno zbiranje kuponov: Rudy in Gia
Zbirateljica kuponov Rudy upa, da bo za sprejem ob obnovi poročnih zaobljub plačala le 20 dolarjev, Gia pa poskuša pripraviti večerjo za ogromno družino za 100 dolarjev.
03:48
Ekstremno zbiranje kuponov: Pam in Broderick
Spoznajte domiselnega 15-letnega zbiratelja kuponov Brodericka, ki kupone skriva pod blazino, da mu jih ne bi ukradli. Pamin mož pa ni navdušen nad njenimi nakupovalnimi izleti.
04:12
Poročena z obleko: Mame in hčere
Joan svetovalce pouči o obvladovanju dinamike med materami in hčerami. Kako ukrepati, ko se nevesta ne more odločiti brez mame ali ko poskuša mama prevzeti nadzor?
04:36
Poročena z obleko: Dva morata reči da
Jennifer išče novo obleko, potem ko je prejšnjo kupila pod pritiskom matere in mačehe. Lisa pa uporablja zaročenca Johna kot stilskega svetovalca.
05:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Joejeva zgodba
Bo Joe našel moč, da se sooči s svojo preteklostjo in si reši življenje?
06:00
Poročena z obleko: Veliki dan: Candace
Nevesta Candace je v bitki s časom. Polne roke dela ima s tem, da vodi svoje kozmetično podjetje in upravičuje pričakovanja svoje bogate družine.
07:00
Poročena z obleko: Potrudimo se
V težkih finančnih časih se morajo svetovalci še posebej potruditi, da kaj prodajo. Audrey popravi obleko, Vera pa popravi vratni izrez ter se tako izogne še enemu pomerjanju.
07:30
Poročena z obleko: Veteranke proti začetnicam
Ekipi se pridruži nova svetovalka Jessica, nevesta Mirjana mora nujno kupiti obleko, načrtovalka porok Bethany pa išče obleko, ki bo zasenčila vse druge obleke.
08:00
Mojster za torte: Slanina, banana in blišč
Ekipa nacionalnega dne prašičkov prosi Buddyja in njegovo ekipo za torto, ki bi bila primerna za prašiča - na zunaj in na znotraj. To pomeni pravo masleno kremo z okusom slanine!
08:30
Nepričakovana nosečnost: Poročno darilo
Jenni zamuja menstruacija, a test nosečnosti je negativen, zato krivi stres. Čez nekaj mesecev rodi na stranišču.
09:00
Kuhinjski šef: Zimska večerja
Buddy in sestra Maddalena skuhata krepke italijanske tolažilne jedi, kot so panirana mocarela, popolna dušena govedina in odličen rižev puding.
10:00
Medij z Long Islanda: Zlom
Ko se Theresa odloči telovaditi v telovadnici, jo prekine duh. Ženska komunicira s pokojnim možem, Theresa pa se med branjem zlomi.
10:30
Medij z Long Islanda: Ubogi Petey
Theresa se lažje pogovarja z duhovi kot s psi. Ko se njen pes zdi bolan, ga odpelje k veterinarju in obisk postane več kot le pregled.
11:00
Ekstremno zbiranje kuponov: Julie in Faatima
Julie z zbiranjem kuponov pomaga svoji družini in prijateljem, Faatima pa zbira kupone, da bi družino lahko preselila iz nevarne soseske. Oglejte si, če ji bo uspelo.
11:30
Ekstremno zbiranje kuponov: April in Chastity
Najboljši prijateljici in partnerici pri zbiranju kuponov gresta na kosilo, ki se izkaže za kuponski izziv. Bo poskus njunih mož, da bi zbirala kupone, ogrozil njune prihranke?
12:00
Poročena z obleko: Cena lepote
Nevesta Jessica se je zaljubila v obleko, ki presega njen proračun. Jo bo mogoče prepričati, da bi sprejela kompromis? Dianne in Randy pomagata Courtnee najti čipkasto obleko.
12:30
Poročena z obleko: Družinska podpora
Susanina družina pride iz New Yorka, da bi videla njeno obleko, Tiffany pripelje vso družino, Suzanne pa bodočo taščo, ki jo je srečala šele trikrat.
13:00
Mojster za torte: Sicilijanski samuraj
Buddy naredi torto samuraja za petdeseto obletnico newyorške šole borilnih veščin. Za župana Jersey Cityja pa naredi patriotsko torto.
13:30
Mojster za torte: V smeti
Buddy dela eno najbolj nenavadnih tort za človeka, ki je kot koš za smeti, kar zadeva prehranjevanje. Par pa si za poročno torto zaželi vlečni tovornjak.
14:00
90 dni do poroke: Domotožje
Lauren je objokana, potem ko Alexei pokliče starše. Josh skuša razvedriti Aleksandro, toda poskus se slabo konča. Nikki pa se sprašuje, ali je prav, da je šla v Ameriko.
15:00
90 dni do poroke: Luči, kamera, drama
Marku je nelagodno, kadar ima Nikki 'mesečno perilo'. Loren sili Alexeia, naj gre za modela, Melanie pa dvomi, da je Devarjev finančni načrt dober.
16:00
90 dni do poroke: Ne priganjajte me
Zaradi Fernandove mame napetost narašča, Markova preteklost pa Nikki dela preglavice. In še: V Ameriko prispejo Alexandrini starši, ki se jim zdi mormonski način življenja sumljiv.
17:00
90 dni do poroke
18:00
Nepričakovana nosečnost: Dojenček na čolnu
Ženska začuti hude trebušne krče na čolnu sredi odprtega morja. Ko prispe pomoč, šokirano spozna, da ne umira, temveč rojeva.
18:30
Kuhinjski šef: Buddyjev sanjski obrok
Buddy pripravlja svojo najljubšo jed - rezance s parmezanom in maslom na Buddyjev način, teletino saltimbocca in svojo najljubšo sladico - tiramisu.
19:00
Medij z Long Islanda: Prihod domov
Theresa pomaga materi soočiti se s smrtjo njene hčerke. Larry ml. je diplomiral - ga bo Theresa uspela prepričati, da se preseli nazaj domov?
19:30
Medij z Long Islanda: Zabava presenečenja
Larry načrtuje zabavo presenečenja za Theresin rojstni dan. Jo bodo duhovi posvarili? Erna upa, da bo lahko navezala stik s svojo mrtvo hčerko.
20:00
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino počitnikuje v Alabami. Popotniki si privoščijo nadevane kolače, ostrige in sladoled ter potujejo proti državi Misisipi, da bi pokusili tamkajšnje rakce.
20:30
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino še naprej išče zabavo in se bliža New Orleansu. Popotniki si za malico privoščijo morsko hrano – gosto obaro z raki in zelenjavo.
21:00
90 dni do poroke: Odkriti pogovor
Vseh šest parov se prvič sreča. Z NBC-jevo Erico Hill se pogovarjajo odkrito in razkrijejo marsikaj.
22:30
Zakonski vodič za podložne žene
Dolgoletna podložna žena Tamara pomaga prijateljici Kristen postati podložna.
23:30
Soba: Kaj se mora zgoditi, da me zapustiš?
Bo že tako krhka zveza Erike in Miguela vzdržala pritisk v siju žarometov?