TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 17.08.2016
00:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Tarina zgodba
Ker trpi zaradi bolečin v sklepih, je odločena, da bo shujšala, da bo lahko gledala svoje otroke odraščati.
01:00
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino počitnikuje v Alabami. Popotniki si privoščijo nadevane kolače, ostrige in sladoled ter potujejo proti državi Misisipi, da bi pokusili tamkajšnje rakce.
01:24
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino še naprej išče zabavo in se bliža New Orleansu. Popotniki si za malico privoščijo morsko hrano – gosto obaro z raki in zelenjavo.
01:48
90 dni do poroke: Odkriti pogovor
Vseh šest parov se prvič sreča. Z NBC-jevo Erico Hill se pogovarjajo odkrito in razkrijejo marsikaj.
03:00
Zakonski vodič za podložne žene
Dolgoletna podložna žena Tamara pomaga prijateljici Kristen postati podložna.
03:48
Ekstremno zbiranje kuponov: April in Chastity
Najboljši prijateljici in partnerici pri zbiranju kuponov gresta na kosilo, ki se izkaže za kuponski izziv. Bo poskus njunih mož, da bi zbirala kupone, ogrozil njune prihranke?
04:12
Poročena z obleko: Cena lepote
Nevesta Jessica se je zaljubila v obleko, ki presega njen proračun. Jo bo mogoče prepričati, da bi sprejela kompromis? Dianne in Randy pomagata Courtnee najti čipkasto obleko.
04:36
Poročena z obleko: Družinska podpora
Susanina družina pride iz New Yorka, da bi videla njeno obleko, Tiffany pripelje vso družino, Suzanne pa bodočo taščo, ki jo je srečala šele trikrat.
05:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Angelina zgodba
06:00
Poročena z obleko: Veliki dan: Persia
Persijine želje so preproste: brezhibna bela poroka in veliki dan brez stresa. A ko si razvajena perzijska princesa, se bodo v raju gotovo pojavile težave.
07:00
Poročena z obleko: Pripravljena ali ne
Svetovalka Sarah se trudi najti obleko za izbirčno nevesto Bernardette, ki najde napako na vsaki obleki, ki ji je predstavljena. Medicinska sestra Marcie pa se ne more odločiti.
07:30
Poročena z obleko: Več kot 100 oblek
Mati 18-ih otrok Michelle Duggar pripelje v salon vso družino, ko išče obleko za obnovitev poročne zaobljube. Nevesta Beatrize ima seznam 40-ih oblek, ki bi si jih rada ogledala.
08:00
Mojster za torte: Torta za klobučarje
Prišla je pomlad in pekarna kar vrvi od življenja. Buddy poskrbi, da nikomur ni dolgčas, saj za ceh klobučarjev izdeluje velikonočno torto v obliki klobuka.
08:30
Mojster za torte: Mostovi, plaže in slabe novice
Ta teden je bilo v pekarni zelo pestro. Buddy je počaščen, ko ga prosijo, da izdela torto za z oskarjem nagrajena glasbenika Commona in Johna Legenda.
09:00
Nepričakovana nosečnost: Divja vožnja
Mona preživlja dan v tematskem parku. Nenadoma ji postane slabo, počuti se utrujena in v trebuhu začuti krče. Odpravi se na stranišče, kjer rodi na tleh.
09:30
Kuhinjski šef: Pica
Buddy in hči Sophia pripravita nekaj svojih najljubših pic, kot so margarita, s pršutom in rukulo, štirje siri in Sophijino sladko pico.
10:00
Medij z Long Islanda: Božični duh
Božič je in v pravem prazničnem vzdušju Theresa z družino pomaga v kuhinji za brezdomce. Ko jih prekine duh, ostane en skeptik brez besed.
10:30
Medij z Long Islanda: Nora na avtomobile
Victoria poskuša očarati starša, da bi od njiju dobila avtomobil. Theresa zamisli nasprotuje, a mož se ne more odločiti. Theresa pomaga ženski, da se ponovno poveže z očetom.
11:00
Ekstremno zbiranje kuponov: Susan in Cole
Susan je 'Kraljica zbiranja kuponov' in za svoj 40. rojstni dan poskuša podreti svoj rekord s kuponi. Cola pa sostanovalec na univerzi prosi, naj mu nakupi zaloge.
11:30
Ekstremno zbiranje kuponov: Maryann in Haley
Maryann hčeri priredi zabavo za 12. rojstni dan na temo kuponov. 15-letna Haley pa je šefica v družini, ko gre za nakup živil.
12:00
Poročena z obleko: Prave princeske
Bodoča nevesta Jennifer se z mamo spre o proračunu za obleko, medtem ko se Katino pomerjanje zaradi upognjenega traku spremeni v krizo. Bo katastrofo mogoče preprečiti?
12:30
Poročena z obleko: Očkova deklica
Bodoča nevesta Nicole je obiskala salon z zasebnim letalom in družino. Išče modno obleko, ki bo seksi in zabavna. Cena je ne omejuje.
13:00
Mojster za torte: Preliv na torti
Buddy dela golmansko torto za NHL izbor, ki jo bodo pokazali na televiziji. Za par, ki praznuje petdeseto obletnico poroke, pa delajo poročno torto.
13:30
Mojster za torte: Bicepsi in rojstni dnevi
Torta za družino poklicnih rokoborcev da Buddyju priložnost, da pretegne svoje slaščičarske mišice. Mauro pa potrebuje pomoč svojih otrok, da pripravi rojstnodnevno presenečenje.
14:00
Otroci in tiare: Rokerske dive in punčke
Tekmovanje segreva oder na Rokerskih divah in punčkah, a Olivijine burke za odrom zares osupnejo množico.
15:00
Otroci in tiare: Trušč v džungli
Superzvezda in pevka Eden brani svoj naslov na 'Trušču v džungli' v Louisvillu v Kentuckyju.
16:00
Otroci in tiare: Zabava za noč čarovnic
Na Zabavi za noč čarovnic v Oklahoma Cityju je konkurenca za Ca'Trino, verno pripadnico binkoštne cerkve in njeno hčerko Saryniti, strašljiva.
17:00
Otroci in tiare: Lepotno tekmovanje Circle City Stars and Cars
Sedemletna poraženka Alaska blesti v finalu, ali bo to dovolj, da osvoji naslov Ultimate Grand Supreme?
18:00
Nepričakovana nosečnost: Napad in rojstvo
Srednješolka misli, da sta pridobljena teža in utrujenost posledica trdega dela in slabe prehrane, a ko ima napad, zdravniki ugotovijo, da je noseča.
18:30
Kuhinjski šef: Polnjeno
Buddy in prijatelj Tony pripravita svojo najljubšo italijansko tolažilno hrano - polnjene jedi - vključno z arancini po Buddyjevo, polnjenimi artičokami in polnjenimi paprikami.
19:00
Medij z Long Islanda: Na pomoč
Dan in Helen prideta na zasebno seanso v upanju, da bosta navezala stik z mrtvim sinom Alexom. Bi bil čas, da Theresa najame pomočnika?
19:30
Medij z Long Islanda: Princesa in maturantski ples
Ko Theresa odnese Victorijino maturantsko obleko na popravilo, z njo naveže stik duh šiviljinega pokojnega moža. Bo Kristine lahko vzpostavila stik z mrtvo sestro?
20:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka
21:00
Moja nora italijanska poroka: Giusy in Luca
Giusy in Luke živita na obrobju Neaplja in želita si spektakularno poroko z ogromno mesno pojedino, dvema poročnima oblekama za nevesto in poročnimi pevci.
21:30
Angeli med nami: Nerazložljive stvari
Skeptika Tony in Steve prideta k Rosie, da bi ju povezala z angeli. Neka ženska pa poskuša ugotoviti, ali ima njena vnukinja sposobnost komuniciranja z angeli.
22:00
Gloriavale
23:00
Poročen sem z ...: Travestit & Seksologinja
Jaiya je seksologinja, ki želi kariero popeljati še korak dlje in postati nadomestna spolna partnerka. PG podpira moža, ki je travestit.