TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 20.05.2016
22:00
Moja odvečna koža
Lauana je shujšal za 80 kilogramov in zdaj ima na drobnem telesu ogromno odvečne kože. Tima odvečna koža ovira pri očetovstvu. Oba gresta na popolno preobrazbo telesa.
23:00
Seks me je spravil na urgenco
00:00
Moja diagnoza: Preglasno za živeti
Neka mama se umakne v osamo, saj ji vsak zvok predstavlja neznosen hrup. Nek moški pa se boji za svojo kariero, saj kaže simptome alkoholizma, ne da bi se dotaknil pijače.
01:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Junina zgodba
June ima skoraj 300 kilogramov, ker se po tragični smrti sina tolaži s hrano. Po operaciji želodca mora predelati čustvene težave, zaradi katerih se prenajeda.
01:48
Ste v boljši formi kot upokojenci?: Oakmont, Kalifornija
02:36
Moja odvečna koža
Lauana je shujšal za 80 kilogramov in zdaj ima na drobnem telesu ogromno odvečne kože. Tima odvečna koža ovira pri očetovstvu. Oba gresta na popolno preobrazbo telesa.
03:24
Ljubi moje napake
04:12
Modna zvezda
Preostali oblikovalci morajo oblikovati dve unisex oblačili, ki ustrezata trenutnim modnim trendom. V tem težkem tednu, ko gre šesti tekmovalec domov, tečejo tudi solze.
05:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Ko se družice pokvarijo
Sin romske matriarhinje Nettie se bo poročil, a ko ženin Whitey povabi Dallas na poroko, tvega, da bo njena divja narava vse pokvarila.
06:00
Modna zvezda
V predzadnji epizodi morajo preostali oblikovalci posodobiti trende iz preteklih modnih obdobij. Kdo bo izločen pred finalom sezone?
07:00
Poročena z obleko: Jabolko pade daleč od drevesa
Spremljajte dogajanje v vodilnem poročnem salonu na svetu Kleinfeld Bridal, saj se serija vrača, da bi se sanje uresničile še več nevestam.
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Naj bo čipka
Melissa pride prepričana, da bo šifon najboljši za njeno poroko na plaži. Ji bodo pokazali, da se moti? Lindsay pa išče prav posebne vrste čipko.
08:00
Mojster za torte: Guverner, ogromna Lisa & adijo mama
Buddy želi ženo Liso ob njenem rojstnem dnevu presenetiti z edinstveno torto. Ob tem pa mama družini razglasi pomembno novico o prihodnosti slaščičarne.
09:00
Ljubi moje napake
10:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Ni jih lahko izpustiti
Matt in Amy se končno pogovorita o prihodnosti zakona. Amy se medtem loti novega projekta, da bi se laže privadila nenadoma izpraznjenemu gnezdu.
11:00
Nori na hišo: ZDA
Lahko direktorski tip Colin izvede prenovo, ki bo všeč njegovi ženi Ali in sinu Prestonu, ali mu bo zmanjkalo časa, denarja in ljudi, ki bi jim naložil delo?
12:00
Poročena z obleko: Ljubi očka
Emily in njen oče, ki mora imeti vedno prav, iščeta popolno poročno obleko v slogu princese. Melisso skrbi, da konservativnemu očetu Pninina stvaritev ne bo všeč.
12:30
Poročena z obleko: Kanada: Oblečena za mesto
Kayla za svojo poroko na otoku Toronto potrebuje obleko, ki se bo lesketala, medtem ko hoče Hailey za svojo poroko na magistratu obleko, ki je šik in unikatna.
13:00
Sposojeno in novo: Ozaljšana jerseyjska nevesta
Jerseyjska nevesta Nikki načrtuje veliko italijansko poroko in bi rada oprijeto obleko, pokrito s kristali, a njena mama meni, da je najboljša izbira njena obleka iz 1980-ih let.
13:30
Sposojeno in novo: Uau!
Katie bi rada nosila mamino obleko na svoji poroki na valentinovo, a obleka ni taka, kot si je predstavljala. Kelly je odločena poskrbeti, da se bodo Katiejine sanje uresničile.
14:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Od ječe do nevestine vlečke
Stroga romska mama se dogovori za poroko, da bi ukrotila hčerino divjo naravo. Nato pa prihod romskega dojenčka zaneti družinsko vojno.
15:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Junina zgodba
June ima skoraj 300 kilogramov, ker se po tragični smrti sina tolaži s hrano. Po operaciji želodca mora predelati čustvene težave, zaradi katerih se prenajeda.
16:00
Popravi me
Katie predstavi žensko, ki načrtuje ustnične vsadke, nekomu, ki obžaluje svoj poseg na ustnicah. Jordan pa je imela že veliko posegov, da bi bila videti kot Kim Kardashian.
17:00
Ekstremni skopuhi: Romanca
18:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Reševanje zakona
Matt in Amy sta poročena že 27 let, vendar na farmi živita vsak zase, zato je čas za pomembno življenjsko odločitev. Se bosta lahko pobotala in rešila zakon?
19:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Jamie, 1. del
Jamie je bila kot otrok posvojena in vedno si je želela, da bi srečala biološko mamo. Ker jo je sram svoje teže, mame raje ni poiskala. Ji bo Chris Powell pomagal doseči cilj?
20:00
Klic na pomoč v Vegasu
21:00
Šokantna telesa
22:00
Travma zaradi šoka: Življenje na niti: Premlad, da bi umrl
Žensko zbije vlak in do prihoda v bolnišnico pacientka izgubi že 70 odstotkov krvi.
22:30
Travma zaradi šoka: Življenje na niti: Izgredi v Baltimoru
Dr. Scalea sestavi posebne ekipe, ki ugotavljajo, ali imajo pacienti smrtno nevarne poškodbe.
23:00
Seks me je spravil na urgenco: Sramota stare ljubezni
Resnične zgodbe ponesrečene spolnosti, ki jih pripovedujejo pari in zdravniki ter prikažejo zaigrani prizori. Te zgodbe morate videti, da boste verjeli.
00:00
Moja diagnoza: Vse je v njeni glavi
Nekega očeta obtožijo zlorabe otrok, potem ko zdravniki pri njegovem dojenčku odkrijejo zlomljene kosti. Neka najstnica pa ne more jesti, zaradi česar hira pred materinimi očmi.
01:00
Klic na pomoč v Vegasu