TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 24.05.2016
00:00
Moja diagnoza: Paralizirana balerina
Neka zdravnica je priklenjena na posteljo, saj ne uspe postaviti diagnoze za svojo smrtno nevarno bolezen. Neki mladi balerini pa skrivnostno odpovedo noge.
01:00
Naša mala družina: Vrvež pri Hamilovih
Spremljajte Dana in Michelle Hamill ter njune tri otroke Jacka, Cate in CeCe. Soočajo se z enakimi izzivi kot vse družine, le da so tudi pritlikavci.
01:48
Nočna zabava z Joy: Theresa Caputo priredi zabavno seanso
Na dekliško zabavo k Joy pride medij z Long Islanda Theresa Caputo. Joy zastavlja vprašanja, ob katerih je Theresa brez besed.
02:12
Travma zaradi šoka: Življenje na niti: Trk
Ashley, ki je nora na adrenalinske športe, pa se poškoduje v nesreči z motornim kolesom.
02:36
Strašenje
Včasih se pravo zlo skriva na najbolj običajnih krajih. Prisluhnite najbolj grozljivim prvoosebnim pripovedim o nadnaravni aktivnosti.
03:24
Ljubi moje napake
04:12
Modna zvezda: Finale
V finalu bo vsak oblikovalec za vsako od trgovin ustvaril tri celotne obleke. Potegujejo se za trimilijonsko nagrado - kdo bo modna zvezda te sezone?
05:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Rituali, pravila in najboljši romski test
Tradicionalna romska mama zahteva, da njena hči izvede zaporedje starodavnih ritualov, ki bodo pokazali, ali je pripravljena na poroko.
06:00
Drzni si obleči: Vroča zamenjava mame
Mama gospodinja, ki skriva svoje telo, in medicinska sestra, ki išče pozornost, zamenjata oblačila za 24 ur kot del procesa preobrazbe.
07:00
Poročena z obleko: Kar je seksi, gre za med
Spremljajte dogajanje v vodilnem poročnem salonu na svetu Kleinfeld Bridal, saj se serija vrača, da bi se sanje uresničile še več nevestam.
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Oblečena za mesto
Kayla za svojo poroko na otoku Toronto potrebuje obleko, ki se bo lesketala, medtem ko hoče Hailey za svojo poroko na magistratu obleko, ki je šik in unikatna.
08:00
Mojster za torte: Vrtnice, romanca & Romeo
Buddyja prosijo, da pripravi poročne torte za 14 parov, ki se bodo poročili na skupinski poroki na valentinovo. Anthony si v slaščičarni izbere izvoljenko za valentinovo.
08:30
Mojster za torte: Hieroglifi, mrliški voz & srečni starši
Ekipa pripravi tri odbite torte za tri zelo posebne stranke, vključno s torto v obliki rožnatega pogrebnega voza, torto ob rojstvu otroka in torto na temo Egipt za 16. rojstni dan.
09:00
Težavno zmenkarjenje: Michael / Brent / Sarah
10:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Pripravljeni, pozor, tek po blatu
Zach in Tori sta zaradi priprav na poroko pod pritiskom. Amy pa se zdi, da mora na farmi prirediti dobrodelen tek po blatu.
11:00
Nori na hišo: ZDA
12:00
Poročena z obleko: Eno samo pretiravanje
Oglejte si strokovnjake, ki usmerjajo neveste pri izbiranju, pomerjanju in preoblikovanju poročnih oblek ter poskrbijo, da je popolna obleka pripravljena na veliki dan.
12:30
Poročena z obleko: Kanada: Zardevajoča nevesta
Lindsay prispe v salon po operaciji za izgubo teže in išče barvito obleko z retro bliščem, ki bo poudarila njeno novo telo.
13:00
Sposojeno in novo: Morda ne bom plačala za poroko
Zdravnica Erika je netipična nevesta, ki ni pretirano čustvena, ko sprejema odločitve. Mama vztraja, naj Erika nosi njeno obleko iz 1970-ih let.
13:30
Sposojeno in novo: Ta obleka je boljša od tvoje!
Karina je zaposlena in mama dveh otrok in ni imela časa načrtovati svoje poroke. Izbrano ima prizorišče in zaročenca, to pa je tudi vse.
14:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Romske nesreče in poročne zabave
Brittany in Kalynn načrtujeta dvojno poroko s svojima neromskima zaročencema. Vraževeren par pa je prepričan, da je njuna poroka prekleta.
15:00
Naša mala družina: Vrvež pri Hamilovih
Spremljajte Dana in Michelle Hamill ter njune tri otroke Jacka, Cate in CeCe. Soočajo se z enakimi izzivi kot vse družine, le da so tudi pritlikavci.
16:00
Katie Hopkins: Moja debela zgodba, 1. del
Spremljajte Katie, ko se načrtno redi, da bi izkusila, kako je biti debel.
17:00
Katie Hopkins: Moja debela zgodba, 2. del
Zgovorna Katie Hopkins se je zredila za dvajset kilogramov in zdaj se jih mora znebiti, če hoče potrditi lastno izjavo, da je to lahko. Bo morala požreti svoje besede?
18:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Iskanje poti domov
Matt in Amy potisneta spor na stranski tir, da bi lahko zagnala nov družinski posel. Poroka bo že čez nekaj mesecev, zato Zach pomerja obleko.
19:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Meredith, 1. del
Še en predebel človek se odloči spremeniti svoj življenjski slog in doseči zdravo težo. Mu bo osebni trener Chris Powell pomagal doseči zastavljeni cilj?
20:00
Ljubim, želim, bežim: Tanya
Tanya je svobodnjakinja, ki ne najde poročne obleke, ki bi ugajala njeni družini. Hkrati hoče ostati zvesta sami sebi, zato prosi Stacy za modni nasvet.
20:30
Ljubim, želim, bežim: Janelle
Brittany je 28-letna vzgojiteljica, obsedena s torbicami za okrog pasu in ananasi. Postati želi frizerka, torej potrebuje Stacyjino pomoč pri oblikovanju videza.
21:00
90 dni do poroke: Zdaj ali nikoli
22:00
Ljubezen na prvi klik: Tudi groba dekleta potrebujejo ljubezen
Amanda je nekdanja zaporniška paznica in samska mama, ki je na spletu preveč agresivna z besedami in prsatimi slikami. Clinton in Dervyn vidita velik potencial.
22:30
Ljubezen na prvi klik: Ti + jaz = :
Lynette se zdi, da si mora videz neprestano spreminjati, tako da nosi različne lasulje. Strokovnjaka Clinton in Devyn ji pomagata najti njen pravi jaz.
23:00
Seks me je spravil na urgenco: Pustne norčije
Resnične zgodbe ponesrečene spolnosti, ki jih pripovedujejo pari in zdravniki in prikazujejo zaigrani prizori. Te zgodbe morate videti, da boste verjeli.