TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 28.07.2016
00:00
Strašenje
Včasih se pravo zlo skriva na najbolj običajnih krajih. Prisluhnite najbolj grozljivim prvoosebnim pripovedim o nadnaravni aktivnosti.
01:00
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino prispe v Louisiano, kjer si privošči ocvrte rakce, sendviče z ostrigami in druge morske jedi. Potem je čas za zadnjo postojanko, ameriško prestolnico rakov.
01:24
Buddyjeve družinske počitnice
Buddy z družino obišče Graceland, rodni kraj velikega Elvisa Presleyja. Popotniki počastijo kralja rokenrola tako, da si privoščijo mlečne napitke z arašidovim maslom.
01:48
Od grde do lepe hiše
02:36
Goli nakupi: Golo balinanje
Stvari postanejo nerodne, ko nudisti in oblečeni ljudje balinajo na istem balinišču. Jackie skrbi, da Chandler še vedno ni dobil licence za nepremičninskega posrednika.
03:00
Goli nakupi: Goli na severu
Da bi razširila svoj krog strank, Jackie odpotuje na sever, da bi videla, kako nudisti živijo v hladnem podnebju. Alex na ogledu hiše odkrije nevarno bitje.
03:24
Enzova misija: Neveste
04:12
Poročena z obleko: Stara stranka sem
Joelle pomeri materino obleko iz leta 1987. Se res hoče poročiti v obleki v slogu 80-ih? Nevesta LeAnne, stara stranka, izjavi, da ni večje antineveste od nje.
04:36
Poročena z obleko: Kanada: Naj bo čipka
Melissa pride prepričana, da bo šifon najboljši za njeno poroko na plaži. Ji bodo pokazali, da se moti? Lindsay pa išče prav posebne vrste čipko.
05:00
Kuhinjski šef: Brunch po Buddyjevo
Buddy za vso družino pripravlja nedeljski pozni zajtrk. Ko se otroci zbudijo, jih bodo čakali domači piškoti, slanina, cvrt krompir z jajci, solata iz melone in palačinke.
05:30
Kuhinjski šef: Dekadentna večerja
Buddy pripravlja obrok, vreden restavracije s petimi zvezdicami: bržola, v pečici pečena rebra, sirova polenta in čokoladno pomarančni puding.
06:00
Enzova misija: Neveste
07:00
Poročena z obleko: Gala obleka
Zvezdnik iz muzikalov za srednješolce Corbin Bleu zaročenki pomaga iskati sanjsko obleko. Nevesta Katie hoče klasično gala obleko, zaročenec pa bi rad, da bi bila bolj seksi.
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Družinski spor
Jenny pride s svojo mamo in bratom, ki sovražita obleko, ki je njej všeč, Kristina pa dobi komentarje od mame in treh sester.
08:00
Mojster za torte: Iz Rusije s torto
To sezono bo 'Tortni šef' še boljši, saj bo Buddy Valastro izdeloval skoraj nemogoče torte, medtem ko se z družino trudi obvladati vse večjo slaščičarno Carlo's.
08:30
Mojster za torte: Torta, ki žari v temi
To sezono bo 'Tortni šef' še boljši, saj bo Buddy Valastro izdeloval skoraj nemogoče torte, medtem ko se z družino trudi obvladati vse večjo slaščičarno Carlo's.
09:00
Ljubim, želim, bežim: Jackie
Jackie je brezskrbna 22-letnica, ki mora odrasti, dobiti službo in se odseliti od staršev, pri tem pa jo ovira otroški slog oblačenja, ki ga pogosto krasijo podobe mačk.
09:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
10:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Georgeanna, 1. del
Strokovnjak za preobrazbo Chris Powell vodi sodelujoče skozi proces dramatične izgube teže. Spoznajte mamo, ki se je zatekla k hrani, potem ko so jo grdo sodili.
11:00
Poročena z obleko: Veliki dan
12:00
Poročena z obleko: Si pa res drzna!
Paraolimpijka Amy Purdy se ne boji tveganja, kakršno je iskanje poročne obleke pičle tri tedne pred velikim dogodkom. Lori pa se bo poročila že čez devet dni.
12:30
Poročena z obleko: Kanada: Malo po kavbojsko
Emily bi rada obleko, ki se bo ujemala z njenim najljubšim parom kavbojskih škornjev, Michelle in njeno spremstvo pa se ne strinjajo o izbiri obleke.
13:00
Mojster za torte: Buddy in Rockettes
Da bi proslavili 85. obletnico plesne skupine Rockettes, jim Buddy posebno torto, vključno s slavnim neonskim napisom Radio City Music Hall.
13:30
Mojster za torte: Superjunaki in slaščičarji se združijo
Z veliko torto pride velika odgovornost. Buddyja prosijo, da naredi torto za Spidermanov 50. rojstni dan. Družina pa načrtuje dobrodelno prireditev za Fundacijo mame Mary.
14:00
Obsedeni čistilci: Dann & Charlotte & Dom in Angela & Lorraine
Prvi prostovoljni čistilec je Dann, ki pomaga Charlotte in Domu iz Portsmoutha, ki že eno leto nista počistila stanovanja.
15:00
Obsedeni čistilci: Amanda & Janine in Mark & Avril
Amanda pomaga Janine, ki kopiči šaro, industrijski čistilec Mark iz Leicestra pa spozna brezposelno lovko na popuste Avril iz Chiswicka, London.
16:00
Obsedeni čistilci: Andy & Hayley in Charlie & Antoinette
Andy, ki vsak dan populi plevel na dvorišču, pomaga Hayley, ki že od 90-ih let ni očistila svoje mikrovalovke. Charlie pa pomaga Antoinette z njeno šaro.
17:00
Obsedeni čistilci: Kerry & Vikki in Tina & Mike
Kerry iz Essexa pomaga mami Vikki, ki je tudi iz Essexa, katere stranišče ni bilo očiščeno že štiri leta. Tina pa pomaga Miku v njegovem s šaro napolnjenem domu.
18:00
Slog pred poroto: Ljudstvo proti Adele A.
Mama in študentka Ade je soočena z modnim procesom za nedostojno razkazovanje. Strokovnjaka za preobrazbe Louise Roe in Preston Konrad priskočita na pomoč in predelata njen slog.
18:30
Slog pred poroto: Ljudstvo proti Lady Bret
43-letna Lady Bret se znajde na sodišču zaradi kršitve dobrega modnega okusa. Strokovnjaka za preobrazbe Louise Roe in Preston Konrad priskočita na pomoč in predelata njen slog.
19:00
Pretehtati sovražnika
20:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Kje so zdaj?: Christina in Paula
Christina je preveč shujšala, zato je v smrtni nevarnosti. Paula mora spet na operacijo, če se hoče znebiti odvečne kože, ki ji binglja z vseh delov telesa.
21:00
Debeluhom prepovedano
22:00
Ponesrečeni posegi
23:00
Salon Zadnja možnost