TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 29.05.2016
00:00
Moja odvečna koža
Megan skriva pod obleko 20 kilogramov odvečne kože, kar jo ovira telesno in duševno. Yalena je shujšala, ampak to nič ne šteje, dokler se ne znebi odvečne kože.
01:00
Svingerske žene
Serija spremlja pet žensk iz Atlante, ki lovijo ravnotežje med svingerstvom in vzgojo zdravih družin. Rade bi popravile zmotna mišljenja o tem, kaj svingerstvo sploh je.
01:48
Ljubezen na prvi klik: Od grozote do lepotice
Jullien je bistra učiteljica in ljubiteljica živali, je pa pasivno agresivna. Clinton in Devyn mislita, da lahko poleg pameti poudarita tudi lepoto.
02:12
Ljubezen na prvi klik: Napačni dvojčici v ospredju
Samantha hoče najti popolnega očima za svoji hčeri dvojčici, toda na spletni strani za zmenke razkriva samo razporek in obupno željo po moškem.
02:36
Ljubim, želim, bežim: Geraldine
Geraldine dela kot administratorka na ugledni univerzi, oblači pa se kot 20-letnica na rave zabavi. Ji Stacy lahko pomaga, da se bo oblačila ustrezneje?
03:00
Ljubim, želim, bežim: Savannah
Savannah je cirkuška umetnica, ki se vedno oblači kot v cirkusu, zato povsod bode v oči. Ji Stacy lahko pomaga ustvariti umirjenejši videz?
03:24
Otroci in tiare: Božično tekmovanje Universal Royalty
Starši pripeljejo svoje hčerke in sinove na odre po vsej deželi, da bi ocenjevali njihovo lepoto, osebnosti in obleko. Spremljajte njihovo popotovanje.
04:12
Majhni ljudje v velikem svetu: Priprave na poroko in kruta realnost
Matt in Amy sta poročena že 27 let, vendar na farmi živita vsak zase, zato je čas za pomembno življenjsko odločitev. Se bosta lahko pobotala in rešila zakon?
05:00
Otroci in tiare: Tekmovanje Divji zahod v Circle Cityju
Osemletna Daisy Mae, petletna Bridget in osemletna Jacy tekmujejo, da bi osvojile kužka. Vsa tri dekleta imajo isto trenerko in to, kar je potrebno za zmago, a katera bo zmagala?
06:00
Nakupovanje je moje življenje: Nikki Moore
IT svetovalka Nikki je zasvojena z luksuznimi tretmaji in nakupovanjem dragih oblačil. Bi jo osebni razvojni trener lahko spremenil, da bi bila manj razvajena nakupovalka?
07:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Reševanje zakona
Matt in Amy sta poročena že 27 let, vendar na farmi živita vsak zase, zato je čas za pomembno življenjsko odločitev. Se bosta lahko pobotala in rešila zakon?
08:00
Mojster za torte: Raki, obhajilo in vrnitev sladice
Ko lokalna marina naroči torto v obliki raka za začetek sezone, vsi dajo eno roko in klešče. A izziv je v tem, da se mora torta premikati.
08:30
Mojster za torte: Gospodična Richfield, babuške in zlom
Člani ekipe dokazujejo, da ne glede na to, kako težka je situacija, družina, ki skupaj peče, ostane skupaj.
09:00
Poročena z obleko: Poročne družice: Prijateljici si skočita v lase
Cassiejini najboljši prijateljici se sovražita, odkar sta se spoznali. Lahko Cassie prepreči spor, ki se nadaljuje kar v salonu?
09:30
Poročena z obleko: poročne družice: Kršenje pravil
Nevesti Amber in Ajeshia se ne moreta zediniti o tem, kakšen bo izrez na obleki, zato si celo izmerita obseg prsi. Se bosta lahko dogovorili?
10:00
Sposojeno in novo: Prihaja ženin
10:30
Sposojeno in novo: Od podeželskega bombaža do letoviškega blišča
11:00
Postavne neveste
Dekleta v salonu se pripravljajo na prvo razprodajo vzorcev in oče sester ponudi pomoč. Bo trgovina pravočasno pripravljena za dolgo vrsto čakajočih strank?
11:30
Nevesta po meri: Lep dan za črno poroko
Oblikovalka Heidi Elnora bi rada, da bi se vsaka nevesta na svoj poročni dan počutila edinstveno. V njenem butiku v Alabami ni naprodaj konfekcijskih oblek.
12:00
Otroci in tiare: Južnjaško tekmovanje Zimska pravljica
Gabby, Alaska in njuni mami se za naslov tekmovanja Zimska pravljica bojujejo na odru in za njim. Lokalna tekmovalka, šestletna Ava, pa je zelo samozavestna kljub pomanjkanju vaje.
13:00
Mojstrica ličenja
13:30
Mojstrica ličenja
14:00
Nakupovanje je moje življenje: Nikki Moore
IT svetovalka Nikki je zasvojena z luksuznimi tretmaji in nakupovanjem dragih oblačil. Bi jo osebni razvojni trener lahko spremenil, da bi bila manj razvajena nakupovalka?
15:00
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
15:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
16:00
Jasnovidna ženitna posrednica: Pretekla razmerja
Deborah pomaga Walterju, ki ga težijo občutki krivde iz prejšnjih razmerij. Prepričana je, da mu lahko najde primerno kandidatko, če bo le odkrit glede svoje preteklosti.
16:30
Medij z Long Islanda: Theresa vse razloži
Theresa in njena družina odgovorijo na vprašanja, ki se porajajo mnogim. Pokažejo, kako deluje njen dar, njeno vlogo medija in matere, in tudi, kako čuti do skeptikov.
17:00
90 dni do poroke
18:00
Moja nora italijanska poroka: Nappi
Za Federicino in Maurovo poroko si nevestini starši želijo razkošno slavje s številnimi gosti, spektakularnimi vodometi in presenečenjem, ki bo vsem vzel sapo.
18:30
Stilska preobrazba nevest: Od hipijevskega do elegantnega
Hipijevka Summer bi na poroki rada nosila brezoblično haljico. Rober in Gretta ji pokažeta, kako naj sprejme svoje telo, ne da bi s tem zatrla svojega notranjega otroka cvetja.
19:00
Poročena z obleko: Nevestine družice: Žaljive mame
Glasna mati neveste Jessice deli otročje nasvete, zato se družice v oblekah ne počutijo dobro. Lahko svetovalka Nikky ukroti divjo mamo?
19:30
Poročena z obleko: Poljska
Nova epizoda oddaje, ki se poglablja v izbiranje obleke. Bodo Stefano in svetovalci razumeli želje pevke, bodoče neveste?
20:00
Debeluhom prepovedano
21:00
Moja odvečna koža
Melissa je shujšala za 105 kilogramov, vendar ima zaradi odvečne kože nizko samozavest. In še: Jeff je shujšal za 140 kilogramov, ampak se še vedno skriva pred svetom.
22:00
Operacijska ladja
23:00
Ugani bolezen: Lorna / Ken / Richard
23:30
Ugani bolezen: Chloe / Omar / Chris