TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 29.07.2016
00:00
Strašenje
Včasih se pravo zlo skriva na najbolj običajnih krajih. Prisluhnite najbolj grozljivim prvoosebnim pripovedim o nadnaravni aktivnosti.
01:00
Moje 300-kilogramsko življenje: Kje so zdaj?: Christina in Paula
Christina je preveč shujšala, zato je v smrtni nevarnosti. Paula mora spet na operacijo, če se hoče znebiti odvečne kože, ki ji binglja z vseh delov telesa.
01:48
Debeluhom prepovedano
02:36
Ponesrečeni posegi
03:24
Poročena z obleko: Veliki dan
04:12
Poročena z obleko: Si pa res drzna!
Paraolimpijka Amy Purdy se ne boji tveganja, kakršno je iskanje poročne obleke pičle tri tedne pred velikim dogodkom. Lori pa se bo poročila že čez devet dni.
04:36
Poročena z obleko: Kanada: Malo po kavbojsko
Emily bi rada obleko, ki se bo ujemala z njenim najljubšim parom kavbojskih škornjev, Michelle in njeno spremstvo pa se ne strinjajo o izbiri obleke.
05:00
Mojster za torte: Družinske skrivnosti
Od blizu spoznajte življenje slaščičarske družine. Koliko ženitnih ponudb je bilo potrebnih, da je Mary našla pravega? Kdo je bil divji otrok? Ekipa razkriva zaupne podrobnosti.
06:00
Enzova misija: Neveste
07:00
Poročena z obleko: Saj nisem slon!
Južnjaški nevesti Danielle pri iskanju popolne elegantne obleke pomagajo prijateljice. In še: Rdeča nit Jenine poroke je pivo.
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Očetje in hčere
Kery je s seboj pripeljala očeta, da bosta izbrala popolno poročno obleko. Nevesta Ashley pa ve, da se ne bo mogla odločiti za obleko, če se oče ne bo strinjal.
08:00
Mojster za torte: Mišice in zakon
To sezono bo 'Tortni šef' še boljši, saj bo Buddy Valastro izdeloval skoraj nemogoče torte, medtem ko se z družino trudi obvladati vse večjo slaščičarno Carlo's.
08:30
Mojster za torte: Velikonočne slaščice
To sezono bo 'Tortni šef' še boljši, saj bo Buddy Valastro izdeloval skoraj nemogoče torte, medtem ko se z družino trudi obvladati vse večjo slaščičarno Carlo's.
09:00
Ljubim, želim, bežim: Kelly
Kelly je mati, ki ima lastno modno kolekcijo, toda kupci je ne jemljejo resno, saj je njen slog vpadljiv, oblačila pa razkrivajo preveč. Ji Stacy lahko pomaga?
09:30
Nezvestoba do groba
Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
10:00
Ekstremna preobrazba: Hujšanje: Georgeanna, 2. del
Chris še naprej vodi Georgeanno na njeni poti hujšanja. Dva olimpijska prvaka prosi, da pomagata trenirati Georgeanno za velikanski izziv. Ji bo uspelo?
11:00
Poročena z obleko: Veliki dan: Kelly
12:00
Poročena z obleko: Ne bojim se novosti
12:30
Poročena z obleko: Kanada: Oblečena za mesto
Kayla za svojo poroko na otoku Toronto potrebuje obleko, ki se bo lesketala, medtem ko hoče Hailey za svojo poroko na magistratu obleko, ki je šik in unikatna.
13:00
Mojster za torte: Preživeli bomo
Družina se pripravlja na dobrodelno prireditev za Fundacijo mame Mary in Buddy je povabil posebnega gosta. Ekipa je pretresena, ko Hoboken prizadene hurikan Sandy.
13:30
Mojster za torte: Orkan Sandy udari
Nekaj dni po orkanu Sandy se Buddy vrne v slaščičarno Carlo's, da bi ocenil razdejanje. Nimajo elektrike, a stranke še kar naročajo torte. Bo uspel dohajati naročila?
14:00
Najhujši ameriški tatuji: Sloni, deskarji in medvedje
14:30
Najhujši ameriški tatuji: Bodala, čačke in odlična rešitev
15:00
Najhujši ameriški tatuji: Imena otrok je narobe črkoval!
Jeremy se spopade z jezno mlado stranko, Megan Massacre pa se počuti nelagodno, ko stranka zahteva biomehanično ploščico.
15:30
Najhujši ameriški tatuji: Tetoviran v javnem stranišču
Megan čaka težek izziv, ko mora zakriti Joeyev tatu komedijanta. Njegov prijatelj priskoči na pomoč in predlaga portret filmskega zvezdnika.
16:00
Najhujši ameriški tatuji: Tatu, plačan s pivom
Ponudba tatuja za pivo zmede Liso. Medtem pa Megan neki ženski predela portretni tatu.
16:30
Najhujši ameriški tatuji: Fantu ne bom nikoli več dovolila, da me tetovira
Megan pomaga tetovirani manekenki, ki mora zakriti motečo podobo. Tim pa išče način, kako spremeniti delo drugega umetnika tetoviranja.
17:00
Najhujši ameriški tatuji: 18 let, neumen in tatu je bil zastonj
17:30
Najhujši ameriški tatuji: Tatuist ni dobro govoril angleško
18:00
Slog pred poroto: Ljudstvo proti Marisi L.
Mama in tatu umetnica Marisa je obtožena neodgovornega sloga. Strokovnjaka za preobrazbe Louise Roe in Preston Konrad priskočita na pomoč in spremenita njen slog.
18:30
Slog pred poroto: Ljudstvo proti Sam R.
Sam ima veliko težavo: ljudje jo zamenjujejo za moškega. Strokovnjaka za preobrazbe Louise Roe in Preston Konrad priskočita na pomoč in jo spremenita v elegantno oblečeno žensko.
19:00
Pretehtati sovražnika
Voznica minibusa Debs se sreča z Wendy, ki skrbi za invalidnega moža in že leta živi od socialne podpore. Obe stavita svoj denar, da bosta shujšali več kot nasprotnica.
20:00
Redke bolezni: Rojena z luskami
49-letni Bobbi in 45-letni Kenny imata lamelarno ihtiozo. Prepotujeta ZDA, da bi se spoznala, in tako se začne prijateljstvo, ki jima spremeni življenje.
21:00
Zaljubljeni debeluhi: Vanessa
Vanessa je uspešna pevka, toda zaradi debelosti njen dar ne pride do izraza. Tehta 106 kilogramov, zato se odloči, da bo končno shujšala in izbrancu povedala, kaj čuti do njega.
22:00
Moje velikansko življenje: Najnižja v hiši
Medtem ko Haleighjin poročni dan ne poteka po načrtih, dobi Lindsay priložnost za avdicijo za vodilno casting direktorico. Nancy se pripravlja na maturantski ples.
23:00
Salon Zadnja možnost