TV sporedi

TV spored - TLC

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TLC
TV spored za TLC

spored za datum: 30.05.2016
00:00
Ugani bolezen: Dawn / Paul / Tim
00:30
Ugani bolezen: George / Margaret / Debbie
01:00
Debeluhom prepovedano
01:48
Moja odvečna koža
Melissa je shujšala za 105 kilogramov, vendar ima zaradi odvečne kože nizko samozavest. In še: Jeff je shujšal za 140 kilogramov, ampak se še vedno skriva pred svetom.
02:36
Operacijska ladja
03:24
Otroci in tiare: Tekmovanje Divji zahod v Circle Cityju
Osemletna Daisy Mae, petletna Bridget in osemletna Jacy tekmujejo, da bi osvojile kužka. Vsa tri dekleta imajo isto trenerko in to, kar je potrebno za zmago, a katera bo zmagala?
04:12
Majhni ljudje v velikem svetu: Reševanje zakona
Matt in Amy sta poročena že 27 let, vendar na farmi živita vsak zase, zato je čas za pomembno življenjsko odločitev. Se bosta lahko pobotala in rešila zakon?
05:00
Moja obilna ameriška ciganska poroka: Romski ples: nepozabna noč
Podajamo se še globlje v svet izmuzljive skupnosti ameriških Romov. Oglejte si vse od najbolj ekstravagantnih poročnih oblek, pa do spektakularnih zabav.
06:00
Drzni si obleči: Dekliško in fantovsko
Zmeraj urejena dekliška Dina in inštruktorica letenja Allison, ki ji ženstven slog niti najmanj ne diši, za 24 ur zamenjata svoja oblačila.
07:00
Poročena z obleko: Randy ve najbolje: 10 najbolj nepozabnih mam
Svetovalka nevestam Randy Fenoli pripravi seznam desetih najbolj nepozabnih mam, ki so vplivale na poroke svojih hčera – v dobrem in slabem.
07:30
Poročena z obleko: Kanada: Blizu in daleč
Tonya potrebuje obleko, o kateri bo govorilo celo mesto, Brittany pa bi rada plesno obleko s spuščenim pasom za poroko, ki bo gledala na plažo v Punti Cani.
08:00
Mojster za torte: Torta v obliki čelade, zdrav Mauro & ogromna torta vlak
Za Nacionalni dan vlakov Carlova ekipa pripravi torto v obliki vlakca, vključno s predori. Joey si želi pripraviti torto na gasilsko temo in Maurov sin pomaga očetu ozdraveti.
08:30
Mojster za torte: Jagode, Sinatra & pokvarjene peči
Buddy pripravi torto za 50. obletnico Häagen-Dazsa, medtem ko pripravlja torto za broadwaysko predstavo, Come Fly Away. A naročila je težko izpolniti, ko se pokvarijo pečice.
09:00
Težavno zmenkarjenje: Richard / Shaine / Sam
Skoraj leto dni po zmenkarjenju v oddaji bodo nekateri nastopajoči iz prve sezone, ki imajo različne bolezni in motnje, razkrili, če so našli ljubezen.
10:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Hamillovi na obisku pri Roloffovih
Roloffovi toplo sprejmejo Dana in Michelle Hamill ter njune tri otroke iz oddaje Naša mala družina, ki pridejo okusit življenje na podeželju.
11:00
Od grde do lepe hiše
12:00
Poročena z obleko: Randy ve najbolje: Deset najbolj izbirčnih nevest
Od nevest, obsedenih s perfekcionizmom, do tistih obotavljivih - poročni strokovnjak Randy Fenoli predstavlja deset najbolj izbirčnih nevest vseh časov - v dobrem in slabem.
12:30
Poročena z obleko: Kanada: Kaj pravijo fantje?
Michelle pripelje 14-letnega sina, da ji bo pomagal izbrati popolno obleko. Kelly in njen oče pa se ne strinjata glede obleke brez naramnic.
13:00
Sposojeno in novo: Presneta seksi obleka
13:30
Sposojeno in novo
Nevesta se mora odločiti, ali bo na svoji poroki nosila novo obleko ali pa materino poročno obleko. Oddajo vodita Kelly Nishimoto in Sam Saboura.
14:00
Ekstremne poroke
Uspejo uresničiti nevestine poročne sanje na nekaterih najbolj neizprosnih in ekstremnih terenih na Zemlji.
15:00
Kate plus 8: Katin nasvet
Kate gleda odlomke iz prejšnjih sezon in zdaj, ko je starejša in pametnejša, svetuje svoji mlajši, manj izkušeni različici.
16:00
Jon & Kate plus 8
Slavni šesterčki in dvojčici Kate Gosselin hitro odraščajo. Spremljate vsakodnevne izzive družine, ki uživa na potovanjih in dogodivščinah v poletnih dneh.
17:00
Jon & Kate plus 8: Plaža in nova kuhinja
Medtem ko Jon nadzoruje nameščanje novih kuhinjskih omaric, se Kate in otroci zabavajo na soncu na plaži. Kate končno vidi novo kuhinjo.
18:00
Majhni ljudje v velikem svetu: Jeremy in Audrey od prvega srečanja do poroke
Jeremy in Audrey omogočita gledalcem poglobljen pogled v njuno zvezo od dne, ko sta se spoznala, pa do velikega poročnega dne.
20:00
Naša mala družina: New York, prihajamo!
Michelle si želi doživeti izlet skozi oči svojih otrok, zato v New Yorku načrtuje veliko razburljivih presenečenj – in osupljiv vrhunec za konec.
21:00
Nočna zabava z Joy: Colin Quinn se vključi v ženski klepet
Joy je pozno zvečer gostiteljica zabavnih druženj pri sebi doma. Susie Essman in Colin Quinn odpirata teme od trave pa vse do politične korektnosti.
21:30
Travma zaradi šoka: Življenje na niti: Premlad, da bi umrl
Žensko zbije vlak in do prihoda v bolnišnico pacientka izgubi že 70 odstotkov krvi.
22:00
Strašenje
Včasih se pravo zlo skriva na najbolj običajnih krajih. Prisluhnite najbolj grozljivim prvoosebnim pripovedim o nadnaravni aktivnosti.
23:00
Zaradi seksa na urgenco: Umazano perilo
Sredi nočnega zmenka na pralnem stroju mora ženska na urgenco, čeprav perilo še ni oprano, in nespodobne pletenine so razlog za nenavadno diagnozo.