TV sporedi

TV spored - Slovenija 1

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 1
TV spored za Slovenija 1

spored za datum: 06.11.2016
01:15
Dnevnik Slovencev v Italiji
Informativni
Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poro─Źajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji.

Pomembno ogledalo vsakdana, v katerem opozarjajo na te┼żave, s katerimi se soo─Źajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, ┼íportno in dru┼żbeno ┼żivljenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vklju─Źene tudi novice iz mati─Źne domovine.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
01:40
Dnevnik
Informativni (ponovitev)
Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite u─Źinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu.

Ob sobotah in nedeljah bodo novinarji Informativnega programa ob aktualnih dnevnih dogodkih podrobneje raziskali ┼íe pomembne in zanimive teme, o katerih bodo pripravili poglobljene prispevke, v studiu pa se bodo o njih pogovarjali s strokovnimi gosti. Za natan─Źnej┼íi pregled, primerjavo in dinamiko bodo poskrbeli reporterji, ki se bodo s terena v Sloveniji in po svetu v oddajo ogla┼íali ┼żivo. Oddajam pa bomo dodali ┼íe nekaj avtorskega ÔÇô ─Źim ve─Ź reporta┼ż na┼íih dopisnikov. Teme, ki jih bomo obdelali v vikend Dnevniku, bodo pomembne za ─Źim ┼íir┼íi krog ljudi, z zanimivimi gosti in tudi polemi─Źno razpravo.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
02:10
Utrip
Informativni (ponovitev)
Utrip je oddaja, ki nudi tedenski pregled notranjepoliti─Źnih, gospodarskih, dru┼żbenih in kulturnih dogodkov.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdalj┼ío tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepoliti─Źnih, gospodarskih, dru┼żbenih in kulturnih dogodkov v dr┼żavi, ki je bila takrat ┼íe Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politi─Źna razmi┼íljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa ┼íe niso uspeli ugledati lu─Źi sveta. UTRIP, ki je zdaj ┼że polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnej┼íe dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar najve─Źjo stopnjo ustvarjalne svobode.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
02:20
Šport
Športni (ponovitev)
┼áport je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, po Dnevniku ter po Odmevih.

Osrednja dnevno informativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
02:30
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
02:35
Infokanal
Informativni
Infokanal si lahko ogledate v no─Źnem ─Źasu, po koncu rednega programa na 1. programu TV Slovenija.

Spremljate lahko zadnje doma─Źe in tuje novice, napovedi ┼íportnih, kulturnih in zabavnih prireditev, vremensko napoved za prihodnje dni ter informacije o TV sporedu 1. in 2. TV programa.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
07:00
┼Żiv ┼żav
Risani
Oddaja ┼ŻIV ┼ŻAV ┼że vrsto let otrokom polni in bogati nedeljska jutra.

07.00 Ozi bu: ─îarodej Nedi, risanka;

07.05 Poldi: Dan, ko je Poldi razvozlal paj─Źevino, risanka;

07.10 Minka: Zajec, risanka;

07.15 Timi gre: Lepljiv─Źek, risanka;

07.25 Kioka: Okostje, risanka;

07.35 Pipi, Pupu in Rozmari: Mamo─Źi in mamo─Źka, risanka;

07.40 Nodi v De┼żeli igra─Ź: Medikin vrt raste in raste, risanka;

07.50 Medo in Mica: Vidra, risanka;

08.00 Peter Zajec: Povest o tistem, ki je ušel, risanka;

08.10 Tilka in prijatelji: Hektorjev sre─Źni list, risanka;

08.20 Traktor Tom: Tomov delovni dan, risanka;

08.30 Pujsa Pepa: Hrupna no─Ź, risanka;

08.35 Zu: Zu in vrtna dirka, risanka;

08.50 Knjiga o d┼żungli: Safari: Podvodni lovci in ribi─Źi, risanka;

09.00 Fran─Źkov Fonzek: Nevidni svet Fran─Źkovega Fonzka, risanka;

09.15 Bacek Jon: Hipnotizirane ovce, risanka.

Oddaja je sestavljena kot mozaik, prepleten z risankami, ki so vsebinsko in likovno skrbno izbrane, saj v uredni┼ítvu animiranih oddaj za otroke v OMP-ju z izborom stremimo k izpolnjevanju vseh kriterijev, ki smo si jih zastavili ustvarjalci oddaj za na┼íe najob─Źutljivej┼íe gledalce, pred┼íolske otroke in tiste, ki ┼íele preizku┼íajo ┼íolske klopi.

Risanke so ena izmed zvrsti oddaj, ki prve pritegnejo pred ekrane najmlaj┼íe gledalce. ─îe jih ┼żelimo vzgojiti v kriti─Źne mladostnike, jim moramo takoj na za─Źetku ponuditi najbolj┼íe. Zato so vse risanke, ki jim jih premi┼íljeno izbrane ponujamo, tudi poslovenjene. Pri sinhronizaciji smo pozorni predvsem na dve temeljni postavki, ki sta nam vodilo: slovenski jezik in skrben izbor igralcev, ki z izvrstnimi interpretacijami razveseljujejo zvedave otroke.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
09:25
Med odmorom: Stojnica s pecivom; Pohod
Dru┼żinski, 1. sezona, 10. del
Izvirnik: Little Lunch
Re┼żija: Wayne Hope
Igrajo: Flynn Curry, Olivia Deeble, Madison Lu, Ois├şn O'Leary, Faith Seci, Joshua Sitch
Ocena IMDb: 8,8/10

Melanie postavi stojnico s pecivom ter z Debro-Jo in Tamaro zbira denar za brezdomne ku┼żke. U─Źiteljica je navdu┼íena, Atticus pa ljubosumen in pripravljen na spopad.

Otroci si morajo najti partnerja za pohod in Tamara sklene, da bo kandidate najprej izpra┼íala. Atticus, ki je sit tega, da ga zaradi Roryja vedno izlo─Źijo iz tekmovanja, se zdi kot naro─Źen.

Atticus, Battie in Rory ter Tamara, Debra-Jo in Melanie so so┼íolci. Najbolj se zabavajo med odmorom za malico, ko se dru┼żijo na ┼íolskem igri┼í─Źu.

Dr┼żava: Avstralija
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 2015
10:00
Nedeljska maša
Kulturni (v ┼żivo)
Neposredni prenos ma┼íe bo iz ┼żupnije ┼áentrupert.

TV Slovenija z neposrednimi prenosi zagotavlja, da bogoslu┼żje spremljajo tudi tiste skupine gledalcev (bolniki, invalidi), ki se ne morejo neposredno udele┼żiti obredov. Katoli┼íko in evangeli─Źansko bogoslu┼żje sta tudi pomembno sooblikovala slovensko kulturo. Pri izbiri krajev posku┼íamo zagotoviti enakomerno zastopanost krajev iz celotne Slovenije.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
10:55
Na obisku
Magazin
V koprskem uredni┼ítvu oddaje NA OBISKU pripravljajo nove reporta┼że z vseh koncev Primorske.

Na obisku je tista oddaja, ki jo koprski ustvarjalci snujemo z mislijo na sprostitev in u┼żitek gledalca. Obiskujemo snovalce kulturnega ┼żivljenja, branilce ljudskega izro─Źila in ┼íe ┼ítevilne druge, ki skrbijo, da kulturna dedi┼í─Źina ne bi zamrla. Primorska je pre┼żeta z ljubiteljsko kulturo, kar oddaja Na obisku redno (enkrat mese─Źno) bele┼żi in tako ┼íiri in spodbuja dovzetnost za pomen ljubiteljske kulture in njenih ustvarjalcev. Bogato filmsko, gledali┼íko, pevsko, likovno ter druge aktivnosti zabele┼żimo kot trajen spomin na┼íega ─Źasa.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
11:25
Obzorja duha: Pape┼ż na ┼ávedskem
Kulturni
Obzorja duha je oddaja o veri in verujo─Źih.

31. oktobra, na dan reformacije, bo pape┼ż Fran─Źi┼íek obiskal ┼ávedsko. Na povabilo Svetovne luteranske zveze se bo udele┼żil praznovanja ob 500-letnici reformacije. Ob zgodovinskem dogodku so katoli┼íki in luteranski ┼íkofje na ┼ávedskem napisali vernikom pismo s pro┼ínjo, da bi pape┼żev obisk pripomogel k premagovanju ovir na poti ekumenizma. Mineva 500 let, odkar je Luther na vrata cerkve v Wittenbergu obesil 95 tez reforme Cerkve in s tem spro┼żil novo smer v kr┼í─Źanstvu, protestantizem. Tudi pri nas pripada Luteranski evangeli─Źanski cerkvi nekaj manj kot odstotek prebivalstva. Za kaj si danes prizadevajo evangeli─Źani v Evropi in pri nas, pa bosta spregovorila ┼íkof Geza Filo, udele┼żenec praznovanja na ┼ávedskem, in dr. Bogdan Dolenc.

Konec meseca oktobra bo potekal tradicionalni mednarodni projekt prostovoljstva ┬╗72 ur brez kompromisa┬ź. Cistercijanski samostan Sti─Źna je ob 880-letnici obiskal generalni opat reda o─Źe Mauro Giuseppe Lepori. Predstavila se nam bo priljubljena skupina rockerjev, ki se je iz Sun eats hours spremenila v band zavzetih katoli─Źanov z imenom The Sun. Ob zahvalni nedelji nas bo nagovorila sestra Milena Zadravec, misijonarka v Izraelu.

V oddaji spremljamo dogodke v velikih verstvih doma in po svetu. Veliko pozornost namenjamo avtohtonima verskima skupnostma, Katoli┼íki in Evangeli─Źanski cerkvi.

Posamezna oddaja prina┼ía: poro─Źila o najnovej┼íih dogodkih v Sloveniji in svetu ÔÇô ─Źim celoviteje posku┼íamo osvetliti prireditve, dejavnosti in ustanove, ki pomembno sooblikujejo religiozno polje v Sloveniji; spremljamo umetni┼íke stvaritve (knjige, glasba, razstave likovnih del) z religiozno tematiko; ob─Źasno pripravimo "temo tedna". Z razli─Źnimi prispevki spregovorimo o dru┼żbeni in socialni razse┼żnosti vernosti ter spremljamo dialog med religijami ÔÇô pozorni smo na eti─Źna vpra┼íanja in podro─Źje ─Źlovekovih pravic

Oddaja je sestavljena iz prispevkov razli─Źnih zvrsti (reporta┼że, poro─Źila, feljtoni), ki jih povezuje moderatorka v studiu. Ob─Źasno v studiu gostimo razli─Źne goste.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2015
12:00
Ljudje in zemlja
Informativni
Oddaja Ljudje in zemlja je izobra┼żevalno-svetovalna, namenjena vsem, ki jih zanimajo kmetijske teme.

V oddaji predstavljamo kmetije ┼íirom po Sloveniji, ob aktualni sezonski kmetijski tematiki posku┼íamo pripraviti ─Źim ve─Ź uporabnih strokovnih nasvetov, seznanjamo z ukrepi kmetijske politike in novostmi na podro─Źju zakonodaje. Pri pripravi prispevkov nam pomagajo ┼ítevilni strokovnjaki MKGP, KGZS, fakultet, ┼íol in in┼ítitutov, ki delujejo na kmetijskem, ┼żivilsko-predelovalnem ali gozdarskem podro─Źju.

Oddaja Ljudje in zemlja spada med najstarejše in najbolj gledane oddaje TV Slovenija, ki si jo lahko ogledate vsako nedeljo ob 12.00 na prvem programu TV Slovenija. Trikrat na mesec jo pripravljajo v Mariboru, enkrat na mesec pa v Kopru.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
13:00
Prvi dnevnik
Informativni
Najpomembnejše novice iz domovine in sveta.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in u─Źinkovito seznanite z vsemi najpomembnej┼íimi novicami iz domovine in sveta. V tej kraj┼íi informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, a┼żurnosti in jedrnatosti.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
13:15
Šport
Športni
┼áport je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, po Dnevniku ter po Odmevih.

V prvih dnevnih ┼íportnih poro─Źilih vas bomo seznanili z najpomembnej┼íimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prej┼ínji ve─Źer ter napovedali dogodke v teko─Źem dnevu.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
13:20
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
13:25
Slovenski pozdrav
Glasbeni (ponovitev)
Re┼żija: Marjan Ku─Źej

Slovenski pozdrav je oddaja narodno-zabavne ter ljudske glasbe, ki ob svojem izro─Źilu vsebuje tudi segmente slovenskega narodopisnega izro─Źila.

Tokrat bodo predstavili ─Źipkarsko tradicijo v ┼Żeleznikih. Nastopili bodo Novi spomini, Nemir, ansambel Dor 'ma cajt, Tanja ┼Żagar, Akordi, Posko─Źni muzikanti, Mladi korenjaki, Pihalni orkester ┼Żelezniki z ma┼żoretkami, Igor in Zlati zvoki, ansambel Franca Miheli─Źa ter S.O.S. kvintet. ┼Żupanov izziv so sprejeli dolenjski fantje iz skupine Nemir, ki so morali v kraju poiskati tri klekljarice. Kviz Slovenski ┼íopek je znova poskrbel za bogate in prakti─Źne nagrade. Voditelja Darja Gaj┼íek in Bla┼ż ┼ávab.

Slovenski pozdrav bo gostoval po razli─Źnih koncih Slovenije in se tako ┼íe bolj pribli┼żal ljubiteljem slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe, predvsem pa vsem, ki imajo radi spro┼í─Źeno vzdu┼íje in pristno zabavo. Ustvarjalci oddaje se bodo najprej ustavili v Ljutomeru, sledili bodo zabavno-glasbeni dogodki v Velenju, ┼Żeleznikih, Novem mestu, Slovenj Gradcu in na koncu ┼íe v Mariboru.

Novost v jesenski sezoni bo rubrika ┼Żupanov izziv. Celoten izziv se odvija na terenu, kjer se izbrani glasbeniki podajo na t. i. orientacijski tek. Po kraju jih skozi razli─Źne izzive in naloge, ki jih morajo glasbeniki opraviti, vodijo ┼żupani gostujo─Źega kraja. V oddaji bo v prenovljeni razli─Źici ┼íe vedno prisoten kviz, v katerem bodo sodelovali tudi obiskovalci v dvorani. Vpra┼íanja bodo vezana na kraj, na slovensko glasbo in etnologijo, pravilni odgovori pa bodo prina┼íali velike nagrade. Ustvarjalci oddaje bodo v jesenski sezoni ┼íe pove─Źali interakcijo z ob─Źinstvom, kar pomeni, da bodo tudi obiskovalci in gledalci doma del televizijske zabave. Na vsakem izmed ┼íestih zabavno-glasbenih ve─Źerov bodo nastopili ┼ítevilni slovenski narodno-zabavni in zabavni izvajalci, ki se bodo ob petju na odru preizkusili tudi v kak┼íni igrici, hitrem kvizu, vsi skupaj pa bodo poskrbeli za zabavno, spro┼í─Źeno in glasbe polno vzdu┼íje.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
15:20
Marty
Drama
Re┼żija: Delbert Mann
Igrajo: Esther Minciotti, Augusta Ciolli, Joe Mantell, Karen Steele, Jerry Paris, Betsy Blair
Ocena IMDb: 7,7/10

Marty ┼íe vedno ┼żivi pri svoji posesivni italijanski mami in je izgubil vse upanje, da se bo kdaj poro─Źil.

Marty je star 34 let, ┼żivi pri mami, je samski in dela kot mesar v Bronxu. Na┼żirata ga osamljenost in ┼żalostna ideja, da bo njegovo ┼żivljenje ostalo tak┼íno, kot je, do konca. S prijateljem se udele┼żujeta vikend zabav, na katerih i┼í─Źeta dekleta. Nekega ve─Źera Marty spozna osamljeno u─Źiteljico Claro in je presene─Źen nad tem, kako sta si podobna. Prihodnost se nenadoma ne zdi ve─Ź tako ─Źrna.

Topla in bogata ┼ítudija mestnega ┼żivljenja in ganljiva romanti─Źna komedija z oskarjem za najbolj┼íi film in najbolj┼íi scenarij ter mednarodna uspe┼ínica, ki je vnela srca ob─Źinstva in osvojila prvo zlato palmo v Cannesu leta 1955. Je torej eden od zgolj dveh filmov, ki sta osvojila obe najuglednej┼íi filmski nagradi, tako ameri┼íko kot evropsko.

Dr┼żava: Zdru┼żene dr┼żave Amerike
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 1955
17:00
Poro─Źila ob petih
Informativni
Novice iz domovine in sveta.

V Poro─Źilih ob petih se lahko hitro in u─Źinkovito seznanite z vsemi najpomembnej┼íimi novicami iz domovine in sveta.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
17:10
Šport
Športni
┼áport je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, po Dnevniku ter po Odmevih.

Najkrajša športna dnevno informativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
17:15
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
17:20
Vikend paket
Pogovorna oddaja
Pogovorna oddaja z elementi humorja, glasbenimi to─Źkami in terenskimi prispevki.

Bernarda ┼Żarn in Jo┼że Robe┼żnik gostita tri zgovorne in zabavne komentatorje, s katerimi analizirajo in komentirajo dogodke preteklega tedna. V spro┼í─Źenem vzdu┼íju se jima pridru┼żijo tudi znani in manj znani gosti, prav tako povezani z aktualnim dogajanjem. Novinarji s prispevki in neposrednim ogla┼íanjem s terena poskrbijo, da je oddaja ┼íe zanimivej┼ía in privla─Źnej┼ía za vse generacije gledalcev. Posebno vlogo imajo tudi gledalci, ki lahko preko telefona sodelujejo v debatah z voditeljema, komentatorji in gosti ter sodelujejo v nagradnih igrah.

V novi sezoni stalnica ostajajo zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, postavljeni pa bodo tudi pred nove izzive in preizku┼ínje. K spro┼í─Źenemu vzdu┼íju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti.

Novost jesenske sezone je rubrika, ki bo na spro┼í─Źen in zabaven na─Źin vsak teden povezovala dve razli─Źni generaciji ÔÇô mlado in starej┼ío. Trije predstavniki modre generacije se bodo vsak teden dru┼żili z mladimi in odkrivali njihov svet. Tako bodo spoznali ┼żivljenje in aktivnosti mlade generacije, njihov na─Źin pre┼żivljanja prostega ─Źasa, sodobno tehnologijo in izzive, ki jih pred mlade postavlja moderna dru┼żba. Poleg tega bodo z mladimi delili modrost in svoje bogate ┼żivljenjske izku┼ínje, pri tem pa tudi sami stopili v korak s ─Źasom.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
18:40
Tilka in prijatelji: Rompi izgubi polet
Risani
Izvirnik: Tilly and Friends
Re┼żija: Niall Mooney
Igrajo: Alex Kelly, Paul Panting, Gemma Harvey, Claire Skinner, Morwenna Banks
Ocena IMDb: 6,6/10

Tilka je priljubljena deklica. Ko stopimo skozi vrata njene rumene hi┼íke, se za─Źne prava zabava.

Ubogi Rompi je danes tako oto┼żen in prav ni─Ź posko─Źen. Tilka in prijatelji posku┼íajo Rompija spraviti v bolj┼ío voljo, a niti sendvi─Źi niti njegov najljub┼íi avtomobil─Źek ne pomagajo. ─îe poskakovanje na trampolinu ne mora Rompiju povrniti njegovega elana, bi mu lahko morda pomagal popoldanski po─Źitek?

Tilka je deklica, ki ┼żivi s svojimi najbolj┼íimi prijatelji, pujsom Hektorjem, slonom Rompijem, krokodilom ─îa─Źko, zaj─Źkom Capkom in koko┼íko Rijo. Pridru┼żite se Tilki in njenim prijateljem pri njihovih dogodiv┼í─Źinah.

Dr┼żava: Zdru┼żeno kraljestvo
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2012
18:55
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
19:00
Dnevnik
Informativni
Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite u─Źinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu.

Ob sobotah in nedeljah bodo novinarji Informativnega programa ob aktualnih dnevnih dogodkih podrobneje raziskali ┼íe pomembne in zanimive teme, o katerih bodo pripravili poglobljene prispevke, v studiu pa se bodo o njih pogovarjali s strokovnimi gosti. Za natan─Źnej┼íi pregled, primerjavo in dinamiko bodo poskrbeli reporterji, ki se bodo s terena v Sloveniji in po svetu v oddajo ogla┼íali ┼żivo. Oddajam pa bomo dodali ┼íe nekaj avtorskega ÔÇô ─Źim ve─Ź reporta┼ż na┼íih dopisnikov. Teme, ki jih bomo obdelali v vikend Dnevniku, bodo pomembne za ─Źim ┼íir┼íi krog ljudi, z zanimivimi gosti in tudi polemi─Źno razpravo.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
19:25
Zrcalo tedna
Informativni
Zrcalo tedna je oddaja o zunanjepoliti─Źnih razmerah.

Redna tedenska oddaja Zunanjepoliti─Źne redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepoliti─Źne redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragi─Źno, veselo, zabavno.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
19:45
Šport
Športni
┼áport je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, po Dnevniku ter po Odmevih.

Osrednja dnevno informativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
19:55
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
20:00
Princ na belem konju
Dru┼żinski, 2. del
Re┼żija: Roman Kon─Źar
Igrajo: Roman Kon─Źar, Barbara Medve┼í─Źek, Ondina Kerec, ─îrtomir Ernesto Perhari─Ź Bailey, Rok Vihar

Sre─Źna in sme┼ína dru┼żina Erjavec se je tokrat zna┼íla v vrtincu stresno komi─Źnih dogodkov, ki bi jim zaradi nepri─Źakovane dedi┼í─Źine skorajda vzeli h─Źerko Tinko.

─îudovita kra┼íka pokrajina slovite Lipice, s plemenitimi lipicanci vred, je prizori┼í─Źe dinami─Źnega, pestrega in na trenutke ┼íe kako sme┼ínega mozaika najrazli─Źnej┼íih dogajanj, v katerih vrli Erjav─Źevi krmarijo, kakor vedo in znajo. Prav posebna, do zdaj pogre┼íana Pilonova slika re┼íi ┼żivljenje mlademu ┼átefu, fantu, v katerega se Tinka zaljubi. Vseskozi rahlo napeta zgodba predstavi vso slikovitost v posamezne prizore vpletenih likov.

Dru┼żinska komedija, ki nikogar ne pusti ravnodu┼ínega, pa ne-nasmejanega tudi ne.

Jezik: Sloven┼í─Źina
20:40
Intervju: Janez Lavre
Intervju
Teden se bo vsako nedeljo zaklju─Źil s pogovorno oddajo Intervju.

Intervjuje z zanimivimi osebnostmi iz razli─Źnih podro─Źij bo izmeni─Źno pripravljalo ve─Ź znanih voditeljskih obrazov Informativnega programa.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
21:35
Kam─Źatka - zdravilo proti sovra┼ítvu
Dokumentarni
Izvirnik: Kam─Źatka - lekarstvo ot nenavisti
Re┼żija: Yulia Mironova

Zgodba nekdanjega vojnega novinarja Vja─Źeslava Nemi┼íeva, ki se je zatekel na Kam─Źatko in se tam ustalil.

Film je intimni in niti malo novinarski dokumentarec o vojnem novinarju Vja─Źeslavu Nemi┼íevu, ki je leta 1991 poro─Źal o vojni v ─îe─Źeniji za rusko televizjo. Zavedel se je vse tragedije, absurdnosti in banalnosti vojne in hkrati opazil tudi, da so dogodki, ki jim je bil pri─Źa tako vplivali nanj, da se ni mogel ve─Ź vrniti v vsakdanje ┼żivljenje. Pri┼íel do sklepa, da mora spremeniti svoje ┼żivljenje. Poro─Źanje s ─Źe─Źenskega vojnega obmo─Źja in minuta┼żo na televiziji je prepustil drugim in se preselil na skrajni vzhod Rusije, na polotok Kam─Źatko, kjer je snemal vsakdanje ┼żivljenje, drstenje lososa in ribi─Źe pri njhovem delu. V─Źasih je obrnil kamero nase, snemala pa ga je tudi kamera Julie Mironove. Vja─Źeslav je zna─Źilen predstavnik generacije, ki jo je vojna prizadela in ranila. Kljub vsem poskusom spremembe in novega na─Źina ┼żivljenja pa je na koncu jasno, da je no─Źni mori vojne skorajda nemogo─Źe ube┼żati.

Jezik: Ru┼í─Źina
22:20
Poro─Źila
Informativni
Najpomembnejše novice iz domovine in sveta.

V Poro─Źilih ob 22.00 uri se lahko hitro in u─Źinkovito seznanite z vsemi najpomembnej┼íimi novicami iz domovine in sveta.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
22:35
Šport
Športni
┼áport je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, po Dnevniku ter po Odmevih.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevno-informativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
22:45
Vreme
Informativni
Vreme je na sporedu vsak dan po Poro─Źilih, pred in po Dnevniku ter po Odmevih.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016
22:50
G. Puccini, Woody Allen: Gianni Schicchi
Glasbeni
Posnetek opere iz Los Angelesa.

Dva legendarna umetnika sta zdru┼żila mo─Źi pri postavitvi Puccinijeve komi─Źne enodejanke Gianni Schicchi ÔÇô Placido Domingo in Woody Allen. Zabavna zgodba, ki temelji na Dantejevi Bo┼żanski komediji, govori o bistroumnem lakomne┼żu. V javnosti je po┼żela velik uspeh, njen glasbeni jezik pa je zagotovo eden najbolj drznih in modernih v Triptihu. Pikrost in sprevr┼żen smisel za humor Woodyja Allena sta uprizoritev naredila res posebno.

Jezik: Angle┼í─Źina
23:55
Dnevnik Slovencev v Italiji
Informativni
Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poro─Źajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji.

Pomembno ogledalo vsakdana, v katerem opozarjajo na te┼żave, s katerimi se soo─Źajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, ┼íportno in dru┼żbeno ┼żivljenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vklju─Źene tudi novice iz mati─Źne domovine.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2016