TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 04.07.2015
00:20
Ansambel Smeh
Ti bodo tako s svojimi, kot tudi številnimi vedno zelenimi narodno-zabavnimi melodijami popestrili glasbeno dogajanje. Na koncertu so ob gostiteljih sodelovali tudi ansambli Mladika, Vikend, Veseli svatje, Stil, Tapravi faloti, Naveza, Unikat, Poskočni muzikanti, Žvižg, Skorband, Kvatropirci, Šepet, Mladi upi, Spev ter Petrovi tamburaši in Harmonikarski orkester Roberta Goličnika.
01:35
Točka
02:20
Zabavni kanal
Na sporedu je vsak delovnik na TVS 2 od predvidoma 9.00 in traja različno dolgo. Prav tako pa si ga na TVS 2 lahko ogledate vsako noč po koncu rednega televizijskega programa.
Ob spremljanju Zabavnega infokanala lahko preberete najbolj sveže novice iz sveta znanih - tako slovenskih kot tujih zvezd. Če ste ljubitelji najbolj nenavadnih in nemogočih zgodb, si lahko preberete tudi te. Čaka vas tudi horoskop, ki ga lahko spremljate prav vsak dan. Izveste tudi, katere družabne prireditve, koncerti, razstave in podobni dogodki se bodo zvrstili v prihodnjih dneh.
06:55
Najboljše jutro
Mozaični izbor najboljših svetovalnih, zabavnih in informativnih vsebin iz oddaje Dobro jutro. Vsak teden premišljeno izberemo najbolj atraktivne in odmevne rubrike iz dnevne oddaje Dobro jutro in jih povežemo v 120-minutni tedenski izbor. Sobotno jutro je Najboljše jutro!
09:00
Začnimo znova: Danes bom povedal
09:30
Začnimo znova: Nevede mama
Toni, ki je vedno prepeval, naj bo žena doma, Betko nepričakovano podpre, naj sprejme ponudbo za VD ravnateljico. Obljubi, da se bo vzgoji otrok bolj posvečal on. Kot ravnateljica pa hoče Betka svoj avto, čeprav ima le nekaj korakov do šole. Toni se prelevi v ekologa. Ženi prepusti bemveja, sebi pa privošči mamin bicikel. Za boljši izkoristek goriva začne razvažati tudi pice.
10:00
Začnimo znova: Dr. Ekologija
Toni dela razvaža kemična stranišča po golf igriščih. Tam srečuje tudi ljudi, s katerimi se je prej srečeval v drugačni vlogi. Wc pa se pokvari tudi doma, kar je priložnost za temeljito obnovo kopalnice. Da bi Toni prihranil denar, se loti prenove skupaj z Johhnyem. Seveda na skrivaj …
10:30
Začnimo znova: Keksolog
Toni najde v oglasniku oglas trgovca, ki od starih mam kupuje domače piškote za nadaljnjo prodajo. Mami ukrade recept in začne posel v kleti … Pri tem skoraj zažge ves stanovanjski blok, zato se domačim zlaže, da peče piškote zaradi tržne raziskave. Na pomoč mu priskoči mama …
11:00
Začnimo znova: Rep Evrope
Toni Blažki in Anžetu pomaga na glasbenem natečaju za nastop na še enem poslovilnem koncertu Pavarottija. V želji po slavi in denarju naredi tudi majhno, vendar zelo umazano uslugo članu izborne komisije. Slava pa vedno ne pomeni tudi bogastva …
11:30
Platforma: NSK od kapitala do kapitala
NSK od Kapitala do kapitala ob istoimenski retrospektivi v Moderni galeriji skozi spomine in pričevanja akterjev glavnih skupin umetniškega kolektiva Neue slowenische Kunst predstavlja kulturno-umetniški fenomen, ki je v osemdesetih letih spremenil kulturno krajino Slovenije in Jugoslavije, zaznamoval pa tudi njeno politiko. Laibach, Irwin in Gledališče sester Scipion Nasice so ustvarili izviren opus, ki jih je uvrstil na zemljevid evropske sodobne umetnosti.
12:25
Kajak kanu: Svetovni pokal
13:50
Formula 1: Velika nagrada Velike Britanije - kvalifikacije
15:05
Kolesarstvo: Dirka po Franciji, oddaja
17:35
Moondance Alexander
Naslovna junakinja Moondance Alexander je pogumna in srčna najstnica, ki živi s svojo ekscentrično materjo v čudoviti pokrajini ameriškega Kolorada. Moondance veseli, da se je končno sklenilo šolsko leto, saj v šoli nima mnogo prijateljev, a je po drugi strani zaskrbljena, saj ne ve, kaj početi med poletnimi počitnicami. Sredi sprehoda jo vzdrami naključno srečanje z lisastim konjem, ki ga dekle nemudoma vzljubi in poimenuje Checkers. Konja želi vrniti na konjski ranč, ki se nahaja blizu njenega doma. Lastnik ranča je Dante Longpre, nezadovoljni nekdanji jahač. Zvedava Moondance ga prosi za poletno službo. Z Dantejem se dogovorita, da si bo z delom namesto plače prislužila jahalne ure s Checkersom in Dantejevo strokovno vodstvo. Moondance kmalu izve za jahaško tekmovanje na koncu poletja. Z Dantejem se odločita, da se bosta dogodka, na katerem tekmujejo tudi dekličine ošabne sošolke, udeležila kar s Checkersom. Moondance mora med treningi prebroditi več težav, saj konj ni v tekmovalni kondiciji, je nižje rasti, sodi k sorti, ki še nikdar ni zmagala na tekmovanju v preskakovanju ovir. Kljub neugodnim okoliščinam, ki ne dopuščajo zmage, par deklice in živali na koncu dokaže, da je zanjo potrebna predvsem jeklena volja.
19:10
Sam Sebastian: Šesti čut: Alya
Skupaj izvedeta nevaren telepatski eksperiment, v katerem Sam Sebastian tvega poškodbo svoje roke. Poleg tega Sam Sebastian Alyo hipnotizira in jo prestavi v poseben trans, v katerem se zgodi nekaj zelo neverjetnega! Sam Sebastian se tudi poda na mariborske ulice, kjer ustavlja naključne mimoidoče in poskuša ugotoviti, na kaj mislijo. Predstavil pa se nam bo še Neverjetni Sharlatanus Maximus, burleskni narcisoidni čarovnik iz 20. let prejšnjega stoletja, ki nas bo poskušal osupniti s svojimi vrlinami. Če mu bo uspelo, pa je že drugo vprašanje ...
19:30
Sam Sebastian: Šesti čut: Grof Falski
Pa tudi v grajski ječi. Ali je gospod Slavič primeren človek, da vodi grad Fala, in ali so duhovi preteklosti v gradu morda še zmeraj prisotni, si oglejte v tej malce paranormalni epizodi.
20:00
Osebni trener ljubezni
Ella je vodja projektov v dobrodelni organizaciji, ki bi rada odprla svojo trgovino z oblačili. Med njima preskoči iskrica na fitnesu in pristaneta v postelji. Dogovorita se, da se bosta še dobivala, ampak samo zaradi posteljnih aktivnosti. Nobenega globokega odnosa, nobenih pisem, SMS-jev, nič. Presenetljivo je prav Stigu tisti, ki si želi nekaj več. Mu bo skupni projekt omogočil splesti mrežo okoli Elle?
21:35
Mojster pravice
Spretno zna poiskati luknje v zakonu, obeta se mu napredovanje, središče njegovega sveta pa sta žena Kate in devetletni sin Jamie. Toda vse se spremeni, ko privoli, da bo zagovarjal čudaškega Liama Foyla, ki je obtožen zverinskega umora …
23:05
Zvezdana
23:35
Točno popoldne
Točno popoldne, ki se bo začelo vsako nedeljo točno ob 17.20 na TVS 1, ustvarja ekipa znanih slovenskih komikov in igralcev, s Tadejem Tošem na čelu. Oddaja ima zelo zanimivo in neobičajno ozadje. Dogajanje je postavljeno v razkošno hišo ob robu večjega mesta, kjer ambiciozen in zgovoren sin bogatega kamnoseka, ki ga igra Tadej Toš, vsako nedeljo pred publiko pripravlja pogovorni šov. Samozavestnega sinčka bolj kot kamen in spomeniki v življenju zanimata slava in svet zabave. Z očetovim finančnim doprinosom ustvarja oddajo, v kateri gosti znane in popularne ljudi. Za vratom mu ves čas visi družina na čelu z moralno avtoriteto družine babico - Deso Muck, očetom - Tilnom Artačem, dedkom - Juretom Mastnakom in gospodinjsko pomočnico - Nino Strah. Za prijetno vzdušje skrbi vrhunska glasbena zasedba, poimenovana po šefu banda: Konec dober, vsi dobri.