TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 06.10.2019
01:35
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
06:00
Napovedujemo
Informativni
Jezik: Sloven┼í─Źina
06:15
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
07:10
Duhovni utrip: Svoboda
Kulturni (ponovitev)
Oddaja dokumentira dogajanje na podro─Źju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

Kaj je svoboda? Kdo je svoboden ─Źlovek? Kako o svobodi razmi┼íljajo Andrej Pra─Źek, filozof in predavatelj Nove Akropole, mag. Zmago Godina, pastor Kr┼í─Źanske adventisti─Źne cerkve in Aleksandra Zibelnik Badii, predstavnica Skupnosti Baha'i Slovenije?

V drugem delu oddaje vam predstavljamo odmevne akcije Slovenske Karitas: Za srce Afrike, Z delom do dostojnega ┼żivljenja, Pokloni zvezek in Otroci nas potrebujejo.

Z razstavo Šamanizem ljudstev Sibirije pa vas vabimo na popotovanje v svet posrednikov med nebom in zemljo, v Sibirijo in na ruski daljni vzhod.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so v─Źasih potisnjene na rob javnega ┼żivljenja ter omogo─Źa preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v razli─Źnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teolo┼íke vsebine, ampak posku┼ía opisati odnos verskih skupnosti do najrazli─Źnej┼íih dru┼żbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujo─Źih.

Oddaja predstavlja podro─Źje duhovnosti in ezoterike, razli─Źna gibanja in posameznike, ki na samonikle na─Źine odkrivajo prostrano podro─Źje ─Źlovekove eksistence.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
07:25
Koda: Tihi ubijalec azbest
Informativni (ponovitev)
Izobra┼żevalno-svetovalna oddaja.

Proizvodnja in prodaja azbesta sta v Sloveniji prepovedana ┼że 20 let, kljub temu njegova smrtonosna vlakna ┼íe vedno najdemo v marsikaterem objektu in izdelku. Po neuradnih podatkih naj bi bila kar ─Źetrtina hi┼í v Sloveniji prekrita z azbestnimi kritinami, problemati─Źne pa so tudi izolacije in obloge za cevovode, izolacije za grelne naprave, talne obloge, kot so plo┼í─Źice in linolej, strani┼í─Źne ┼íkoljke in cisterne za vodo.

V zraku nastanejo najve─Źje koncentracije azbestnih vlaken pri obnovitvenih delih: adaptacijah stanovanj, predelavi sten in instalacij, zamenjavah talnih oblog in stre┼ínih kritin ter pri ru┼íenju starej┼íih objektov, v katerih so vgrajeni azbestni materiali. Pri teh delih so najbolj izpostavljeni poklicni delavci. Vdihavanje prahu pa je, ─Źe so posegi nestrokovni, nevarni tudi za stanovalce, njihove sosede in mimoido─Źe.

─îeprav strokovnjaki opozarjajo, da vrhunec obolenj ┼íele prihaja, ┼íe vedno nimamo evidence azbestnih odlagali┼í─Ź in objektov, prav tako dr┼żava nima akcijskega na─Źrta, kako in predvsem do kdaj bo Slovenijo o─Źistila vsega nevernega azbesta.

Sodobne dru┼żbe, ki hkrati ne bi bila tudi potro┼íni┼íka, si skorajda ne moremo predstavljati. Premalo pa se zavedamo, da nismo potro┼íniki s pravicami zgolj takrat, ko kupimo izdelek v trgovini ali pla─Źamo storitev, denimo pri frizerju ali pa mehaniku, temve─Ź tudi, ko sklepamo pogodbo z banko ali zavarovalnico, ko vpla─Źujemo v zdravstveno blagajno, ko pla─Źujemo za ┼íolstvo, pla─Źujemo razli─Źne davke. Pred devetimi leti je na Televiziji Slovenija nastala oddaja Posebna ponudba, ki je bila namenjena osve┼í─Źanju potro┼ínikov, re┼íevanju potro┼íni┼íkih te┼żav ter preverjanju kakovosti izdelkov in storitev, ki so na voljo na trgu. Vendar se je z leti pokazalo, da postajajo kr┼íitve potro┼íni┼íkih pravic vse huj┼íe in lahko v nekaterih primerih usodno zaznamujejo ─Źlovekovo ┼żivljenje. Kar nekaj ─Źasa je zorela, naposled pa vendarle dozorela zamisel, da moramo ustvarjalci oddaje narediti korak naprej, saj je nastopil ─Źas za nekoliko ┼íir┼íe podro─Źje delovanja in posledi─Źno tudi novo ime. Odslej bo va┼íe te┼żave re┼íevala oddaja Koda, ki je zrasla na dobrih in trdnih temeljih nekdanje Posebne ponudbe. Ustvarjalci oddaje torej ostajajo isti in bodo tako kot doslej va┼íe potro┼íni┼íke te┼żave re┼íevali odlo─Źno, se zavzemali za va┼íe pravice in zgodbe vselej pripeljali do konca. Brez kompromisov. ┼áe posebej se bodo posvetili huj┼íim kr┼íitvam pravic, ki izvirajo iz ne┼żivljenjskih zakonov, slabih birokratskih odlo─Źitev in nemalokrat tudi neodzivnosti dr┼żave.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
08:00
Musica Creativa: Slovenski mladinski pihalni orkester
Glasbeni
Re┼żija: Alja┼ż Basti─Ź

Slovenski mladinski pihalni orkester Nataša Zupan in Gašper Salobir.

Posnetek zaklju─Źnega koncerta 39. poletnega tabora mladih godbenic in godbenikov Musica creativa. Tabor vsako leto v Izoli organizira Javni sklad RS za kulturne dejavnosti. Na njem pod mentorstvom priznanih glasbenih pedagogov svoje ve┼í─Źine muziciranja izpopolnjujejo ┼ítevilni mladi godbeniki. Leta 2019 se je tabora udele┼żilo ve─Ź kot 110 mladih glasbenikov, starih od 12do 22 let. Na zaklju─Źnem koncertu v Slovenski filharmoniji je Mladinski pihalni orkester Musica creativa pod vodstvom dirigenta Matja┼ża Medena predstavil glasbo Jamesa Curnowa (Dan v ┼żivalskem vrtu), Toma┼ża Habeta (Pod vrhovi) ter Eltona Johna in Hansa Zimmerja (Levji kralj). Mladinski pihalni orkester Musica creativa sestavljajo udele┼żenci tabora in njihovi mentorji.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
08:35
Otro┼íki in Mladinski pevski zbor RTV Slovenija, dirigent Toma┼ż Pirnat (Ambro┼ż ─îopi in Aldo Kumar)
Koncert (ponovitev)
Posnetek koncerta obeh zborov, otro┼íkega in mladinskega, ki delujeta pod okriljem RTV Slovenija. Dirigent Toma┼ż Pirnat.

Posnetek koncerta obeh zborov, otro┼íkega in mladinskega, ki delujeta pod okriljem RTV Slovenija. Na koncertu v Slovenski filharmoniji sta predstavila dve slovenski izvedbi pod vodstvom zborovodje in dirigenta Toma┼ża Pirnata. Mladinski zbor je skupaj s ─Źlani Simfoni─Źnega orkestra RTVS predstavil noviteto skladatelja Ambro┼ża ─îopija, ┬╗Od sanj modro nebo┬ź. V zdru┼żeni izvedbi Otro┼íkega in Mladinskega pevskega zbora ob spremljavi ─Źlanov Simfoni─Źnega orkestra RTVS pa smo lahko sli┼íali delo skladatelja Alda Kumarja, ┬╗Riba na topolu poje┬ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
09:10
Slovenski ljudski plesi: Vzhodna Štajerska - jesen
Kulturni (ponovitev)
Re┼żija: Marija ┼áeme Bari─Źevi─Ź

Serija 29 oddaj Slovenski ljudski plesi, ki je ve─Ź let nastajala v uredni┼ítvu glasbenih in baletnih oddaj TV Slovenija.

Jesen s svojimi darovi tudi ljudem v tem koti─Źku Slovenije prina┼ía veselje ob trgatvi. Folklorna skupina iz Obre┼ża ple┼íe vesele plese v Jeruzalemskih goricah, plesalci iz Kri┼żevcev pa v svoje rajanje vpletejo li─Źkanje in dobro ve─Źerjo s slastnimi doma─Źimi jedmi, zna─Źilnimi za te kraje. Oddajo sklenejo ─Źlani folklorne skupine iz Cirkovcev, ki v ples vpletejo nekaj zna─Źilnih ┼íeg in navad tega kraja, ter vse tri skupine s ┬╗kolom┬ź, ki ga v teh krajih ple┼íejo predvsem ob koncu svatbe.

Strokovni sodelavec in scenarist je Mirko Ramov┼í, re┼żiserka Marija ┼áeme Bari─Źevi─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
09:50
Joker
Kviz, 17. del (ponovitev)
V napetem kvizu Joker bo tokrat nasproti Maria sedel Primo┼ż ─îebulj, upokojeni ra─Źunalni─Źar iz Radovljice, sicer strasten zbiratelj znamk in obiskovalec muzikalov. U┼żiva v kolesarjenju, pozimi pa v teku na smu─Źeh, novo znanje pa nabira na predavanjih in potovanjih Zgodovinskega dru┼ítva.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
10:40
Joker
Kviz, 18. del (ponovitev)
V novem Jokerju se bo v dirko za 20.000 EUR podal izku┼íen tekmovalec kvizov. Alja┼ż Firm prihaja iz Morav─Ź, zaposlen je v carinskem laboratoriju, v prostem ─Źasu pa rad sede na kolo ali te─Źe po okoli┼íki hribih. Dru┼żbo mu pogosto dela brat Gorazd, ki se mu bo tokrat kot sotekmovalec pridru┼żil tudi v studiu.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
11:40
─îez planke: Liechtenstein - 300 let kne┼żevine
Dokumentarni (ponovitev)
┼Że tradicionalno konec poletja na Televizijo Slovenija prihajajo nove oddaje ─îez planke.

─îe si majhen, je dobro, da si originalen. Tega se v Liechtesteinu ┼íe kako dobro zavedajo. Ena najmanj┼íih dr┼żav sveta spada danes tudi med najbogatej┼íe in najbolj inovativne. V letu, ko praznujejo 300 let ustanovitve, bomo spoznali eno najstarej┼íih plemi┼íkih dru┼żin v Evropi, ki si danes deli oblast z ljudstvom, izvedeli bomo, kak┼ína je bila vloga pri prvem pristanku na Luni in kako se kne┼żevina povezuje tudi s Slovenijo.

─îez planke so edina slovenska popotni┼íka serija, ki je narejena za slovenske gledalce, saj odkriva svet skozi slovenske o─Źi. Oddaja ima na Televiziji Slovenija ┼że dolgo tradicijo, avtorica Mojca Mavec jo namre─Ź vse od leta 2001 neprekinjeno ustvarja ┼że 19. leto zapored. Tokrat boste spoznali majhno 300 let staro kne┼żevino Liechtenstein, se podali po sledeh Bauhausa in na koncu odpotovali ┼íe na kri┼żarjenje po Jadranu.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
13:00
Ambienti
Dokumentarni (ponovitev)
Oddaja o najbolj domiselno opremljenih slovenskih domovih.

Ambienti se z novo sezono in novim voditeljem Bo┼ítjanom Romihom vra─Źajo na Televizijo Slovenija. Lepe ambiente bodo tudi v novi sezoni odkrivali novinarji Anja Prusnik, Jasna Marin in Stane Su┼ínik.

V novi sezoni boste lahko videli objekte in vrtove iz vse Slovenije in letos prvi─Ź tudi iz zamejstva: navdihujo─Źo tr┼ża┼íko vilo Toma┼żi─Ź, dom slovenskega konzula. Pokazali vam bodo ┼ítevilne prenove stanovanj in hi┼í, tehnolo┼íko napredne novogradnje, vrt medonosnih rastlin in vrt okra┼íen z umetni┼íkimi deli, prvi─Ź pa bo v medijih predstavljen tudi vrt slikarke Irene Polanec. V oddaji bodo dobili prostor tudi ┼ítevilni strokovnjaki, ki bodo spregovorili o bolj ekolo┼íkem in trajnostnem bivanju. ┼átevilne intimne zgodbe ÔÇô med seboj na videz nepovezane ÔÇô bodo tudi to sezono potrjevale tezo, da Slovenci bivamo iskreno, zavedno in dru┼żbeno odgovorno.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
13:45
Utrip ljubezni
Dru┼żinski (ponovitev)
Re┼żija: Boris Petkovi─Ź
Igrajo: Jernej Gašperin, Judita Franković, Zlatan Čordić Zlatko
Ocena IMDb: 5,1/10

Utrip ljubezni je zgodba o ljubezni in odra┼í─Źanju, prikazana skozi prizmo dana┼ínjega ─Źasa.

Bruno, Leon in Zoki so ljubljanski mladeni─Źi, ki ves svoj prosti ─Źas pre┼żivljajo v klepanju rim in risanju grafitov.

Bruno je honorarno zaposlen kot maser, med strankami je zelo priljubljen. Na zabavi spozna Nino, mlado študentko, v katero se zaljubi. Ljubezen postane obojestranska do trenutka, ko Nina zaloti Bruna s svojo mamo Kristino. Da bi Nini dokazal svojo ljubezen, mora Bruno pozabiti, kdo je in od kod prihaja, ter z njemu lastno kreativnostjo odkriti nov glasbeni svet.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2015
15:15
Nogomet: Triglav - Olimpija, 13. kolo, dr┼żavno prvenstvo, Kranj
┼áportni (v ┼żivo)
Dr┼żavno prvenstvo v Kranju.

Tik pred premorom za reprezentan─Źne tekme se bosta v Kranju v 13. kolu dr┼żavnega prvenstva pomerila Triglav in Olimpija. Njun prvi obra─Źun v tej sezoni dr┼żavnega prvenstva se je kon─Źal s prepri─Źljivo zmago Ljubljan─Źanov s 4 : 2. Olimpija na Gorenjsko prihaja v vlogi favoritov, toda doma─Źe mo┼ítvo z disciplinirano igro lahko pokvari na─Źrte. Tudi v prej┼ínji sezoni, marca letos, so Triglavani zmagali z dvema zadetkoma nekdanjega Olimpijinega igralca Tijani─ça.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
18:00
Atletika: Svetovno prvenstvo, Doha
┼áportni (v ┼żivo)
Svetovno prvenstvo v atletiki, Doha.

Ta ve─Źer se bo kon─Źalo prvo atletsko SP na prostem na Bli┼żnjem vzhodu. Na sporedu bo ┼íe sedem kon─Źnih odlo─Źitev. Mo┼íki si bodo kolajne razdelili v teku na 1500 metrov, v teku na 10000 metrov, v metu kopja in v ┼ítafetnem teku 4 x 400 metrov. Tudi pri dekletih je zadnji dan na sporedu ┼ítafetna preizku┼ínja 4 x 400 metrov, pa skok v daljino in tek ─Źez visoke ovire, kjer bo v ugodnih razmerah v nevarnosti celo svetovni rekord, saj je Danielle Williams z Jamajke v odli─Źni formi.

Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
20:35
┼Żrebanje Lota
Igre na sre─Źo
LOTO je najatraktivnej┼ía klasi─Źna igra v Sloveniji. Voditeljica nas popelje skozi tri ┼żrebanja: LOTO, LOTO PLUS in LOTKO.

┼Żrebanja so dvakrat na teden, ob sredah in nedeljah.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
20:45
Vivienne Westwood - pankovska aktivistka
Biografija
Izvirnik: Westwood: Punk, Icon, Activist
Re┼żija: Lorna Tucker
Igrajo: Pamela Anderson, Christina Hendricks, Kate Moss, Andr├ę Leon Talley, Vivienne Westwood
Ocena IMDb: 6/10

Dokumentarni film prika┼że ┼żivljenjsko in ustvarjalno pot znamenite britanske modne oblikovalke in aktivistke Vivienne Westwood.

Najprej spregledana, potem zasmehovana in nazadnje le priznana in sprejeta ÔÇô dokumentarni film celostno prika┼że ┼żivljenjsko in ustvarjalno pot dru┼żbeno vplivne, znamenite britanske modne oblikovalke in aktivistke Vivienne Westwood.

Dr┼żava: Zdru┼żeno kraljestvo
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 2018
22:05
Vikend paket
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Pogovorna oddaja z elementi humorja, glasbenimi to─Źkami in terenskimi prispevki.

V nedeljski popoldanski oddaji Vikend paket z Bernardo ┼Żarn in Jo┼żetom Robe┼żnikom ostajajo stalnica zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, ─Źakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizku┼ínje. Poleg aktualnega tedenskega dogajanja bodo po novem pod drobnogled vzeli tudi doma─Źe rumene novice in tra─Źe ter komentirali objave slavnih na dru┼żabnih omre┼żjih. K spro┼í─Źenemu vzdu┼íju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti pri Bernardi, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presene─Źenjem, ki jih zanje pripravljata voditelja.

Z jesensko sezono Vikend paketa se v oddajo vra─Źa rubrika, v kateri bomo lahko ponovno ob─Źudovali ─Źarodeja nove generacije Magic Aleksandra, ki je s svojimi triki za─Źaral in o─Źaral Slovenijo, za enega najbolj talentiranih ─Źarodejev nove generacije pa so ga razglasili tudi v tujini. Aleksander bo potoval po razli─Źnih krajih in s svojimi triki presene─Źal naklju─Źne mimoido─Źe, pripravlja pa tudi posebne izdaje rubrike z znanimi osebnostmi.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
23:30
Kaj dogaja? Z Jonasom
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Kaj dogaja? z Jonasom je nov zabavni ve─Źerni ┼íov, ki ga bo vodil legendarni Jonas ┼Żnidar┼íi─Ź.

Satiri─Źna oddaja Kaj dogaja? z Jonasom bo sestavljena iz pregleda aktualnih dogodkov, tako s podro─Źja politike, kot tudi s podro─Źja ┼íporta, kulture in zabave. Ekipi se pridru┼żujeta reporterja s terena Ga┼íper Bergant, ki bo pokrival doma─Źe teme, in Admir Balti─ç, ki se bo odpravil ┬╗na tuje┬ź. Na┼íi odli─Źni imitatorji bodo tedensko pripravljali tudi zabavne in vedno zanimive nadsinhronizacije. Rubrika Zvezdne steze bo posve─Źena slavnim in v njej se bo vsako soboto skrivalo presene─Źenje, tudi za Jonasa. Za ─Źe┼ínjo na vrhu torte pa bo poskrbel Tilen Arta─Ź, ki bo vsako oddajo zaklju─Źil z zabavno priredbo slovenske skladbe. Oddaja bo na prvi pogled zelo zabavna, a ustvarjalci upajo, da bo pri gledalcih vzbudila tudi tehten premislek o aktualnih vpra┼íanjih in pogledu na svet nasploh.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019