TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 08.10.2019
00:10
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
06:00
Napovedujemo
Informativni
Jezik: Sloven┼í─Źina
09:45
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
10:30
Opus: Jesenski glasbeni festivali
Glasbeni (ponovitev)
Re┼żija: Magda Lapajne

Oddaja o glasbi.

V tokratnem Opusu bodo predstavljeni trije zanimivi jesenski festivali: Tartinijev festival v Piranu nadaljuje ┼żlahtno tradicijo komornega muziciranja v izjemno akusti─Źnem kri┼żnem hodniku Minoritskega samostana v Piranu in navezuje izvrstne stike zlasti z italijanskimi zasedbami, sicer pa ┼íiri Tartinijevo glasbo in ozave┼í─Źa vse ljubitelje klasi─Źne glasbe in ┼ítevilne turiste iz daljnih krajev o Tartinijevih koreninah v Piranu.

Glasbeni festival v Portogruaru ima dolgo tradicijo, z njim je vrsto let sodeloval maestro Anton Nanut, letos pa je bil povabljen orkester Slovenske filharmonije, ki je med drugim izvajal Beethovnovo 6. simfonijo - Pastoralna, o njenem pomenu za nekdanjo Filharmoni─Źno dru┼żbo v Ljubljani je spregovoril stalni gostujo─Źi dirigent Philip von Steinecker.

Mariborski festival pa se zadnja leta odpira ┼íirokemu krogu ob─Źinstva, saj vklju─Źuje zelo raznolike ┼żanre, v oddaji bo izpostavljen No border Orchestra, ki zdru┼żuje glasbenike iz vseh republik nekdanje Jugoslavije, njegov moto je preseganje vseh oblik diskriminacije ter ru┼íenje zidov in vzpostavljanje mostov, zato se njegova turneja iz Maribora nadaljuje v Berlin, kjer bo koncert posve─Źen 30. letnici padca berlinskega zidu.

Oddaja OPUS je monotematska oddaja, posve─Źena resni glasbi, baletu in operi. Z njo sledimo doma─Źim in po mo┼żnosti tujim dogodkom v tujini, zlasti ┼íe pomembnim gostovanjem na┼íih glasbenih institucij na tujem.

Avtorica oddaje: Darja Korez Koren─Źan

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
11:00
Dobro jutro
Zabava (ponovitev)
Iz─Źrpne in kakovostne servisne informacije, koristni nasveti za vsakdanje ┼żivljenje in raznovrstne razvedrilne vsebine za lep┼íi za─Źetek dneva.

Kaj ka┼że statistika, kako ┼żivimo v Sloveniji? Koliko avtomobilov imamo, kak┼íen standard dosegamo? Statisti─Źni urad predstavlja aktualne podatke. V prometnih nasvetih se ob evropskem tednu mobilnosti posve─Źamo kolesarjem, v nasvetih po osmi pa svetuje direktor Zpiz-a o invalidskih pokojninah. Skupaj pa se pogovarjamo tudi o aktualni problematiki medicinskih sester. Kaj smejo in ─Źesa ne smejo opravljati? Bodite na┼ía porota.

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobra┼żevalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo ┼żeljam gledalcev vseh starostnih skupin. V ve─Źurnem ┼żivem in dinami─Źnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v ┼żivo z razli─Źnih koncev Slovenije.

Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega ┼żivljenja ljudi, in ponujamo najrazli─Źnej┼íe vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz doma─Źe lekarne do predstavljanj osupljivih ┼żivljenjskih usod, vrti─Źkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger.

Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah. Upo┼ítevajo─Ź dele┼ż televizijskih gledalcev je oddaja med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najpresti┼żnej┼żih slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najbolj┼ío zabavno TV-oddajo.

Oddaja Dobro jutro se podalj┼íuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob ─Źetrtkih v ┼żivi program vna┼íamo ┼íe ve─Ź lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne dru┼żbe in pripravljamo ┼ítevilne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
13:55
Dober dan
Zabava (ponovitev)
Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan.

Vabljeni k ogledu.

V sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob sredah v ┼żivi program vna┼íamo ┼íe ve─Ź lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne dru┼żbe in pripravljamo ┼ítevilne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
14:40
Slovenski magazin
Magazin (ponovitev)
Slovenski magazin je mozai─Źna oddaja o Sloveniji informativno-feljtonskega tipa, o njenih ljudeh, obi─Źajih, tradiciji.

Bela krajina je de┼żela tradicije in neokrnjene narave.

Sedem alpskih dr┼żav se je povezalo v projekt Triple Wood, katerega cilj je promocija lesene gradnje.

Ornitolog Toma┼ż Miheli─Ź je izjemen poznavalec ptic, tudi soavtor novega Atlasa ptic Slovenije.

Slikarko Joni Zakonjšek zaznamujejo narava in zenovski dojemanje sveta.

Tolminska korita so ena najve─Źjih naravnih znamenitosti Poso─Źja.

***

In the southeast of Slovenia lies Bela krajina, a very special region with a long tradition, which is partly due to its remoteness from the main transport routes. It boasts a pristine nature as well as a unique and living cultural heritage.

Wood has been a traditional building material in the Alpine region for centuries. The international Triple Wood project, which has brought together seven countries from the Alpine region, including Slovenia, was started with the desire to promote good practices in sustainable timber construction. An example of such construction is a tree house in Celje, which has won the European Carbon Smart Communities Award.

Ornithologist Toma┼ż Miheli─Ź is a remarkable expert on birds. He has been involved in numerous bird protection and conservation projects at the national bird watching and research society ÔÇťDOPPS ÔÇô Birdlife SloveniaÔÇŁ. One of his most recent and major projects is the latest, Atlas of Birds of Slovenia, of which he is a co-ordinator and co-author.

The painter Joni Zakonjšek is characterized by nature and a Zen-like perception of the world. Although her basic motifs are simple, she achieves the desired effect through layers of colour and the play of light.

The Tolmin Gorges are one of the biggest natural attractions of Poso─Źje, an area along the So─Źa River in the west of the country. These picturesque and wild gorges represent the lowest and probably the most beautiful entry point into Triglav National Park.

Oddaja Slovenski magazin predstavlja kulturno in zgodovinsko dedi┼í─Źino, gospodarske in turisti─Źne potenciale dr┼żave. Velik poudarek daje promociji izvirne, avtohtone slovenske ustvarjalnosti. Namenjena je tuji javnosti, pa tudi Slovencem po svetu.

┼Że od marca 1993 ga, nem┼íko ina─Źico, redno objavlja satelit 3 SAT - Kultur Kanal /skupna satelitska televizija javnih televizij - ORF, ZDF, ARD in SRG/. Pohvalimo se lahko, da smo edina TV izven nem┼íkega govornega podro─Źja, ki ima na 3 SAT-u reden termin. Angle┼íka ina─Źica se predvaja tedensko v New Yorku, vsako nedeljo na kanalu 25 WNYE. Program je viden na obmo─Źju mesta New York, delu dr┼żave New Jersey ob meji z New Yorkom in primestnih delih dr┼żave New York.

Oddajo redno objavljata izobra┼żevalni program SCOLA v ZDA in evropski satelit EBS. Slovenski magazin je tudi del etni─Źnega programa v Berlinu, Sydneyju, Melbournu, Buenos Airesu in Vancouvru, na kanalu Shaw Multicultural Channel. Oddajo objavlja v italijanskem jeziku TV Koper-Capodistria, posamezne prispevke iz oddaje pa tudi Euronews. V programu TV Slovenija objavljamo izmenjaje enkrat nem┼íko, drugi─Ź angle┼íko verzijo.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
15:05
Avtomobilnost
Informativni (ponovitev)
Oddaja o prometni varnosti, sodobnih tehnologijah, ekologiji, avtomobilih, motociklih, torej o mobilnosti v najširšem pomenu besede.

Avtomobilnost bo v tej sezoni spet aktualna in drzno izzivalna. Leto┼ínjo zimo in pomlad bomo s strokovnjaki razli─Źnih podro─Źji iskali odgovore na izzive sodobne osebne multimodalnostne mobilnosti v prete┼żno urbanih okoljih, se z avtom popeljali v lepe spomine in ─Źase, ko smo se znali odpeljati po lepih lokalnih cestah do tudi Googlu skritih doma─Źih naravnih koti─Źkov.

Pogledali bomo v prihodnost slovenske vozni┼íke umetne inteligence, nadaljevali z na┼íimi preventivnimi pobudami, testirali bomo nove zanimive avtomobile, govorili s tistimi, ki so jih zasnovali, izdelali, in tistimi, ki jih morajo prodati. S pomladjo pa prihaja pred gledalce TV Slovenija in bralce spletnega portala MMC RTV SLO ┼íe nekaj prav posebnih vsebin in novosti, ki pa naj za zdaj ostanejo ┼íe presene─Źenje.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
15:50
Joker
Kviz, 17. del (ponovitev)
V napetem kvizu Joker bo tokrat nasproti Maria sedel Primo┼ż ─îebulj, upokojeni ra─Źunalni─Źar iz Radovljice, sicer strasten zbiratelj znamk in obiskovalec muzikalov. U┼żiva v kolesarjenju, pozimi pa v teku na smu─Źeh, novo znanje pa nabira na predavanjih in potovanjih Zgodovinskega dru┼ítva.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
16:40
Joker
Kviz, 18. del (ponovitev)
V novem Jokerju se bo v dirko za 20.000 EUR podal izku┼íen tekmovalec kvizov. Alja┼ż Firm prihaja iz Morav─Ź, zaposlen je v carinskem laboratoriju, v prostem ─Źasu pa rad sede na kolo ali te─Źe po okoli┼íki hribih. Dru┼żbo mu pogosto dela brat Gorazd, ki se mu bo tokrat kot sotekmovalec pridru┼żil tudi v studiu.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
17:55
Divjina v srcu
Dru┼żinski, 2. sezona, 6. del
Izvirnik: Wild at Heart
Ocena IMDb: 7,3/10

Sarah je osupla, ko se na posestvo lepega dne pripelje njena mama Caroline. Ne sprejme je odprtih rok, saj ┼íe ni pozabila, kako grdo se je vedla do njenega o─Źeta. Tudi Evan in Olivia nad babico nista posebej navdu┼íena. Le Du Plessisa priletna dama o─Źara z lepoto in neposrednostjo.

Sarah in Caroline sta si kmalu v laseh, Sarah zaradi prepira razbije Fatanijev d┼żip in celo Du Plessis po─Źasi spozna, da je Caroline zgaga. In ravno v tem ─Źasu na posestvu gostijo par, ki si ┼żeli zasebnosti, ker se skriva pred paparaci.

V tej dru┼żinski nanizanki bomo lahko spremljali ┼żivljenje veterinarja Dannyja Trevaniona, ki se z ┼żeno in tremi otroki odpravi v Ju┼żno Afriko.

Dr┼żava: Zdru┼żeno kraljestvo
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 2007
18:50
Moja soba: Eva
Dru┼żinski (ponovitev)
Moja soba je naslov oddaje, katere vsebina se skriva v prenovi otroških sob.

Melita Kontrec je tokrat odklenila sobo osnovno┼íolke Eve, ki ┼żivi na veliki kmetiji, od vsega pa si najbolj ┼żeli postati baletna plesalka. Alja┼ż ─îervek je raziskal, kako usklajuje delo v hlevu, med kravami in pujski, kdaj najde ─Źas za ure baleta, kdo jo je nau─Źil jahatiÔÇŽ Oblikovalca Tina in Miha pa sta jo s prenovo sobe in novo postavitvijo povsem presenetila. Ja, tekle so tudi solze.

Bi si radi preuredili sobo, pa za to nimate ne denarja ne idej? V oddaji Moja soba skupaj z oblikovalci odgovarjamo tudi na tovrstna vpra┼íanja. In vas sku┼íamo prepri─Źati, da ni vse, kar je staro, ┼że za v smeti, in da ni vse novo tudi dobro. Navsezadnje je otro┼íka soba otro┼íko stanovanje. Svet v malem.

Voditeljica Melita Kontrec skupaj s svojim pomo─Źnikom Alja┼żem ─îervekom in oblikovalsko ekipo vstopa v te svetove in jim dodaja nove dimenzije; tak┼íne, kakr┼íne si je sama zamislila in tak┼íne, kakr┼íne ji svetujejo oblikovalci. Otro┼íko sobo pa prilagaja posameznemu uporabniku, se pravi, da sledi njegovemu psiholo┼íkemu in socialnemu karakterju.

Moja soba ni le ┼íe ena v poplavi oddaj tipa prenove sobe, je oddaja, ki sledi vi┼íjim ciljem, kot je filozofija prostora, ekologija ÔÇŽ In ┼íe vedno pou─Źna, ker vzpodbuja ustvarjalnost ter zabavna in od┼ítekana.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
19:20
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
20:00
Sveti prostori: Mošeje
Dokumentarni, 3. del
Izvirnik: Sacred Spaces: Mosques

Oddaja govori o svetih spomenikih muslimanske vere, najlep┼íih draguljih islamske arhitekture in umetnosti. S svojo raznolikostjo nas popeljejo po vsej islamski zgodovini. Od Bli┼żnjega vzhoda in jeruzalemske "Kupole na skali" od Andaluzije in Velike mo┼íeje v Cordobi. Od mo┼íeje Ibn Tuluna v Kairu, bisera abasidske arhitekture, do mo┼íeje Sulejmana Veli─Źastnega, simbola zlate dobe Otomanov v Istanbulu. Od perzijske prestolnice Isfahana, pa vse do mojstrovin mogulske dinastije, ki zaznamujejo vrhunec muslimanske ┼íiritve v Indijo.

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporo─Źila sveti┼í─Ź ÔÇô templjev, sinagog, mo┼íej in cerkev ÔÇô ter nas popelje po vsem svetu.

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporo─Źila sveti┼í─Ź ÔÇô templjev, sinagog, mo┼íej in cerkev ÔÇô ter nas popelje po vsem svetu, od Indije, Mongolije, Burme, Savdske Arabije, Malija, Tunizije, Irana do Izraela, ┼ápanije, Rusije in Mehike. Serija je pripoved o ─Źlove┼ítvu ter njegovih zgodovini, verovanjih in dose┼żkih, tudi arhitekturnih.

Jezik: Angle┼í─Źina
21:00
Prava ideja: Jaka Hrovat, mizar
Dokumentarni
Oddaja o podjetništvu.

Mizarstvo Hrovat s 17 zaposlenimi ima ┼że ve─Ź kot 50 letno tradicijo, ustanovil ga je Franc Hrovat leta 1964. V tistem ─Źasu je podjetje izdelovalo leseno vrtno pohi┼ítvo, danes pa z lesom opremljajo predvsem zunanje dele hi┼íe, vrt in okolico. Najbolj so ponosni na vrtne hi┼íice Cubie, ki so plod lastnega razvoja in so postale ikona prepoznavnosti podjetja, z njimi se ┼íirijo tudi v Avstrijo in Nem─Źijo.

Sledijo trendom sodobne arhitekture ter hkrati z lastnim dizajnom ustvarjajo unikatne izdelke, veliko vlagajo v znanje. Med ┼ítevilnimi nagradami so ┼íe posebej ponosni na srebrni znak odli─Źnosti v gradbeni┼ítvu, ki ga podeljuje OZS. So dru┼żbeno odgovorno podjetje, ki ┼żeli postati vodilno na podro─Źju lesene zunanje opreme.

Oddaja je pokazala ┼że skoraj 250 primerov dobrih praks, kako uspeti na razli─Źnih podro─Źjih. Dobra ideja postane prava ┼íele z uspehom na trgu, zato urednica in voditeljica Edita Malnar Cetinski v oddaji gosti lastnike podjetij, ki so z lastno idejo, znanjem, inovativnostjo in predvsem veliko mero vztrajnosti in trdega dela uspeli uresni─Źiti svoje sanje. Zagonska podjetja hitro rastejo, tako bo del oddaje med drugim namenjen tudi mladim podjetjem. Predvsem bodo sku┼íali poiskati odgovore na vpra┼íanja, od kod ideje, kako jih uresni─Źujejo, kako prodirajo na tuje trge in kako jim pri tem lahko pomagajo izku┼íeni gostje, ki so na globalnem trgu ┼że uspeli.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
21:30
Morilec z jezera
Kriminalka, 3. del (ponovitev)
Izvirnik: Le Tueur Du Lac
Ocena IMDb: 7/10

Negovalko Marthe najdejo umorjeno na njenem domu. To je ┼że ─Źetrta ┼żrtev serijskega morilca. Lise je osupla, zato mami Marianne predlaga, naj se preseli k njej, dokler ne bo na┼íla mo─Źi, da se vrne v dom, iz katerega je pobegnila sredi no─Źi. Se bo morilec ujel v past, ki so mu jo nastavili policisti pod vodstvom Clovisa?

Te┼żko je opaziti resnico, ko jo ima┼í tako blizu doma.

Dr┼żava: Francija
Jezik: Franco┼í─Źina
Leto: 2017
22:35
Kaj govoriš? = So vakeres?
Informativni (ponovitev)
Romska oddaja So vakeres ÔÇô Kaj govori┼í? je na sporedu dvakrat mese─Źno, ustvarjajo pa jo romski novinarji.

Oddaje prina┼íajo mo┼żnost za ohranjanje kulture Romov in mo┼żnost za njeno predstavitev tistim, ki je ┼íe ne poznajo. Njihovi ustvarjalci upajo in si ┼żelijo, da bi s temi oddajami pomagali tudi k zmanj┼íanju predsodkov do Romov.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
23:45
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina