TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 12.03.2016
22:40
Polnočni klub: Copatarji
V tednu dneva žensk in dneva mučenikov bomo v Polnočnem klubu spregovorili o copatarjih, o tistih moških, ki upajo priznati, da doma perejo, likajo, kuhajo, pospravljajo in sploh podpirajo štiri hišne vogale. Je biti "copata" vse bolj častno in nujno? Danica Lorenčič je v goste povabila Ivana Hrška, Matijo Koritnika, Jožeta Senico in Vinka Šimeka. Oddajo bodo popestrili ljudski pevci Fantje z vasi in Tanja Zajc Zupan na citrah.
23:50
Točka
00:35
Halo TV
01:30
Zabavni kanal
03:45
Biatlon (Ž): Štafeta
05:10
Točka
06:00
Na lepše
06:25
10 domačih
Gledalke in gledalci bodo lestvico 10 domačih oblikovali z glasovanjem preko spleta, kjer je mogoč en glas na dan s posameznega računalnika za posamezno skladbo. Razvedrilni program Televizije Slovenije tako spodbuja nastajanje in ustvarjanje kvalitetnih in kreativnih narodno-zabavnih videospotov in jim daje možnost predstavitve ter objave v programih nacionalne tv hiše.
07:00
Najboljše jutro
09:00
Dober dan
09:55
Alpsko smučanje (Ž): Superveleslalom
11:10
Smučarjev dnevnik: Peter Prevc
11:25
Alpsko smučanje (M): Smuk
12:45
Smučarski skoki (M)
15:15
Biatlon (M): Štafeta
17:05
Slovenija danes
18:10
Zelena prestolnica Evrope
Gre za pobudo Evropske komisije, da naziv vsako leto prejme mesto z visokimi okoljskimi standardi in z zavezo k ambicioznim ciljem za nadaljnje okoljske izboljšave in trajnostni razvoj. Cilj te pobude je izreči priznanje in nagraditi lokalna prizadevanja za izboljšanje okolja, gospodarstva in kakovosti življenja v mestih. Žirija je bila navdušena nad trajnostnim napredkom, ki ga je Ljubljana naredila v zadnjih 10 do 15 letih. Poleg Ljubljane so se med finaliste uvrstila še mesta Essen (Nemčija), Nijmengen (Nizozemska), Oslo (Norveška) in Umea (Švedska). Prireditev v Stožicah bo osrednja slovesnost Ljubljane in Slovenije ob tako prestižnem priznanju.
20:00
Iščem ljubezen pred koncem sveta
Skromni in tihi zavarovalniški agent Dodge novico sprejme resignirano, tako kot praktično vse življenske pretrese do sedaj. Njegova žena odreagira histerično in enostavno odvihra skozi vrata. Osamljen možak se odloči , da bo poiskal svojo ljubezen iz mladosti, na potovanju pa se mu pridruži zabavna soseda Penny, ki bi rada še zadnjič videla svojo družino. Na poti spoznata številne nenavadne ljudi in njihove različne načine spopadanja s prihajajočo smrtjo, ob tem pa tudi sama prideta do novih življenjskih in ljubezenskih spoznanj.
21:40
Zvezdana
22:20
Neverjetni Jonathan Goodwin
23:05
Bleščica
23:40
Aritmija
00:10
Aritmični koncert: Hamo & Tribute 2 love
Tokrat bomo »na pol« romantični. Tik pred izidom albuma POL S bo z nami zasedba Hamo & Tribute 2 love.

Zrelejši in pristnejši Hamo prisega na čezatlantski agro retro stil in recept je očitno pravi – fanovska baza je številčna in zvesta, navdušenje nad koncerti neizmerno …

Pred pol leta so izdali in v enem večeru razprodali sladokusno naklado albuma POL na stotih vinilkah, ki jih je Hamo lastnoročno porisal. Sledila je uspešna koncertna turneja po Sloveniji s katero ima zasedba za sabo skoraj štirideset razprodanih koncertov.

Dobro uigrani se fanti 1. in 2. decembra vračajo na oder SiTi Teatra z novo izdajo POL S. Tokrat so poskrbeli tudi za nas “plebejce” brez gramofonov ? album bo namreč dosegljiv v klasični CD obliki.

Da Hamo s kompanijo tako dobro kot zveni tudi zgleda, lahko preverite v tokratnem Aritmičnem koncertu. Hamo & Tribute 2 Love!


MATEVŽ "HAMO" ŠALEHAR – kitara, vokal;
DENIS HORVAT-DUKI - klaviature;
UROŠ ŠKERL – HIPI - baskitara;
MARTIN JANEŽIČ – BUCO - bobni;
UROŠ PRIMOŽIČ – SPRETAN – kitara.
01:15
Zabavni kanal