TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 13.03.2016
23:05
Bleščica
23:40
Aritmija
00:10
Aritmični koncert: Hamo & Tribute 2 love
Tokrat bomo »na pol« romantični. Tik pred izidom albuma POL S bo z nami zasedba Hamo & Tribute 2 love.

Zrelejši in pristnejši Hamo prisega na čezatlantski agro retro stil in recept je očitno pravi – fanovska baza je številčna in zvesta, navdušenje nad koncerti neizmerno …

Pred pol leta so izdali in v enem večeru razprodali sladokusno naklado albuma POL na stotih vinilkah, ki jih je Hamo lastnoročno porisal. Sledila je uspešna koncertna turneja po Sloveniji s katero ima zasedba za sabo skoraj štirideset razprodanih koncertov.

Dobro uigrani se fanti 1. in 2. decembra vračajo na oder SiTi Teatra z novo izdajo POL S. Tokrat so poskrbeli tudi za nas “plebejce” brez gramofonov ? album bo namreč dosegljiv v klasični CD obliki.

Da Hamo s kompanijo tako dobro kot zveni tudi zgleda, lahko preverite v tokratnem Aritmičnem koncertu. Hamo & Tribute 2 Love!


MATEVŽ "HAMO" ŠALEHAR – kitara, vokal;
DENIS HORVAT-DUKI - klaviature;
UROŠ ŠKERL – HIPI - baskitara;
MARTIN JANEŽIČ – BUCO - bobni;
UROŠ PRIMOŽIČ – SPRETAN – kitara.
01:15
Zabavni kanal
01:45
Alpsko smučanje (M): Smuk
02:55
Smučarjev dnevnik: Peter Prevc
03:10
Biatlon (M): Štafeta
04:30
10 domačih
Gledalke in gledalci bodo lestvico 10 domačih oblikovali z glasovanjem preko spleta, kjer je mogoč en glas na dan s posameznega računalnika za posamezno skladbo. Razvedrilni program Televizije Slovenije tako spodbuja nastajanje in ustvarjanje kvalitetnih in kreativnih narodno-zabavnih videospotov in jim daje možnost predstavitve ter objave v programih nacionalne tv hiše.
05:05
Polnočni klub: Copatarji
V tednu dneva žensk in dneva mučenikov bomo v Polnočnem klubu spregovorili o copatarjih, o tistih moških, ki upajo priznati, da doma perejo, likajo, kuhajo, pospravljajo in sploh podpirajo štiri hišne vogale. Je biti "copata" vse bolj častno in nujno? Danica Lorenčič je v goste povabila Ivana Hrška, Matijo Koritnika, Jožeta Senico in Vinka Šimeka. Oddajo bodo popestrili ljudski pevci Fantje z vasi in Tanja Zajc Zupan na citrah.
06:15
Duhovni utrip: Milost
Tudi v najhujših življenjskih preizkušnjah smo deležni milosti, čeprav jo včasih težko prepoznamo in sprejmemo. O tem, kako se soočimo s tegobami in izzivi, če v svoje življenje sprejmemo milost in pomoč prijateljev, smo se pogovarjali s člani Mednarodne krščanske skupnosti.
06:30
Zaljubljeni v življenje
07:20
Posebna ponudba
08:05
Koncert iz središča umetnosti in kulture LAC, Lugano
V modernem središču umetnosti in kulture v Luganu so pod taktirko maestra Vladimirja Aškenazija so solisti in orkester ter zbor Radia in televizije italijanske Švice izvedli Beethovnovo 9. simfonijo.
09:55
Alpsko smučanje (Ž): Superveleslalom
11:10
Alpsko smučanje (M): Superveleslalom
12:40
Biatlon (Ž): Skupinski start
13:40
Smučarski skoki (M)
15:40
Biatlon (M): Skupinski start
16:45
Alpsko smučanje (Ž): Slalom
17:45
Tiha zmaga
V filmu ga srečamo v trenutku, ko se je Miha z družino vrnil iz Turčije, kjer je odigral sezono v turškem košarkarskem klubu Uşak Sportif. Družina se je na novo okolje in jezik navadila, someščani so jih sprejeli medse. Čas je za morje, druženje s prijatelji in za družino. A pred vrati je tudi nova sezona, še prej pa igra v državni reprezentanci. Bo Miha ostal v Turčiji ali se bo družina morala ponovno preseliti in učiti novega jezika? Jih bodo slišeči v tuji državi sprejeli medse?
18:35
Podelitev Ježkove nagrade
18:55
Popolna družina
19:05
Zvezdana
19:50
Žrebanje Lota
Dva od njih dosegata vrtoglave vrednosti - Sedmica in Lotko. Igra, v kateri sami izberete svoje srečne številke. Voditeljica nas popelje skozi tri žrebanja: LOTO, LOTO PLUS in LOTKO.
Žrebanja so dvakrat na teden, ob sredah in nedeljah.
20:00
Sedem dob v življenju zvezd
Drugi del je posvečen raziskovanju zadnjega obdobja v življenju zvezd. Ko jim zmanjka vodika in se začne njihova površina ohlajati, ohranijo rdečo svetlobo, postanejo rdeče orjakinje. Nato počasi zbledijo in izginejo v temi vesolja. Konec zvezdinega življenjskega cikla je najpomembnejši, saj izloča atome in snovi, ki pomagajo ustvarjati nove planete.
Supernove so smrtni krči največjih zvezd, a jih v Rimski cesti le redko opazimo. Profesor Aleks Filipenko jih je uspešno odkrival v drugih galaksijah. Oddaja se konča s pogovorom o črnih luknjah, ki naj bi bile najskrivnostnejši predmeti v vesolju.
20:45
Pohlep: Pakt
Peter odkrije, da Daniel ni bil vpleten zgolj v finančne goljufije. Namig enega od vpletenih razkrije zgodbo, ki se je začela pred petindvajsetimi leti in v kateri so padale tudi človeške žrtve. Vibeke in Danielov sin Andreas odletita v Bergen in obiščeta poslovno šolo, Peter pa še naprej odvija zamotan klobčič, kjer se prepletajo denar, politika in mediji. Ko neznanci ugrabijo Andreasa, Peter sprevidi, da se spopada z nečim veliko večjim od sebe.
22:15
Vse je mogoče
23:45
Vikend paket
00:55
Avtomobilnost
01:20
Smučarski skoki (M)