TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 17.02.2017
00:40
Glasbeni spoti
Glasbeni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
01:40
Smučarski skoki (M)
Športni (ponovitev)
Svetovni pokal, posnetek iz Pjongčanga.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
03:30
Alpsko smučanje (Ž): Veleslalom, 2. vožnja, svetovno prvenstvo
Športni (ponovitev)
Svetovno prvenstvo, ponovitev iz St. Moritza.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
04:35
Zabavni kanal
Informativni
Zabavni infokanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave.

Ob spremljanju Zabavnega infokanala lahko preberete najbolj sveže novice iz sveta znanih - tako slovenskih kot tujih zvezd. Če ste ljubitelji najbolj nenavadnih in nemogočih zgodb, si lahko preberete tudi te. Čaka vas tudi horoskop, ki ga lahko spremljate prav vsak dan. Izveste tudi, katere družabne prireditve, koncerti, razstave in podobni dogodki se bodo zvrstili v prihodnjih dneh.

Jezik: Slovenščina
05:25
Glasbeni spoti
Glasbeni
Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
06:30
Otroški kanal
Na Otroškem kanalu predvajamo vsebine, ki so namenjene predšolskim in osnovnošolskim otrokom.

Na otroškem kanalu objavljamo besedila, kot so odlomki iz pravljic, kuharski recepti, bonton za otroke, enciklopedija živali in predmetov, otroci najdejo tudi rubriko spoznajmo svoje telo, opis knjig za zanimivo in poučno branje, koledar otroških dogodkov, besedila o vesolju in planetih ter še mnogo drugih vsebin, ki so za otroke zelo zanimive. Tudi Bansi, ki ima na svoji spletni strani rubriko Bansi odgovarja, v vsakem otroškem infokanalu mladim radovednežem odgovori na kakšno vprašanje. Objavljamo tudi prispevke z Bansijem, ki obiskuje vrtce, šole, muzeje, otroške prireditve ...

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:00
Ulica sanj: Rdeča koda
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Dream Street

Ulica sanj je živahna ulica sredi majhnega mesta, kjer so vsi predmeti živi, veseli in zgovorni.

Ker je v Ulici sanj vroče, Ledenko pripelje sladoled. Vidi Puhavka, kako se zaleti v Obrekljivki in se zasmeje. Obrekljivki sta užaljeni in se mu očeta maščevati: zamrznili bosta rdečo luč in s tem vsem preprečili, da bi šli v park po sladoled…

Ležeči policaji se leno valijo po cesti, avtomobilčki pa pridno vozijo sem ter tja. Spremljamo dogodivščine malega Banija, prijaznega avtovleka, njegovih prijateljev Vrčka, Jake Kladivarja, Marjetke Pravičnik, Robotkota in mnogih drugih. V Ulici sanj so vsakodnevni čudeži nekaj povsem običajnega.

Jezik: Slovenščina
07:05
Palček Smuk in zvezde: Kako palčku Smuku ni uspelo priti do zvezdne krone
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Rákosníček
Ocena IMDb: 7,6/10

Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik.

Čez dan je to čisto navaden ribnik, a ko ga zvečer prekrije črno črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda.

Jezik: Slovenščina
Leto: 1983
07:15
Zajček Belko: Prvič, ko sem dražil lamo
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Bitte lille Benny

Zgodbe o zajčku Belku in njegovem otroštvu.

Zajček Belko se s Cenetom odpravi na sprehod po živalskem vrtu. Med tem se norčuje iz živali, tudi iz lame. Ta se razjezi in ga popljuva.

Jezik: Slovenščina
07:20
Pipi, Pupu in Rozmari: Veverička Nina
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Pipi, Pipu' e Rosemarina

Naši trije prijatelji Pipi, Pupu in Rozmari vsepovsod iščejo mamočija.

Pipi, Pupu in Rozmari gredo v gozd, kjer naj bi bil mamoči, tam pa srečajo veveričjega očka, ki čaka na rojstvo svoje hčerkice Nine. Novorojenka takoj postane središče dogajanja. Vse živali v gozdu, celo hijene, želijo veverički samo dobro.

Naši trije prijatelji Pipi, Pupu in Rozmari potujejo po svetu ter iščejo mamočija – ki je pol mama in pol očka.

Pipi je zabaven rakun, Pupu živahen ptiček, Rozmari pa zelo bistra zajklja. Na neverjetnem popotovanju doživljajo nepozabne pustolovščine ter se soočajo z velikimi življenjskimi preizkušnjami.

Jezik: Slovenščina
07:25
Pavle, rdeči lisjaček: V nebo
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Pablo the Little Red Fox
Ocena IMDb: 7,8/10

Lisičja družina – oče Rdečko, mama Roza in trije mladiči Pavle, Poldek, Pija – se po nenavadnem spletu okoliščin znajde v velikem mestu.

Družina lisic si mora v mestu urediti novi dom in raziskati zanimivo okolico! Očka družino spretno vodi čez reko in pod cestami in ob železnici, včasih pa mladiči vseeno izkoristijo trenutek mamine in očetove nepazljivosti in zavijejo na svoje poti. Njihove dogodivščine so napete, zabavne in poučne, posebej za Pavleta, ki je zelo radoveden.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 1999
07:30
Tilka in prijatelji: Capek na snegu
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Tilly and Friends
Režija: Niall Mooney
Igrajo: Alex Kelly, Paul Panting, Gemma Harvey, Claire Skinner, Morwenna Banks
Ocena IMDb: 7,2/10

Tilka je priljubljena deklica. Ko stopimo skozi vrata njene rumene hiške, se začne prava zabava.

Capek je navdušen nad snegom, a še nikoli ga ni videl v živo. Želi si, da bi se lahko igral v snegu. A zunaj sije sonce in ne sneži, zato se prijatelji trudijo, da bi mu pričarali zimsko idilo kar v hiši. Poskusijo z moko, a iz nje ne morejo zgraditi snežaka. Tudi koščki belega papirja niso kot sneg. Capek si želi pravega. Na vrtu se zgodi nekaj čarobnega in končno zapade sneg. Takrat Capek spozna, da je pravi sneg zelo zelo mrzel.

Tilka je deklica, ki živi s svojimi najboljšimi prijatelji, pujsom Hektorjem, slonom Rompijem, krokodilom Čačko, zajčkom Capkom in kokoško Rijo. Pridružite se Tilki in njenim prijateljem pri njihovih dogodivščinah.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2012
07:40
Traktor Tom: Veliki piknik
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Tractor Tom
Režija: Jimmy Wheeler
Igrajo: James Nesbitt, Liza Tarbuck
Ocena IMDb: 5,6/10

Tom je rdeči trakor, ki vedno pomaga svojim prijateljem iz zagat.

Na idiličnem podeželju v Brešah živijo pogumni traktor Tom s prijatelji – z gospodarico Eli in pomočnikom Timom ter s pravo malo čredico živali in kmetijskih strojev. Skupaj se zabavajo na Veseli farmi in pridno delajo na polju, v sadovnjaku in na travniku. Nesreča nikoli ne počiva, pravijo, vendar na pomoč vedno priskoči iznajdljivi traktor Tom, ki težave rešuje z obilico humorja in dobre volje, predvsem pa z veliko mero potrpežljivosti.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2003
07:55
Neli in Cezar: Popoldanski počitek
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Nelly & Caesar
Režija: Valère Lommel
Igrajo: Julian D'Addario

Neli in Cezar se skupaj s prijatelji Mino, Fredijem in Leonom podajata na različne dogodivščine.

V vsakem letnem času se zunaj na vrtu in v parku dogajajo zanimive stvari. Neli, Cezar in prijatelji se igrajo, raziskujejo okolico, odkrivajo skrivnosti in spoznavajo živali. Prijatelji so tudi zelo prijazni do narave in vedno poskrbijo, da sami razrešijo svoje spore.

Država: Francija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2009
08:00
Zgodbe iz školjke: Bine: Pravljica
Družinski (ponovitev)
Oddaja za otroke s težavami s sluhom in govorom.

Bine ima hude sanje. Ajdi od silnega strahu niti ne upa povedati, kaj se mu je sanjalo. Končno le zaupa Ajdi, da ga je v sanjah preganjala lisica, ki ga je hotela pojesti. Še dobro, da je bila v sanjah tudi Ajda, da ga je rešila.

Oh, ko bi le imel velike mišice, si želi Bine, da bi lahko sam premagal zveri. Ajda pa mu razkrije skrivnost, da je mnogokrat bistrost pomembnejša od kupa mišic.

Otroci, ki imajo težave s sluhom in govorom, so prikrajšani za mnoge stvari, ki so sestavni del otroštva njihovih vrstnikov. Ena od teh je svet pravljic, ki buri in bogati otroško domišljijo in se ostali otroci srečujejo z njim tudi v televizijskih oddajah.

To vrzel skušamo zapolnjevati v Otroškem in mladinskem programu TV Slovenija. V sodelovanju z Zavodom za slušno in govorno motene iz Ljubljane že od leta 1990 pripravljamo oddaje z naslovom »Zgodbe iz školjke«. Gre za izbor že posnetih otroških oddaj, prevedenih v znakovni jezik.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
08:35
To bo moj poklic: Oblikovalec kovin
Kulturni, 2. del (ponovitev)
Predstavili bomo poklic oblikovalca kovin.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
09:30
Alpsko smučanje (M): Veleslalom, 1. vožnja
Športni (v živo)
Svetovno prvenstvo, prenos iz St. Moritza.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
10:45
Bleščica
Zabava
Bleščica je avtorska oddaja o modi, lepoti in trendih.

Polurna modna oddaja na natančen, verodostojen in strokoven način pokriva področje mode in lepote pri nas ter v tujini. V oddaji, ki je namenjena predvsem ženski populaciji (čeprav so raziskave pokazale, da jo gledajo tudi moški), se tedensko predstavijo največji oblikovalci svetovnega kova. V Bleščici najdete ekskluzivne intervjuje z modnimi guruji ter najnovejše modne smernice, ki prihajajo iz Pariza, Londona, Milana in New Yorka. Prav tako so prisotni ekskluzivni, avtorski intervjuji z največjimi manekenkami ter seveda novice in prispevki s področja lepote. Oddaja objektivno pokriva tudi domačo modno sceno: slovenski oblikovalci samo za nas pripravijo mini kolekcije in se tako predstavijo v vsaki oddaji. Avtorica, voditeljica in urednica oddaje je Lorella Flego.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
11:35
Prisluhnimo tišini: Ali javno zdravstvo omogoča dovolj dobre slušne aparate?
Informativni (ponovitev)
Oddaja za hendikepirane.

Zdravstveno zavarovanje že približno 15 let krije stroške nakupa standardnih slušnih aparatov. V ta znesek so všteti stroški slušnega aparata in njegovega vzdrževanja. Kako dober slušni aparat zavarovanec sploh dobi za ta denar? Ali je bolje, če za slušni aparat doplačamo? Uporabnike slušnih aparatov smo vprašali, kakšne so njihove izkušnje. Poglejte si tudi razloge, zakaj ni dobro, če omahujemo z odločitvijo za slušni aparat.

Informativno-izobraževalna oddaja Prisluhnimo tišini, ki smo jo začeli predvajati leta 1979 in je druga najstarejša neprekinjeno predvajana oddaja, gledalcem prinaša ozaveščevalne vsebine s področja okvar sluha in izvirne avtorske vsebine iz življenja, dela, zakonodaje, kulturnega in športnega udejstvovanja gluhih, naglušnih in gluho-slepih. Upoštevajoč manjšinsko jezikovno kulturo gluhih je oddaja opremljena s tolmačem in podnapisi, da lahko njene vsebine nemoteno spremljajo osebe z okvaro sluha. Oddaja, ki nastaja v sodelovanju TV Slovenija in Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije, uresničuje pravico do obveščenosti oseb z okvaro sluha in enakovredne vključenosti v polnočutno okolje, obenem pa širšo slišečo javnost informira in ozavešča o posebnostih ranljive skupine invalidov sluha.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
12:15
O živalih in ljudeh
Informativni (ponovitev)
Človeku so živali že od njegovega obstoja pomagale preživeti.

Vsak, ki ima za družabnika psa, mačko, konja ali drugo žival, ve, da so živali za človeka preprosto zdravilne. So namreč zvesti prijatelji in človeku podarjajo neomejeno naklonjenost in ljubezen. Danes človek nosi odgovornost, da živali v njegovi oskrbi ne trpijo. V oddaji O živalih in ljudeh skušamo osvetliti različne vidike odnosa človek - žival. Že 20 let jo ustvarja ekipa Regionalnega centra Maribor.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
12:45
Alpsko smučanje (M): Veleslalom, 2. vožnja
Športni (v živo)
Svetovno prvenstvo, prenos iz St. Moritza.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
14:30
Biatlon (Ž): Štafeta
Športni (v živo)
Komentar: Marjan Fortin

Svetovno prvenstvo, prenos iz Hochfilzna.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
16:05
Dober dan
Zabava (ponovitev)
Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan.

V sodelovanju z RTV centrom Koper v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo atraktivno kuharsko tekmovanje za gledalce. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
17:05
Na vrtu
Informativni (ponovitev)
Oddaja za vrtičkarje.

V najstarejši vrtnarski oddaji pri nas vam vsako soboto svetujejo, kako gojiti vrtnine na ekološki način, z ekološkimi in bio-dinamičnimi pripravki, kako pravilno saditi sadno drevje in ga na začetku pomladi tudi ustrezno porezati. V njej predstavljamo smernice v cvetličarstvu in gojenju rezanega cvetja in lončnih rastlin, pogosto pa kot začimbo oddaje pripravimo tudi kakšno pozabljeno jed.

S prispevki o zelenjadarstvu, cvetličarstvu in drevesničarstvu želimo na razumljiv način pomagati vsem, ki se ukvarjajo z vrtičkarstvom. Poskušamo tudi upoštevati predloge, mnenja in vprašanja gledalk in gledalcev.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
17:30
Taksi, kviz z Jožetom
Kviz (ponovitev)
Med zabavno vožnjo s taksistom Jožetom Robežnikom bodo potniki odgovarjali na zanimiva vprašanja in s tem zaslužili denar.

V oddaji Taksi, kviz z Jožetom nič hudega sluteči potniki prisedejo v taksi, ki naj bi jih odpeljal na želeni cilj. Takrat pa spoznajo, da so se znašli v prav posebni vrsti taksija – televizijskem studiu na kolesih, kjer lahko zaslužijo! Med vožnjo do želenega cilja jim namreč taksist – voditelj zastavlja vprašanja in če je večina njihovih odgovorov pravilnih, taksist na koncu poti plača njim. Če pa na tri vprašanja odgovorijo napačno, je njihove poti konec. Ne glede na to, da še niso prispeli na cilj …

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
18:00
Halo TV
Informativni
Svetovalna kontaktna oddaja, ki išče odgovore na vprašanja gledalcev.

Strokovnjaki z različnih področij, ki se tako ali drugače dotikajo vsakdanjega življenja povprečnega človeka, odgovarjajo na konkretna vprašanja in dileme gledalcev po telefonu, preko elektronske pošte in pisem. Oddaja je zastavljena izrazito interaktivno, gledalci jo sooblikujejo, vprašanja gledalcev so v prvem planu, oddaja je pravzaprav servis gledalcem, saj jim gostujoči strokovnjak ponuja različne nasvete s področja prava, zdravstva, psihologije, medosebnih odnosov, ... Oddaja se z izbiro tematik odziva tudi na dnevne aktualne dogodke.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
18:55
Timi gre: Hočem boben!
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Timmy Time
Režija: David Scanlon
Igrajo: Kate Harbour, Justin Fletcher, Louis Jones
Ocena IMDb: 7,2/10

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec.

Biti v vrtcu za Timija sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2009
19:05
Liki: Lisjak in jelen
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Shapes

Jazbec predstavlja zgodbice o živalih, ki jih ilustrirajo geometrijski liki.

Lisjak in jelen, po izročilu severnoameriških Indijancev:

Nauk: »Bodi zadovoljen s tem, kar imaš.«

Lisjak je bil nesrečen, ker se mu je zdelo, da ima prekratke noge v primerjavi z jelenom, ta pa je tožil, da ima predolge in pretanke. Pa sta se zmenila, da si jih bosta zamenjala. Nekaj časa je kar šlo, toda pri bistvenih stvareh se je zapletlo. Zamenjane nožice niso bile primerne za lov in nabiranje hrane. Uboga prijatelja sta obžalovala svojo zaletavost.

Jezik: Slovenščina
19:10
Firbcologi: O zlatem kipcu, alpakah in opeklinah
Kulturni (ponovitev)
Firbcologi najdejo odgovore na vsa vprašanja!

Firbcologi so dobili nagrado! Svetleči kipec – viktorja! No, Elizabetina Gašperčanskega. In ker je Gašper zamudil podelitev, je sprva prepričan, da so ga ukradli iz muzeja. Panika, seveda. Maša in Anuška sta dopustovali na morju, kjer ju je opeklo sonce. Zdaj jima pomagata Nikolaja in Maruša, ki bosta izdelali popolno kremo za sončenje. Svit in Vida pa v živalskem vrtu čistita iztrebke alpak. Gašpeeeeer, kje je zdaj ta Viktor? Vrni ga!

Firbcologi v imenu vseh radovednih otrok opazujejo, sprašujejo, preizkušajo in komentirajo vse, kar jih zanima iz sveta okoli njih. Nova oddaja odpira otrokom okno v svet in jim omogoča spoznavanje in čudenje, razvijanje raziskovalne žilice, širjenje pozitivnih vrednot in soočanje z medosebnimi odnosi. Izhaja iz pozitivnih elementov tovrstnih mozaičnih oddaj, dejavno vključuje otroke, tako nastopajoče v oddaji kot gledalce pred zasloni.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
19:35
Infodrom
Kulturni (ponovitev)
Infodrom je tedenska informativna oddaja za otroke in mlade.

Vsak petek se bomo v 12 minutah ozrli po iztekajočem se tednu in našim gledalcem predstavili za njih in svet najpomembnejše dogodke minulega tedna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
20:00
Od St. Moritza do Hochfilzna
Informativni
V februarju potekata dve svetovni prvenstvi, v alpskem smučanju iz švicarskega St. Moritza in v biatlonu iz avstrijskega Hochfilzna.

Ob 20. uri vsak večer si bodo gledalci lahko ogledali oddajo, v kateri bomo z obeh svetovnih prvenstev zajeli vse pomembne dnevne dogodke, zanimive prispevke, izjave in reportaže.

Svetovno prvenstvo v smučanju bo potekalo med 6. in 19. februarjem 2017, SP v biatlonu pa skoraj istočasno, in sicer med 8. in 19. februarjem 2017. Na sporedu svetovnega prvenstva v alpskem smučanju bo enajst tekem, Hochfilzen jih bo gostil prav toliko.

Jezik: Slovenščina
20:30
Daljinec
Družinski (ponovitev)
Izvirnik: Remote Control
Režija: Byamba Sakhya
Igrajo: Yondonjamts Bayan Ochir, Sodbileg Bayarsanaa, Ganbaatar Chagnaadorj, Baasandorj Enkhtaivan, Bayarmaa Nergui
Ocena IMDb: 7,4/10

Zgodba o dečku, ki iz svoje rodne vasi pribeži v Ulan Bator, glavno mesto države Mongolija.

Doma so razmere slabe. Oče je pijanec, z mačeho se stalno prepirata. Na skrbi ima mlajšega brata, ki prodaja njegove risbe in si tako zasluži za en krog s konjem ali si kupi sladice. Starejši brat se redno odpravlja v mesto prodajati sveže mleko. Nekega dne, ko so razmere doma še posebej hude, se odloči in ostane v mestu. Ker nima kje živeti, si na vrhu stanovanjske hiše uredi improvizirano domovanje, od koder opazuje ljudi in okolico. Preživlja se s prodajo mleka, drugače pa živi v svojem domišljijskem svetu, ki mu pomaga premagovati osamljenost in nesrečno zaljubljenost. Med svojim bivanjem v mestu se namreč zagleda v osamljeno lepotico Anyo, ki živi v nasprotnem bloku. Najprej naveže stik z njo na nenavaden način. Nabavi si dovolj močan daljinski tv upravljalnik in z njim s svoje ploščadi spreminja program na televiziji v njenem stanovanju. Prežet s svojimi domišljijskimi podobami verjame, da je našel svojega dobrega duha, s katerim bosta skupaj premagala usodo ...

Država: Nemčija
Leto: 2013
22:00
Derren Brown: Apokalipsa
Zabava, 2. del (ponovitev)
Izvirnik: Derren Brown: Apocalypse
Režija: Simon Dinsell
Igrajo: Derren Brown, Steven Brosnan, Gilbert Martin, Jordan Loughran, Sarah Cruddas, Shaun Lucas
Ocena IMDb: 8/10

V prvem delu oddaje smo spremljali lahkomiselnega in sebičnega Stevena Brosnana, ki ga je Derren Brown prepričal, da je konec sveta. Stevenova družina si želi, da bi se spremenil in začel ceniti življenje in vse, kar ima. Steven se ob igralcih, ki kažejo vse njegove slabe lastnosti, zamisli nad svojim početjem in spozna, da zelo pogreša vse, kar se mu je nekoč zdelo samoumevno. Po vrnitvi domov iz njega privrejo čustva.

Derren Brown Steva Brosnana prepriča, da se bliža konec sveta.

Derren Brown je angleški mentalist in iluzionist, ki pravi, da vse njegove navidezne nadnaravne sposobnosti, kot so intuicija, branje misli in nadzor nad ljudmi ali stvarmi, temeljijo izključno na različnih psiholoških prijemih, kot so hipnoza, sugestija, umski triki in podobno, skozi katere navidezno nadzoruje človeško vedenje.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
22:50
Polnočni klub: Vključujemo in aktiviramo
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Polnočni klub je večerni studijski klepet.

V Polnočnem klubu bodo tokrat spregovorili o zanimivem projektu Javne agencije za knjigo Republike Slovenije ''Vključujemo in aktiviramo''. Namen projekta je vključevanje štirih ranljivih družbenih skupin: oseb z motnjami v duševnem zdravju, oseb z motnjami v duševnem razvoju, zapornikov v fazi odpusta in oseb, ki se zdravijo odvisnosti od prepovedanih drog. Skozi projekt naj bi se v prvi vrsti lažje socialno aktivirali in posledično vključili na trg dela. Zvezdan Martič bo gostil štiri udeležence in štiri mentorje.

V Polnočnem klubu odkrivamo in razkrivamo najbolj intimne in skrite zanimivosti znanih Slovencev. Noč, zvezde in luna nas pripravijo do tega, da spregovorimo o stvareh, o katerih morda pri belem dnevu ne bi. Težko nam gredo z jezika, ker so preveč intimne, ker se jih morda sramujemo ali nas spravljajo v zadrego. Bolj ali manj znani Slovenci se v Polnočnem klubu pogovarjajo prav o teh stvareh. In nam celo dovolijo, da se jim pri tem pridružimo.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017