TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 22.12.2017
00:15
Zgodba o uspehu
Kratki (ponovitev)
Ob novici o novem zaporu bivši varnostnik dobi idejo, kako bi si lahko zagotovil boljše življenje.

Bančni varnostnik Vlado je v preteklosti preprečil rop banke in bil pri tem ustreljen v nogo. Navkljub pohvali za svojo požrtvovalnost je danes Vlado invalidsko upokojen in živi v kletnem stanovanju, kjer mu delata družbo dve pritepeni mački. Redno mu zmanjkuje hrane, kurjave, nima denarja za plačilo položnic, pa vendar ohranja svojo človečnost. Na sprehodih po mestu skozi stekleno steno z nostalgijo opazuje varnostnika na njegovem nekdanjem delovnem mestu. Nekega dne ga v časopisu pritegne članek o otvoritvi najmodernejšega slovenskega zapora.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
00:30
Nisi pozabil
Kratki (ponovitev)
Režija: Simon Intihar
Igrajo: Marijana Brecelj, Dare Valič

Dan v življenju starejše ženske se postavi na glavo, ko se odpravi iskat svojega pogrešanega moža, ki ima težave s spominom.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016
00:45
Glasbeni spoti
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni spoti so video-glasbeni časovni pas in video-glasbena lestvica urbanega slovenskega mainstreama.

Glasba sega od rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike tja do metala, alternative in popa.

Lestvica je na sporedu v petek in v soboto pozno zvečer in zgodaj zjutraj, med tednom pa predvajamo spote po izboru uredništva Točke in lestvičnega zmagovalca tedna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
01:50
Smučanje prostega sloga: Smučarski kros
Å portni (ponovitev)
Svetovni pokal, posnetek iz Innichena.

Innichen bo 21. in 22. decembra gostil tekmi svetovnega pokala v smučarskem krosu. Na tem prizorišču je lani na obeh tekmah v moški kategoriji slavil Filip Flisar, med ženskami pa je bila ravno tako obakrat najboljša Nemka Heidi Zacher. Bo Flisarju uspelo ponoviti lanski rezultat?

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
03:10
Zabavni kanal
Informativni
Zabavni infokanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave.

Ob spremljanju Zabavnega infokanala lahko preberete najbolj sveže novice iz sveta znanih – tako slovenskih kot tujih zvezd. Če ste ljubitelji najbolj nenavadnih in nemogočih zgodb, si lahko preberete tudi te. Čaka vas tudi horoskop, ki ga lahko spremljate prav vsak dan. Izveste tudi, katere družabne prireditve, koncerti, razstave in podobni dogodki se bodo zvrstili v prihodnjih dneh.

Jezik: Slovenščina
05:20
Glasbeni spoti
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni spoti so video-glasbeni časovni pas in video-glasbena lestvica urbanega slovenskega mainstreama.

Glasba sega od rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike tja do metala, alternative in popa.

Lestvica je na sporedu v petek in v soboto pozno zvečer in zgodaj zjutraj, med tednom pa predvajamo spote po izboru uredništva Točke in lestvičnega zmagovalca tedna.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
06:30
Otroški kanal
Na Otroškem kanalu predvajamo vsebine, ki so namenjene predšolskim in osnovnošolskim otrokom.

Na otroškem kanalu objavljamo besedila, kot so odlomki iz pravljic, kuharski recepti, bonton za otroke, enciklopedija živali in predmetov, otroci najdejo tudi rubriko spoznajmo svoje telo, opis knjig za zanimivo in poučno branje, koledar otroških dogodkov, besedila o vesolju in planetih ter še mnogo drugih vsebin, ki so za otroke zelo zanimive. Tudi Bansi, ki ima na svoji spletni strani rubriko Bansi odgovarja, v vsakem otroškem infokanalu mladim radovednežem odgovori na kakšno vprašanje. Objavljamo tudi prispevke z Bansijem, ki obiskuje vrtce, šole, muzeje, otroške prireditve ...

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
07:00
Penelopa: Vesel božič, Penelopa
Risani
Izvirnik: Pénélope

Triletna Penelopa je mala klepetulja in včasih pravi mali škrat, vendar prevladujejo njena sladka narava, nenasitna radovednost in smisel za humor.

Zgodbe o vsakdanjem življenju s svojo družino in prijatelji so prikazane ljubeče, pozitivno in s humorjem.

Jezik: Slovenščina
07:05
Živalski čira čara
Risani
Je ptica? Je medved? Je Živalski čira čara! Ugibanje je zabavno.

Vam je velik rilec znan? Kaj pa črno bela dlaka? In kaj menite o malčku, ki se plazi naokrog zelo počasi? Škatlica vam pomaga z namigi. Korak za korakom ugotovite, katera žival se skriva v njej.

Jezik: Slovenščina
07:10
Pujsek Bibi: Teta Lavra
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Wibbly Pig

V Bibijevem čarobnem svetu je mogoče prav vse.

Teta Lavra je vedno zelo prijazna do Bibija. Odkar je bil majhen pujsek, mu je spletla celo vrsto pajackov, puloverjev in jopic. Ker bo kmalu spet prišla na obisk, Bibi s strahom pričakuje, kaj mu bo prinesla. Gotovo bo spet kaj volnenega, česar ne bo mogel nositi. Ko teta Lavra prispe, prinese ogromno darilo, a Bibi ga ne sme takoj odpreti. Prej mora zapeti pesmico, zaplesati s teto Lavro in pojesti pecivo. Pri tem vidi, da je teta Lavra pravzaprav zelo zabavna teta. In nato lahko odpre darilo – le kaj je prinesla tokrat?

V Bibijevem čarobnem svetu je mogoče prav vse. Z njim se igramo skrivalnice, skačemo na trampolinu in z baloni poletimo do mavrice. Bibi nas popelje v pravljični svet, daleč stran od vsakdanjih skrbi.

Jezik: Slovenščina
07:25
Božičkov vajenček: Božičkova zaročenka
Risani
Vsakih 135 let napoči čas, ko se mora Božiček, kakor velevajo pravila, po 178 letih dobrega in vdanega službovanja upokojiti.

Petnajst let preden se Božiček poslovi, se njegovi palčki odpravijo v svet, da bi našli njegovega namestnika: osirotelega fantiča po imenu Nikolaj, ki je dobrega in čistega srca. Tako Nikolaj iz Avstralije prispe na severni tečaj. Petnajst let je Božičkov vajenček. Uči se zvijač Božičkove obrti, med drugim spuščanja po dimniku in upravljanja sani. Stari Božiček je sijajen učitelj. Nikolaj s palčkom Edgarjem, jelenom Rudolfom in severnim medvedkom Rufusom hiti iz ene nepozabne dogodivščine v drugo.

Jezik: Slovenščina
07:40
Čarli in Lola: Bu! Te je strah?
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Charlie and Lola
Režija: Kitty Taylor
Igrajo: Morgan Gayle, Ryan Harris, Daniel Mayers, Clementine Cowell, Jethro Lundie-Brown, Maisie Cowell
Ocena IMDb: 7/10

Čarli in Lola sta bratec in sestrica.

Čarliju zmeraj zlahka uspe prestrašiti Lolo. Lola pa si najbolj želi, da bi ona kdaj prestrašila njega. Poskusi vse mogoče, pomaga ji tudi prijateljica Loti, toda nič se ne obnese. Ne pomagajo ne presenečenja, ne bavbavčki in ne srhljive zgodbe. Nazadnje bi Čarli že sam rad, da ga kdo prestraši. Toda – ali se bo to kdaj zgodilo?

Lola je brezmejno zvedava in hihitava štiriletnica, Čarli pa bister in prijazen sedemletnik, ki premore neskončno mero potrpežljivosti. Še dobro, saj jo ob sestri, ki se ob slehernem koraku čudi svetu okoli sebe, vsak dan odkrije kaj novega, mnogokrat pa si tudi kaj trmoglavo vtepe v glavo, resnično potrebuje. Prijetno in zabavno je pogledati na življenje skozi njune oči.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Slovenščina
Leto: 2005
07:50
Simfonorije: Klovn
Risani (ponovitev)
Izvirnik: Symfollies
Ocena IMDb: 7/10

Glavni junaki so iz družine godal: bratec Stradi in sestra Viola, njuna mama Celinka in oče Bas.

Skupaj z drugimi glasbili simfoničnega orkestra doživljajo neverjetne dogodivščine. Animirana serija brez besed prinaša mojstrovine klasične glasbe v novi, privlačni preobleki in vabi otroke v čarobni svet not.

Država: Belgija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2000
07:55
Zgodbe iz Å¡koljke: Bine: Metulj
Kulturni (ponovitev)
Pri Zgodbah iz školjke gre za izbor že posnetih otroških oddaj, prevedenih v znakovni jezik.

Iz gosenice nastane metulj. Kako se to zgodi? Ajda spleza v spalno vrečo in je gosenica, ki je rože, se zabubi, po dolgem času poleti ven kot metulj. Pravo preobrazbo pa gresta pogledat na razstavo tropskih metuljev.

Otroci, ki imajo težave s sluhom in govorom, so prikrajšani za mnoge stvari, ki so sestavni del otroštva njihovih vrstnikov. Ena od teh je svet pravljic, ki buri in bogati otroško domišljijo in se ostali otroci srečujejo z njim tudi v televizijskih oddajah.

To vrzel skušamo zapolnjevati v Otroškem in mladinskem programu TV Slovenija. V sodelovanju z Zavodom za slušno in govorno motene iz Ljubljane že od leta 1990 pripravljamo oddaje z naslovom »Zgodbe iz školjke«.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
09:15
Sledi: Zdenka Serajnik (1911–2003)
Kulturni
Sledi so oddaja o ljubiteljski kulturi, v kateri vam predstavljamo različne dokumentarne reportaže.

Pedagoginja, prevajalka in pesnica Zdenka Serajnik še živi v spominu mnogih prebivalcev Slovenskih Konjic. Kot učiteljica slovenščine je bila znana predvsem kot vsestranska ljubiteljica lepe slovenske besede. Sama jo je vtkala v 2300 sonetov, je avtorica številnih esejev in razprav na temo kulturne dediščine, ker je prijateljevala z Almo Karlin, pa velja tudi za prvo prevajalko njenih del. Po simpoziju, ki ga je oktobra 2017 v dvorcu Trebnik organiziral prihovski župnik dr. Slavko Krajnc, je dobila ime tudi v širši slovenski znanstveni javnosti. Številne njene pesmi so uglasbljene in se pojejo pri mašah, prav tako pa se uporabljajo deli glavnih mašnih besedil, ki jih je Serajnikova prevedla iz latinščine.

Redna mesečna oddaja Sledi, ki nastaja v Mariboru, je oddaja o ljudeh in dogodkih, ki so vredni naše pozornosti. Živeli so ali živijo, dogajali so se ali se dogajajo. Pomembno je, da v nas puščajo sledi. 25-minutna reportaža posega na vsa področja našega življenja, preprosto ohranja v sliki in besedi to, kar je vredno ohraniti.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
10:00
Hišica v preriji: Ločitev v Walnut Grovu
Drama, 7. sezona, 7. del (ponovitev)
Izvirnik: Little House on the Prairie: Divorce, Walnut Grove Style
Režija: Michael Landon
Igrajo: Michael Landon, Melissa Gilbert, Lindsay Greenbush, Sidney Greenbush, Karen Grassle, Melissa Sue Anderson
Ocena IMDb: 7,4/10

Mladoporočenca Laura in Almanzo se od časa do časa prepirata. Ko Laura posumi, da jo Almanzo vara, ga zapusti. Charles pa kupi novo okno, šipo v njem pa Laura v navalu jeze nehote razbije.

Charles Ingalls se z družino preseli iz regije Big Woods v Wisconsinu v rodovitnejši predel Kansasa.

Charles se z ženo in hčerkami preseli v Kansas. Bujna indijanska pokrajina mu že med potjo postane všeč. Z ženo in tremi hčerami se hitro ustalijo. V novem okolju doživljajo tako srečne kot manj srečne trenutke, od rojstev, praznovanj, do požarov, soočiti pa se morajo predvsem z dejstvom, da si ni tako lahko ustvariti stabilen dom, kot izgleda na prvi pogled.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1980
11:00
Halo TV
Informativni
Svetovalna kontaktna oddaja, ki išče odgovore na vprašanja gledalcev.

Strokovnjaki z različnih področij, ki se tako ali drugače dotikajo vsakdanjega življenja povprečnega človeka, odgovarjajo na konkretna vprašanja in dileme gledalcev po telefonu, preko elektronske pošte in pisem. Oddaja je zastavljena izrazito interaktivno, gledalci jo sooblikujejo, vprašanja gledalcev so v prvem planu, oddaja je pravzaprav servis gledalcem, saj jim gostujoči strokovnjak ponuja različne nasvete s področja prava, zdravstva, psihologije, medosebnih odnosov, ... Oddaja se z izbiro tematik odziva tudi na dnevne aktualne dogodke.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
11:50
Dobro jutro
Zabava
Izčrpne in kakovostne servisne informacije, koristni nasveti za vsakdanje življenje in raznovrstne razvedrilne vsebine za lepši začetek dneva.

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah; tako vsako leto v odmevni akciji TV-poroka pred televizijskimi kamerami poročimo par, ki ga izberejo gledalci, hkrati pa s strokovnjaki razpravljamo o partnerskih in družinskih odnosih. V televizijski akciji »Moje zdravo telo« pa gledalce spodbujamo k bolj zdravemu življenjskemu slogu in spoznavamo trende pri ohranjanju mladostnosti in vitalnosti. Oddaja Dobro jutro je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj – strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo. Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo atraktivno kuharsko tekmovanje za gledalce. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
13:25
Smučanje prostega sloga: Smučarski kros
Športni (v živo)
Svetovni pokal, prenos iz Innichena.

Innichen bo 21. in 22. decembra gostil tekmi svetovnega pokala v smučarskem krosu. Na tem prizorišču je lani na obeh tekmah v moški kategoriji slavil Filip Flisar, med ženskami pa je bila ravno tako obakrat najboljša Nemka Heidi Zacher. Bo Flisarju uspelo ponoviti lanski rezultat?

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
15:20
Dober dan
Zabava
Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan.

V sodelovanju z RTV centrom Koper v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo atraktivno kuharsko tekmovanje za gledalce. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
16:20
O živalih in ljudeh
Informativni
Človeku so živali že od njegovega obstoja pomagale preživeti.

Obiskali smo domačijo Koki in opozorili na to, da živali niso primerno novoletno darilo in da je primerneje podariti kakšno fotografijo živali. Preverili smo, kako zimo preživljajo čebele. Predstavljamo pasmo psov kanarska doga. Opozarjamo na sicer ne tako pogost zdravstveni zaplet pri psih, na perinealno hernijo. Spoznavamo akvarijske ribe – golšarice. Vabljeni k ogledu!

Vsak, ki ima za družabnika psa, mačko, konja ali drugo žival, ve, da so živali za človeka preprosto zdravilne. So namreč zvesti prijatelji in človeku podarjajo neomejeno naklonjenost in ljubezen. Danes človek nosi odgovornost, da živali v njegovi oskrbi ne trpijo. V oddaji O živalih in ljudeh skušamo osvetliti različne vidike odnosa človek – žival.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
16:45
Na vrtu
Informativni (ponovitev)
Oddaja za vrtičkarje.

1. MED SADEŽI TROPSKEGA VRTA:

V dobrovniškem tropskem vrtu je tudi pozimi prijetno toplo, v visokih rastlinjakih se temperature spustijo le do 15 stopinj Celzija. Tam v vsakem letnem času cvetijo kakšne orhideje ali druge tropske rastline, številne tudi obrodijo. Med rastlinami, ki imajo rade vlago in toploto, smo se sprehajali s Tomažem Jevšnikom.

2. DREVESCE V LONCU:

Pred božičnim večerom doma okrasimo smrečico. Smrečice iz umetnih mas so uporabne več let, ker pa njihova proizvodnja porabi ogromno naravnih virov, se ljudje vedno bolj odločajo za uporabo pravih dreves. Sečnja teh je v gozdovih prepovedana, odobri jo lahko le Zavod za gozdove. Take smrečice so nato pri prodaji opremljene s posebno nalepko. Letos je vijoličaste barve. Nalepke pa ne potrebujejo smrečice, ob nakupu presajene v lonce. S tem drevesom ohranimo življenje.

3. CVETLIČARSKA ABECEDA:

V nasvetih za izdelovanje cvetličnih dekoracij tokrat spoznavamo še zadnjo čisto geometrijsko obliko – štirikotnik. Štirikotne oblike aranžmajev lahko imajo statično ali dinamično obliko.

4. NASVETI ZA ORHIDEJE:

Največja družina rastlin na svetu ima 750 rodov in več kot 27 tisoč vrst. V naših domovih najbolje uspevajo orhideje, trajnice iz rodu falenopsis, ki povprečno cvetijo 3 mesece. Oskrba pa lahko povzroča težave. Najprej poskrbimo, da je temperatura v prostoru od 18 do 30 stopinj Celzija in je dovolj svetlobe.

V najstarejši vrtnarski oddaji pri nas vam vsako soboto svetujejo, kako gojiti vrtnine na ekološki način, z ekološkimi in bio-dinamičnimi pripravki, kako pravilno saditi sadno drevje in ga na začetku pomladi tudi ustrezno porezati. V njej predstavljamo smernice v cvetličarstvu in gojenju rezanega cvetja in lončnih rastlin, pogosto pa kot začimbo oddaje pripravimo tudi kakšno pozabljeno jed.

S prispevki o zelenjadarstvu, cvetličarstvu in drevesničarstvu želimo na razumljiv način pomagati vsem, ki se ukvarjajo z vrtičkarstvom. Poskušamo tudi upoštevati predloge, mnenja in vprašanja gledalk in gledalcev.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
17:40
Alpsko smučanje (M): Slalom, 1. vožnja
Športni (v živo)
Svetovni pokal, prenos iz Madonne di Campiglio.

V svetovnem pokalu v alpskem smučanju bo v sezoni 2017/2018 za moške 38 tekem, zaradi olimpijskih iger nekoliko manj kot običajno. Karavana bo obiskala 20 prizorišč, smučarji pa bodo svoje znanje razkazovali na najtežjih in najstrmejših progah Evrope in Severne Amerike. Spektakel je zagotovljen!

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
18:55
Male sive celice: OŠ Dravlje, Ljubljana in I. OŠ Rogaška Slatina
Kviz (ponovitev)
TV-kviz postaja multimedijski, saj bodo sedmošolci, osmošolci in devetošolci svoje odgovore praktično prikazali oziroma dokazali.

V deveti oddaji se bodo Bina, kapetan Klemen in Amon iz OŠ Dravlje pomerili z Evo, kapetanko Niko in Renejem iz I. OŠ Rogaška Slatina. Preizkusili bodo, kaj se zgodi s kapljicami vode na vroči ponvi, babica pa jim bo dvakrat odnesla točke. Pri možganskem labirintu bo prav prišla čelada, o zmagovalcu pa bo odločalo zadnje vprašanje.

Kviz je sestavljen iz vprašanj, ki naslavljajo sedem vrst inteligentnosti: gibalno, jezikovno, logično-matematično, prostorsko, glasbeno, medosebno in intrapersonalno. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se bo preizkusilo v bralni pismenosti, znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. Posebnost kviza je tudi možganski labirint, ostaja pa tudi še boj za brihtolina, ki podvoji točke vprašanja po izbiri ekipe in je morda ključen za zmago ene od ekip.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
19:35
Infodrom
Kulturni (ponovitev)
Infodrom je tedenska informativna oddaja za otroke in mlade.

Vsak petek se bomo v 13 minutah ozrli po iztekajočem se tednu in našim gledalcem predstavili najpomembnejše dogodke, predstavili zanimive vrstnike in razjasnili neznane pojme iz sveta politike, družbe, narave in tehnologije.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
20:00
Alpski magazin
Informativni
Oddaja o smučanju.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
20:40
Alpsko smučanje (M): Slalom, 2. vožnja
Športni (v živo)
Svetovni pokal, prenos iz Madonne di Campiglio.

V svetovnem pokalu v alpskem smučanju bo v sezoni 2017/2018 za moške 38 tekem, zaradi olimpijskih iger nekoliko manj kot običajno. Karavana bo obiskala 20 prizorišč, smučarji pa bodo svoje znanje razkazovali na najtežjih in najstrmejših progah Evrope in Severne Amerike. Spektakel je zagotovljen!

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
21:50
Odbojka (Ž): Pokal Slovenije: Finale
Å portni
Posnetek iz Hoč.

Zaključni turnir Pokala Slovenije za ženske bo potekal v četrtek, 21. decembra, in petek, 22. decembra, v Hočah. Na njem bodo nastopile odbojkarice Nove KBM Branik, Alianse Šempeter, Calcit Volleyja in Formule Formis. V četrtek bosta na sporedu polfinalni srečanji, v petek pa bo na vrsti še finale.

Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
23:10
Polnočni klub
Pogovorna oddaja
Polnočni klub je večerni studijski klepet.

V Polnočnem klubu odkrivamo in razkrivamo najbolj intimne in skrite zanimivosti znanih Slovencev. Noč, zvezde in luna nas pripravijo do tega, da spregovorimo o stvareh, o katerih morda pri belem dnevu ne bi. Težko nam gredo z jezika, ker so preveč intimne, ker se jih morda sramujemo ali nas spravljajo v zadrego. Bolj ali manj znani Slovenci se v Polnočnem klubu pogovarjajo prav o teh stvareh. In nam celo dovolijo, da se jim pri tem pridružimo.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017