TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 23.01.2016
22:35
Polnočni klub: Ko spregovori telo
Pričakujemo, da boste po ogledu tokratnega polnočnega kluba vedeli nekaj več o sebi pa tudi o drugih. Če vas zanima, kaj pomenijo prekrižane roke na prsih, dvignjene obrvi, roka na bradi ali drugje na obrazu, potem vas vabimo k ogledu tokratne oddaje. Govorili bomo o nebesedni govorici telesa. Kaj sporoča naše telo, tudi takrat ko mi molčimo? Vida Petrovčič je v studio povabila goste: Manico Žmauc, Natašo Čebulj, dr. Mateja Tuška, Žigo Čamernika in Edvarda Kadiča.
23:40
Točka
00:30
Zabavni kanal
01:15
Športni posnetki
06:00
10 domačih
Gledalke in gledalci bodo lestvico 10 domačih oblikovali z glasovanjem preko spleta, kjer je mogoč en glas na dan s posameznega računalnika za posamezno skladbo. Razvedrilni program Televizije Slovenije tako spodbuja nastajanje in ustvarjanje kvalitetnih in kreativnih narodno-zabavnih videospotov in jim daje možnost predstavitve ter objave v programih nacionalne tv hiše.
06:30
Na naši zemlji
07:00
Najboljše jutro
09:00
Dober dan
10:10
Alpsko smučanje (Ž): Smuk
11:40
Alpsko smučanje (M): Smuk
12:55
Smučarjev dnevnik
13:10
Biatlon (Ž): Zasledovalna tekma
13:45
Deskanje na snegu: Paralelni slalom
15:50
Smučarski skoki (M): Ekipna tekma
18:00
Biatlon (M): Zasledovalna tekma
19:00
Glasovi strahu: Najbolj črna med črnimi ovcami
Mírek je odraščal v sirotišnici oz. v mladinskem domu in tam razvil odklonilen odnos do Romov. V času neonacističnih protiromskih demonstracij je bil celo na strani neonacistov. Na kratko, Mírkovo življenje še malo ni preprosto. Za povrhu se je zapletel v neko goljufijo in se zaradi tega znašel v sodnem postopku – lahko se zgodi, da bo pristal v zaporu – tako kot tisti Romi, ki jih je zaničeval, ker so prišli navzkriž z zakonom.
Na srečo pa je Mírek v veliki prednosti: ima sedem let mlajšega fanta in je z njim v čudoviti zvezi. Morata pa še urediti svoje odnose s starši in sorodniki, ki verjamejo v tradicionalen družinski model. Mírek se skoraj ni videval s svojo materjo, z brati in sestrami in je celo izjavil, da mu je vseeno, ali ga ima mati rada ali ne. Njegov fant Pepa pa, nasprotno, prihaja iz urejene družine in je njegovo razkritje, da je gej, precej težje.
19:30
V svojem ritmu: Metal
20:00
Deskanje na snegu: Paralelni slalom
20:20
Rokomet (M): Evropsko prvenstvo
Prenos iz Krakova.
22:00
Zvezdana
22:45
Presenečenja
Holly Willoughby v tokratni oddaji preseneti ženo vojaka, osemletno hčerko epileptične matere, požrtvovalnega trenerja fitnesa in dedka osmih vnukov.
23:35
Bleščica
Bleščica, oddaja o modi in trendih, bo tudi nocoj predstavila najnovejše tuje in domače modne revije (pret-a-porter in visoka moda), modne dodatke, ikone tedna, manekenke ter veliko iz področja lifestyla.
00:05
Aritmični koncert: Izštekanih 10
01:35
Polnočni klub: Ko spregovori telo