TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 23.04.2016
07:00
Najboljše jutro
Boljše od Dobrega jutra je - Najboljše jutro!
Mozaični izbor najboljših svetovalnih, zabavnih in informativnih vsebin iz oddaje Dobro jutro.
Vsak teden premišljeno izberemo najbolj atraktivne in odmevne rubrike iz dnevne oddaje Dobro jutro in jih povežemo v 120-minutni tedenski izbor.
Sobotno jutro je Najboljše jutro!
09:00
Dober dan
Oddaja Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne družbe in pripravljamo atraktivno kuharsko tekmovanje za gledalce. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.
10:00
Nenavadne ganske krste
Krste, ki jih izdeluje podjetje v Gani, so oblikovane tako, da predstavljajo poklic pokojnika, njegove hobije, družbeni položaj ali karkoli že je pomenil svojim bližnjim. Prodajalca zelenjave bodo pospremili na zadnjo pot v krsti v obliki paradižnika ali čebule, nogometaša v žogi, tesarja v čolnu, ribiča v ribi …Naj je pogrebna umetnost še tako razkošna, vse se konča v zemlji, zbiratelji pa so se že začeli zanimati za umetniško izdelane krste.

10:55
Na lepše
*****
11:35
10 domačih
10 domačih je lestvica desetih narodno-zabavnih videospotov. 30-minutna oddaja nastaja v okviru uredništva oddaje Slovenski pozdrav, predstavlja pa aktualno video-produkcijo na področju slovenske narodno-zabavne glasbe.
12:25
Polnočni klub
Kaj imajo ženske približno 400-krat v svojem življenju? Če bi sešteli vse dneve, bi se jih nabralo v povprečju 2200 oziroma 6 let. Vabljeni k ogledu Polnočnega kluba, kjer bodo tabu menstruacijskega ciklusa v različnih kulturah odstirale dr. Tanja Rihtaršič, dr. Mateja Gaber, dr. Ksenija Geršak in Nika Prusnik. Pogovor bo vodila Danica Lorenčič.
13:50
Slovenija danes
Televizija prihaja na obisk v vaš domači kraj!
Popestritev sobotnega in nedeljskega programa na TV SLO 2. V živo se bomo oglašali v program z različnih koncev Slovenije, predstavljali slovenske kraje, lokalne dogodke in prireditve, zanimive prebivalce, društva, spoznavali , kaj zanimivega se po Sloveniji dogaja vsak teden.
Tako izkoriščamo sodobno televizijsko tehnologijo, v programu javne televizije pa dobivajo prostor tudi zanimive lokalne vsebine.
15:05
Razvedrilno glasbena oddaja
Štos je bil nekoč SOS- v soboto obujamo spomine. Oddaja je šla prvič v eter 29. Aprila 1979. Od takrat do danes pod vodstvom Dragana Buliča. Ob tokratni obletnici je 29. 4. 2014 v S-1 TV Slovenija gostil prepoznavne izvajalce svojih oddaj, predstavljal pa jih je po abecednem vrstnem redu. Oddajo smo razdelili na dva dela in drugi del začeli s Črko L. LINTVERN je torej prvi. Nadalje so svoje skladbe predstavili še PETER PAN,ROK 'N' BAND,ULTIMAT,WELLBLOTT,1 X BAND.
16:30
Judo
17:55
Košarka - liga Nova KBM za prvaka
*****
20:00
Maraton
Leto produkcije: 2012
Država: Nizozemska
Žanr: dramedija
Režija: Diederick Koopal
Igrajo: Stefan de Walle, Martin van Waardenberg, Marcel Hensema, Mimoun Oaissa, Ariane Schluter

Gerard, Leo, Kees in Niko so sodelavci in prijatelji, ki večino dni prebijejo skupaj. Bodisi ob kartah med delom v Gerardovi avtomehanični delavnici ali ob pivu po koncu delovnega dne. Precej cinični mačo možje zelo radi zabavljajo čez petega delavca v garaži – šepavega Egipčana Youssoefa. Nekega dne jih Gerard sooči s kruto resnico – delavnica je tik pred bankrotom. Začnejo padati neumne in še bolj neumne ideje o rešitvi problema, ko se oglasi Youssoef. Predlaga iskanje sponzorja za tek na rotterdamskem maratonu. On bi četverico treniral, saj je bil pred poškodbo noge tudi sam obetaven tekač. Ampak, kdo bi sponzoriral štiri rahlo načete možake srednjih let s pivskimi trebuščki? Tudi tu Youssoef preseneti, saj jih poveže s svojim bogatim, a škrtim stricem. Pade stava, da bodo vsi štirje pretekli maraton. Če jim uspe, stric poplača dolgove, v nasprotnem primeru je delavnica njegova…

Izjemno duhovit in srčen film, ki spretno krmari med žanroma komedije in drame, je bil leta 2012 eden izmed najbolj gledanih domačih filmov na Nizozemskem, TVS pa z njim obeležuje ljubljanski maraton, ki se bo odvil to nedeljo.
21:50
Zvezdana
22:30
Večer z lutkami
Medtem ko se Gary Lineker in Freddie Flintoff merita v znanju in spretnosti, da bo šlo 10 000 funtov v dobrodelne namene, Jan Glavan misli, da ni povabljen na zabavo za Dragijev rojstni dan, zato ga pomotoma užali po elektronski pošti.
23:15
Bleščica, oddaja o modi
Bleščica, oddaja o modi in trendih, bo tudi nocoj predstavila najnovejše tuje in domače modne revije (pret a porter in visoka moda), modni dodtaki, ikone tedena, manekenke ter veliko iz področja lifestyla.
23:50
Aritmija
Aritmija je TV oddaja namenjena vitalnemu delu domače glasbene produkcije in ljubiteljem ter ustvarjalcem kvalitetne, kreativne, žanrsko pestre glasbe.
00:20
Glasbena oddaja
Po uspešnem pristanku z novim albumom LANDINGS preko Vala 202 minuli vikend, bodo predstavniki domačega liričnega rocka, THE TIDE svojih dobrih 10 ustvarjalnih let kronali tudi s koncertnim portretom in predstavitvijo izbranega novega materiala preko malih zaslonov. Simpatično spontani in profesionalni hkrati; harmonični, melodični, lirično izpovedni ter polni idej, ki jih uresničujejo tudi preko glasbenih okvirjev - koncerti The Tide so vedno skupek glasbenih, vizualnih in teatralnih idej.

01:15
Točka
Točka ni samo tedenska video-glasbena lestvica urbanega slovenskega mainstream-a, ki sega od rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike tja do metala, alternative in popa. Točka je tudi portal za spote gledalcev.
V vsaki Točki lahko vsak pokaže tudi svojo točko, samo da je glasbena, avtorska, korektno odigrana ali odpeta in posneta s solidnim fotoaparatom, družinsko kamero ali kar na boljši telefon. Tvoja točka je lahko tudi videoart, komedija, animacija ali igralsko – režiserski preblisk. Oddaja Točka je na sporedu vsak dan od ponedeljka do petka zvečer na TV SLO 2.
02:00
Judo
03:10
Drsanje
05:15
10 domačih
10 domačih je lestvica desetih narodno-zabavnih videospotov. 30-minutna oddaja nastaja v okviru uredništva oddaje Slovenski pozdrav, predstavlja pa aktualno video-produkcijo na področju slovenske narodno-zabavne glasbe.
05:45
Polnočni klub
Kaj imajo ženske približno 400-krat v svojem življenju? Če bi sešteli vse dneve, bi se jih nabralo v povprečju 2200 oziroma 6 let. Vabljeni k ogledu Polnočnega kluba, kjer bodo tabu menstruacijskega ciklusa v različnih kulturah odstirale dr. Tanja Rihtaršič, dr. Mateja Gaber, dr. Ksenija Geršak in Nika Prusnik. Pogovor bo vodila Danica Lorenčič.