TV sporedi

TV spored - Slovenija 2

Oglejte si TV spored na enem mestu...

SLO 2
TV spored za Slovenija 2

spored za datum: 24.09.2019
00:45
Zabavni kanal
Informativni
Zabavni infokanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave.

Sve┼żi glasbeni videospoti in najbolj odmevne novice iz sveta slovenske in svetovne dru┼żabne kronike zasijejo na mobilnih telefonih in televizijskih sprejemnikih. Prav tako ne manjka smerokazov o tem, kam se odpraviti na koncert, dru┼żabno prireditev, gledali┼íko predstavo, predstavitev knjige in podobne dru┼żabne prireditve.

Jezik: Sloven┼í─Źina
04:00
Zabavni kanal
Informativni
Zabavni infokanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave.

Sve┼żi glasbeni videospoti in najbolj odmevne novice iz sveta slovenske in svetovne dru┼żabne kronike zasijejo na mobilnih telefonih in televizijskih sprejemnikih. Prav tako ne manjka smerokazov o tem, kam se odpraviti na koncert, dru┼żabno prireditev, gledali┼íko predstavo, predstavitev knjige in podobne dru┼żabne prireditve.

Jezik: Sloven┼í─Źina
06:00
Napovedujemo
Informativni
Jezik: Sloven┼í─Źina
10:15
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
10:45
Platforma
Kulturni (ponovitev)
Platforma je avtorska oddaja o sodobni vizualni kulturi in umetnosti.

Ve─Źinoma je oddaja vsebinsko vezana na velike, mednarodne dogodke in festivale iz sveta umetnosti, arhitekture in oblikovanja, kot so Bene┼íki bienale, Ars Electronica v Linzu, Documenta v Kasslu, Art Basel ter na pomembne razstave doma in v tujini. Vklju─Źuje ekskluzivne intervjuje s svetovno znanimi ustvarjalci.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
11:30
Dobro jutro
Zabava (ponovitev)
Iz─Źrpne in kakovostne servisne informacije, koristni nasveti za vsakdanje ┼żivljenje in raznovrstne razvedrilne vsebine za lep┼íi za─Źetek dneva.

Kaj ka┼że statistika, kako ┼żivimo v Sloveniji? Koliko avtomobilov imamo, kak┼íen standard dosegamo? Statisti─Źni urad predstavlja aktualne podatke. V prometnih nasvetih se ob evropskem tednu mobilnosti posve─Źamo kolesarjem, v nasvetih po osmi pa svetuje direktor Zpiz-a o invalidskih pokojninah. Skupaj pa se pogovarjamo tudi o aktualni problematiki medicinskih sester. Kaj smejo in ─Źesa ne smejo opravljati? Bodite na┼ía porota.

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobra┼żevalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo ┼żeljam gledalcev vseh starostnih skupin. V ve─Źurnem ┼żivem in dinami─Źnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v ┼żivo z razli─Źnih koncev Slovenije.

Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega ┼żivljenja ljudi, in ponujamo najrazli─Źnej┼íe vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz doma─Źe lekarne do predstavljanj osupljivih ┼żivljenjskih usod, vrti─Źkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger.

Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah. Upo┼ítevajo─Ź dele┼ż televizijskih gledalcev je oddaja med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najpresti┼żnej┼żih slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najbolj┼ío zabavno TV-oddajo.

Oddaja Dobro jutro se podalj┼íuje v Dober dan, s katerim v sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob ─Źetrtkih v ┼żivi program vna┼íamo ┼íe ve─Ź lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne dru┼żbe in pripravljamo ┼ítevilne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
14:20
Dober dan
Zabava (ponovitev)
Dobro jutro se podaljšuje v Dober dan.

Vabljeni k ogledu.

V sodelovanju z RTV centrom Koper ob torkih in RTV centrom Maribor ob sredah v ┼żivi program vna┼íamo ┼íe ve─Ź lokalnih vsebin, z gledalci razpravljamo o fenomenih sodobne dru┼żbe in pripravljamo ┼ítevilne atraktivne pogovore. Dober dan ima svetovalni predznak in je nadgradnja Dobrega jutra.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
15:00
Slovenski magazin
Magazin (ponovitev)
Slovenski magazin je mozai─Źna oddaja o Sloveniji informativno-feljtonskega tipa, o njenih ljudeh, obi─Źajih, tradiciji.

Zgodovina Ankarana se je za─Źela pisati v 12. stoletju, danes je to predvsem obmorski turisti─Źni kraj.

Krn, najvi┼íji vrh Krnskega pogorja, se pona┼ía tudi z najve─Źjim visokogorskim jezerom v Sloveniji.

Sloviti industrijski oblikovalec Oskar Kogoj ustvarja svoje izjemne umetnine ┼że ┼íest desetletij.

Notranjski park je eden izmed treh regijskih parkov v Sloveniji, spoznali ga bomo skozi o─Źi biologa Jo┼íta Stergar┼íka.

Bohinjska planina Laz je ena izmed redkih, kjer planšarska tradicija ni nikoli zamrla.

****

Though the Slovenian coastline measures only 47 kilometres, it holds many interesting sites. Ankaran is a small seaside town right near the border with Italy. It is surrounded by vineyards and olive groves; today it is primarily a tourist destination. Its greatest attractions are the former Benedictine monastery, the only Slovenian salt meadow and a dune made out of shells, which is a rarity in Europe.

Around 1.7 million people visit the Slovenian mountains each year. The mountains are traversed by over 10 000 km of hiking trails and count about 180 Alpine huts, bivouacs and shelters. Above the central part of the So─Źa Valley lies Krn, the tallest mountain of the Krn range, boasting SloveniaÔÇÖs largest high-altitude lake.

The world-renowned Slovenian designer Oskar Kogoj is celebrating the 60th anniversary of his creative work this year. His masterpieces are kept in more than a hundred museums at home and abroad. They reflect nature, the spiritual messages of the ancient civilisations and the Slovenian cultural heritage.

Slovenia is among the most bio-diverse countries in the EU and features a very diverse landscape. 13% of its territory falls under various levels of protection. Its protected areas include three regional parks, among them the Notranjska park, where biologist Jošt Stergaršek works.

The Bohinj area, situated in the Triglav National Park, has been the biggest Alpine dairy centre in Slovenia for centuries. As recently as in the mid-twentieth century, almost 50 living mountain pastures could be found here, whereas today there are only half as many left. Laz is one of the two mountain pastures in Bohinj, where the Alpine dairy farming tradition never died out.

Oddaja Slovenski magazin predstavlja kulturno in zgodovinsko dedi┼í─Źino, gospodarske in turisti─Źne potenciale dr┼żave. Velik poudarek daje promociji izvirne, avtohtone slovenske ustvarjalnosti. Namenjena je tuji javnosti, pa tudi Slovencem po svetu.

┼Że od marca 1993 ga, nem┼íko ina─Źico, redno objavlja satelit 3 SAT - Kultur Kanal /skupna satelitska televizija javnih televizij - ORF, ZDF, ARD in SRG/. Pohvalimo se lahko, da smo edina TV izven nem┼íkega govornega podro─Źja, ki ima na 3 SAT-u reden termin. Angle┼íka ina─Źica se predvaja tedensko v New Yorku, vsako nedeljo na kanalu 25 WNYE. Program je viden na obmo─Źju mesta New York, delu dr┼żave New Jersey ob meji z New Yorkom in primestnih delih dr┼żave New York.

Oddajo redno objavljata izobra┼żevalni program SCOLA v ZDA in evropski satelit EBS. Slovenski magazin je tudi del etni─Źnega programa v Berlinu, Sydneyju, Melbournu, Buenos Airesu in Vancouvru, na kanalu Shaw Multicultural Channel. Oddajo objavlja v italijanskem jeziku TV Koper-Capodistria, posamezne prispevke iz oddaje pa tudi Euronews. V programu TV Slovenija objavljamo izmenjaje enkrat nem┼íko, drugi─Ź angle┼íko verzijo.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
15:45
Joker
Kviz (ponovitev)
Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
16:40
Joker
Kviz (ponovitev)
Kviz Joker je napeta bitka enega tekmovalca z 10 vprašanji splošnega znanja in 7 jokerji, ki mu pomagajo na poti do cilja.

En tekmovalec v bitki s ─Źasom, dvanajst vpra┼íanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za sre─Źo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sre─Źa vodijo do vrha. A kako na njem ostati? Kviz Joker, skozi katerega vas bo popeljal voditelj Mario Galuni─Ź, zagotavlja napeto igro ─Źustev, vzponov in padcev.

Format kviza slovi po nenehnih preobratih in nepredvidljivih razpletih vse do zadnjega vpra┼íanja. Pomembno pravilo kviza pravi: ni umika. Potrebno je odgovoriti na vsa vpra┼íanja, razen na zadnjega. Za vsak pravilni odgovor se tekmovalci povzpnejo za en klin na denarni lestvici, jokerje pa lahko uporabijo za odpravo napa─Źnih odgovorov, dokler jih seveda imajo. Tukaj se poka┼że takti─Źna spretnost tekmovalca. V studiu jim je v pomo─Ź ┼íe sotekmovalec, super joker in bonus joker. Tekmovalec mora storiti vse, kar lahko, da odgovori pravilno, ne glede na to, koliko ga to stane. Napa─Źni odgovori so namre─Ź hudo kaznovani, saj tekmovalec izgubi kar 3 Jokerje. Ko jokerjev zmanjka, pa se padec za tri kline preseli na denarno lestvico, kar je ┼íe posebej bole─Źe. Zadnji preobrat se zgodi ob zadnjem vpra┼íanju, ko se mora tekmovalec odlo─Źiti, ali bo nanj odgovoril in tvegal strm padec ali pa se bo raje umaknil in vzel vsaj nekaj prislu┼żenega denarja. Enostavna pravila, hitri odgovori in atraktivna ve─Źerna zabava za vso dru┼żino! Oddajo vodi Mario Galuni─Ź.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
17:55
Divjina v srcu
Dru┼żinski, 1. sezona, 2. del (ponovitev)
Izvirnik: Wild at Heart
Ocena IMDb: 7,2/10

Danny ┼íe vedno tuhta, ali naj z Du Plessisom podpi┼íe pogodbo in prevzame njegovo posestvo. S Sarah si ┼żelita urediti rezervat, preno─Źi┼í─Źa za goste in veterinarsko ambulanto, vendar se jima zdi nalo┼żba tvegana. Du Plessis jima zamol─Źi, da so na sosednjem posestvu urejeni razko┼íen rezervat in turisti─Źni objekti. Rosie prepri─Źuje o─Źeta, naj se ne podaja v to poslovno pustolov┼í─Źino, Evan in Olivia pa sta nad novim ┼żivljenjem navdu┼íena, zlasti nad ┼żivalmi, ki ju obkro┼żajo. Toda ne zavedata se, da v divjini na ─Źloveka pre┼żijo tudi nevarnosti, in kaj kmalu se Olivia znajde v smrtni nevarnosti.

V tej dru┼żinski nanizanki bomo lahko spremljali ┼żivljenje veterinarja Dannyja Trevaniona, ki se z ┼żeno in tremi otroki odpravi v Ju┼żno Afriko.

Dr┼żava: Zdru┼żene dr┼żave Amerike
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 1990
18:50
Moja soba: Jan
Dru┼żinski (ponovitev)
Moja soba je naslov oddaje, katere vsebina se skriva v prenovi otroških sob.

Za za─Źetek serije smo se odlo─Źili povabiti k Janu, ki se navdu┼íuje nad bmx kolesi. Voditeljica oddaje Melita Kontrec se je skupaj s svojim voditeljskim pomo─Źnikom Alja┼żem ─îervekom ter oblikovalcema Tino Trtnik ter Miho Lesjakom odlo─Źila, da sobe ne bomo le prenovili, ampak jo v celoti obnovili. Celo preselila ga je iz ene sobe v drugo, nekaj pohi┼ítva skupaj z mojstri reciklirala in opremila tako, da je ┼że ob vstopu v sobo vsakomur jasno, da v tej sobi biva ljubitelj bmx kolesarstva.

Bi si radi preuredili sobo, pa za to nimate ne denarja ne idej? V oddaji Moja soba skupaj z oblikovalci odgovarjamo tudi na tovrstna vpra┼íanja. In vas sku┼íamo prepri─Źati, da ni vse, kar je staro, ┼że za v smeti in da ni vse novo tudi dobro. Navsezadnje je otro┼íka soba otro┼íko stanovanje. Svet v malem.

Voditeljica Melita Kontrec skupaj s svojim pomo─Źnikom Alja┼żem ─îervekom in oblikovalsko ekipo vstopa v te svetove in jim dodaja nove dimenzije; tak┼íne, kakr┼íne si je sama zamislila, in tak┼íne, kakr┼íne ji svetujejo oblikovalci. Otro┼íko sobo pa prilagaja posameznemu uporabniku, se pravi, da sledi njegovemu psiholo┼íkemu in socialnemu karakterju.

Moja soba ni le ┼íe ena v poplavi oddaj tipa prenove sobe, je oddaja, ki sledi vi┼íjim ciljem, kot je filozofija prostora, ekologija ÔÇŽ In ┼íe vedno pou─Źna, ker vzpodbuja ustvarjalnost ter zabavna in od┼ítekana.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2013
19:15
Opus 1, plesna miniatura 2014: Tinkara
Kulturni (ponovitev)
Plesne miniature so bile izbrane na 22. dr┼żavnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev.

Plesalci so ustvarili svoje koreografije na podlagi skupne teme, ki se je glasila: ┬╗┼Żelim si ...┬ź. Pogovor z njimi je razkril, da ples prepoznavajo kot stanje, ki si ga ┼żelijo, kjer se po─Źutijo svobodne in najbli┼że svojemu bistvu. Skozi ples sanjarijo, se povezujejo, spoznavajo in dozorevajo. Oddaja ┼żeli opozoriti na mlade nadarjene plesalce, ki ustvarjajo izvirne koreografije in navdu┼íujejo z bogastvom svojih plesnih izpovedi.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
19:25
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
20:00
Sveti prostori: Cerkve - stremenje k svetlobi
Dokumentarni, 2. del
Izvirnik: Sacred Spaces: Churches

2. del: Cerkve - stremenje k svetlobi

Oddaja govori o svetih spomenikih kr┼í─Źanske vere. Od nastanka prve kr┼í─Źanske cerkve ÔÇô bazilike Bo┼żjega groba v Jeruzalemu, ki pripoveduje zgodbo o nastanku kr┼í─Źanstva, do najveli─Źastnej┼íih zgradb svete arhitekture: ─Źuda gotike ÔÇô opatije sv. Mihaela v Franciji; renesan─Źne umetnine ÔÇô katedrale Marije Ro┼żne v Firencah; mojstrovine srednjega veka ÔÇô katedrale v Chartresu; pravoslavnega samostana - Troji┼íke lavre svetega Sergija in simbola pravoslavne Rusije ÔÇô katedrale svetega Vasilija Bla┼żenega. Arhitektura kr┼í─Źanskih cerkva je sveto nit od svojega nastanka do sedanjosti razpletala v skladu z razli─Źnimi vejami kr┼í─Źanstva in njihovimi stremenji.

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporo─Źila sveti┼í─Ź ÔÇô templjev, sinagog, mo┼íej in cerkev ÔÇô ter nas popelje po vsem svetu.

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporo─Źila sveti┼í─Ź ÔÇô templjev, sinagog, mo┼íej in cerkev ÔÇô ter nas popelje po vsem svetu, od Indije, Mongolije, Burme, Savdske Arabije, Malija, Tunizije, Irana do Izraela, ┼ápanije, Rusije in Mehike. Serija je pripoved o ─Źlove┼ítvu ter njegovih zgodovini, verovanjih in dose┼żkih, tudi arhitekturnih.

Jezik: Angle┼í─Źina
20:55
Prava ideja: Belektron, trgovanje z emisijskimi kuponi
Dokumentarni
Oddaja o podjetništvu.

Kako je svojo poslovno prilo┼żnost na trgu z emisijskimi kuponi pravi ─Źas zaznal Bo┼ítjan Bandelj, ustanovitelj in lastnik podjetja Belektron? Samo lani je njegova dru┼żba ustvarila 735 milijonov evrov prihodkov z le petimi zaposlenimi! EU je namre─Ź zaradi zmanj┼íevanja izpustov toplogrednih plinov v industriji in letalstvu uvedla Evropsko trgovalno shemo z emisijami in dru┼żba Belektron s sede┼żem v Ljubljani je tako za─Źela s trgovanjem z emisijskimi kuponi. V le nekaj letih se je razvila v enega najve─Źjih trgovcev na veleprodajnem segmentu trga in je po prometu postala najve─Źje neodvisno globalno trgovsko podjetje na tem podro─Źju - njihove lanske trgovane koli─Źine so se pribli┼żale milijardi ton emisijskih kuponov.

Oddaja je pokazala ┼że skoraj 250 primerov dobrih praks, kako uspeti na razli─Źnih podro─Źjih. Dobra ideja postane prava ┼íele z uspehom na trgu, zato urednica in voditeljica Edita Malnar Cetinski v oddaji gosti lastnike podjetij, ki so z lastno idejo, znanjem, inovativnostjo in predvsem veliko mero vztrajnosti in trdega dela uspeli uresni─Źiti svoje sanje. Zagonska podjetja hitro rastejo, tako bo del oddaje med drugim namenjen tudi mladim podjetjem. Predvsem bodo sku┼íali poiskati odgovore na vpra┼íanja, od kod ideje, kako jih uresni─Źujejo, kako prodirajo na tuje trge in kako jim pri tem lahko pomagajo izku┼íeni gostje, ki so na globalnem trgu ┼że uspeli.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
21:30
Morilec z jezera
Kriminalka, 1. del (ponovitev)
Izvirnik: Le Tueur Du Lac
Ocena IMDb: 6,5/10

Kriminalisti─Źna in┼ípektorja Lise in Clovis sta se pred tremi leti spoznala ob jezeru med preiskavo izginotja mladega dekleta. Nove slu┼żbene obveznosti so ju nato vodile k drugemu jezeru: Annecy. Tam sta si z devetmese─Źnim sinom Tomom ustvarila nov dom. Dru┼żina ┼żivi umirjeno ┼żivljenje, obkro┼żena s prijatelji, vse dokler v bli┼żini ne odkrijejo trupli dveh ┼żensk. Lise in Clovis sta prepri─Źana, da je na delu serijski morilec. Dogodka v Lise spro┼żita spomine na bole─Źo preteklost, Clovis pa se za─Źne po skrivnostnem telefonskem klicu spopadati ┼íe z lastnimi demoni.

Te┼żko je opaziti resnico, ko jo ima┼í tako blizu doma.

Re┼żiser je J├ęr├┤me Cornuau.

Dr┼żava: Francija
Jezik: Franco┼í─Źina
Leto: 2017
22:30
Kaj govoriš? = So vakeres?
Informativni (ponovitev)
Romska oddaja So vakeres ÔÇô Kaj govori┼í? je na sporedu dvakrat mese─Źno, ustvarjajo pa jo romski novinarji.

Oddaje prina┼íajo mo┼żnost za ohranjanje kulture Romov in mo┼żnost za njeno predstavitev tistim, ki je ┼íe ne poznajo. Njihovi ustvarjalci upajo in si ┼żelijo, da bi s temi oddajami pomagali tudi k zmanj┼íanju predsodkov do Romov.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
22:45
Zadnja beseda!: Zakulisje
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Pogovorna oddaja s štirimi komentatorkami.

V posebni oddaji si boste lahko ogledali, kaj se dogaja v zakulisju snemanja prve ┼żenske debatne oddaje na slovenskih televizijah. Pokazali bomo, kaj se pred, med in po snemanju oddaje dogaja za kamerami, izbrali pa smo tudi najbolj odmevne izjave na┼íih komentatork in njihovih gostij.

Vsak za─Źetek in konec tedna se za okroglo mizo zberejo ┼ítiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden na─Źin komentirajo aktualna dogajanja z najrazli─Źnej┼íih podro─Źij. Da je vse skupaj ┼íe bolj zanimivo, v svojo dru┼żbo vsak teden povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima pa─Ź svoje mnenje. Katera pa bo imela zadnjo besedo?

Publicistka in zalo┼żnica Valentina Smej Novak, odvetnica in predsednica Evropskega centra za re┼íevanje sporov Katarina Kresal, dramska igralka Polona Vetrih in avtorica slovenske knji┼żne uspe┼ínice Milena Miklav─Źi─Ź bodo vsak ponedeljek in petek sedle za komentatorsko mizo. Komentatorke obljubljajo, da bodo aktualne teme komentirale na zanimiv in argumentiran na─Źin, lotevale se bodo dru┼żbeno odgovornih tem in tudi tematik, pomembnih za ┼żenske. Z omizjem ┼żelijo krepiti zavedanje, da o razli─Źnih temah obstajajo razli─Źna mnenja in da s tem ni ni─Ź narobe. In da nam ni vedno za vsako ceno treba dokazovati, da imamo edino mi prav. ─îe se bomo ob mnenjih komentatork ob─Źasno ┼íe zabavali, bo njihov namen dose┼żen. Komentatorska ekipa v oddaji bo bolj ali manj stalna, seveda pa gledalci lahko pri─Źakujejo tudi ob─Źasne spremembe, ki bodo debate ┼íe dodatno popestrile.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2019
23:25
Videotrak
Glasbeni (ponovitev)
Glasbeni videospoti so dnevni video-glasbeni ─Źasovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama'.

Glasba sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative. Videospoti so predvajani po izboru uredništva Videotrak.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina