TV sporedi

TV spored - TV 1000

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TV 1000
TV spored za TV 1000

spored za datum: 04.07.2016
00:10
40-letni devičnik
Andy ima lagodno službo v trgovini z elektroniko, kjer žigosa račune, lepo stanovanje in dobre prijatelje. Vseeno pa mu nečesa nekako še ni uspelo storiti … Andy ni še prav nikoli v življenju seksal. Njegovi sodelavci so prepričani, da je njihova dolžnost, da ga rešijo iz tega zagatnega položaja, in se na vse pretege trudijo, da bi mu pomagali. Toda zdi se, da nič na svetu ne more zvabiti njihovega prijatelja iz objema čistosti. Potem pa Andy spozna 40-letno mater treh otrok Trish. Njegovi prijatelji so vzhičeni, da se bo "tisto" morda končno zgodilo ... potem pa izvedo, da sta se Andy in Trish že na začetku zveze dogovorila, da ne bosta seksala.
02:10
Strti cvetovi
Don Johnston (Bill Murray), nekdanji donhuan, si je v računalniški industriji prislužil manjše bogastvo in zdaj želi uživati v mirnem pokoju. Ko njegovo trenutno dekle konča njuno zvezo, Don prejme anonimno pismo s sporočilom, da ima 19 let starega sina, ki ga morda išče. Zaradi tega Don analizira svoja razmerja z ženskami in se odpravi na pot ter po vsej državi išče svoje stare ljubezni.
04:00
40-letni devičnik
Andy ima lagodno službo v trgovini z elektroniko, kjer žigosa račune, lepo stanovanje in dobre prijatelje. Vseeno pa mu nečesa nekako še ni uspelo storiti … Andy ni še prav nikoli v življenju seksal. Njegovi sodelavci so prepričani, da je njihova dolžnost, da ga rešijo iz tega zagatnega položaja, in se na vse pretege trudijo, da bi mu pomagali. Toda zdi se, da nič na svetu ne more zvabiti njihovega prijatelja iz objema čistosti. Potem pa Andy spozna 40-letno mater treh otrok Trish. Njegovi prijatelji so vzhičeni, da se bo "tisto" morda končno zgodilo ... potem pa izvedo, da sta se Andy in Trish že na začetku zveze dogovorila, da ne bosta seksala.
06:00
Vampirski pes
Ace kmalu ugotovi, da je Čekan vampirski pes in da govori angleško! Nora znanstvenica dr. Warholova in njen štorasti pomočnik Frank poskušata Čekana ujeti in ukrasti njegov DNK, saj želita razviti novo tehnologijo za zaviranje staranja. Toda na Aceovo srečo je vampirski pes vedno korak pred zasledovalcema. Sčasoma se med fantom in psom splete trdno prijateljstvo, saj ugotovita, da sta skupaj neustavljiva.
07:30
Jeklene magnolije
Film se v glavnem dogaja v lepotilnem salonu v majhnem kraju v Louisiani in pripoveduje o šestih tesnih prijateljicah in njihovi smešni, a hkrati ganljivi zgodbi o življenju, ljubezni in izgubi. V središču skupine je sveže poročena Shelby Eatenton (Julia Roberts), ki je v veselem pričakovanju, čeprav je lahko njen porod zaradi sladkorne bolezni smrtno nevaren. M'Lynn Eatenton (Sally Field) je prestrašena in obenem jezna, ker bi lahko izgubila edino hčerko. Pri svojih najboljših štirih prijateljicah išče moč in vedrino pri spopadanju z najhujšim strahom pred smrtjo, da bi se lahko pridružila Shelby pri slavljenju čudeža novega življenja.
09:30
Divji valovi
Ko se mladi pingvin Cody Maverick, nadebuden deskar na vodi, prijavi na svoje prvo profesionalno deskarsko tekmovanje, ga začne spremljati filmska ekipa, da bi dokumentirala njegova doživetja. Cody je prepričan, da mu bo zmaga na tekmovanju prinesla občudovanje in spoštovanje, ki si ju tako želi. Toda ko po spletu okoliščin sreča starega propadlega deskarja Geeka, stopi na pot samospoznanja in ugotovi, da pravi zmagovalec ni vedno tisti, ki osvoji prvo mesto.
11:00
Večno sonce brezmadežnega uma
Joela Barisha obvestijo, da si je njegovo nekdanje dekle Clementine pri dr. Mierzwiaku, ki izvaja nov eksperimentalni postopek, dalo izbrisati spomine na njuno razmerje. Joel se ne da kar tako in se odloči, da bo to storil tudi sam. Medtem ko nerodna pomočnika dr. Mierzwiaka opravljata postopek na Joelu kar v njegovem stanovanju, se ta v mislih trudi, da spomini na Clementine ne bi bili izbrisani.
13:00
Romanca stoletja
Za Wally Winthrop ima zapuščina Windsorskih zelo globok pomen. Wally postane obsedena z njuno zgodovinsko ljubezensko zgodbo. Ko odkriva, kaj vse sta morala žrtvovati za svojo ljubezen, zbere pogum, da tudi sama poišče srečo.
15:00
Ameriška pravljica 2: Miškon na Divjem zahodu
Odhod Miškona proti zahodu je spodbudil mačkon, ki je dejal, da se na zahodu mačke in miši dobro razumejo. Ko Miškon odrine, mu postane jasno, da mačkon v resnici hoče prirediti pojedino z mišjim mesom. Miškon mora zdaj posvariti druge – pri tem mu pomaga nekaj dobrosrčnih mačk, tudi stari prijatelj Tiger.
16:30
Stara, spelji se
Mlada in uspešna newyorška zakonca Alex Rose in Nancy Kendricks iščeta svoj sanjski dom. Ko končno najdeta krasno staro meščansko hišo v Brooklynu, bi se najraje kar takoj vselila. Dvonadstropno stanovanje, ki ima med drugim tudi več kaminov, je naravnost sanjsko. Ima le eno pomanjkljivost - go. Connelly, tečno starko, ki ima po posebnem zakonu pravico do bivanja v zgornjem nadstropju. Ker sklepata, da je stanovalka onemogla in bolna, stanovanje vzameta, toda njuni upi se kmalu razblinijo, saj ugotovita, da je ga. Connelly energična starostnica, ki rada cele dneve gleda televizijo pri polni glasnosti in vadi v godbi na pihala. Sprva le manjša nevšečnost preraste v pravo vojno.
18:00
Naključni mož
Emma Lloyd je zgradila kariero na svojem razumnem, zrelem in odgovornem pristopu do medsebojnih odnosov. Ima zelo poslušano radijsko pogovorno oddajo, ponudbo za knjigo in ljubeč odnos z zaročencem Richardom. Nato pa izve, da je že poročena z moškim, ki ga ni še nikoli videla - postala je žrtev neslane potegavščine. Medtem ko poskuša najti moža, da bi razveljavila poroko, odkrije, da je njene nasvete glede medsebojnih odnosov upoštevati veliko teže, kot je mislila.
19:40
Sestreljeni črni jastreb
3. 10. 1993 se elitna enota več kot sto ameriških specialcev, ki so del širših mirovnih sil Združenih narodov, spusti v somalijsko prestolnico Mogadiš, kjer divja državljanska vojna, da bi prijeli dva glavna pomočnika krajevnega mafijskega šefa Mohameda Faraha Aidida. V enoti so med drugim štabni vodnik Matt Eversmann (Josh Hartnett), podpolkovnik Danny McKnight (Tom Sizemore), iznajdljivi štabni vodnik Jeff Sanderson (William Fichtner) in desetnik Grimes (Ewan McGregor), ki je prvič na bojni nalogi. Ko dva od helikopterjev vrste črni jastreb sovražniki sestrelijo, se Američani, ki vedno želijo dobiti nazaj vsakega svojega moža, naj bo živ ali mrtev, predolgo zadržijo na območju in sovražnik jih obkoli. Sledi 15-uren neizprosen boj, najdaljši kopenski spopad ameriških vojakov po vietnamski vojni. Končni izkupiček je 70 ranjenih in 18 mrtvih na ameriški strani in več sto na somalijski.
22:00
Jay in Tihi Bob vračata udarec
Jay in Tihi Bob odkrijeta nekaj novega, kar se imenuje internet. Ugotovita, da Miramax snema film o njunih alter egih, "Bluntman & Chronic". Zmedena dvojica se odpravi v Kalifornijo, da bi zlobnemu filmskemu studiu preprečila snemanje. Na divjem popotovanju Jay in Tihi Bob srečata dekliške tolpe, štoparje in hollywoodske zvezde; zaljubita se in mimo njiju švigajo krogle; ugrabita opico in skušata zrušiti velike šefe studia. Predvsem pa delata tisto, kar jima gre najbolje od rok: ustvarjata kaos.