TV sporedi

TV spored - TV 1000

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TV 1000
TV spored za TV 1000

spored za datum: 11.08.2016
01:30
Prestopniki
Tommy, John, Michael in Shakes so najstniški nepridipravi, ki sredi 60. let odraščajo na ulicah Hell's Kitchen na Manhattnu. Ko gre z njihovo potegavščino nekaj narobe, se znajdejo zaprti v Wilkinsonovi šoli za fante, kjer jih stražarji večkrat sadistično zlorabijo in mučijo – najhujši med njimi je Nokes. 15 let kasneje Tommy in John, ki se še vedno borita s čustvenimi posledicami zlorab in sta postala zločinca, v lokalnem baru opazita Nokesa. Priložnosti za maščevanje ne moreta izpustiti iz rok. Shakes in Michael morata zdaj rešiti prijatelja in poskrbeti, da podrobnosti zlorab iz otroštva ostanejo skrivnost ...
04:00
Škratje
Po smrti lastnika hiše podnajemniki izgubijo pravico do bivanja v njej, zlobni nepremičninar Ocious Potter pa hoče hišo porušiti in na njenem mestu zgraditi luksuzna stanovanja. Miniaturni prebivalci hiše združijo moči s sinom pokojnega lastnika Petom, da bi nepremičninarju preprečili hudobni načrt.
05:30
Dekle iz predmestja
Brett je naivna knjižna urednica, ki je dobila prvo resno službo. Sprva je v novem okolju malce zbegana, nato pa se zaplete v razmerje s prekaljenim založniškim mačkom Archiejem Knoxom, ki jo uvede v zanjo povsem nov svet blišča in slave. Ko pa nepričakovano nastopijo težave v družini, mora Brett sprejeti težko življenjsko odločitev ? predmestno dekle se znajde na velemestnem razpotju.
07:10
Naključni mož
Emma Lloyd je zgradila kariero na svojem razumnem, zrelem in odgovornem pristopu do medsebojnih odnosov. Ima zelo poslušano radijsko pogovorno oddajo, ponudbo za knjigo in ljubeč odnos z zaročencem Richardom. Nato pa izve, da je že poročena z moškim, ki ga ni še nikoli videla - postala je žrtev neslane potegavščine. Medtem ko poskuša najti moža, da bi razveljavila poroko, odkrije, da je njene nasvete glede medsebojnih odnosov upoštevati veliko teže, kot je mislila.
08:40
Prikazen
Mladega policista Dennyja Colta okrutno umorijo, nakar se skrivnostno vrne iz onstranstva kot Prikazen, junak, čigar poslanstvo je boj proti silam zla v Central Cityju. Ko Prikazen izve, da njegov največji sovražnik Octopus poskuša doseči nesmrtnost in bi lahko pri tem uničil celotno velemesto, se odloči, da mu bo prekrižal zločinske načrte. Toda na poti do cilja sreča gručo zapeljivih, a zahrbtnih žensk, ki ga odvračajo od njegove pomembne naloge.
10:20
Vesoljska ladja Serenity
Galaksija je razdeljena zaradi državljanske vojne in okoreli kapitan Malcolm Reynolds (Nathan Fillion) svoj zaslužek dopolnjuje z manjšimi zločini in transportom s svojo ladjo "Serenity". A ko se izkaže, da sta njegova najnovejša potnika iskana ubežnika, se s svojo nepomembno dejavnostjo znajde sredi medgalaktičnega bojevanja! Narediti morajo vse, kar je v njihovi moči, da se izmuznejo sledniku, ki jim je tik za petami in ogroža vsako njihovo potezo.
12:20
Vsi psi gredo v nebesa 2
Charlieja iz nebes kmalu spet potegne nazaj v kaotično pustolovščino, ko skuša njegov stari sovražnik Carface ukrasti dragoceni Gabrijelov rog. Ko rog pade nazaj na zemljo, Charlieja in njegovega starega kolega Itchyja pošljejo nazaj, da bi vrnila rog. Ko sta spet na trdnih tleh, se spoprijateljita s fantom, ki je pobegnil od doma, in kmalu ugotovita, da bo ubraniti rog pred napačnimi rokami težja naloga, kot sta sprva mislila. Na srečo Charlieju njegove ulične veščine pomagajo iz številnih zagat.
13:45
Iskanje očeta
Henry James Hermin je genij in že pri desetih letih obiskuje kolidž. A starejši kot je, bolj se sprašuje, zakaj nima očeta. Njegova mama je levičarska feministka Patricia (Toni Collette), in ko Henry odkrije, da je otrok iz epruvete, začne raziskovati svoje poreklo. Ko prezgodaj zreli fant izve, da ima polsestro Audrey in da je bila ta spočeta zato, da bi lahko njen oče dr. Slavkin O'Hara (Michael Sheen) napisal uspešnico z naslovom "Se kot homoseksualec rodiš ali to postaneš?", se odloči, da bo poiskal svojo dolgo izgubljeno sestro. Ko pozneje poskušata Henry in Audrey narisati družinsko drevo, se izkaže, da bo to zaradi zapletenih korenin izjemen izziv, počasi pa začne vznikati nova vrsta družine.
15:20
Vonj po ženski
Chris O'Donnell igra Charlieja Simmsa, mladega in nedolžnega študenta, ki je štipendist na ekskluzivni pripravljalni šoli v New Hampshiru. Strinja se, da bo pazil na polkovnika Franka Slada (Al Pacino), slepega upokojenega vojaškega častnika, da bi čez praznike ob zahvalnem dnevu zaslužil nekaj dodatnega denarja. Frank je prepirljiv in ciničen nasilnež, ki Charlieja popolnoma preseneti z načrti za konec tedna. Kupil je vozovnici za New York, rezerviral apartma v Waldorfu in najel limuzino, saj ima velike načrte za divji vikend v Velikem jabolku. Preden se Charlie zave, v kaj se je zapletel, že spremlja polkovnika po Manhattnu. Začneta z divjimi in razsvetljujočimi dogodivščinami, ki vključujejo hitro testno vožnjo s ferrarijem in tango z lepotico (Gabrielle Anwar). Frankova strast so ženske; navdušeno govori o njihovih telesih, vonju in čutnosti. Charlie se počasi začne zavedati, da se globoko v srcu tega osamljenega moškega skriva čustven romantik.
17:50
Naklepno tveganje
V tej napeti srhljivki, postavljeni v čas začetka finančne krize leta 2008, analitik pri investicijski družbi Peter Sullivan (Zachary Quinto) odkrije občutljive podatke, ki bi lahko ogrozili celotno podjetje, z njihovim razkritjem pa bi lahko uničil kariero in življenje svojim sodelavcem. V naslednjih 24 urah Sullivan spozna, da bodo njegove odločitve vplivale ne le na zaposlene v njegovem podjetju, ampak tudi na življenje običajnih ljudi po vseh ZDA.
19:40
Hollywoodland
Vloga televizijskega Supermana je nadebudnega igralca Georgea Reevesa izstrelila med zvezde, obenem pa mu je onemogočala, da bi dobival resnejše vloge. Ko so leta 1959 45-letnega Reevesa na njegovem domu našli mrtvega, so smrt razglasili za samomor. Film prikazuje Reevesovo življenje in tragični konec z vidika zasebnega detektiva, ki ga je najela Reevesova mati kmalu po sinovi smrti.
21:45
Prestopniki
Tommy, John, Michael in Shakes so najstniški nepridipravi, ki sredi 60. let odraščajo na ulicah Hell's Kitchen na Manhattnu. Ko gre z njihovo potegavščino nekaj narobe, se znajdejo zaprti v Wilkinsonovi šoli za fante, kjer jih stražarji večkrat sadistično zlorabijo in mučijo – najhujši med njimi je Nokes. 15 let kasneje Tommy in John, ki se še vedno borita s čustvenimi posledicami zlorab in sta postala zločinca, v lokalnem baru opazita Nokesa. Priložnosti za maščevanje ne moreta izpustiti iz rok. Shakes in Michael morata zdaj rešiti prijatelja in poskrbeti, da podrobnosti zlorab iz otroštva ostanejo skrivnost ...