TV sporedi

TV spored - TV 1000

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TV 1000
TV spored za TV 1000

spored za datum: 16.08.2016
00:50
Jackie Brown
Stevardesa Jackie Brown je za preprodajalca orožja Ordella Robbieja čez mehiško mejo že večkrat pretihotapila torbe, polne denarja. Tokrat pa jo pri tem odkrije policija. Policisti ji ponudijo dogovor: zaporu se lahko izogne, če bo svojemu šefu pri naslednji pošiljki nastavila past.
03:20
Vojna
Poleti leta 1970 se Stephen (Kevin Costner) po bojevanju v vietnamski vojni končno vrne k svoji družini v Misisipi, toda zaradi čustvenih in psiholoških ran je potrt in odtujen. Medtem ko poskuša preboleti posttravmatsko stresno motnjo, se njegova žena Lois trudi preživeti vso družino, zato kot natakarica dela tudi po dve izmeni in si hkrati še prizadeva pridobiti socialno pomoč. Njegova otroka Stu (Elijah Wood) in Lidia (Lexi Randall) pa imata svoje težave - s skupino nasilnežev iz soseske sta se zapletla v boj za drevesno hiško, ki sta jo zgradila skupaj s prijatelji. Presenetljivo pa prav te sosedske sovražnosti Stephenu pomagajo, da razčisti s pravo vojno, ki jo je b?l v Vietnamu. Ko sinu Stuju poskuša pojasniti svoj pogled na nasilje, se med njima splete trdnejša vez, kot sta jo imela kadar koli prej. Do konca poletja Stu in Lidia spoznata, da očetovo miroljubje zasluži spoštovanje, in začneta drugače gledati nase in na svet, ki ju obkroža.
05:30
Vsi psi gredo v nebesa 2
Charlieja iz nebes kmalu spet potegne nazaj v kaotično pustolovščino, ko skuša njegov stari sovražnik Carface ukrasti dragoceni Gabrijelov rog. Ko rog pade nazaj na zemljo, Charlieja in njegovega starega kolega Itchyja pošljejo nazaj, da bi vrnila rog. Ko sta spet na trdnih tleh, se spoprijateljita s fantom, ki je pobegnil od doma, in kmalu ugotovita, da bo ubraniti rog pred napačnimi rokami težja naloga, kot sta sprva mislila. Na srečo Charlieju njegove ulične veščine pomagajo iz številnih zagat.
07:00
Gospodični v getu
Ko sestrama, vajenima razkošja, nenadoma umre oče, se jima življenje obrne na glavo. Oče ju namreč pusti brez prebite pare, tako da sta se primorani preseliti k odtujeni teti v vzhodni, latinoameriški del Los Angelesa. Groza ju je že ob sami misli, da je zanju razkošnega življenja konec, poleg tega ne govorita špansko in nista vajeni sprejemati odgovornosti. Vseeno se sčasoma privadita na novi svet, in ko življenje, ki sta ga tako dolgo zavračali, sprejmeta za svoje, najdeta tudi ljubezen in odkrijeta pravi pomen družine.
09:00
Škratje
Po smrti lastnika hiše podnajemniki izgubijo pravico do bivanja v njej, zlobni nepremičninar Ocious Potter pa hoče hišo porušiti in na njenem mestu zgraditi luksuzna stanovanja. Miniaturni prebivalci hiše združijo moči s sinom pokojnega lastnika Petom, da bi nepremičninarju preprečili hudobni načrt.
10:30
Vonj po ženski
Chris O'Donnell igra Charlieja Simmsa, mladega in nedolžnega študenta, ki je štipendist na ekskluzivni pripravljalni šoli v New Hampshiru. Strinja se, da bo pazil na polkovnika Franka Slada (Al Pacino), slepega upokojenega vojaškega častnika, da bi čez praznike ob zahvalnem dnevu zaslužil nekaj dodatnega denarja. Frank je prepirljiv in ciničen nasilnež, ki Charlieja popolnoma preseneti z načrti za konec tedna. Kupil je vozovnici za New York, rezerviral apartma v Waldorfu in najel limuzino, saj ima velike načrte za divji vikend v Velikem jabolku. Preden se Charlie zave, v kaj se je zapletel, že spremlja polkovnika po Manhattnu. Začneta z divjimi in razsvetljujočimi dogodivščinami, ki vključujejo hitro testno vožnjo s ferrarijem in tango z lepotico (Gabrielle Anwar). Frankova strast so ženske; navdušeno govori o njihovih telesih, vonju in čutnosti. Charlie se počasi začne zavedati, da se globoko v srcu tega osamljenega moškega skriva čustven romantik.
13:10
Nič ni večno
Potem ko Nick dobi odpoved v službi - v glavnem zato, ker rad globoko pogleda v kozarec -, pride domov in ugotovi, da je žena vrgla njega in vse njegove stvari iz hiše na trato pred hišo. Nick je odločen, da bo posedal na svojem stolu na trati in pil pivo. Toda njegov prijatelj, policist Frank Garcia, ga prepriča, naj se vsaj pretvarja, da ima dvoriščno prodajo, da ne bo v prekršku. Sčasoma se Nick spoprijatelji s sosedovim fantom, ki bi rad kaj počel, in nosečnico, ki se je nedavno priselila v hišo čez cesto, ter tako pusti staro življenje za sabo in proda vse svoje stvari.
14:50
Romanca stoletja
Za Wally Winthrop ima zapuščina Windsorskih zelo globok pomen. Wally postane obsedena z njuno zgodovinsko ljubezensko zgodbo. Ko odkriva, kaj vse sta morala žrtvovati za svojo ljubezen, zbere pogum, da tudi sama poišče srečo.
16:50
Divja reka
Gail (Meryl Streep), bivša vodička po reki, načrtuje izlet z raftom po divjih vodah, da bi proslavili rojstni dan njenega sina Roarka (Joseph Mazzello) in da bi hkrati rešila zakonske težave z deloholičnim možem Tomom (David Strathairn). Ko družina začne s pustolovščino na reki, sreča Wada (Kevin Bacon), raftarja začetnika s karizmatično osebnostjo. Družina najde Wada in njegovega prijatelja Terryja, ko obtičita in ju zapusti njun vodič. Gail in Tom se odločita, da jima bosta pomagala čez brzice. A družinska zabava se sprevrže v grozo, ko Wade in Terry pokažeta pravi obraz – v resnici sta zločinca, ki po velikem ropu bežita pred policijo. Da bi bilo vse še huje, njuna pot vodi čez smrtonosne brzice Gauntlet, kjer se združijo tri reke in ustvarijo divji tok.
18:40
V dobri družbi
Dan Forman (Dennis Quaid), srednjeleten, a še vedno energičen oglaševalski direktor in predan družinski mož, je po prevzemu podjetja premeščen na nižje delovno mesto, njegov položaj pa prevzame nadut mlad povzpetnik Carter Duryea. In kaj kmalu je Dan prisiljen biti spoštljiv do svojega novega mlečnozobega šefa ne le v službi, ampak tudi za domačo mizo, saj začne Carter hoditi z njegovo ljubko hčerko Alex (Scarlett Johansson) …
20:30
Jackie Brown
Stevardesa Jackie Brown je za preprodajalca orožja Ordella Robbieja čez mehiško mejo že večkrat pretihotapila torbe, polne denarja. Tokrat pa jo pri tem odkrije policija. Policisti ji ponudijo dogovor: zaporu se lahko izogne, če bo svojemu šefu pri naslednji pošiljki nastavila past.
23:00
Prestopniki
Tommy, John, Michael in Shakes so najstniški nepridipravi, ki sredi 60. let odraščajo na ulicah Hell's Kitchen na Manhattnu. Ko gre z njihovo potegavščino nekaj narobe, se znajdejo zaprti v Wilkinsonovi šoli za fante, kjer jih stražarji večkrat sadistično zlorabijo in mučijo – najhujši med njimi je Nokes. 15 let kasneje Tommy in John, ki se še vedno borita s čustvenimi posledicami zlorab in sta postala zločinca, v lokalnem baru opazita Nokesa. Priložnosti za maščevanje ne moreta izpustiti iz rok. Shakes in Michael morata zdaj rešiti prijatelja in poskrbeti, da podrobnosti zlorab iz otroštva ostanejo skrivnost ...