TV sporedi

TV spored - TV 1000

Oglejte si TV spored na enem mestu...

TV 1000
TV spored za TV 1000

spored za datum: 25.07.2016
00:00
Krik 3
Sidney Prescott (Neve Campbell), ki so jo hudo pretresli okrutni umori prijateljev, je zapustila rodni Woodsboro in zdaj dela v Kaliforniji kot svetovalka na kriznem telefonu. Medtem je na podlagi romana "Rezilo", ki ga je napisala Gale Weathers (Courtney Cox Arquette), nastal niz uspešnih grozljivk in ravno v tem času v Los Angelesu snemajo Rezilo 3: vrnitev v Woodsboro. Toda neki blaznež je prišel do izvoda scenarija in zdaj ubija like v enakem vrstnem redu, kot naj bi umrli v filmu. Toda napovedati, kdo bo umrl naslednji, vseeno ni tako preprosto, kot se zdi, saj so producenti izdelali tri različne scenarije z različnim koncem.
02:00
Blackwood
Ko okreva po pretresljivem čustvenem zlomu, se profesor na kolidžu Ben Marshall (Ed Stoppard) z ženo Rachel (Sophia Myles) in mladim sinom preseli na podeželje, saj si želi začeti znova. Čaka ga nova služba in imajo nov dom, zato se družini obetajo lepši časi. A kmalu začne Ben v hiši čutiti neprijetno prisotnost. Začnejo ga mučiti prividi in postane obseden z razkrivanjem resnice o lokalni skrivnosti, za katero se zdi, da ogroža življenje njegove družine.
04:00
Capote
Leta 1959 je pisatelj Truman Capote izvedel za strahoten umor štiričlanske družine v Kansasu. Navdihnjena z materialom za zgodbo sta Capote in njegova partnerica, Harper Lee, odpotovala v mesto, da bi naredila raziskavo za članek. Vendar ko Capote koplje globlje v zgodbo, dobi navdih za razširitev projekta v to, kar bi lahko bilo njegovo največje delo, Hladnokrvno.
06:00
Ultraviolet
Genetsko spremenjen virus, ki naj bi ustvaril supervojake, namesto tega okužene ljudi spremeni v hemofage, vampirjem podobna bitja s povečanimi telesnimi zmogljivostmi. V tehnološko napredni, a s paranojo pred okužbo prežeti družbi, ki se iz tega razvije, je Violet edinstvena hemofagna bojevnica, ki pred oblastmi poskuša zaščititi dečka, ki je bil določen za likvidacijo.
07:45
Seksi škornji
Charlesa Pricea (Joel Edgerton) je vzgajal oče, ki je imel družinsko čevljarsko podjetje, ampak fant ni nameraval nadaljevati očetovega poklica. Ko oče nepričakovano umre, Charlesu ne preostane drugega, kot da se loti dela, vendar ugotovi, da podjetje Price & Sons propada. Zaman se trudi, da bi podjetje rešil, potem pa po naključju sreča ekstravagantno kabaretno pevko Lolo (Chiwetel Ejiofor), ki je transvestit. Tako kot eden Charlesovih nekdanjih zaposlenih se tudi Lola pritožuje nad tem, da za delo ne najde ustrezne obutve, zato Charles pomisli, da bi prodajal nov izdelek: fetišistično obutev za moške.
09:45
Morski deček in deklica iz lave 3D
Maksov domišljijski svet je bolj resničen, kot je mislil celo sam, in njegova najljubša superjunaka morski deček in deklica iz lave se pojavita na Zemlji. V Maksovem sanjskem svetu pa ni vse, kot bi moralo biti. Tuja inteligenca in črna tema ogrožata njegov ljubi planet Drool. Mar je res ? kot trdita morski deček in deklica iz lave ?, da ju lahko ustavi le mogočni sanjač Maks? Maks se z morskim dečkom in deklico iz lave odpravi na divje in nevarno potovanje na fantastični planet Drool. Jim bo uspelo pravočasno odkriti izvor nevarnosti?
11:20
Obujeni prvak
Športni novinar, ki je nezadovoljen s svojo kariero, nekega dne pred nasilneži reši brezdomca Champa, nato pa odkrije, da je Champ v resnici legendarni boksar, za katerega so vsi mislili, da je že umrl. Sprva se novinarju to zdi le priložnost, da popiše Champovo zgodbo in končno stopi iz sence uspešnega očeta, potem pa pisanje postane osebno popotovanje, saj novinar na novo razmisli o svojem življenju in odnosu z družino.
13:15
Starsky in Hutch
Detektiv David Starsky je najbolj predan policist pod krinko na nevarnih ulicah kalifornijskega mesta Bay City. Detektiv Ken Hutchinson pa je dober policist, le da zaradi svoje ležernosti dela ne opravi vedno do konca. Že malce obupani policijski načelnik Dobey najde idealno rešitev za svoji največji težavi - Starsky in Hutch bosta delala skupaj! Nenavadni dvojec uporabi vse svoje najbolj zvite detektivske prijeme, znanje za preživetje v velemestu in izjemno privlačnost, da bi razrešil skrivnosten umor in spravil zločinca za zapahe. Detektiva imata pravo obleko, pravo frizuro in seveda - pravi avto!
15:00
Skrivnost čudežnega grma
Poljska miška ga. Brisby mora svojo družino preseliti na varno, preden bo kmet preoral polje, kjer živijo, a njen invalidni sin Timmy ne more iz hiše zaradi pljučnice. Uboga nasvet Velikega sovirja in za pomoč prosi inteligentne podgane, ki so pobegnile iz laboratorija in v rožnem grmu blizu kmetovega vrta ustvarile podzemno družbo. Podgane, ki jih vodi modri Nicodemus, se odločijo, da ji bodo v znak hvaležnosti njenemu pokojnemu možu pomagale prestaviti njeno hišo. A stvari se zapletejo, ko hoče nekaj podgan ubiti Nicodemusa in to prikazati kot nesrečo.
16:30
Razsodnost in rahločutnost
Elinor se skupaj z materjo in sestrama znajde v denarnih težavah, potem ko oče umre in skoraj vse premoženje zapusti bedastemu sinu iz prvega zakona. Medtem ko Elinor ureja družinske zadeve, se skrivaj zaljubi v Edwarda Ferrarsa, brata polbratove žene, nato pa izve, da ji ta ne more dvoriti, ker se je pred leti že zaročil. Družina se preseli na podeželje in tam se Elinorina živahna sestra Marianne zaljubi v očarljivega Johna Willoughbyja, ženskarja, ki pa ji dozdevno vrača čustva. Vseeno pa jo Willoughby potem izda in Marianne je skrušena. Bo kateri od sester kdaj uspelo doseči srečo v ljubezni?
18:45
Na drugi strani
Granger Woodruff se ravno dogovarja z novo stranko. Takrat pa mu Jennifer David pove, da je njegova identiteta ogrožena in njegova kreditna kartica zlorabljena. Ko sledita denarnim transakcijam, se spoprijateljita in se dogovorita za srečanje v San Franciscu, v hotelu Hawksin. Ker Jennifer ne pride, se Woodruff zbliža z Indijko Priyo Sethi, ki je prišla na poroko sorodnika. Woodruffa čaka hudo razočaranje, saj kmalu ugotovi, da je Priya v bistvu Jennifer, ki je zaročenka bogatega Vikrama Bhatie iz Mumbaja. Pripotovala je, ne da bi obvestila družino. Zato si je tudi on nakopal bes njenega očeta, ki je moral priti v ZDA, najti Priyo in jo pospremiti domov, da bi se poročila z Vikramom.
20:30
Trčeni profesor
Profesor Sherman Klump si želi, da bi bil še kaj drugega kot najobilnejši mož na univerzi. Njegovo telo je preveliko, družina disfunkcionalna, ljubezensko življenje pa neobstoječe. Poskusil je že vse: diete, telovadbo in strokovnjake za hujšanje. V obupanem poskusu, da bi vsaj malce oklestil velikansko težo, iznajde revolucionarno kemijsko gensko formulo. Preizkusi jo na sebi in hitro spozna učinke svojega zvarka: hipoma postane le še pol človeka, kakršen je bil. Prijazni in sramežljivi briljantni znanstvenik se tako preobrazi v neustavljivega ženskarja Buddyja Lova, čigar očarljivost prekaša le še njegova jezikavost. Njegov drugi jaz da Shermanu dovolj samozavesti, da nagovori novo profesorico na oddelku za kemijo, čedno Carlo Purty. Vse skupaj se Shermanu zdi kot sanje – dokler ne spozna, da je njegova kreacija precej nezanesljiva in se bo vsak čas iztrošila.
22:05
Trčeni profesor 2
Obilni in strašno sramežljivi profesor Sherman Klump, ki je naredil vse, da bi Buddyja zakopal globoko v svojo podzavest, zgrožen ugotovi, da se ta spet pojavlja in z izbruhi v najbolj neprimernih trenutkih ogroža njegove načrte za poroko s sodelavko Denise Gains. Sherman se odloči, da se bo s pomočjo Denisinih najnovejših izsledkov raziskav DNK enkrat za vselej znebil pošastnega sovražnika in njegovih motečih izpadov, tako da bo Buddyjev DNK odstranil iz svojega organizma. Toda Buddy se ne namerava kar tako predati. V vsej svoji pojavi vdre v Shermanov svet in se poskuša polastiti profesorjevega osupljivega izuma — revolucionarnega seruma mladosti. Serum lahko začasno zavrti čas nazaj, človeka pomladi za več desetletij in mu povrne življenjsko moč, zaradi česar je izjemno dobičkonosen izdelek, ki bi si ga vsakdo želel. Sherman skrije serum v družinsko hišo Klumpovih, saj misli, da bo tam varen pred Buddyjem. Toda Buddy nazadnje najde dobičkonosni "sok mladosti" in ga ukrade. In tako se začne tekma s časom — Sherman poskuša dobiti nazaj svoj serum, spet vzpostaviti red v družini in se poročiti z ljubljeno žensko, preden hudič odnese šalo.