TV sporedi

TV spored - UNIVERSAL

Oglejte si TV spored na enem mestu...

HALLMARK
TV spored za UNIVERSAL

spored za datum: 04.06.2016
01:20
Drugi tornado morskih psov
Rešita jih lahko le April in Fin.
03:20
Policija v krvi: Očetovi grehi
Moški, ki se je skrival od leta 1976, ko so ga obtožili, da je umoril policista, se preda - a še vedno vztraja, da je nedolžen.
04:15
Prikrite zadeve: Trompe le Monde
05:10
Začetniki v modrem: Prvi dan novega življenja
Na zaslišanju bodo odločili, če se McNallyjeva lahko vrne na delo.
06:00
Prikrite zadeve: Nekaj proti tebi
07:00
Prikrite zadeve: Številka 13
08:00
Prikrite zadeve: Evfrat
09:00
Umori na podeželju
11:00
Zvit in prebrisan: Narediva to še enkrat
12:00
Dobra žena
13:00
Havaji 5.0
Steve sreča dečka, čigar oče je pogrešan, in se odloči, da ga bo poiskal.
14:00
Havaji 5.0
Ekipa preiskuje umor univerzitetnega profesorja in izloči tri glavne osumljence: njegovega nadrejenega, njegovega asistenta in študenta.
15:00
Robokrok
17:00
Bermudska pošast
Pri reševanju Air Force One iz Bermudskega trikotnika reševalci prebudijo starodavno pošast.
19:00
Supertrkalnik
21:00
Stara, spelji se
Ko fant in dekle odkrijeta prostorno stanovanje po nenavadno ugodni ceni, sta prepričana, da jima je sekira padla v med. Potem se izkaže, da ima sanjski dom le eno napako: gospo Connelly, starko, ki živi v zgornjem nadstropju. Na podlagi njene izjemno visoke starosti se Alex in Nancy vseeno odločita za nakup. Toda kmalu po vselitvi ugotovita, da sta se hudo uštela. Gospa Connelly je namreč polna energije, redno vadi s svojo pihalno godbo, njiju pa brez zadržkov prosi za pomoč pri številnih opravilih.
23:00
Šefova hčerka
Problem je v tem, da je njegov šef Jack izjemno zahteven in zastrašujoč, zato Tomu pred njim rado zmanjka besed. Še večji problem je, da mu je všeč šefova hčerka Lisa. Nekega dne se Tomu vseeno nasmehne sreča, ko ga Lisa povabi k sebi domov, saj je očka na poslovnem potovanju. Izkaže se, da Lisa ni imela v mislih zmenka, temveč nekoga, ki bi popazil na hišo, medtem ko se sama odpravi na zabavo. Razočarani Tom se tako znajde v težkem položaju, saj mora v hiši paziti na vsak svoj korak, med drugim pa mora poskrbeti tudi za Jackovo ljubo sovo, ki potrebuje posebno zdravstveno oskrbo. Ko se v hišo zgrnejo še nenapovedani obiski, se Tom znajde v nemogoči situaciji, ki pa ji mora biti kos, če hoče imeti kaj možnosti pri šefovi hčerki.