TV sporedi

Alias: Nasledstvo

Pregled predvajanj na TV kanalih

Alias: Nasledstvo

spored predvajanj (zadnjih 100)
Alias: Nasledstvo, FOX movies, 17.05.2018, ob 06:05
Akcija, 3. sezona, 2. del
Izvirnik: Alias
Režija: Ken Olin
Igrajo: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Victor Garber, Michael Vartan
Ocena IMDb: 7,6/10

Sydney si še naprej prizadeva, da bi izvedela, kaj se je z njo dogajalo v zadnjih dveh letih. Zaradi tega se odloči, da bo v zaporu obiskala Sarka. A njun pogovor je kratek. Prav takrat se namreč pojavi neka nova teroristična skupina, do tedaj še neznana Zveza, ki v zameno za dva ugrabljena agenta CIE zahteva Sarka. In prav Sydney dobi nalogo, da pripravi vse potrebno za izmenjavo, pa čeprav se temu sprva upira. Na njeno veliko presenečenje pa ji prav to omogoči, da se prične postopno in po delih spominjati zadnjih dveh let svojega življenja. Vaughn pa se medtem prične spraševati, ali bi bilo resnično pametno in smiselno, da se vrne k Agenciji, saj bi to namreč pomenilo tudi to, da bosta s Sydney ponovno sodelovala. Jack prične zasliševati Sloana glede njegove vpletenosti v izginotje njegove lastne hčere. Sydney pa se sreča z Vaughnovo ženo ...

Visokooktanska serija nam bo omogočila vpogled v vsakdanje življenje agentke Sydney Bristow, ki je polno divjih pustolovščin in osupljivih zapletov.

Po svetu potovati kot senca. Pretepati se z zlikovci najhujše vrste. Boriti se s svojimi lastnimi notranjimi demoni. Za mlado, precej neobičajno vohunko Sydney Bristow so to običajne sestavine njenega vsakdanjega dela. Njen položaj znotraj agencije CIA, za katero dela, je prav tako malce nenavaden, saj je njen neposredno nadrejeni šef Jack kar njen odtujeni oče. Sydney pri svojem delu uporablja številne krinke, izdatno pa je oborožena s številnimi tajnimi orožji. Tako opremljena vdira v nevarni svet podzemlja ter pri tem odkriva dolgo prikrite družinske skrivnosti, tajne agende in varovane skrivnosti, nenazadnje pa naleti tudi na ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
Alias: Nasledstvo, FOX movies, 30.10.2016, ob 08:00
Akcija, 3. sezona, 2. del