TV sporedi

Alias: Prerokba

Pregled predvajanj na TV kanalih

Alias: Prerokba

spored predvajanj (zadnjih 100)
Alias: Prerokba, FOX movies, 17.04.2018, ob 06:05
Akcija, 1. sezona, 16. del
Izvirnik: Alias
Re┼żija: Ken Olin
Igrajo: Jennifer Garner, Ron Rifkin, Carl Lumbly, Kevin Weisman, Victor Garber, Michael Vartan
Ocena IMDb: 7,6/10

Oddelek za posebne preiskave, ki deluje znotraj agencije CIA, se pri─Źne zanimati za Sydney. Zanimajo se za njeno skrivnostno povezavo z ve─Ź kot 500 let staro sliko in prerokbo, ki jo je napovedal Rambaldijev rokopis. Slika neke ┼żenske, ki je neverjetno podobna Sydney, se je namre─Ź s pomo─Źjo teko─Źine, ki jo je McKenas Cole posku┼íal ukrasti enoti SD-6, prikazala na prazni strani rokopisa. Medtem pa Sloane izve, kdo je vodja prevarantske skupine, ki ga kli─Źejo tudi preprosto Glavni. Edward Poole, ─Źlan Alianse, mu pove tudi to, da neki njegov bli┼żnji prijatelj morda sodeluje z njim in celo finan─Źno podpira njegove aktivnosti. Sydney in Michael se bosta morala odpraviti v Rim, da bi iz vatikanskih tajnih arhivov izbrskala Rambaldijevo skrivnost.

Visokooktanska serija nam bo omogo─Źila vpogled v vsakdanje ┼żivljenje agentke Sydney Bristow, ki je polno divjih pustolov┼í─Źin in osupljivih zapletov.

Po svetu potovati kot senca. Pretepati se z zlikovci najhuj┼íe vrste. Boriti se s svojimi lastnimi notranjimi demoni. Za mlado, precej neobi─Źajno vohunko Sydney Bristow so to obi─Źajne sestavine njenega vsakdanjega dela. Njen polo┼żaj znotraj agencije CIA, za katero dela, je prav tako malce nenavaden, saj je njen neposredno nadrejeni ┼íef Jack kar njen odtujeni o─Źe. Sydney pri svojem delu uporablja ┼ítevilne krinke, izdatno pa je oboro┼żena s ┼ítevilnimi tajnimi oro┼żji. Tako opremljena vdira v nevarni svet podzemlja ter pri tem odkriva dolgo prikrite dru┼żinske skrivnosti, tajne agende in varovane skrivnosti, nenazadnje pa naleti tudi na ljubezen.

Dr┼żava: Zdru┼żene dr┼żave Amerike
Jezik: Angle┼í─Źina
Leto: 2002
Alias: Prerokba, FOX movies, 25.09.2016, ob 07:45
Akcija, 1. sezona, 16. del