TV sporedi

Čas za Manco Košir: Pohota

Pregled predvajanj na TV kanalih

Čas za Manco Košir: Pohota

spored predvajanj (zadnjih 100)
Čas za Manco Košir: Pohota, Slovenija 2, 18.07.2017, ob 21:45
Pogovorna oddaja (ponovitev)
Gostiteljica Manca Košir bo z gostoma pletla niti življenja o stvareh, ki nas bistveno določajo – družina, ljubezen, smrt, strahovi, upanje, zdravje.

Pozor! Pred gledanjem te oddaje se posvetujte sami s seboj, ali razumete performativno umetnost in njeno izrazje. Če da, boste v oddaji uživali, če ne, raje preklopite. Tako gostiteljica Manca Košir napoveduje oddajo o pohoti, ki velja za tretji smrtni greh. Mančina gosta sta igralec stroj Marko Mandić in intermedijska umetnica Aphra Tesla.

Voditeljica Manca Košir bo s svojo odločnostjo, ljubeznijo do sočloveka, duhovno naravo in odprtostjo razpirala občutljive teme v družbi, se dotikala tabujev in stereotipov, o njih govorila sproščeno ter z gledalci delila svoje dolgoletne izkušnje in spoznanja o bivanjski modrosti.

Manca Košir je vsestranska dama, ki se je v dolgoletni karieri preizkusila v različnih vlogah, čeprav jo gledalci Televizije Slovenija že dobro poznajo. Šest let je vodila pogovorno oddajo Moški, ženske, za omenjeno oddajo je bila leta 1992 nominirana za Slovenko leta. Velikokrat pa je v oddajah Dobro jutro, Dobra ura, Odmevi in drugih sodelovala kot gostja in strokovna sogovornica. Je tudi ambasadorka radostnega staranja, saj zastopa pravico žensk v zrelih letih, da nosijo čevlje z nizko peto tudi na televiziji, s tem bo prva slovenska televizijska voditeljica, ki se je odpovedala visokim petam.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2016