TV sporedi

Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Poprock

Pregled predvajanj na TV kanalih

Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Poprock

spored predvajanj (zadnjih 100)
Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Poprock, Slovenija 2, 23.04.2017, ob 22:25
Zabava (ponovitev)
Re┼żija: Nejc Levstik

Festivalski ve─Źer na Dnevih slovenske zabavne glasbe, na katerem bo svoje skladbe ob spremljavi orkestra predstavilo 12 izvajalcev.

Drugi izmed obeh ve─Źerov leto┼ínjih Dnevov slovenske zabavne glasbe bo ponudil 12 tekmovalnih poprock skladb.

Strokovna ┼żirija bo izmed predstavljenih skladb izbrala 3 po njihovem mnenju najbolj┼íe, med katerimi bodo s telefonskim glasovanjem zmagovalno skladbo izbrali gledalci/-ke in poslu┼íalci/-ke. Na tem ve─Źeru bo strokovna komisija, upo┼ítevajo─Ź vse skladbe, predstavljene na Poprocku in Popevki, podelila nagrade v naslednjih kategorijah: nagrado za najbolj┼íe besedilo, nagrado za najbolj┼ío interpretacijo, nagrado za najbolj┼ío priredbo in nagrado za najobetavnej┼íega avtorja ali izvajalca.

Poleg tekmovalnih skladb boste lahko sli┼íali lansko zmagovalno skladbo Alexa Volaska Pesem in poljub in zmagovalno skladbo Popevke v poprock ritmu. Ve─Źer bodo povezovali Anja Toma┼żin, Tin Vodopivec in Perica Jerkovi─Ź.

Dnevi slovenske zabavne glasbe so glasbeni projekt dveh festivalskih ve─Źerov in spremljevalnih prireditev, s katerim RTV Slovenija ┼że drugo leto zapored ponuja prostor glasbenim ustvarjalcem in izvajalcem razli─Źnih glasbenih ┼żanrov. S projektom ┼żeli spodbuditi razvoj slovenske popularne glasbe, ve─Źno ┼żlahtnost popevk pa nadgraditi z novimi glasbenimi smernicami in zajeti ┼íirok krog ustvarjalcev razli─Źnih glasbenih ┼żanrov.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2017
Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Poprock, Slovenija 1, 21.04.2017, ob 20:00
Zabava