TV sporedi

Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache

Pregled predvajanj na TV kanalih

Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache

spored predvajanj (zadnjih 100)
Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache, 24KITCHEN, 11.09.2019, ob 06:00
Kulinarika, 1. sezona, 8. del
Izvirnik: Donna Hay: Basics To Brilliance: Dark Chocolate Ganache

V zadnji epizodi nam Donna razkrije svoj recept za okusno, počasi pečeno jagnječje pleče, skupaj z najlažjim receptom za pirino testo in dekadentno žametno čokoladno kremo, ki se ji ne boste mogli upreti.

Kuharska poznavalka Donna Hay bo v vsaki oddaji predstavila tri osnovne recepte, ki jih lahko z različnimi dodatki spremenimo v še bolj slastne jedi.

Napisala je več kot dvajset uspešnih kuharskih knjig in posnela serije, ki so jih predvajali po vsem svetu, zato je Donna Hay ena najbolj navdihujočih in priljubljenih kuharskih mojstric našega časa. V tej čudoviti in dostopni novi oddaji nas bo Donna odpeljala nazaj k osnovam. Naučila nas bo preprostih receptov, ki jih z majhnimi spremembami spremenimo v repertoar slastnih jedi za ljubiteljske kuharje, ki si želijo narediti dober vtis.

V vsaki oddaji bomo spoznali tri recepte za slane in sladke jedi, denimo za počasi pečene goveje prsi, vsestranski azijski namaz iz čilija ali za slastne španske vetrce. Ko bomo osvojili osnovni recept, bo Donna razkrila zanimive različice. Na primer kako z majhnimi spremembami in nekaj sestavinami španske vetrce spremenimo v osupljivo limonino pito z beljakovim snegom ali v božanski pečeni sladoled. Med pripravo jedi bomo malo bolje spoznali tudi Donno. Videli bomo fotografije iz njenih knjig ali kako se sprošča na obali s svojimi otroki. Izvedeli bomo, kaj počne zunaj kuhinje in spoznali njen pogled na življenje, hrano in vse drugo. Serija, polna praktičnih nasvetov in bližnjic, Donna Hay: Od osnov do popolnosti, bo postala nepogrešljiva kuharska oddaja, ki ji je usojeno, da bo na pot kulinaričnega uspeha poslala novo generacijo kuharjev.

Jezik: Angleščina
Leto: 2016
Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache, 24KITCHEN, 18.08.2019, ob 06:00
Kulinarika, 1. sezona, 8. del
Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 12:30
Kulinarika, 1. sezona, 8. del
Donna Hay: Od osnov do popolnosti: Temna čokoladna krema ganache, 24KITCHEN, 14.08.2019, ob 19:30
Kulinarika, 1. sezona, 8. del