TV sporedi

Duhovni utrip: Dar srca

Pregled predvajanj na TV kanalih

Duhovni utrip: Dar srca

spored predvajanj (zadnjih 100)
Duhovni utrip: Dar srca, Slovenija 1, 14.11.2018, ob 14:30
Kulturni (ponovitev)
Oddaja dokumentira dogajanje na podro─Źju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

V po─Źastitev 501. obletnice reformacije na slovenskih tleh je glasbeno-dramska skupina Dar srca s pesmimi in z dramo z naslovom Praznovanje na┼íe dedi┼í─Źine v oktobru obiskala ve─Źja mesta po Sloveniji. Poklonili so se velikanu slovenske reformacije Primo┼żu Trubarju in njegovim sodobnikom.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so v─Źasih potisnjene na rob javnega ┼żivljenja ter omogo─Źa preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v razli─Źnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teolo┼íke vsebine, ampak posku┼ía opisati odnos verskih skupnosti do najrazli─Źnej┼íih dru┼żbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujo─Źih.

Oddaja predstavlja podro─Źje duhovnosti in ezoterike, razli─Źna gibanja in posameznike, ki na samonikle na─Źine odkrivajo prostrano podro─Źje ─Źlovekove eksistence.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2018
Duhovni utrip: Dar srca, Slovenija 1, 15.11.2017, ob 14:35
Kulturni
Duhovni utrip: Dar srca, Slovenija 2, 12.11.2017, ob 06:55
Kulturni (ponovitev)