TV sporedi

Duhovni utrip: Dar srca

Pregled predvajanj na TV kanalih

Duhovni utrip: Dar srca

spored predvajanj (zadnjih 100)
Duhovni utrip: Dar srca, Slovenija 1, 15.11.2017, ob 14:35
Kulturni
Oddaja dokumentira dogajanje na podro─Źju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

Ob 500-letnici reformacije so evangelijski kristjani pripravili vrsto prireditev, predavanj in sre─Źanj. V slavnostni ┼íopek so jih povezali s slavnostnim koncertom v Slovenski filharmoniji. Zbor Dar srca je pod vodstvom zborovodkinje Katarine Bordner pripravil nepozaben ve─Źer v po─Źastitev bogate reformacijske dedi┼í─Źine.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so v─Źasih potisnjene na rob javnega ┼żivljenja ter omogo─Źa preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v razli─Źnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teolo┼íke vsebine, ampak posku┼ía opisati odnos verskih skupnosti do najrazli─Źnej┼íih dru┼żbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujo─Źih.

Oddaja predstavlja podro─Źje duhovnosti in ezoterike, razli─Źna gibanja in posameznike, ki na samonikle na─Źine odkrivajo prostrano podro─Źje ─Źlovekove eksistence.

Dr┼żava: Slovenija
Jezik: Sloven┼í─Źina
Leto: 2017
Duhovni utrip: Dar srca, Slovenija 2, 12.11.2017, ob 06:55
Kulturni (ponovitev)