TV sporedi

Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost

Pregled predvajanj na TV kanalih

Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost

spored predvajanj (zadnjih 100)
Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost, Slovenija 2, 05.08.2018, ob 07:00
Kulturni (ponovitev)
Oddaja dokumentira dogajanje na področju duhovnosti in ezoterike v Sloveniji.

40 let osnovne šole Lava v Celju je zgodba o odličnosti. Mir, sožitje, odgovornost in spoštovanje so zanje vodila medsebojnih odnosov. Že vrsto let izdajajo svojo Rastočo knjigo, ki učence, učitelje in tudi druge sodelavce na šoli spodbuja k zapisovanju dobrih izkušenj, pozitivnih misli in spodbud za prihodnost.

V oddaji Duhovni utrip obravnavamo univerzalne religiozne teme, oddaja pa tudi odpira vrata malim verskim skupnostim, ki so včasih potisnjene na rob javnega življenja ter omogoča preglednost tega dela religioznega polja. Del oddaje je namenjen novicam in zanimivostim o dogodkih v različnih verskih skupnostih, registriranih pri Uradu za verske skupnosti RS. Vsaka oddaja obravnava izbrano temo. Oddaja se ne omejuje na ozke verske ali teološke vsebine, ampak poskuša opisati odnos verskih skupnosti do najrazličnejših družbenih vsebin, ki ne zanimajo le verujočih.

Oddaja predstavlja področje duhovnosti in ezoterike, različna gibanja in posameznike, ki na samonikle načine odkrivajo prostrano področje človekove eksistence.

Država: Slovenija
Jezik: Slovenščina
Leto: 2017
Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost, Slovenija 1, 03.08.2018, ob 16:05
Kulturni (ponovitev)
Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost, Slovenija 1, 13.12.2017, ob 14:35
Kulturni
Duhovni utrip: OŠ Lava - zidamo prihodnost, Slovenija 1, 08.12.2017, ob 16:05
Kulturni